:(




21.14

Ja då går min buss haha. Bara en timme kvar , drygt som fan ! Sitter och dricker lite vin nu och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll. Lika jobbigt och komma på vad fan man ska ta på sig varenda gång haha.

Nu börjar min msn dampa till max också :/ Kommer fan inte in ! Så nu börjar jag bli smått irriterad .. Jaja, funkar väl snart igen hoppas jag haha .

Nu ska jag gå och leta kläder =) Kanske lägger in en ego bild på mig själv sen så får ni se vad jag ska ha på mig ifall ni nu är intresserade av det hahahah !





Ont

Ja det gör så fruktansvärt ont. Men ja, gjort är gjort. Jag överlever nog. Hoppas kan man iaf !

Har precis ätit pizza med Micael och company.

Orkar inte skriva mer.

Hann det gå nårra timmar ? :@


Ville bara säga en sak.....


Atatatatatattataaaaaaa !!! ;)







Sorglig men bra !

Jag gick på en fest, mamma. Jag gick på en fest, och jag minns vad du sa. Du sa åt mig att inte dricka, mamma. Så jag tog en läsk istället.. Jag var stolt över mig själv, precis som du sa till mig att jag skulle vara, över att jag inte skulle dricka och köra. Trots att vännerna sa att jag skulle.. Jag tog ett bra beslut, och ditt råd var rätt, När festen äntligen var över och vännerna kört iväg, jag satte mig i min bil, säker på att komma hem välbehållen. Jag visste aldrig vad som skulle väntade , mamma. Något jag aldrig kunnat anat.. Nu ligger jag på trottoaren och hör en polisman säga. "killen som orsaka detta bilvrak var full" Mamma, hans röst verkar så långt borta. Omgiven av mitt eget blod, kämpar jag för att inte gråta. Jag kan höra ambulansen säga, "-Denna flicka kommer att dö" Jag är säker på att denna killen inte hade en aning. Eftersom han befann sig i ett drömtillstånd, när han valde att dricka och köra. Och nu kommer jag att dö... Så varför gör människor det, mamma. Även fast dom vet att det förstör liv? Och nu skär smärtan i mig som hundra knivhugg.. Hälsa min syster att inte vara rädd, mamma. Hälsa pappa att vara modig, och när jag kommer till himlen skriv "pappas flicka" på min gravsten.. Någon borde lärt honom att det är fel att dricka och köra. Om hans föräldrar hade gjort det, så kanske jag skulle fått fortsätta leva. Mina andetag blir kortare, mamma. Nu är jag riktigt rädd, detta är min sista stund Och jag är så oförberedd.. Jag önskar att du kunde hålla om mig, mamma. när jag ligger här och dör, Jag önskar att jag kunde säga att jag älskar dig , mamma. Jag älskar dig adjö..



Tankarna

Så många tankar som snurrar. Men vad jag än hade bestämt mig för så hade det inte blivit rätt. Jag vill självklart inte såra honom. Men för en gångs skull så ska jag tänka på mig själv och inte alla andra !
Sitter hos Micael och ska egentligen städa, men det går inte allt för bra kan jag tala om. Går inte direkt att koncentrera sig. Men har inte så mkt kvar. Ska bara göra lite idag och sen nästa vecka ska jag hit och tvätta och ta resten.
Tog inte lång tid innan Ante ringde när jag hade kommit till Micael. Det var bara att ta en paus på 20 min så man kunde vara social i telen :) Han ska ringa snart igen. Skönt med lite sällskap och skönt att man får lufta tankarna hos nån :)

IMORGON EFTERMIDDAG KOMMER MIN PAPPA ! :D <3


Nu är Micael och Casper iväg med Håkan. Micael ska hämta bilen. Sen när dom är tillbaka så ska Micael bara duscha, sen ska vi till pizzerian på D-hög och handla pizza och sen hem till mig och glo film.
Niklas kommer ikväll med. Vi ska tvätta så han kan få med sig sina kläder hem rena. Sen så får vi se om han sover där eller inte. Beror ju på hur han känner det.

Jag är så glad för att jag har dom vännerna jag har. Verkligen folk man kan prata med och som ställer upp i vått och torrt ! Ni betyder mega mkt kan jag tala om ! Hellre er än mina föredetta vänner ! (Ingen som behöver ta åt sig, för vem vet om jag menar dom jag umgicks med för 7 år sen eller dom jag umgicks med för 2 år sedan !?)


Så taskig David är som gör mig sugen på att dricka ikväll. DIN GAST ! Du ska vara snälle Daviiiid och inte dumme Daviiiid ! HAHA. Men tar igen det på Fredag när Ante kommer :) Då ska vi bli radiostyrda haha.

Nej nu ska jag återgå till städningen så jag kan bli klar någon gång. Men först röka !

Ps. Grattis till lägenheten snälle Daviiiid ! Som jag ska våldgästa dig som du gjort hos mig MOHAHAH!




På bra humör =)

Är på sjukt bra humör idag, varför vet jag inte haha.. Och nu kom det en bra låt på radio också =)=) "stamp on the ground" . Lyssnar på Radioseven .. Alltid bra musik =) !!

Idag blir det fest tydligen ahhaha. Trodde man först skulle dricka några öl och ta det lugnt, men blev tydligen fest till slut hahhaha. Så det kommer antagligen komma upp några bilder imorgon eller på söndag.

Nej nu ska jag snacka vidare med Lillsara , Tosse och NakenDavid på msn hahahah ! Och sen ska jag duscha och göra ve mig till ikväll ! Hmm, va fan ska man ha på sig ?! :/

Kom precis på att jag lovat mamma att diska också :/ plus jag ska städa mitt rum lite för det ser ut som ett bombnedslag haha... Så nu är jag smått stressad !!

Och Grattis till lägenheten NakenDavid =)



......

Vaknade precis haha, lite ångest och vakna såhär sent. Ändå hade jag satt alarm på min mobil men det har jag antagligen stängt av och sedan somnat igen. Så nu är klockan mycket och mna känner sig redan stressad haha.

Ska som sagt umgås med folket idag och dricka lite öl om det nu blir så, man vet aldrig hur det blir för allting bara ändras hela tiden. Men om det inte blir något så hittar jag på något annat!

Skriver lite senare <3


Beslut

Ja nu har jag fattat ett beslut och det var verkligen inte enkelt kan jag tala om ! Men det blir nog bäst så här. Innan allt har gått alldeles alldeles för långt !
En fråga, ett svar = Ja så här får det bli nu :(

Jag och lillkillen har precis ätit och ska snart klä på oss och ta bussen till Micael och städa.

Uppdaterar kanske därifrån annars så ikväll !


Morn morn

Somnade inte förens jätte sent inatt för när jag gick och la mig så fick jag sånna fruktansvärda magsmärtor som inte ville släppa. Har ingen aning om vad klockan kan ha varit när jag väl somnade.

Imorgon kommer pappa :D <3

Casper sover fortfarande. Ut och ta en cigg och sen sov tills han vaknar !

Kan vi hoppas på fint väder idag tro ? Ser så ut annars får vi hoppas på att pappa tar med lite sol och värme från Spanien :)


God Natt & Sov Gott...




Rubrik?!

Hej hopp =)
Har precis kollat klart filmen. Den va bra faktiskt.. Nu sitter jag och snackar med Tosse, Sara och en killkompis på msn =) Nice som fan haha.

Imorgon ska jag dricka lite och umgås med folket. Trevligt Trevligt haha. Börjar bli lite smått trött nu men innan jag sover ska jag spela lite tibia ;) .

Nu är det slut med snälla Linda i alla fall ;) . Kommer ingenstans av att vara snäll och göra vad alla vill.. Nepps nu gör jag som JAG vill och tänker inte vara alla till lags . Sånt e livet !

Sen ni på msn som loggar in och ut typ 30 gånger , skaffa ett liv !!! Ingen vill prata med er och dom kommer ju inte vilja prata mer med er för ni spammar.. Okej?! Uppfattat?! eller..

Jag vet vem jag är nu och den personen ska jag fortsätta vara.. Och tycker ni inte om mig så stick, skiter väl i vilket.. Bryr mig inte ett dugg om någon mer. Jo såklart mina närmsta vänner<3 Men resten kan göra och tycka va i helvete dom vill..

Som sagt.. Ingen Snäll och Bölig Linda längre.. Hon är borta *POFF* så försvann hon hahahahaha !!!

Hejdå



Natten

Nog sällan man sitter uppe vid denna tiden :P Haha ja man är bara ung en gång :P Man får passa på att leva livet :)

Ikväll har det inte hänt allt för mycket. Maten blev godkänd :P Har spelat typ hela kvällen. Hade skit ont i huvudet innan, men den försvann efter duschen och skönt var det kan jag tala om :) Lvl 31 har jag dratt iaf :P Och jag som sa i början av veckan att jag skulle vara 40 på Fredag haha GL fucking HF säger jag haha.

Jag verkligen hatar svartsjuka ! Den kan ta kål på ett förhållande snabbare än nått annat. Iaf enligt mig !
Jag är själv inte svartsjuk (okej kanske på fyllan). Jag var svartsjuk när jag var tillsammans med Jocke, det kan jag erkänna. Men jag kom fram till att efter det tog slut mellan mig och Jocke att svartsjuka tjänar inget till. För vill den andra vara otrogen så är personen det vare sig den andre är svartsjuk eller inte och det går inte att göra nått åt saken, för gjort är gjort !
Jag vet en som är fruktansvärt svartsjuk och det tar kål på mig :( Nu förstår jag hur Jocke kände det iaf !! Men men..



Nej nu ska jag spela lite med Linda och sen blir det sängen.
Imorgon ska jag till stan och sen till min bror och städa.

Nästa Fredag så kommer och Ante så ska vi dricka lite och så :) Nice :) Länge sen vi träffades ju :S

Godnatt och sovgott om jag inte skriver sen igen !


Snart sängen..

.. Men först en film . Ska kolla på Uptown girl. Kommer inte riktigt ihåg vad den handlar om och orkar inte leta reda på det iheller. Är inte trött så ska kolla på den innan jag nannar kudden.

Nu börjar det bli väldigt ensamt att sova själv :( . 4 dagar sen man träffade dig .. Jobbigt va? hade han sagt. OCH JA de e jobbigt ! ahahaha .. Jag vill ha närhet juuuu!! Hatar att sova själv. Alltid när jag sover bredvid honom så somnar jag på typ 2 sekunder haha. Sen när jag nu e hemma och ska somna så tar det säkert en timme innan jag kan somna. JOBBIGT !

Bara så du vet att när jag väl flyttat hemifrån så ska du sova hos mig ofta ;) haha.. Och ja vi ska fortfarande umgås då ! haha.. Nu vet jag inte vad jag skriver :P

Mina katter (4 stycken) fick precis mongo ryck och sprang rundor allihopa i mitt jävla rum och välte halva rummet. Fan dom springer runt idoter på extasy hahaha!! Min ena katt fastna i persiennen så nu är den helt kostig haha. Och den välte dom alla mina ljus och så vidare.. Men min ena katt är ändå störigast, och det är då min katt (dom andra tre e mammas) . I alla fall så när jag ligger och sover så helt plötsligt så vaknar man av att hon står och drar i persiennen och glor på mig. Så ropar jag på henne och då mjauar hon till och springer fort som fan upp i sängen och lägger sig. Sen somnar jag och efter ett tag.. Ja då står hon och drar i persienn jävlen igen haha. Och då åker hon ut ur mitt rum haha!

MIN MONGO KATT ;)

Nej nu ska jag kolla filmen och vänta på att Gasten ska logga in på msn så jag kan snacka med honom om imorgon. blev lite ändrade planer...



Telefon

Snart är maten klar. Shit så hungriga vi är haha. Niklas kommer snart med. Förhoppningsvis i tid till maten :P Sen ikväll så ska jag, Niklas och Marcus avsluta Postman quest på tibia.

Har precis pratat med Ante i tele :) Alltid lika förvirrad :P

  Tibia nörd i know ;)
Fr. vänster Niklas, jag och Marcus :)


Nej nu ska jag kolla hur det går för potatisen. Bara den vi väntar på ju hehe.


Mat

Jag och Casper somnade i min säng innan när vi låg och tittade på tv. Var meningen att vi bara skulle vila lite. Men ooopps vi somnade haha. Sånt som händer.

Casper står i duschen och jag håller på med lite kvällsmat, kokt potaits och sprödbakad torsk. Mums :)

Niklas kommer om typ en timme. Han har varit och hjälpt Annsofie :)

Nej nu ska jag kolla om potatisen kokar sen ska jag med in i duschen en snabbis.


Filmen Carriers!

Såg precis att det ska komma ut en ny film på bio, vilken datum vet jag inte.
Men det jag vet är att jag lätt ska se den !!




VILL SE NU!!!



Självförtroende?

Har typ läst rundor lite på internet i brist på annat. Kom in på en sida med tjejer som har otroligt dåligt självförtroende och gör allt för att bli super smala och så vidare. Allvarligt talat, jag är hellre mullig än att se ut som en vandrande tandpetare! Jag tycker det är sjukt äckligt när man är så smal så att man ser alla ben sticka ut. Jag hade aldrig någonsin velat se ut så.






Sen har jag däremot ingenting emot de som ser ut så och så vidare.. Så tro inte det. Säger bara att jag själv inte hade velat se ut så. Och irriterar mig på att världen sänder ut att man ska se ut så. Bara kolla på dagen modeller, äter dom över huvud taget??

Hittade bilden på google.. Tror den är från någon reklam, kommer dock inte ihåg vilken..

Jag kan ju säga som
så att jag är inte jätte nöjd med mig själv. Men jag kommer ju inte ens tänka tanken på att banta ner mig till en tandpetare. Då ser jag hellre ut så som jag gör nu.

Mitt eget självförtroende är ju verkligen inte på topp men jag mår bra och ser okej ut hahaha! tycker jag i alla fall. Jag har sett värre ut kan jag säga haha. Som mest har jag vägt 73 kg tror jag. Nu väger jag inte så mycket kan jag säga haha. Väger 60 kg nu.. Ifall ni ville veta det haha. Dock hade det inte skadat och gå ner några kilo mer.

Men så fort man får pengar så ska man fixa gym kort och börja träna satan! Vet inte varför jag skrev detta egentligen haha. Tycker bara det är löjligt att tjejer har sån press på sig att vara super smala. Och istället för att banta och sluta äta så gå och träna! Så jobbigt kan det inte vara ;) .

Alla är fina på sitt sätt och sen är det inte bara utsidan som räknas..

Två bilder på mig haha..
Den första från när jag va typ 16 år och den andra från nu =)
Förändrats?
hahahahahhahahahaha!!

                
























Dj blå och den senila damen



Haha så rooolig :)


God morning everybody ;)

Vaknade för en timme sedan. Satte min klocka på alarm klockan 12 för att jag inte ska sova bort halva dagen. Gick och la mig vid 4 inatt så hade jag inte satt ett alarm så hade jag nog sovit till 3 idag om inte mer ;) haha !

Nu åskar det som fan ute och regnar som aldrig förr haha. Men jag tycker bara åska är mysigt så det gör mig inget. Jag kommer ihåg alltid när jag va liten så när det började åska så gick jag, min mamma och mina systrar ut på balkongen och kollade på blixtrarna haha.

Nu sitter jag och spelar Tibia som vanligt haha ! Känns som man blivit värsta tibia nörden för jag började spela det så fort jag vakna typ haha..

Idag vet jag inte vad som händer än, Gasten ville ses så får se om jag drar hem till han och kollar film eller något annat skoj =) . Imorgon ska man hem till Tosse och umgås med henne, Niklas och Gasten och spela kort , äta och vara social. Ska bli nice ! Får vi äta nått goooott ;) .

Hehe, inlägget jag la in igår med bilderna på mig i olika hårfärger.. Det är tre st som har röstat på nummer 1 haha . Sen är det 2 röster på nummer 6 också haha. Ska färga håret så fort jag får pengar, men sen om det blir någon av dom färgerna vet jag inte, får vi la se då haha! Ska antagligen köpa löshår också haha. Jag tycker de e najs ! Ajja...

Skriver lite senare, ska dricka mitt älskade morgon kaffe och röka en cigg !
 
Kanske fixar lite mer på bloggen senare också..




Godmorgon :)

Vaknade för en timme sen och mitt lilla hjärta kom hem för typ en kvart sedan :) Lika pigg och galen som alltid hehe.

Vilket väder vi har alltså. Regn, regn och åter regn. Deprimerande även fast jag älskar regn. Typiskt den svenska såkallade sommaren ?

Casper tjatar om att han vill kolla film, så ska lägga mig med han i min säng och titta :)

Marcus och Niklas sover fortfarande :P


God natt <3





HAHAHA!!

Eftersom jag har varit riktigt uttråkad så har jag sökt rundor lite på internet och då hitta jag denna sida ---> http://beauty.ivillage.com/ . Där man lägger in ett foto på sig själv och sen kan man testa olika frisyrer och hårfärger och fix make up och skit haha. Så jag fastna där och testa en massa olika hårfärger haha! Har man inget liv så har man inte ;)

Så nu lägger jag in dom fula bilderna haha och nu tycker jag ni ska säga vilken jag passar bäst i hahahahha!!
Och va nu ärlig och säg inte den blåa bara för det ska va så haha!
OCH ja jag blev skit ful på fotot men orkade inte ta om det ;)



Ska alldeles strax gå och sova, ingen rolig som är vaken som man kan snacka med så då kan man
lika bra gå och lägga sig och drömma =)

Imorgon kanske man drar hem till Tosse eller Gasten.
Får se hur det blir !


Puss&Kram



Natten är ung

Nu sitter jag, Marcus och Niklas och spelar tibia för fullt. Har gjort Dessert quest (fast då var Gasten åxå med). Nu håller vi på med Postman quest. Drygt som fan kan jag tala om. Men men.. :P

Linda har varit duktig som fan och pillat med vår design :) Fint som attans, bara lite små detaljer som ska fixas nu :)

Imorgon kommer min lilla älskling hem :) <3 Vi ska till Micael och städa hade jag tänkt och sen på kvällen ska det tvättas, inte så kul, men ett måste tyvärr. Se om Linda kanske är sugen på att komma en runda :) Ska till stan och betala hyran och lämna in socpapperna med hade jag tänkt.

Nej nu ska jag fortsätta spela :)


Äntligen ;)

Såja ! Nu var man äntligen färdig med den nya headern ;) Tog ett bra tag kan jag säga. Eftersom jag aldrig blir nöjd. Men nu är jag halv nöjd iallafalla haha. Så nu får vi ha denna vare sig Fryksäter vill eller inte ;) haha ! För nu har jag kämpat med den i timmar.. Ändrade säkert 100 gånger på den haha.. Nu är det bara bakgrund och lite annat som ska ändras men det tar jag imorgon antagligen. Har fixat lite nytt i menyn till vänster också , två bilder och lite annat.. Ajja..

Har inte gjort så mycket mer idag än och sitta och pyssla med vår blogg ;) . Börjar känna mig jävligt rastlös nu bra för jag suttit hemma i tre lååånga dagar haha! Så imorgon kanske jag sticker ut . Beror på!

Nu ska jag nog spela lite och sen sova om några timmar, för trött är jag inte nu så jag måste sysselsätta mig med något och då blir det tibia eftersom jag inte orkar med denna bloggen mer idag ;)

Måste rensa min data också, har för mycket skit haha.. Men det tar jag imorgon !

Puss&Kram


Ice age 3



Scrat fortsätter sin outröttliga jakt på sitt älskade
ekollon men får konkurrens i Scratte, en kvinnlig
avbild av honom själv. Manny och Ellie väntar sin
första baby-mammut, Diego funderar på om hans nya
umgänge gjort honom till en mjukis och Sid är stolt
familjefar till ett gäng dinosaurieägg som han
hittat ochtagit med sig hem. Det visar sig dock
inte vara det bästa sättet att bilda familj på
så för att rädda Sids sengångarskinn måste hela
gänget bege sig till en värld under jorden där
de träffar på dinsaurier, ovälkomnande växter
och en ettrig enögd dinosauriejägare vid namn Buck.

Betyg: 5 av 5


Ingen rubrik

Jag är helt fantasilös när det gäller rubrikerna haha. Blir nästan alltid samma :P

Idag har det inte hänt mkt. Vaknade vid 1. Spelar lite. Jag och Marcus var en runda på Lidl och handlade. Ikväll ska det spelas. Men just nu ska jag ta en huvudvärkspilla och sen duscha. Sen ska jag lägga mig i sängen och kolla en film.

Får se om Ante kommer imon eller inte. Beror på hur lång tid han ska vara på den grejen (vad behöver vi inte ta upp här).

Nog kul det man fick reda på igår. Bara att gå och vänta och se eller ? Jaja, man kan väl inte göra annat än att hoppas på det bästa !

Nej nu ska jag duscha.

Bye Bye !


HejHopp =)

Sitter hemma och spelar tibia haha. Jag har fastnat riktigt för det skitspelet nu haha! Lite ångest, för jag sa från början att jag inte skulle spela det haha. Men om ni vill testa på skiten så gå in här ---> Tibia .. HAHA!!

Idag blir jag hemma hela dagen och tar det lugnt antagligen. Orkar inget annat! Blir nog att jag fixar till bloggen lite mer också senare ikväll =) . Nu när jag väl lärt mig hur man gör så kan man lika bra fortsätta och fixa den tills man är nöjd =) .

Nu ska jag prata med mamma, hon fråga mig precis om jag ska med till Borås till min syster i November och gå på ullared också... Vete fan om jag vill det.. Men sen om jag inte hänger med så e jag hemma själv från Torsdag-Lördag. Hade varit rätt nice så skiter nog i och hänga med haha ! Så kanske det blir en liten liten fest hos mig. Och då blir det en LITEN eftersom man har cp skadade grannar haha ! Men det e i November så det e ett tag till dess haha ! ;)

Nej nu ska jag spela vidare haha..


God morgon haha

..Har precis vaknat haha. Inte sovit så bra inatt.. Mina fötter är iallafall bättre nu, så nu kan jag gå. xD

Vad som händer idag vet jag inte, inte säker på om jag vill göra något pågrund av en sak som stör mig till max. Men det tar jag inte här haha. Inget allvarligt asså haha !

Skriver senare. Ska hämta mitt "morgon" kaffe och röka min första cigg. ;)



Allt e så himla roligt..

Jahapps, då kommer man inte kunna sova..

Ångest och skit tankar i huvudet, kan det bli BÄTTRE ...



Det e som jag säger, så fort man börjar må bra så kommer det nytt skit och nu är allt bara jobbigt och konstigt. Vet inte  hur jag ska skriva det. Helt snurrig i huvudet nu.. För mycket tankar i huvudet på en och samma gång . Inget jag kan riktigt skriva här ändå.. Men det är inte bara en sak utan en annan sak jag börjt fundera på också.. Vill inte ta det här iheller för den delen. Tur man har sina vänner och snacka med annars hade mitt huvud sprängts. Blöö varför är jag sån som alltiiid tänker FÖR mycket? När det är en sak som bli fuckt up så kommer allt annat upp i huvudet på mig också.. Så börjar jag tänka på allt mellan himmel och jord. Och till slut hänger ingenting ihop längre.. Vet snart inte vad jag vill, vad jag ska göra, vad jag ska tänka, hur jag ska vara.. osv ! Atatataa nu orkar jag inte mer, lika bra jag går och lägger mig. Blir inte bättre av att sitta här och fundera ;) .  Haha orka ett emo inlägg .. ääh skit samma ! Nu har jag skrevit det så ..


                           ~ Life goes on i guees..


Mysiga låtar =)

Här är några av mina favorit låtar som jag lyssnar på när jag vill ha det lugnt och mysigt och ibland när man e lite deppig hahaha ! ;)











Nu orkar jag inte lägga in fler =)



GodNatt

.....Nu ska jag sova =) Orkar inte vara uppe mer. Är egentligen inte trött men finns inget och göra uppe så.. Hoppas ni sover gott ;) För de ska fan jag ! OCH ring nu inte och väck mig imorgon haha.. SovGott<3




Riktigt mysig låt =) ÄLSKAR DEN<3
Kan lyssna på den miljoner gånger i rad haha.

Nätterna plågar mig, stirrar i taket. Jag önskar du låg tätt intill.
Utanför fönstret där rusar det timmar. Här inne tycks tiden stå still. Vänder mig om och försöker att sova....






Helt slut i huvet haha

Nu har jag suttit i timmar och försökt fixa bloggen. Den blev bättre (tycker jag) MEN däremot så ville jag ha med en grej till, (vad ska ni skita i) . Men i vilket fall som helst så gick det inte som jag ville. Så till slut blev jag arg och nu skiter jag i och ta med den grejen.. Så det så! Bloggen är däremot inte färdig, enligt MIG ! Ska ha ny bakgrund, för vill inte ha fula hjärtan.. Ja det va jag som satte dit hjärt bakgrunden från början och inte Tosse ;) haha. Men den va fin DÅ men inte NU ! Men orkar inte fixa skiten nu ändå.. Tar det imorgon kanske! Jaja skit i bloggen nu, vill du ha hjälp med att designa din blogg gå in här ---> designa din blogg.
Så om ni inte fattar hur ni ska göra med er blogg så gå in på den länken..

Nu ska jag nog spela tibia en liten stund, för trött är jag dock inte. Sen efter det så ska jag sova helt ensam i min skönt säng :( haha. Och drömma mysiga drömmar om DIG ;) . Och sen ska jag gå upp i morgon bitti och dricka en goood kopp kaffe och ta min morgon cigg , logga in på msn , skriva blogg och sen kolla vad alla ska göra =) . Så nu vet ni vad jag ska göra imorgon också ;) haha !




Kvällen

Var ute och rökte med Tess innan. Då kom Marcus och Niklas gåendes med sina datorer haha. Eller ja Niklas skärm och Marcus data haha.

Har precis kopplat in min och Marcus datorer. Har ätit en macka. Snart blir det duschen.

Sen ska jag lvla :P

Har inte mer att tillägga förutom att Linda är duktig och pysslar med designen :)


Mhm

Gud va jag kan irritera mig på folk ibland. Vissa kan verkligen inte ha en "normal" konversation.. Utan måste skriva en massa skit och mög.. Ajja orkar inte bry mig. Sura du vidare över något som jag inte ens sagt!

Pallar inte skriva mer, känns som alla vaknat på fel fucking sida idag, för alla fucking tjurar ! ..

HEJDÅ!



Stan

Har varit i stan med Marcus och Hedda :) Var på Kjell och company och köpte en router så vi kan lana ;) Vi vet vi är nördar men det skiter vi i ;) Vi träffade även 2 av Heddas kompisar som vi stod och pratade med efter jag och Marcus hade käkat. Kom hem för en liten stund sedan.

Ikväll kommer Niklas och Marcus. Här ska det spelas :)
Imorgon händer nog inte så mkt mer förutom spelande hehe.
Torsdag kommer Ante :) Ska bli skit kul att träffa honom igen :) Har inte träffat honom sen jag var 16 eller 17 år.
Fredag blir det middag, öl och kortspel med Linda, Gasten och Niklas :)
Lördag så kommer Casper hem. Pappa kommer även till Sverige då så jag, Micael och Casper ska ner och hämta honom i Malmö (tror jag det var).

Nej nu ska jag fortsätta vara social på msn.


Header

Haha har fixat en ny header nu .. Men den blev inte så fin hahahaha !! Men skit i det ;) Ska fixa en ny senare. Får ha denna så länge. För jag är sjukt trött på den gamla.



Ajaj :(

....Fyfan va jag har ont i mina fötter kan jag säga. Skulle dra och handla cigg innan och affären ligger typ 2 minuter ifrån mig. Och det tog typ 10 minuter dit och 10 minuter tillbaka.. Kan knappt gå! Denna allergi skiten börjar bli lite jobbig nu faktiskt. Men det har gått bort i händerna osv, bara fötterna som gör ont nu.. Så idag blir jag nog bara hemma och tar det lugnt, orkar inte fara rundor när det gör så ont. Plus att man ser ut som ett riktigt kioskamongo när jag går haha !

Spelar Tibia nu haha. Har sagt hundra gånger att jag inte ska spela skiten mer men ändå loggar man in på möget haha. Så nu har man fastnat på det i några timmar haha!

Denna veckan vet jag inte riktigt vad som händer. Ska träffa Aspelin någon dag iallafall sen blir det nog att jag träffa LillSara nån dag och sen så klart Gasten någon dag och min Tosse någon dag ;) . På fredag ska man antagligen va hemma hos Tosse och käka och mysa =) Ska bli nice. Så det blir inget festande då, men de e bara skönt. Bryr mig inte så mycket om fest längre. Nu när jag knappt druckit på 2 veckor så har man vant sig och då sitter inte fest suget kvar längre.. De e NAJS ;)




Tisdag

Sov länge idag :) Får passa på när man är barnledig hehe. Men la mig rätt sent med.

Var och stor handlade på Willys igår med mamma och Niklas. Var inne en runda på Ö&B med. Fick ett par skit snygga gardiner till vardagsrummet av mamma :) När vi kom hem så satt Adrian och Gasten och väntade på bänken. Dom var snälla och hjälpte till att bära upp :) Lagade lite mat, eller ja Gasten lagade mat hehe. Efter det så var jag nere och pratade med Cindy och Jocke. Sen gick jag och Marcus hem till honom och hämtade hans Xbox 360 Elit. Sen när vi kom tillbaka så spelade jag, Gasten, Adrian och Marcus president och rövhål. Det var kul :) Niklas spelade xbox. När dom gick så spelade jag tibia. Drog 30 :P Det e nice. Vi la oss någon gång efter 3 inatt. Marcus sov här.



Idag händer inte så mkt. Marcus kanske kommer sen ikväll. Niklas också.
Jag ska snart lägga mig i sängen och kolla på Ice age 3 :)

Uppdaterar säkert senare :)


GodNatt ;)

Nu ska jag spela Tibia ett tag och sen nanna kudden =) . Ska bli skönt och sova, har ont i hela kroppen så det är bara jobbigt att sitta uppe! Sen är det tråkigt och va vaken, för det finns inget och göra ..

Har inte hänt så mycket idag faktiskt, lugn dag för en gångs skull. Inte ofta jag sitter hemma och tar det lugnt haha. Imorgon har jag ingen aning om vad som händer. Får väl se! Om jag mår bättre så kommer jag antagligen inte sitta hemma iallafall. Tänkte höra med Fryksäter vad hon ska hitta på imorgon =) .

Annars så hittar jag någon annan som vill hitta på något !


~ Den som talar illa om andra i din närvaro, talar illa om dig i din frånvaro ~
Stämmer nog rätt bra ..

GodNatt & SovGott




La la la..









Japps, jag e uttråkad !

Är man uttråkad så e man ;)

Heter - Linda Malmquist
Smeknamn - Binda, Ze eye (haha) , Kioskmongo, Partygirl...
Ålder - 20 =)
Husdjur - 4 katter..
Syskon - 2 systrar , båda äldre.
Favoritfärger: - Rosa och svart
Piericing: - Har haft i tungan, navlen, näsan och läppen men ingen kvar.
Tatuering(ar): - Nej men ska ha sen.
Födelseort: - HBG
Snuttefilt eller kramdjur: - Kramdjur haha
Lyckotal: - 6 & 8
Bästa veckodagen: - Fredagen
När gick du upp i morse? - hmm, ingen fucking aning !
När ska du sova ikväll? - När jag e trött..
Duschat idag? - Nepps men ska
Kramat någon idag? - japps =)
Pussat någon idag? - jao
Vad har du ätit idag? - Pizza haha
Dagens sötnos? - ;) dedu..
Har du många vänner? - Nja, har jag väl ..
Hur många har du kysst? - Baah, no idea.. men inte så många ändå..
Vem pratade du med i telefon senast? - Frida =)
Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - "Hej :) Vad ska du göra imorn då? Puss Älsk" - Aspelin

SENASTE:
Personen du tänkte på? - Vete fan :p
Gången du spydde? - När jag va sjuk förra veckan..
Gången du grät? - 'Ett tag sen nu.
Pizzan du åt? - 2 Bitar av apollo pizza innan idag.
Gången du var i Göteborg? - längeee sen
Gången du var full? - Typ 2 veckor sen.
Personen som såg dig gråta? - Hmm ingen aning
Vem ringde dig senast? - Frida

ANTAL:
Personer du älskar? - Mina närmsta vänner och halva min familj :P
Personer du hatar? - Åh herregud, just nu så två kanske..
Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - 2 ..
Glassar du ätit på en dag? - HAHA många ;)
Gånger du ätit kött? - Jajo, för de har jag räknat ju!
Gånger du haft minnesluckor? - Ett antal gånger.
Gånger ditt hjärta brustit? - 5-6 gånger tror jag..
Hur många har varit otrogna mot dig - 3 stycken..

VAD:
Gör dig glad? - En massa
Gör dig ledsen? - Kommer inte på något.
Vad vill du helst göra nu? - Vad som helst, är uttråkad !
Vill du ha nu? - En miljon ;)
Önskar du dig i julklapp? - Inte ett skit.
Längtar du till? - Till jag och Tosse flyttar ihopa =)
Ångrar du i ditt liv? - Mycket.. Men egentligen inte lönt och ångra för hur mycket man än ångrar så blir det inte ogjort ;)

VEM:
Vill du kyssa nu? - Gasten
Ska du träffa imorgon? - Ingen aning än .
Sjöng du senast för? - Gasten hahaha !
Hade du senast en msn-konversation med? - Gasten och Frida just nu .
Spelade du tvspel med senast? - Min syrras kille..
Vill du ta med på en romantisk resa nu? - Ingen haha
Vill du kasta en sten i huvudet på? - Ingen
Förtjänar att dö? - Alla pedofiler och djurplågare.
Är söt? - Gasten ;)
Vill du sova jämte inatt? - Gissa ;) mohaha ..


Sover du med eller utan kläder på dig? - Med
Hur många kuddar har du i sängen? - 2
Är du social? - Om jag känner folket så ja. Annars e jag rätt blyg
Tycker du om kaffe? - Yeah
Tycker du om att mysa/kela? - I love it ;)
Vill du ha barn? - NEJ !
Har du någonsin åkt ambulans? - Mhm
Flirtar du mycket? - Nja inte så mycket.. men e jag singel så händer det väl ibland..
Kär just nu? - Jaao ..
Hur vill du att din pojkvän/flickvän ska vara? - Ärlig, trogen, ha humor, schysst och söt ;)
Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? - Kärlek!
Tror du på kärlek vid första ögonblicket? - Neeeej verkligen inte..
Kan man vara vän med sitt ex? - Klart man kan =)



Skjut mig haha

Kan man bli mer trött ? Min halsfluss och allt försvinner och nu har man fått någon jävla allergisk reaktion istället.. Så nu är mina händer, knä, fötter och armbågar helt svullna och öma. Kan knappt gå för fan! Varför ska allt skit komma till mig haha. Kan jag inte få vara frisk någon gång haha. Fast sen så är jag ju egentligen inte frisk i vilket fall som helst ;) Man e ju ett kioskmongo haha.

Så nu sitter man hemma och har tråkigt igen. Får väl spela Tibia så Tosse och Gasten blir nöjda haha.. Men det gör jag senare för just nu har jag inte lust.

Har inget speciellt intressant och skriva haha . Ska nog fortsätta på den nya headern ;)



Godmorgon :)

Igår kväll så var Linda, Gasten, Måns och Marcus här. Spelade lite kort och så. Var nere och rökte en runda med David och Adrian med :)
Spelade lite tibia efter alla hade gått. Sen bäddade jag och Niklas ner oss och mös lite.

Idag ska jag ner till stan och betala hyran. Sen i eftermiddag så ska Casper till sin farmor. Jag ska även iväg och handla med Johanna när hon slutat jobba.

Nej nu ska jag vara social mot Niklas.


The Haunting In Connecticut



När Sara och Peter Campbells son Matt blir diagnostiserad med cancer flyttar de till Connecticut för att behandla honom. Matt plågas av paranormal aktivitet i det nya huset och hans mor kontaktar en präst som ska driva ut andarna. Plötsligt blir Matts tillstånd värre och det utvecklar sig till en kamp på liv och död.

Betyg: 4 av 5



Bedtime stories



I den här äventyrskomedin möter vi snickaren Skeeter Bronson, spelad av Adam Sandler, vars liv förändras drastisk när de godnattsagor han berättar för sina brorsbarn plötsligt blir verklighet.

Betyg: 5 av 5



Helgens slut !

Förlåt för min dåliga uppdatering denna helgen, men har haft fullt upp hehe.

Det var inte meningen vi skulle ner till festivalen igårkväll, men jag och Niklas åkte ner och träffade hans mamma och lillebror. Stötte på Marcus och Hedda :) Träffade även Annie. Sen Marie :) Maria också vid karusellerna :) Träffade Nathalie också :) En massa man kände helt enkelt. Träffade självklart på David, Gasten och Adrian med :P Niklöas fick mig tillochmed att åka en karusell haha. Spindelmannen :P Haha den gick snabbt och upp och ner och runt haha. Skit rolig :) Den första "stora" karusellen jag åker sen jag var 13. Åkte hem till Niklas med hans mamma, lillebror och Rickard och drack lite öl. Sen blev det sängen.

Idag blir det lugnt. Linda och Linus ska hålla mig och Niklas lite sällskap ikväll :) Spela kort och ha oss :)

Imorgon är Johanna snäll och ska köra mig så jag kan storhandla :) Tack gumman :)

Nej nu ska jag fortsätta titta när Niklas och Casper tränar haha. Ser rätt kul ut :P

Kommer snart ett inlägg med lite bilder sen helgen :)



..........

Nu kommer snart Gasten och Johanna och hämtar mig sen ska vi till Tosse =) Ska lägga in bilderna från min kamera så det blir gjort. Så då kanske det kommer in några bilder här senare ikväll.. Kommer inte skriva mer idag ;) Ska inte sova hemma så .. PussHej <3








Ny header

japps, börjar tröttna på den headern vi har nu så sitter och fixar en ny, men kommer nog ta ett tag :) Men kanske kommer hinna fixa den till ikväll ;) Får la se ..


Videos

Och här är några videos från festivalen inte så många men några stycken haha ;)











HAHA ;)



Bilder

Hittade min sladd till mobilen så här kommer några ego bilder and stuff ;) Bilder från kameran kommer senare eftersom jag glömt min sladd hos Fryksäter ;)









God morgon =)

                                  Hallååja xD
Har nästan precis vaknat.. Och vaknade av att min gamla mobil började ringa :/ SKumt, för den är avstängd och har inget sim kort i . Spökar vet ni ;) haha! Somnade vid 3-4 inatt, hade skit svårt för att somna.. SKit jobbigt när det blir så !

Det sjuka är att jag bara sovit 8 timmar (vilket e lite för mig) och vaknar ändå pigg som en mört haha! Men de e najs!

Idag händer nog inget speciellt, har mensvärk som fan så jag är inte på G om man säger som så.. Fan vad jag hatar mens haha, kunde inte killar fått mens istället? hahahaha!! Så hade vi tjejer sluppit skiten, men nej nej det e vi som ska ha mens och ont i magen haha. Nu vet jag knappt vad jag skriver haha.

Nu ska jag ut och ta en kopp kaffe och min första cigg =) Gött som fan! Klarar inte mig utan en cigg och en kopp kaffe på morgonen.. Eller jo när jag är hos andra så behöver jag inte det haha..


Jag bjuder på några bilder med mina "fjortis" glasögon som jag köpte på festivalen haha. Jag, Tosse och Niklas va tvungna haha ;) . Fula är dom men skit i det, e ju liksom inte så så att jag kommer gå med dom nu varje dag, kommer antagligen inte använda skiten igen haha, så det va 80 spänn man kunde lagt på annat haha. Ångest.com hahah!!



Kan fan inte sova..

Som vanligt så kan jag inte sova.. Ovanligt!

Så nu sitter jag här och har tråkigt som en gast. Och hittar ingen film man kan glo på iheller.. Blää vad uttråkad jag är. Och nu börjar mina tankar snurra rundor fööör mycket. Nu blir det snart to much . Orkar inte tänka hela tiden för jag blir galen i huvet ! Men nog om det nu ;)

       ~   Är riktigt jävla gotte sugen nu också haha, ge mig chips och dipp ;) haha!

Nej nu ska jag snacka med Sandra på msn för hon är den enda som är inne hahaha !! ;)

Puss&Kram / MALMQUIST

Tycker om dig för mycket xD

going to bed .. eller snart iallafall ..

Börjar bli väldigt uttråkad, rastlös och trött nu. Skulle fan dragit ner till festivalen ändå.. Men nej nej bara för jag va irriterad just då så va allt fel och då sket jag i det. Så nu sitter jag här hemma och drygar värre än någon annan.. Men jag får ju skylla mig själv. Sen det jobbiga är att när jag väl har så här jävla tråkigt så kommer det upp en massa tankar i huvet som får mig att bli ännu mer irriterad..  Vissa saker jag sitter och tänker på och inte riktigt vet vad jag ska göra åt dom. Mer än så säger jag inte, behöver ju inte skriva ut hela mitt liv här.

I vilket fall som helst så va inte denna helsingborgs festivalen speciellt rolig. Klart man hade underbart umgänge men festivalen suger . Är inte lika roligt och gå på skiten längre. Va roligt när man va 15-16 haha...


Börjar bli riktigt irriterad på mig själv nu faktiskt för att jag är så fucking lat och seg. Jag sitter hemma som en gast och ruttnar och har inget jobb eller något och kan inte göra ett skit. För man inte har pengar. Känns ju skiiiiiit kul eller inte . Sen att jag har förändrats som fan stör mig en del också. Jag har nästan blivit FÖR snäll typ. Och det går mig på nerverna för jag känner mig som en jävla mes. Kan knappt säga ifrån längre när jag blir arg. För nu håller jag bara inne det istället. Jag har aldrig varit sådan innan för jag har alltid sagt vad jag tycker och tänker men inte nu längre . Får ändra på det igen och illa kvickt haha ;) .

Tycker om dig skit mycket och även det går mig på nerverna :P För du vill inte som jag vill hahahah .. Men skit samma ;) Får väl se vad som händer.. Men lite jobbigt är det faktiskt . OCH jag kan inte hjälpa att jag är så svartis som jag är..

Nu slutar jag skriva innan jag skriver för mycket ;) hahaha! Så kul ska ni inte ha..

Puss&Kram / MALMQUIST


Lördag !

Jag, Måns, Casper och Niklas åkte ner till festivalen innan. Casper fick åka massa karuseller, fick en ansiktsmålning och lite så :) Nöjd var han iaf, fast han hade kunnat åka karuseller hela dagen och natten :P

Haha jag fick ett par hipster av Niklas där det står TILLHÖR Niklas haha. I Torsdag så fick jag en playboy nalle och en ros av honom :)

Ikväll blir det lugnt :)

/ Fryksäter

 

HAHAHAHA !!



HAHAHAHAHAAHAAHA ..........


Lördag.

Idag blir det antagligen festivalen igen =) Men vet inte riktigt med vem än , för folk fucking velar hela tiden. Så börjar bli lite irriterad och funderar på o skita i och dra ner över huvud taget. Sen är jag redan irriterad för en annan sak också men det skriver jag inte här . Så e de !

Skiter nog i äckliga fjortis festivalen är för irriterad.. Pallar ändå inte med en massa fjortisar som går runt och spyr överallt..

hata hata hata hata hataaaaaaaaaaa!!!!!!!!!


/ MALMQUIST

Natten

Dagen började med att Niklas var snäll och gick upp med Casper när han vaknade :) Åkte till Väla vid halv 1 med Johanna, Niklas och Casper. Hittade en tunika och köpte vodka till Micael :) Sen hem och göra sig iordning. Mamma och Anne kom lite efter klockan slagit 3. Vid 5 så gick vi och mötte Annes kompis, sen bort till D-hög och köpte cigg m.m. Sen hem till Pia där hon, Johanna och Pontus satt :) Marcus och Måns följde åxå med :) Satt där tills klockan slog halv 9, sen bort till bussen som var SMOCK full. Var i stan en halv timme innan Joddla började spela, sen när dom väl satte igång, fy fan vilket ös. Pia hamnade i slagsmål 4 ggr haha. Det är hon aggggrarn ;) Efter ett tag så klarade vi inte av allt folket längre så då gick vi och träffade David, Set och company. Johan och Emma skulle hoppa bungy jump haha. Hade jag ALDRIG vågat !! Efter det skulle vi ta ut cash, men fy fan vilka köer. Så vi bestämde oss för att gå till Ga. I stadsparken träffade vi Adrian, Linus och Buse :) Adrian snurrade på nån konstig sak haha. Linda lägger nog upp videon i slutet av helgen så ni får se den. Adrian Bernat går på vatten shalalalalala !! :D Gick till Ga och plockade ut cash och käkade Thaimat. Sen tog jag och Niklas bussen hem. Både hade skit ont i huvudet.

Nu är vi hemma och ska snart sova.

Foton kommer i slutet av helgen :)

/ Fryksäter


Atatattaaa

Sitter hemma hos Tosse fortfarande med Niklas och Anne också Tosses mamma och Casper. Vi ska antagligen dra om en stund till Pia. Ingen aning vem det är men dom andra vet haha. Sen så är det joddla med siv som gäller. Och sen blir det att man kommer gå lite på festivalen och kollar rundor. Kommer köpa batteri till min (fridas) kamera sen så det kommer antagligen upp bilder imorgon eller på söndag. Nu blev jag lessen på Tosse för hon dissar mig och har jeans istället för leggings haha. Också säger hon till mig att jag ska ha leggings !! Jävla Tosse haha.. Skit i det, jag pallar inte ha jeans iallafall.. Japps det va allt nu ska jag va social med folket och dricka öl =) Tur anne kom så slapp jag sitta och dricka själv hahahahha !!

HA det nice = )

Puss&Kram / LINDA fucking MALMQUIST

Bra humör idag !

Sitter hemma hos Tosse och väntar på att hon ska komma hem, eftersom dom e på väla och äteeer :P . Så nu sitter jag här och funderar på om jag ska börja göra ve mig eller inte haha. Börjar bli lite bråttom nu ! Men orkar fan inte börja nu . Jobbit vaaaaaaaaaaaa. Jag e på sjukt bra humör nu haha. Plus jag sitter och dricker öl haha, alkis varning ;) Men skit i det . Man lever bara en gång som sagt haha..

Nej nu orkar jag inte skriva mer ;) JODDLA MED SIV IDAG !!

Puss&Kram / MALMQUIST

Godmorgon :)

Vaknade precis av att jag var sååå fruktansvärt kissnödig ! Klockan är inte så mycket och Casper sover fortfarande, så jag tror jag lägger mig en timme till :)

/ Fryksäter

Home

Ja nu är man hemma igen från stan, men det kanske ni förstod på Lindas inlägg hehe :)

Casper åkte massa karusell i stan och han tyckte det var skit kul :) Träffade Henke på Knutan när jag och Niklas skulle ta ut cash :) Träffade även Mimi E och Emilia :) Casper och Emilia åkte 2 karuseller ihop :) Det tyckte dom var skit kul :) Niklas åkte även karusell med Måns och Marcus (haha Marcus höll på att spy). Niklas åkte virvelvinden med Linda också, dom var fett vita i huvudet när dom kom av haha. Casper körde radiostyrda bilar (eller vad den heter) med Micael också :) Tyckte han var skit kul :)

Tyvärr blev det inte riktigt som planerat för Casper kära far kom aldrig ner och åkte med honom :( Casper blev fett förstörd så det var bara att åka hem med honom. Jag tycker att när man har lovat sitt barn något så håller man det med ! Men alla kanske inte tänker som mig ??!!

Ikväll så blir det lugnt med lite kortspel :) Linda ska som sagt sova här inatt, Niklas med :)

Imorgon bitti bär det av till Danmark med Johanna, Niklas och Casper :) Sen till H&M och köpa solpuder, pallade inte göra det här omdagen hehe. Sen kommer mamma någon gång mellan 4 och 5. Ska vara hos Pia senaste 6. Ta bussen ner till stan lite innan 9 och sen kolla Joddla halv 10. Det e nice :)

Nej nu ska jag vara social mot Linda. Niklas är ändå nere och röker med Tess hehe.

/ Fryksäter




Denna kommer spelas som bara den imorgon :D

Hos Fryksäter nu .

Kom hem till Fryksäter för typ nån timme sedan. Var på festivalen med henne, niklas, casper och tosses bror micke. Gick rundor och så åkte jag Virvelvinden med Niklas haha mådde fan illa efter. Sen köpte jag, Tosse och Niklas fjortisglasögon. Jag va tvungen xD . Ni vet såna randiga fula haha! Fan 80 spänn, så man har liteeee ångest nu men skit i det.

Nu är jag hos Tosse som sagt och sitter och har ont i huvet, har mensvärk och är smått irriterad.. Tosse har precis duschat, och Niklas sitter ute och pratar med Tess =).

Gasten kommer senare =)

IMORGON SKA VI HA KUL SOM SATAN ! xD

Puss&Kram MALMQUIST

ByeBye

Jupps im a EGO ;) Men e man snygg så e man HAHAHA !!



Haha okej den första va kanske lite o much ;) HAHA men skit i de ;) !





Japps då var man färdig och skit.
Så nu ska man dra ner till Festivalen =)
Ha de gött folket !
Puss&Kram

/ MALMQUIST

Till Niklas <3

I knew it from the start
From the first day that we met
I knew to take your hand
Was something I would not regret


Since that I found a girl in the town
That I wanted to be
I slowly know that's what he means to me
He's all that


He's all that I wanted
He's all that I needed
He is all that I have
My baby, he's all that


He gives me this feeling
He makes me believing
That my love never ends
Ohh baby, he's all that


He's all that I wanted
He's all that I needed
He is all that I have
My baby, he's all that


He gives me this feeling
He makes me believing
That my love never ends
Ohh baby, he's all that


Still hard for me to realize
That I am on my way
But since I've been your girl
I'm getting stronger day by day

For everything I've left behind
None of it was true
He's my prison, I belong to you
He's all that

He's all that I wanted
He's all that I needed
He is all that I have
My baby, he's all that


He gives me this feeling
He makes me believing
That my love never ends
Ohh baby, he's all that


He's all that I wanted
He's all that I needed
He is all that I have
My baby, he's all that


He gives me this feeling
He makes me believing
That my love never ends
Ohh baby, he's all that


He gives me this feeling
He makes me believing
That my love never ends
Ohh baby, he's all that



/ Fryksäter


Torsdag =)

Har precis varit och handlat lite grejer hehe. Ska dricka kaffe nu och sen göra ve mig för ikväll! Ska gå med Tosse, Niklas, Gasten och lille casper på festivalen idag. Har fixat så jag kan åka någon karusell iallafall med Casper haha. Blir ingen dricka som sagt idag. Men det är bara mysigt att gå där och ha en lugn festival dag idag hehe.. Sen ska jag sova hos Tosse ikväll så ska vi göra ve oss tillsammans imorgon. Är ju lika bra jag sover där annars segar jag bara imorgon haha!!

Spelade Tibia innan haha ja jag vet att jag inte skulle spela det mer. Men skit i det ;) hahahahha.. Nej nu ska jag dricka kaffe och spela liteeee till tibia hahahah nörd de luxe ;) .

Puss&Kram / MALMQUIST



Casper igår hehe.. Så söt han e =)

HBG festivalen..

Ja den börjar idag :)

Imorse när jag och Casper vaknade så ÖS REGNADE det ! Shiit asså.

Jag ska börja tvätta kl2 och tvätta några maskiner och passa på att städa samtidigt. Sen lite efter 4 så ska vi möta Niklas i stan. Sen ska vi även träffa Cindy och Jocke.
Linda kommer in till stan sen med :) Hon ska sova hos mig inatt :)

Imorgon så ska jag passa Kellie när Tess ska till tandläkaren :) Jag, Johanna, Micael, Niklas och barnen ska även till Danmark :) Sen på kvällen blir det förfest hos Pia och sen Joddla :) Anne kommer åxå ner från Skånes och ska vara med och festa :)

Nej nu ska vi äta lite.

/ Fryksäter

Bror min

Idag så har jag, Linda, Niklas och Casper varit på Ams. Där träffade vi Jonas :) Sen gick vi till Tasty House och köpte godis och sen tog vi bussen till Micael. Träffade han, Krille, Måns och Marcus vid Micaels lastbil. Den skulle bärgas till en verkstad då den läckte växellådsolja. Sen gick vi hem till Micael och fick mat i magen :) Vid halv 8 så tog jag, Niklas och Casper bussen hem. Gasten satt här i sin ensamhet och har gjort det hela dagen haha. Har spelat lite ikväll och ska snart myyyyysa ;)

Hörs imon !

/ Fryksäter

God Natt ;)



Nu ska jag sova för nu blev jag helt plötsligt på sjukt dåligt humör och då kan jag lika bra gå och lägga mig så det inte går ut över alla andra.. Tråkigt och sova själv, mycket svårare och somna då! Ingen och hålla om och ingen som kan hålla om mig :( HAHA! Bara en sketen katt som sitter och stirrar på en.. hahahahah!!


Saknar dig ;) Tycker om diig<3


Puss&Kram / MALMQUIST


och.... Jag ska kasta Tibia i havet HAHA !

ARG !

JAG HATAR TIBIA !!!! Jag tänker aldrig någonsin spela det fattiga tråkiga äckliga spelet mer hahahahahah!!! Lönt det är när man bara dör hela hela tiden. Och jag som är sjukt dålig förlorare klarar inte av att spela sånt skit.. hahaha !!!

+ jag har tråkigt så jag kan dööööööö... Vill inte va hemma !! Låt mig flytta hemifrån så jag kan ta hem folk och ha roligt ! Ja nu har jag PMS och nu får ni stå ut med det haha...

Nej nu skiter jag i detta, så SKIT NER ER !

/ MALMQUIST

Regn ute :(

Skit väder till max är det ute. Regnar som fan. Hoppas nu bara att det inte håller i sig så det regnar hela hbg festivalen. Men det skulle ju dock inte förvåna mig om det regnar hela festivalen , det brukar det ju göra ! Men då blir man lite arg ;) .

Kom nästan precis hem iallafall
, har varit hos Tosse först eftersom jag sov där hehe. Kul vi hade igår ;) Och sen mot kvällen så kom ju Gasten och Niklas dit .. Jag blev lite glad över en sak jag fick höra men säger inte något här än . Jobbigt va?! ;) haha. Men får se hur det går.. Vid 15 tiden idag stack jag , Tosse , Niklas och Casper ner till AMS . Jag skrev in mig bara , inget mer. Men det jobbiga e att man ska behöva vänta hela jävla Augusti på att dom ska höra av sig därifrån. Och har dom inte hört av sig i slutet av Augusti så skulle jag höra av mig ;/ , va fan e det för nått? . Asså det e fan knappt lönt och gå dit för dom hjälper för fan inte en. Ska man gå arbetslös i hundra år? Får snart ryck, för jag orkar inte bara sitta hemma och glo längre utan pengar. Börjar bli jävla jobbigt nu för man kan inte göra ett skit! Men men.. Får se hur det blir..

Imorgon e det festivalen som sagt och jag ska dit med Gasten och sen ska vi antaglien träffa Toss och Niklas och Lille Casper där =) Så har jag lovat Casper att jag och han ska åka nån karusell ;) Roliiiiiigt haha. Ska inte dricka imorgon iallafall, blir en lugn dag på festivalen bara. Ska antagligen kolla när Mimi ska sjunga också..

Sen på Fredag så smäller det hahaha ;) . Då ska jag dricka och partaja haha! Ska gå med Tosse och Company. Var vi ska förfesta har vi inte bestämt riktiiigt än! Men det löser sig nog. För det blir ju inte förfest så länge eftersom det är joddla med siv 21.30 =) Och dom ska vi ju LÄTT se ! Dom är så jävla bra.

Lördagen ska jag nog gå
på festivalen också med samma folk som på fredagen. Men då blir det ingen dricka för mig men jag kan nog ha kul ändå ska ni se ;) .

Ska låna Fridas Kamera alla dagar, så nu är det bara batteri jag behöver haha. Och ja Frida jag är rädd om din kamera jag lovar ! Annars köper jag en ny gumman =) . Saknar dig Frida, flytta tillbaka till HBG !!! ;) I miss my Gun hahahah !!

Puss&Kram / MALMQUIST

Dagen efter

Igår och inatt så hände mkt. Det pratades mkt mellan mig och Niklas och jag kom fram till att jag ville ha en paus och så är det nu. Vi ska fortfarande umgås och så såklart. Vill ju inte ha ut honom från mitt liv. Tycker om honom hur mkt som helst. VI får se vad framtiden har att erbjuda oss.

Jag och Linda ska snart till Ams. Sen till Micael och spela yatzy och äta. Sen får vi se vad som händer :P

/ Fryksäter

Video !

/ Fryksäter & Malmquist

Natten

Innan idag så var jag med Johanna, David, Tess och barnen :) Gick bort till pizzerian och satt där ett bra tag. Rille och Foppa kom med en runda. Sen gick vi hit (eller ja satte oss på gården) och pratade i nån timme till. Linda kom vid 10 tiden :) Jag och Linda har haft tjejkväll :) Nice, som vi har skrattat :D :P

Snart kommer Gasten och Niklas och NU SKA DET PRATAS ALLVAR kan jag tala om !!

Nej nu ska vi lägga upp fler videos till er så har ni något att skratta åt ett tag framöver :P

/ Fryksäter




Videoblogg, vår första



/ FRYKSÄTER & MALMQUIST

Inte lätt ;)

Folk klarar sig inte utan mig och Fryksäter ;) HAHA ! Inte lätt och va oss vet ni.. Men e man bäst så e man.. Inget vi kan hjälpa mohahahah !

Nej nu får jag snabba mig, har fortfarande inte kommit iväg.. HAHA ja jag e SEG . Och när jag duscha så ringde min mobil non-stop asså haha. Det va Fryksäter, Gasten och Niklas som hade ringt.. 8 Samtal missade samanlagt på en kvart hahah. Svarar jag så svarar jag inte och då ringer jag sen. Så inte lönt och ringa ner mig hahaha..

Puss&Kram / MALMQUIST

Helsingborgs festivalen snart ;)

Ja då är det Tisdag idag ;) Om 2 dagar så smäller det haha! Blev lite ändringar för mig med helsingborgsfestivalen haha. Skulle ju egentligen gått med Sandra på Torsdag men blir att jag ska gå med Gasten sen vet jag inte om jag ska gå med Fryksäter och Niklas då också. Men ska snacka med Tosse ikväll. Men sen Fredag och Lördag är fortfarande med Tosse och Company =). Ska iallafall bara dricka på fredag eftersom jag går på penecillin så ska jag hoppa över fredagen. Och sen börja ta det på lördag igen. Och på FREDAG är det ~Joddla med Siv~ Klockan 21.30, dom ska jag LÄTT SE !! Det enda som är tråkigt är att man inte har något speciellt och ta på sig på festivalen så det får bli samma kläder som man brukar ha :( tråkigt som fan när man inte har pengar. Har ju inte ett öre så vete fan hur jag ska kunna dricka och så vidare på festivalen och kan jag inte låna av min familj så får jag gå nykter och fattig alla dagar hahaha!  Men fixar jag lite pengar så blir jag glad =) . Ska nog fixa håret på något roligt sätt i helgen iallafall så ser man lite annorlunda ut kanske ;) . Förfest på Fredag vet ja inte var det blir. Men hade tänkt höra med mamma när hon e på bra humör om jag kan ta hit några och sitta och dricka innan. För annars vete fan :/ .. Men ska nog kunna fixa sig ! Får fjäska lite.

Ska till Arbetförmedlingen med Fryksäter imorgon =) Så har vi det gjort ! Idag ska hon och jag va ensamma och snacka och kolla film och ha mysigt =) Länge sen de bara va hon och jag ju !

Ha de nice Puss&Kram / MALMQUIST



HELL YEAH ;)


Ute dax

Ja ska snart ut och träffa Johanna och Snälle Daviiiiid :P Ska äta pizza och så :P
Sen vid 8 så kommer Linda så ska vi ha tjejkväll :) För en gångs skull så är det bara vi som ska umgås. Utan killarna :D

Marcus och Måns var här en runda innan :)

Nej ska gå nu !

/ Fryksäter


Bildinfo: Jag och Johanna :)

GodMorgon =)

Sitter hemma hos Gasten.. ;) Sällan va haha! Ska dra mig hemåt vid 4 tiden så ska jag bara duscha och sådant sen ska jag hem till Fryksäter ! . Harry potter va inte så bra faktiskt.. Vet inte vad jag ska skriva . Skriver kanske när jag kommit hem.

Puss&Kram / MALMQUIST

Tisdag

Snart bär det av till stan. Ska fixa lite saker och sen till H&M och köpa solpuder :P

Sen i eftermiddag/ kväll så kommer Linda och ska sova här :) Vi ska till AMS imorgon hade vi tänkt.
Sen på Torsdag så blir det att åka ner till festivalen. Där ska jag och Casper gå med Cindy, Jocke och kanske Niklas om han vill :)
Sen på Fredag så kommer mamma ner och passar Casper :) Då är det party :) Lillan och Anne kanske kommer ner den dagen med :) Om inte så kommer Anne kanske på Lördagen istället :) Ska kolla Joddla på Fredag med :)

Nej nu ska jag avrunda och klä mig och Casper så vi inte missar bussen :P

/ Fryksäter


Bildinfo: Jag och Set :)

Harry potter och The hangover

Är hos Gasten och kollar film =) . Kollade på the hangover innan, faktiskt riktigt rolig.. Skratta många gånger iallafall. Sen nu kollar vi den nya harry potter, lite lång tråkig men funkar än så länge. Men vi pausa filmen nu för han blev hungrig haha! Matvrak ;) . Imorgon ska jag sova hos fryksäter för vi ska till AMS på onsdag så det blir av någon gång! Känns som vi bara drar ut på det haha..

Va hos syrran innan också. Käkade kalv, potatis och bearnesås =) GottGott ! Satt och snacka och så och sen spela jag och hennes sambo lite på deras xbox. Min syster sa något korkat jag tänkte skriva här men kommer fan inte på de, störigt hehe.
Hon ska ha barn i September som sagt , tror det blir en pojke. Denna gången ska jag inte va med på förlossningen iallafall haha. Jag va det med min andra syster och det fick mig till att aldrig vilja ha barn ;) HAHA!

See ya later ;) Puss&Kram / MALMQUIST

<3 to you ;) Mohaha ..

Ingen rubrik

Är så dålig på att komma på rubriker haha. Men skit i det :P

Idag har det varit lugnt :) Tråkigt väder tyvärr :S Jag, Casper och Linus var ute en runda och spelade på gräsmattan här nere innan Linus cyklade hem och regnet bestämde sig för att återvända. Jag köpte 2 rack (Stavning?) och en boll till Casper på Maxi (liknande tennis). Casper tyckte det var kul förutom att jag och Linus snodde det hela tiden haha.

Casper och Niklas är hos Annsofie just nu och hjälper henne måla köksluckor (?).

Jag ska snart in i duschen sen bädda ner mig i sängen ! Sjuk mensvärk har jag :(

Avrundar här !

Grattis Mimmi på 22 års dagen ! :D


/ Fryksäter

Godmorgon :)

Igår kväll så kom Gasten och Linda hit :) Vi satt och spelade kort och snacka en massa :) Sen så lagade Gasten potatisgratäng, kotletter och bläckfisk. Det var nice :)

Vad händer idag då?
Jo snart så ska jag, Niklas och Casper gå till Maxi. Ska handla Blixten tavlor där till Casper rum :) Och lite mat och så. Sen så vet jag inte riktigt vad som händer förutom att jag och Johanna ska sola när hon slutat jobba och Niklas är snäll och passar Casper :)

Casper har blivit jätte duktig :) Han sover utan blöjan och han gör ingenting i sängen på nätterna :) Inte ens på dagarna gör han något, ja förutom på toaletten då :) Han är så duktig min lilla prins :D

Nej nu ska jag ge lillkillen en macka, sen blir det duschen !

/ Fryksäter

 

Filmkväll hos Fryksäter

Ringde preciiiis Tosse (fryksäter) min bästis hehe ;) . Fråga vad hon och Niklas skulle hitta på. Så bestämde vi att jag och Gasten skulle komma dit och kolla film ikväll. Va ett tag sen sist ju ! Så det ska bli nice :)
 
Fan vill spela Bluff också haha ;) Det e ROLIGT hahaha.

Puss&Kram / MALMQUIST





Tjofaderittan

Ska snart in i duschen så kommer inte skriva så mycket. Ska iallafall till Gasten och kolla klart på sagan om ringen filmerna. Så det blir gjort haha. Har en och en halv film kvar så de e väl 4 timmar om inte mer..

Snart är det HBG festivalen =) . På Torsdagen ska jag gå med Sandra och två av hennes killkompisar Markus och David tror jag .. Sen Fredag och Lördag ska jag antagligen gå med gänget.. Men ska bara festa en av dagarna.. Ska sluta festa så mycket nu.. Börjar bli lite för mycket faktiskt.

Nej nu orkar jag inte skriva..

Puss&Kram / MALMQUIST

Godmorgon..

.. eller man kanske ska säga godmiddag om man kollar på klockan. Kom i säng rätt sent så inte konstigt man vaknar sent. Men ibland får man det, speciellt när man är barnledig :)

Nu strömmar Måns ur mina högtalare och jag ska lägga in bilderna från gårdagen på facebook och bdb :)



Idag så blir det en lugn dag. Casper kommer hem från Jocke. Jag och Johanna ska tvätta ikväll 18-22. Sen får vi se vad som händer.

Imorgon så ska jag till Maxi och handla 3 Blixten tavlor till Caspers rum. Sen när Johanna slutat jobba så ska vi sola :) Behövs så man inte blir av med sin fina färg !

Sen är det en sak jag har undrat över. Innan jag fick barn och innan min och Jockes separation så var det INGEN som klagade över att jag drack men nu efter min och Jockes separation så jävlar i det ska ni klaga, hur kan det komma sig ? Det spelar ingen roll om jag dricker så länge jag inte gör det när Casper är med !!!

Usch vilken mensvärk jag har :( Måste ta en macka och en ibumetin så jag blir av med den !!!

Vi hörs lite senare !

/ Fryksäter


Home at last

Ja nu har jag precis kommit hem. Haha jag och Johanna fick värsta flippet att vi skulle köra till Göteborg och äta glass (vi har pratat om det sen förra sommaren) och idag gjorde vi det. Bättre sent än aldrig ;) En skit mysig stad :) Skriver mer när jag vaknat för nu är jag trött som fan haha. Ska sova nu :) Bildern från kvällen kommer imorgon när Johanna skickat dom till mig :)

Sov gott och dröm sött !

/ Fryksäter


Hemma nu =)

Träffade Sara och Angelika på Crom vid 22 tiden. Tog en cigg och gick sen in och satte oss. Sen köpte jag en cola och dom köpte cider tror jag. Satt vi där till elva tror jag och Marie och Kim kom också. Sen tog vi bussen till Dickens haha sällan. Köpte en Cola där också. Och sen satt vi oss där ute. Så kom Gasten, Niklas, David, Buse och några andra. Snacka med dom och så vidare. Jag dansa faktiskt också , även fast jag va nykter haha. Jag drack faktiskt Cola helaaa kvällen =) Så jag va duktig.. Rätt skönt ändå för då slipper jag va Bakis imorgon också. Plus att jag fick en halvtrevlig dag med nice umgänge. Och varför dagen/kvällen varit halv trevlig kommer jag inte skriva här men det är mitt eget fel för jag börja sura för onödiga saker.. Men det är uträtt nu, eller halvt kanske? Vet inte men skit i det. Var iallafall skönt att få komma ut från denna tråkiga lägenheten och ifrån min tjatiga mamma haha.

Nu när jag kom hem så jag bara ja lämnar du busspengar till mig när du åker till jobb. Och min mamma sa då eller skrek då VARFÖR DET, VAR SKA DUUU !!! Och för första gången i mitt liv skrek jag inte tillbaka utan sa lugnt och sansat att jag ska till Gasten. Men hon fortsatte skrika.. JAG KAN INTE GE DIG PENGAR HELA TIDEN.. Så sa jag bara lugnt och sansat okej lugnt jag har ben jag kan gå.... Sen fortsatte hon gapa men jag sluta lyssna haha. Och känner jag henne rätt så får jag busspengar haha. Annars så är det bara att börja gå imorgon =) Och jag kommer göra det..

Jag tror jag har börjat förändrats rätt mycket.. Jag får typ aldrig mina "damp" ryck mer haha. Jag är inte lika lat och bryr mig inte så mycket mer om små saker. Och det jag märkt mest på mig är att jag säger verkligen allt jag tycker och tänker nu för tiden. Jag skäms inte lika mycket längre för att visa mina känslor... Sen om det e bra eller dåligt vet jag inte.. Men skit i det.. Känner ändå att jag trivs mer med mig själv nu när jag är såhär. Och jag kan ta emot mer "kritik" eller va fan det heter, nu för tiden. Innan så fort någon sa något negativt om mig så blev jag skit sur som en get och sura i evigheter haha. Men nu tar jag emot det och bättrar mig har jag märkt. Kanske därför jag har förändrats också.. Ajja ...

Iallafall så fick man snacka lite med en person idag.. Kändes faktiskt bra.. För även om jag inte vill höra det mesta av det så vet jag det nu iallafall. Och jag är verkligen inte sur eller något. Men hade jag kunnat så hade jag dragit tillbaka på tiden och ändrat en massa och då kanske det hade varit annorlunda nu.. Vem vet?! ..

Känslor är bara till besvär ;) Blir aldrig som man vill ändå. Men sen jag föll för denna personen så har jag förändrats. Kanske inte alla som ser det eller tänker på det. Men jag känner det själv. För jag kollar inte ens åt andra killar och det är inte likt mig. Asså jag menar på att jag e ju inte tillsammans med denna personen men jag tycker om han och det har varit så innan att även om jag gillat en person som jag inte varit tillsammans med så har jag raggat på andra ändå.. Typ något sånt haha. Svårt och förklara. Haha shiit så mycket jag har i huvudet nu.... Allt kommer ut helt konstigt. Men ja ändå synd att det antagligen inte blir något mellan denna personen och mig. För jag tycker om han väldigt väldigt mycket. Men det är sånt man får ta ju. Kan ju inte tvinga han att bli tillsammans med mig när han känner som han känner. Men jag förstår han faktiskt.. Hade nog tyckt och tänkt likadant. Men ja... Atatataaa ;) Skit i mina känslor nu hahaha.. Annars kommer det bara ut för mycket och så kul ska inte ni ha som läser.. Jobbigt va?! MOHAHA !

HAHAHAHAHA jag fick precis ett sms.. Och min mamma direkt - STÄNG AV DEN JÄVLA TELEFONJÄVLEN!! Fan va jag garvar nu hahaha orka ha pms dygnet runt.. Baaah ge mig lägenhet hahaha.. Haha det konstiga e att i vanliga fall så hade jag sneat på min mamma nu men istället sitter och garvar ihjäl mig hahaa. Har blivit mer lugn än vad jag var innan.

Nej nu har jag skrevit rätt mycket så nu ska jag röka en cigg, gå på toa och borsta tänderna och sen lägga mig i min skönaa säng och drömma om honom <3 För drömma kan man ju alltid ahahhaha ;) GodNatt & SovGott!

Puss&Kram/ fucking Malmquist


Hemma hos Johanna

Ja nu sitter man hemma hos Johanna :) Hon och David kom och plingade som fan på min dörr klockan 6. Har nog aldrig hört någon plinga på en dörr så mkt haha. Dom ville äta pizza och då var ju jag och Niklas tvugna att följa med haha. Vi åkte till Ringstorp och käkade. Sen lämnade vi David på Närlunda och sen Niklas på Plantan. Nu sitter jag och Johanna här och är sjukt sega sen igår haha. Men som man bäddar får man ligga :P

Blir film och ta det lugnt med Linda och Johanna hela kvällen ! :D <3

Nej nu ska jag vara social och fortsätta kolla på min älskade Måns på tv:)

/ Fryksäter


Bildinfo: Johanna och jag :)

Skit bussar !

Får vänta en timme på bussen nu.. Ångeeest, varför kan jag inte sluta sega hahaha!! Iallafall så blev det att jag ska hem till Johanna och kolla film med henne och Tosse. Lika bra att bara ta det lugnt idag.. Så kan jag festa nästa helg ;) .

Orkar inte skriva mer . Skulle bara visa att jag lever som Fryksäter brukar skriva ;)

Puss&KRam / MALMQUIST

BTW.. Kan inte skicka sms eller något.. så ring om ni vill mig något.. !!

lalalallalalalalalaaaaa ;)

Känner mig kry som en nötkärna haha, så idag ska jag fan inte sitta hemma och glo säger jag bara! Något ska jag hitta på sen vad vet jag inte.. Men blir antingen :

1. Va med Tosse & Johanna, Tjejkväll =) ..
2. Hänga med Gasten på fest hos Buse..
3. Följa med Sara ut och fira angelika som fyller 18 ..


Vilket av det det blir vet jag inte än.. Men lutar mest åt att tjejkvällen eftersom jag inte kan dricka ett skit (penecillin). Och ska jag dra på fest eller dra ut utan att dricka och behöva va med alla fulla personer? hahaha.. Inte så lockande kanske.. Men sen hade det ändå vatt rätt skoj och dra ut och dansa lite, även om jag inte dansar när jag e nykter haha.. Men någon gång får väl va den första men vete fan om det blir idag. Måste ju ändå ta det lite lugnt och inte hoppa runt som en dåre , för pallar inte att halsflussen och febern kommer tillbaka igen. För då kanske jag har det på festivalen och då blir jag sne!

Men men, får se hur jag gör iallafall, ska snacka med Tosse när hon slutat lata sig i sängen med sin Niklas ;) . Gulliga dom e tillsammans.. Och de va fan på tiden att dom blev tillsammans ;) . Sen när jag snackat med henne så får jag se hur det blir ikväll. Vet ju inte om hon och johanna får ett ryck och kommer vilja dra ut.. Men då får jag ju hänga med dom i så fall . Jaja, Det löser sig nog, ska duscha och så nu så jag är färdig innan alla börjar tjata på mig ;) .. Jag e ju LITE seg som sagt..

Puss&Kram / MALMQUIST

God eftermiddag ;)

Vaknade vid 9 i morse så gick upp och satt mig vi datan en timme sen tänkte jag att det inte va lönt och va uppe redan haha så gick och la mig igen och vaknade vid 12 .

Jag mår iallafall MYCKET bättre nu =) . Har ingen feber, inte lika ont i nacken, knappt ont i halson och de vita prickarna på mandlarna är typ borta ! Gött som fan.. Fast nu har man mensvärk istället hahaha.. Men skit i det, ska inte gnälla nu ;) . Nu kan jag dricka kaffe och röka igen och de e naajs ;) . Skulle ta en bild på mitt kaffe och cigg precis haha det blev såhär..                              -------->






         <-----  Och tre sekunder senare ....
                           Men e man klumpig så e man ;) haha!!


Idag ska jag antagligen
hem till Tosse och umgås med henne och Johanna. Skulle egentligen dragit hem till buse på fest. Men vill helst inte det när jag inte kan dricka och när jag går på penecillin + jag inte e heeelt frisk än. Och sen kommer jag bara sitta och vara småirriterad om alla sitter och dricker öl o jag dricker vatten hahaha! ;) .. OCH det är bara jobbigt med en massa fulla folk när man själv är nykter.

Nej nu ska jag dricka mitt kaffe och röka en cigg så jag vaknar till lite mera =) .

Puss&Kram / MALMQUIST

INGEN BAKFYLLA..

.. bara lite smått trött hehe. Så där fick du Linda ;) Var hemma rätt sent, 5 om jag inte har fel för mig. Dickens blev det, meningen att vi skulle ta bussen ner, men den var försenade så det fick bli taxi, 85 jävla kronor från Jönköpingsgatan till Dickens, RENA RÅNET ! Direkt när hoppade ur taxin så fick vi syn på Niklas, Gasten, Buse och någon anna kille. Gick in på Dickens och där träffade vi Nathis, Jennie, Alen m.fl :) Som dansade :) Nice kväll som attans. Drog till Set sen när Dickens stängde, men Set sov när vi kom upp haha. Jag och Niklas gick till McDonalds sen hämtade hans kompis oss där.

Idag ska jag umgås med Linda och Johanna :) <3

Orkar inte skriva mer nu. Ska kolla bilderna sen igår som Johanna precis skickat hehe.

/ Fryksäter

God natt !!!

Ska gå och lägga mig nu och tycka synd om mig själv ! För jag vill också till Dickens och jag vill dricka Tequila !! :( SNYFT hahahah.. FAST jag slipper iallafall vara bakis imorgon så jag hoppas att ni alla som dricker idag får bakfylla de luxe.. Så ska jag terra er imorgon ;) .. Så good luck have fun hahahah !!!



Sen en liten bild jag hitta på google.... Denna bilden är till Fryksäter, Gasten och Niklas MOHAHA ;) ..


Haha snygg bild va ;) Kunde inte låta bli.. Nej god natt på er alla !

Puss&Kram / Malmquist

Skit ner er långsamt hahaha

Nu tycker jag att alla ska sluta vara elaka mot mig :( Bara för att jag är sjuk och får stanna hemma så ska alla retas och jävlas med miiiiig !! Fick ett samtal från Niklas..

Niklas : Vad gör duuuuu?
Jag : inget e hemma o e sjuk
Niklas : Ska du inte FESTA!!
Jag : Jag e sjuk ditt kötthuve..
Gasten : JOBBIGT VAA !!
Jag : fuck er...

Ungefär så gick de samtalet till haha. Och dom vet att jag är sjuk och dom ringde mig för att jävlas. Men dom ska nog få igen en vacker dag ;) . Sen nu pratar man med Tosse på msn och vad gör hon då............



JO hon sitter och dricker GROGG och ska jävlas med mig hon också.. FY DIG ! Och om ni kollar noga på hennes ögon på den bilden så ser ni att hon sitter och kollar på mig och ler när hon dricker sin jävla grogg ! Du ska få igen du med kan jag säga ;) ..

Ni får igen allihopa när ni minst anar det ;) Så Puss på er MOHAHA !!

Puss&Kram / (en arg och uttråkad) MALMQUIST

GRAVID ??



Ja jag och Johanna är gravida :D
 Eller ja det är iaf vad vi har fått höra haha. Synd vi inte fick vara med och göra barnen bara ;) Men tänk om vi varit det, då hade vi varit mammalediga samtidigt och hur kul hade inte det varit ? :D Nej men Casper hade pratat om bror så hade Jocke frågat han om mamma hade bebis i magen och då hade Casper svarat ja och Johanna med. Min söta lilla stjärna med vääääldigt mkt fantasi haha.

Nu sitter jag och Johanna och groggar. Eller ja hon gör vid sig och jag passar på att prata med en sjuk Malmquist på msn.

Snart blir det Hampan och sen en massa utserveringar och sist men inte minst så blir det Dickens, sällan va ? ;)

/ Fryksäter


Orka rubrik

Gud vad jag är rastlös just nu. Får sitta hemma idag också.. Vill inte ta chansen och dra någonstans även om jag mår lite bättre nu. För sen kanske jag kräcker inatt igen och palla det. Sen vet man aldrig om det blir sämre igen om man sticker ut.. Hoppas att alla som ska festa idag är jääääätte bakis imorgon haha.

Så vad ska jag göra idag? Finns ju fan inget och göra här hemma och pallar inte spela tibia just nu. För jag kommer ingen vart i det spelet haha! Sen orkar jag inte glo på film själv iheller. Så jag får sitta och stirra in i en vägg haha!

Eller så ritar jag lite =) Blev lite sugen på det nu och det va ett tag sen ! Så det blir nog det..

Puss&Kram / MALMQUIST

Grillning

Ja nu är jag, Johanna, Micael och Niklas hemma hos Micael och ska grilla :) Flintastek och sourcream and onion potatisklyftor :)

Ikväll så kanske det blir Hampan en runda med Johanna :) Har inga cash :( Men kommer ut iaf :)

Nej nu ska jag kolla flintastekarna :)

/ Fryksäter

Snyft..

Har inte skrevit på ett tag för att jag inte orkat. Har varit helt slut i hela kroppen och är det fortfarande. Men tvingar mig själv till ett inlägg i bloggen nu haha..

Var som sagt på vårdcentralen igår. Kolla mig i halsen och sånt skit. Och jag har halsfluss och är nu tvungen och ta penecillin i 10 dagar. Så det blir ingen dricka för mig på hbg festivalen. Men jag klarar mig nog ändå. Jag kommer ju ändå hänga med dit och umgås men det kommer bli att jag får ta hand om alla när dom e fulla haha ;) . Fixar jaaag haha!

Mår lika dåligt nu som igår och har knappt sovit för har spytt hela natten haha. Mysigt va ;) . Usch, nu känner jag att min feber är påväg tillbaka igen så nu får jag gå och ta penecillin.

Skriver kanske lite senare.. Men inte säkert ..

Saknar din närhet :(


Puss&Kram / MALMQUIST

Kick



/Fryksäter

Freeeeedag !

Ja idag är det Fredag och det är = HELG ! :) Dessutom en barnledig helg hehe.

Inatt så sov Casper utan blöja och det hade gått skit bra :) Ingen kiss och ingen bajs i sängen :) Han är utan blöja hela dagarna så länge vi är hemma, sen ibland när vi ska iväg så är han med utan blöja. Det beror helt och hållet på var man ska. Han är så duktig min lilla prins :) Stoltare mamma finns inte ! :)

Både jag och Casper vaknade vid 10 idag, tack för sovmorgonen, det behöves ibland :)

Underbart väder ute så vad kan förstöra en sån här dag ? INGENTING ! :) Jo kanske att man ska tvätta, men sånt man får stå ut med ibland :P

Nej nu ska jag svara på Johannas sms !

/ Fryksäter

Natten

Har spelat lite nu ikväll. Sen så har jag stått här nere på gården med Niklas och Annsofie i 2 (?) timmar och pratat en massa hehe. Tess kom nu på slutet med. Dom dönickarna står kvar där nere och pratar haha.
Jag ska snart spela lite med Gasten och sen blir det sängen :) Skönt ska det bli och sova kan jag tala om !

Tvätta imorgon 14-18. Sen ska Casper till sin pappa. Sen får vi se vad som händer. David vill festa. Pia är med barnledig. Annsofie ville med hitta på nått.

Nej nu ska jag speeela :)

Dålig uppdateringar från Malmquist sida för hon ligger i sängen hela dagarna och är sjuk :( Krya på dig gumman !! <3

/ Fryksäter

En till från Niklas :)




Du är mitt hjärta min älskade Therese, min vackra lilla prinsessa. Går inte en stund där du ej passerar mina tankar, 14/7-09 bästa dagen i mitt lov när vi slog ihop våra hjärtan. Du gör mig hel, du står ut & accepterar mina fel. Ger du bara mig chansen ska jag visa vad jag går för, räcker jag ser ditt leende för att självläka mina sår. Therese Fryksäter du får mig att må som en prins. Ler bara vid tanken av dig i min famn, om du vill kommer aldrig släppa taget om din vackra hand <3

/Fryksäter

Från Niklas !




:D Jag tänker på dig var dag, du är den tjej jag vill ha. Du är så jävla vacker att du bländar mer än solen, du är vackrast på jorden, vill ha dig här hos mig, bara du och jag. Du ska alltid vara trogen och aldrig snacka skit och bli en bitch när du dricker sprit. Och inte jämföra mig med en massa ex hit och dit, du skulle bry dig om mina känslor som jag bryr mig och dig. Du skulle ringa mig varje dag och fråga hur det var. Och om vi någonsin skulle börja bråka, då skulle du mig förlåta. Acceptera mina brister och kunna läsa våra tvister utan att jag bad på mina knä. Vi skulle känna varann och ha en egen framtid där vi alltid var tillsammans :)



/ Fryksäter

Kvällen

Ja nu är kvällen här. Maten är intagen, disken är gjord, Casper ligger i sängen och ska sova och Niklas har varit här och hämtat sin laddare.

Ska sova själv inatt och skönt ska det bli :)
Bara för man är tillsammans så menas det inte med att man behöver sova tillsammans varje natt eller umgås varje dag. Båda två behöver lite space för att man ska hinna saknar varandra och för att ha lite tid till sina vänner. För mina vänner tänker jag absolut inte glömma bort för att jag har pojkvän. Jag har redan gjort det misstaget i ett annat förhållande och lär aldrig göra det igen kan jag tala om
.

Nej nu ska jag rymma undan lite och sen ska jag spela :D Mohaha.

Nu har David varit här och hämtat sin kavaj, skjorta och solglasögon med.

Vad händer imorgon kväll ? Jag och David spanar :)

/ Fryksäter

Hos bror min

Ja just nu så befinner jag mig hos min kära bror. Är snart klar med städningen, sen blir det hem och göra mat. Idag blir det Kyckling, kokt potatis och brun sås, muuuums :) Sen ikväll så blir det väl att titta film och spela lite :) Måste ju dra lvl 23 innan Gasten, Linda, Marcus eller Jonas kommer ifatt mig :P Haha.

På Lördag blir det ut till Gråläge och fira Jossa :) Hon ska firas med grillning, bad, pyjamasparty och alkohol :) Ska bli mysigt som attans, och vi ska vara bara tjejer för en gångs skull :)
Sen vad som händer resten av helgen vet jag inte. Casper ska till Jocke. Imorgon på dagen blir det att tvätta.

Stackars Malmquist så har fått halsfluss :( Men det går över när du gifter dig snäckan ;)

Nej nu ska jag fortsätta här så vi kan åka hem :P

/ Fryksäter

Skjut mig !!

Ingen förstår hur dåliiigt jag mååår :P haha..

Sitter hemma och tycker synd om mig själv haha! Men det får man faktiskt göra när man mår så dåligt som jag mår nu. Har halsfluss till max, feber, ont i nacken och ont i hela huvudet. Sen är jag sviin hungrig men kan inte äta för jag har så sjukt ont i halsen och sen kan jag knappt dricka iheller.. OCH jag har bara rökat en halv cigg på hela dagen.. Och om jag inte rökar så är jag väldigt sjuk kan jag säga.. Jag brukar kunna röka fast jag är sjuk men när jag rökar nu så smakar det skit och svider i hela halsen..

Ska iallafall till vårdcentralen här i Ödåkra klockan 16. Så kommer man antagligen få penecillin utskrivet. Och hur kul e det på en skala .. Då kommer jag få ta skiten i 10 dagar och då kan jag inte dricka på hbg festivalen :( nog kul och va helt nykter när alla andra kommer va svin fulla haha.. Då kommer jag få ta hand om alla HAHA!

Nej nu ska jag göra ve mig och sen ska jag ta taxi till vårdcentralen ;) haha ..

Puss&Kram / MALMQUIST

Städning

Ja snart ska jag och Casper åka till Micael och städa, sen efter det så ska vi och fika hos Lollo :) Nice :) Niklas ska iväg och träna.

SKulle bara uppdatera så ni vet jag lever :P

/ Fryksäter

DOG :(

Ja jag hade dratt lvl 22 men sen så blev jag så jävla nyfiken (typiskt mig) så jag skulle gå upp ett ställa där jag inte vatt innan och det sa poff poff sen var jag död. BAJS ! Så nu har jag 40% till lvl 22 IGEN ! Men har redan dratt några procent som tur är. Vissa fattar nog att jag pratar om tibia haha.

Ikväll har vi bara spelat och tatt det lugnt. Jag har diskat och skurat duschen och läst lite åxå i Twilight boken som jag lånar av Mimi :)

Imorgon blir det att åka till Micael och städa. Niklas är snäll och tar Casper under tiden, så går det mkt snabbare att städa :)

Nej nu ska vi sova !

/ Fryksäter

jobbigt och va sjuk

Sitter hemma och har tråkigt som satan. Trött är jag också så det blir väl att man nannar kudden när som helst. Finns ju inget annat att göra ändå. Jag som ville hitta på något skoj idag.. + Jag vill ha närhet ;) haha ! Men det kan man ju inte få nu ju haha. Jo av min katt men det är ju inte mysigt haha.

Fan hoppas bara att jag är friskare imorgon så det inte blir värre. För blir det värre så är jag säkert tvungen till o ta penecillin eller något sånt skit. Och orka det! Vill va FRISK!

Nej ska nog gå och lägga mig nu, är helt slut.. Men det jobbiga är att man sitter och kallsvettas som en gris och då är det svårt och sova.. Blöö på att vara sjuk :( Synd om mig ;) ..

Puss&Kram / malmquist

Onsdag !

Vaknade vid 2 idag, men ju inte i säng förens sent så det förklarar sin sak, sen så får man passa på att sova länge när man är barnledig :) Spelade lite, sen duschen sen gick vi bort till pizzerian på D-hög och skulle äta med Annsofie. Där satt Mimi E, Emilie, Kia, hennes dotter, Mimi, Jennifer och Jossa. Satt där och var social i ett bra tag. Jocke och Cindy kom och lämnade Casper vid halv 7. Stod och pratade lite med Cindy. Handlade lite på Ica sen när vi skulle gå hem så mötte vi Hedda och Marcus. Dom följde med hem. Nu sitter dom i soffan och ska kolla film med Casper. Niklas sitter i köket och skriker en massa, men om vad det har jag ingen aning om :P

Ikväll ska jag spela lite. Dra lvl 22 ;) Sen ska vi kolla klart på Bedtime stories för det gjorde vi inte igår :P

Skriver säkert sen igen :P

Heeeejdå !

/ Fryksäter

Sjuk :(

Vaknade och hade skit ont i halsen och nacken.. Och min första tanke va - NEJ inte halsfluss.. Så jag gick och kolla i spegeln och då ser man 100 vita prickar på mina mandlar.. SKIT KUL ! Eller inte. Fan kan knappt prata så ont det gör och nu börjar jag få feber också. Det är så med mig att så fort jag får halsfluss så får jag feber också. Så jävla irriterande att man blir sjuk nu när det har blivit fint väder ute igen! Så nu ska man sitta hemma och glo i några dagar.. Snacka om att jag kommer bli rastlös till max. Sen när jag inte e sjuk längre så kommer jag ha så mycket spring i benen så jag kommer springa tusen varv runt mitt hus haha. Asså jag klarar fan inte o sitta hemma och glo som en tråkmåns. Men vad ska man göra. Jag måste ju ta det lugnt annars kanske det blr värre och jag tänker fan inte va sjuk på HBG festivalen! Hell no ;) . Då ska jag festa haha. Så e det bara.. Och jag lovar att om jag e sjuk då så kommer jag ändå gå på helsingborgs festivalen haha. Ska iallafall kanske dra till lasarettet idag. Och kolla skiten. Så kanske jag får någon medicin så det går bort snabbare.. Fast kom precis på att jag inte har något sjukhus kort och inget leg med mig iheller.. Men måste man ha de? I dont know. Nu snurrar det i huvudet som aldrig förr.. Så nu slutar jag skriva haha.

Puss&Kram / MALMQUIST

<3<3

Hampan

Annsofie skickade sms när jag och Niklas låg och kollade på Bedtime Stories, hon undrade om vi ville med till stan en runda och klart ville vi det :) Vi duschade och tog bussen halv 10. Satte och på Hampan. Satt där till lite efter 12. Gick till bussen och kollade när bussen gick och då var det 20 min kvar innan den kom. Vi gick in på Crom och där träffade vi Bobban :D Gick ut till bussen igen och hem till Annsofie. Har suttit där tills nu och bara slappat och pratat :P 

Imorgon blir det pizza med Annsofie och antagligen träffa Malmquist :)  Casper kommer hem imorgon kväll med :)

Den 14/7 blev det vi :) <3

/ Fryksäter

Börjar bli trött !

Stack till Sara som sagt vid 7 tiden tror jag. Sen käka jag med henne och Sandra . Sen stack jag och Sara hem till Buse där Gasten och nån annan va.. Kommer inte ihåg hans namn... jobbigt va! Ja så satt vi iallafall där och spela kort sen klockan 21 till typ 01 ? tror jag.. Ajja vi hade skoja iallafall ! Men blev lite irriterad till slutet, unnnraa varför ! ;) .

Imorgon ska jag va med Fryksäter =)<3 .. Tänkte höra med henne om hon vill badaaa för det vill JAG ! Mysiiigt ;) . Sen ska man antagligen träffa Gasten imorgon också. Nej nu ska jag va social med Sara och röka en cigg =) .

                           Tycker om dig och det vet du <3


Puss&Kram / MALMQUIST


Barnledig

Har varit hos Annsofie hela dagen :) Myyyysigt ;) Blev helt chockad, Jocke ringde där och frågade om han fick ta med Casper i lastbilen imorgon. Klart han får, Casper tkr det är skit kul att åka lastbil med pappa :) Gick hem vid 5 tror jag klockan var :P Lagade mat (korv, makaroner och bacon). Jocke och Cindy har precis varit här och hämtat lillkillen :)
Ikväll blir det nog bara massa mys.

Heeeejdå.

/ Fryksäter

Till Sara

Fixa sig med pengarna som tur va! Så nu ska jag alldeles strax ta bussen till Sara =) Och sen ska vi antagligen en runda till Buse och snacka lite med dom. Sen ska jag och Sara äta fläskfile och potatissallad OCH Saras berömda sallad ;) GOTT! Sen blir det nog filmkväll hos hennes pappa ! Sitta och snacka och så.. Nu måste jag dra annars hinner jag inte bussen..





Puss&Kram / MALMQUIST

Jobbigt....

...när man inte har pengar!!! Kul när man inte har några pengar alls nu. Och ens syster skiter i och svara på mitt sms.. ROLIGT !! Ja då får man sitta inne i resten av sitt liv haha. Kan ju inte göra ett skit eftersom man inte har pengar till bussen. Och när man bor i ödelandet så är det inte speciellt lockande att gå någonstans.. För ska jag gå hem till någon så är jag framme efter 3 timmar haha. Ge mig PENGAR och BIL och KÖRKORT och JOBB !! Ångeeeeeeeeeeeeeest !!!!!!!!!!!!

Skulle aldrig gett upp utbildningen :/ Har fette ångest nu. För hade jag bara gett mig fan på det så kanske jag hade klarat det. Men nejnej jag gav upp och nu sitter man här med inga pengar och det enda man har är ångest haha.. Stackars MIG ;) hahaha!!

Ska ju va med LillSara idag.. Men hur fan ska det gå om man inte lyckas fixa pengar till bussen.. Fan asså måste fixa, orkar inte sitta hemma hela dagen och pilla mig i navlen haha. Nej nu har jag inte tid och skriva här. Nu är det prngajakt för mig asg! ;) .

Haha måste bara säga att jag e på lvl 8 nu i Tibia haha.. Jepps jag har fastnat i det skit spelet nu hahaha !!


Puss&Kram / MALMQUIST

Gooooddag

Pigg och vaken ? JAVISST :) Har vatt det sen klockan 9 också :) Så har morgonpigg har jag inte varit på jag vet inte hur länge, men det ser vi bara som positivt :D

Har dratt lvl 20 på tibia. Detta går snabbt. Atatatataaa :P

Hoppas du får kul i Polen Adrian :P Glömde skriva det igår då det var då du åkte :P Men men, minnet är bra med kort :P

Funderar på att städa lite :P Hmm.. Ja, ska man eller ska man inte ? Det är det stora frågan hehe.

Mamma åkte hem imorse. Eller ja hon tog bussen kl 10. Skönt men ändå inte. Men en vecka är lite väl för mkt att ha henne här :P

Jaha vad ska man nu skriva då? :P Det är frågan. Skiter i detta nu och ska göra nått annat :P

/ Fryksäter

Trött till max

Nu har man suttit och nördat sig i flera timmar och spelat Tibia HAHA! inte bra .. Känner mig som en datanörd till max hahah. Nu ska jag bara ta en sista cigg och sen blir det sängen för mig =) . Ska sova gott gott haha. Fast utan närhet haha! Jobbigt vaaa ?! ;) .
                
                                              ~      Fågelkvitter utanför mitt fönster.. Kvitt, kvideliiitt ;)

Imorgon ska jag träffa Sara . Vi ska kolla film och så hos hennes pappa va det bestämt men så fråga Fryksäter mig om vi ville komma hem till henne och umgås istället. Så ska prata med Sara imorgon och höra vad hon vill ! Så får vi se vad som händer. Kanske vi badar också =) Och om de e fint väder så kan man ju SOLA ! Så man får tillbaka sin färg som nästan gått bort helt!!

~ Puss&Kram / MALMQUIST <3

Godnatt

Var nere och rökte en cigg med Niklas innan. Han var ute och gick med Attack och Baby (Annsofies hundar). Satt och pratade en stund och så. Efter det så har jag kollat på film, ni ser vilken här under. Sen har jag spelat lite :P Dratt lvl 19 :P Imon blir det förhoppningsvis 2 lvlar till, tkr vi e niiice :)

Imorgon så kanske Linda och LilleSara kommer hit :) Niklas kommer sen på eftermiddagen med, men imorgon så ska han sova här :) Myyyysigt :)

Nej nu blir det sängen för mig. Godnatt och sovgott. För det ska jag ;)

/ Fryksäter

Dr Dolittle Million Dollar Mutts




Maya Dolittle har gett upp sina veterinärdrömmar och åker till Los Angeles, där hennes förmåga att kunna prata med djur gör att hon får jobb som programledare för en djur-talkshow tillsammans med den berömda arvtagerskan Tiffany Monaco.
Men just när Lucky börjar få heta känslor för en riktigt renrasig goding tröttnar Maya på Tiffanys knäppa idéer.
När Maya har gett upp dyker Lucky, hans nya flickvän och en hel hög av deras djurkompisar upp och slingrar, fladdrar, travar och flyger till hennes hjälp.


Betyg: 4 av 5

/ Fryksäter

vet inte..

Om du är ärlig mot mig så betyder det otroligt mycket. Du har alltid funnits i mina tankar.. Och alla minnen kommer jag aldrig glömma även om vissa av dom är jobbiga.. Allt du sagt till mig på msn nu har fått mig att tänka mycket och får mig att må bra och jag bara hoppas att du är ärlig! Har saknat att prata med dig och nu när vi väl pratar igen så känns det sjukt bra. Jag finns alltid för dig och det hoppas jag att du vet.. Jag vill ju såklart att du ska må bra och inte hamna i någon skit igen.. Du såra mig som fan för några år sen men jag bryr mig inte om det mer. Jag vet varför du gjorde som du gjorde och du har sagt förlåt.. Alla minnen som har kommit upp nu igen , och alla minnen vi snackat om. Så sjukt mycket minnen ändå :P.

Vill bara att du ska veta att jag finns här för dig alltid. Och jag hoppas vi träffas snart så vi inte tappar kontakten igen!
                  Du vet vem du e om du läser detta <3

Puss&Kram / Linda Malmquist

Kvällen

Idag är det en sån helvetes skit dag när inget vill som man själv vill och man bara är allmänt irriterad. Har varit irriterad precis hela dagen. Tyvärr så gick det ut över Niklas innan när han var här :( Förlåt baby !

Har inte gjort ett skit idag. Sov 2 timmar i eftermiddags för jag hade så förbannat ont i nacken. Till middag idag blev det flintastek, potatisklyftor i ugnen och beasås. Det uppskattas såg jag vid matbordet ;)

När jag får cash så ska jag och Linda åka över till Dk och söka jobb. Och får jag ett jobb där så får Jocke snällt och vänligt ställa upp och ta Casper mer. Så enkelt är det !
Jag är sjukt sugen på att börja plugga. Typ Hotell restaurang. Men jag vet fan inte.. Måste ta mig en funderare på det ordentligt.

Nej nu ska jag spela med Marcus :P

Linda och Gasten har ändå börjat spela tibia ;)

/ Fryksäter


hemma

japps då sitter man hemma nu och snackar med Tosse och andra på msn, samtidigt som man spelar tibia HAHA.. Mm jag spelar tibia haha.. Blev ju så till slut.. Skit spel för jag bara dör hela tiden.. Så kommer nog inte spela det så mycket.. Finns roligare spel ;) .

Har kommit upp en massa gamla minnen i huvudet på mig nu. Sens jag börja snacka med en person. Rätt jobbigt för får ont i magen när jag tänker på vissa saker. Vissa minnen är underbar medans vissa minnen får mig att vilja spy! Men ska försöka sluta tänka för mycket.. pallar inte bli sån deppad hahaha !



Känns både jobbigt och bra att höra dig säga de sakerna du säger till mig.. Saknar de gamla tiderna..

Puss&Kram / MALMQUIST

Sommaren ?



Kan vi inte få tillbaka vår sommarvärme ? Så man kan gå ner till hålan och sola och bada och ha vattenbrottning med gänget ? haha Så barnen kan bada och ha sig istället för att leka på en tråkig lekplats eller vara inne. Och så vi vuxna kan få behålla vår bruna fina färg :P

/ Fryksäter

Hej Hej hallå

Vaknade vid halv 10 av att Casper kröp upp i sängen och pussade mig på kinden. Men det enda han var ute efter var frukost och Barnkanalen haha. Så det var bara att gå upp och fixa det till honom. Nu sitter han i min säng med sina bilar och kollar på Barnkanalen. Själv så har jag precis spelat lite. Ska snart ta något att äta.

Niklas sov hemma inatt och det var fett tomt i sängen kan jag tala om. Men jag somnade snabbt som tur var. Men har nog sovit rätt konstigt för jag har fett ont i nacken :( Niklas ska nock få massera mig lite när han kommer, för det vet jag att han är bra på ;) Mohaha.

Idag händer inte så mkt. Ska ringa försäkringskassan så jag kan få ny aktivitetsstöds papper som jag kan skicka in. Niklas kommer vid 4 tiden och hämtar Casper så ska dom till stadsparken och leka. Marcus kanske åxå skulle med dom. Hade behövt tvätta så det blir väl antagligen att jag gör det ikväll, men får se..

Även inatt så ska jag sova utan Niklas. Vi behöver lite tid ifrån varandra så vi hinner sakna varandra. Vi har ju sovit tillsammans varje natt i snart 3 månader :P Men imorgon så jävlar ska vi sova tillsammans hehe.

Jag tycker inte om så som hon behandlar dig. Du förtjänar något bättre. Hon är din ... och då ska du betyda allt för henne. Men alla kanske inte tänkar likadant ? Jag blir så förbannad och ledsen när jag bara tänker på det !!

Nej nu blig det en macka.

/ Fryksäter

Du är viktigare för mig än jultomten...

...HAHA!! va tvungen ;)

Ska snart kolla på alla sagan om ringen filmerna med gasten. Bara 10 timmar...  Så då har man kollat klart på dom vid 9 imorgon bitti haha!

Lisa åkte hem idag, fatta så TYST det blev. Nästan lite FÖR tyst haha! Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva..

Puss&Kram / MALMQUIST

Godkväll

Nu sitter jag här i min ensamhet och har precis spelat lite tibia. Skönt att kunna varva ner lite innan man ska sova :)
Niklas åkte hem för typ en timme sen. Casper somnade för en liten stund sen.

Innan idag så var vi i Gubbaparken tillsammans med Pia och Benjamin :) Johanna och Maja kom åxå :) Trevligt :) Fint väder var det åxå. Har man tur så kanske man har fått pyttelite färg iaf :P

Imorgon blir det nog Ams med Linda. Vi ska kolla med dom om dom kan hjälpa oss med att söka jobb i Danmark.

Jag måste klippa mig så ska höra av mig till Malin någon dag och boka in en tid hade jag tänkt :)

Nej nu ska jag röka en cigg och sen duscha.

/ Fryksäter

.....

Att något kan göra en så fruktansvärt irriterad !!
Palla, ska fan skita i allt nu..
Baaaah !!!!

/ MALMQUIST

Danmark..

Har suttit lite och tänkt på jobb och sånt. Och funderar starkt på att söka jobb i Danmark. Mer lön och lättare att få jobb där. Så ska dra ner till arbetsförmedlingen imorgon och prata med dom. För har för mig att det är saker man ska fixa om man ska kunna jobba i Danmark. Men det ska nog lösa sig.. Så nu hoppas jag att jag får ett jobb snabbt! Behöver det riktigt mycket, för just nu är jag fattig som en oxe. Har inte ett öre och får låna av min familj. Och jag hatar att låna pengar av folk för sen när man väl får pengar så ska man betala tillbaka allt och då har man ju inget kvar sen.

Idag blir nog en lugn dag. Ska antagligen bara sitta hemma och tråka för ingen har hört av sig :( haha. Så då får man väl sitta och ruttna som en gast hemma och ha skit tråkigt. Men jaja..

Puss&Kram / MALMQUIST

Hallåja

Godmorgon godmorgon :P Eller ja godmiddag kanske man ska säga haha.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva haha. Ville typ bara visa att jag lever för jag glömde skriva blogg när jag vaknade :P Men skit i det :P

Idag händer inte så mkt. Ska ut och gå med Annsofie sen iaf. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda.

Nej nu ska jag väcka Niklas ;)

/ Fryksäter



Pigg & vaken

Vaknade för typ en halvtimme sen. Nu sitter jag och passar Lisa för mamma är på väla och handlar. Lisa ska hem sen idag, Yaaay! haha!! . Blir väl att jag bara sitter hemma idag också. Finns ju inget annat att göra. Va tråkigt allt är! Jag behöver ett jobb eller något så slipper jag vara så rastlös hela tiden. Nej nu får jag sluta skriva för Lisa börja skrika så ska gå och lägga henne.

Puss&Kram / MALMQUIST

Har man inget liv så har man inte ;)

Det va en gång en tjej som hette tosse som bodde på dalhem. Hon va en rolig och galen tjej som älskade fest och att ha roligt. Och nu va det fredag och hon skulle festa tillsammans med incestligan. Som vanligt förfestade dom hos en av dom i gänget och det slutade alltid med att alla drog till dickens i stan. På dickens så dansades det och dracks en massa tequilas. Och som vanligt så hade dom alltid lika kul. Men rätt som de va så när Tosse och Linda stod och daansa så kom david och adrian fram och dansade med dom och som vanligt så flippade dom och skrek "som jag hade", "vad sa du" och en massa annat. Tequila drickandet fortsatte som vanligt och alla blev fullare och fullare. Utanför dickens när tosse och linda gick ut för att röka så kom Linus och Niklas i vars en borat bikini och frågade om tosse och linda ville daansa med dom. Dom rökade klart och gick sen in och daansade vidare. Men när dom kom in så såg dom att David stod och strippade och även han hade en borat bikini på sig. Alla bara asgarvade. en stund senare så gick tosse och linda ut och rökade och då stod en arg Niklas där och smekte sitt analhål medans han hoppade på ett ben. Tosse gick fram och frågade om hon fick va med och det fick hon så hon gjorde samma sak. Då kom Adrian fram till Niklas och frågade om han också fick vara med. Men det fick han inte så han blev så arg så han sparkade sönder en massa stolar och skit. Linda satt i ett hörn på gatan och polera pärlan för hon va horny. Då gick Tosse fram till Linda och frågade om hon ville ha hjälp men det ville hon inte. Så Tosse gick in igen och gick fram till Linus och sa till honom att han skulle gå ut och ta hand om sin kvinna så hon slapp ta på sig själv. Medan Linus gick ut så gick Tosse tillbaka till dansgolvet och dansade med Johan och alla andra. Där ute hände det inte ett skit. För alla va typ där inne. David stod och ragga på en blondin, Adrian stod mitt på dansgolvet och skrek "som jag hade", Niklas stod och vickade på rumpan i sin borat bikini, Linda daansade macarena, Linus stod och skrattade åt Niklas och Tosse satt vid ett bord och drack massa öl för hon ville inte vara lika pinsam som alla andra. När klockan började närma sig 3 aå gick alla till bussen. När dom stod och väntade så bestämde dom sig för att dra hem till tosse och ha efterfest. När dom va framme hos Tosse så satte dom på musik och började daansa och dricka en massa vodka och skit. Men sen blev Niklas så jävla full så han slog sönder tosses balkong. Alla blev rasande och skulle pryla honom, alla utom David. David ställde sig på Niklas sida och sa att om ni rör Niklas så gör jag helikoptern. Men då började alla skratta och alla blev vänner igen. Sen la sig alla i sängen och pratade och då fick adrian ett ryck och reste sig upp och skrek: SOM JAG HADE ! och hoppade på alla. Kvällen slutade med att alla somnade på varandra. Alla utom Adrian som fortfarande stod och hoppade i sängen ändå till nästa dag. Och niklas somna på balkongen naken bredvid david, Och Linus hade somnat i fåtöljen. Och Linda, Tosse och resten sov i sängen och snipp snapp snutt så va sagan slut!!!

Skrivet av Fryksäter och Malmquist .. Vi hade inget annat och göra så det blev en liten konstig historia haha! Vi skrev några meningar var hela tiden haha.. Ibland får man va lite löjlig ;)

Puss&Kram / FRYKSÄTER & MALMQUIST

Kvällen

Var ute en runda med mamma, Tess och barnen innan idag. Tiden bara rann iväg hehe. Anette kom åxå en runda :) Niklas kom åxå. När mamma gick till Maxi och Tess och barnen hem så gick jag, Niklas och Casper hem till mig så jag och Niklas kunde prata lite. Och ja vi har rätt ut det mesta. Skönt är det kan jag tala om. Niklas stack till Annsofie när Tess och barnen kom hit i eftermiddags :) Har suttit och kollat tv och snackat en massa och barnen har busat som aldrig förr hehe.
Niklas är och hjälper Tess hem med barnen, han kommer snart så ska vi duscha och sen sova för jag är sjukt trött sen gårdagen. Sov bara 5 timmar inatt.

Nej nu ska jag röka en cigg innan det blir duschen.

/ Fryksäter

Ärlighetstest!

Du&jag är:
1. Kompisar :)
2. Festkompisar
3. På g.. <3
4. Ovänner
5. Ihop (a) <3
6. Ex
7. Söta tillsammans (a)
8. KK ;)
9. Bästisar
10. Flört ;)
Nu kan du ta reda på hur folk ser på dig ! Skicka detta vidare till hela din kontaktlista, lycka till ;)

Svar från:
Lollo: 1 och 7 ;)
Jossan: 8 baby ;)
Johan (Myggan): 8
Gurra: 8 haha
Linda: 9 :D
Niklas: 3,5,7,8,9 :P
Mihalek: 8
Annie: Vi träffas mest på fester så det blir nog nr 2. Men ser dig även som en kompis även om vi inte festar alltid :P haha
Kamilla: 1 och 2 ;)
Annsofie: 1,2,3,4,5,7,8,9,10 :)
Jennifer: 2
David: 8
Anne: 7 :)
Robban: 8 hehe hehe

/ Fryksäter

UTTRÅKAD !

Just nu är jag extremt rastlös och uttråkad ! Bara för jag har suttit hemma och glott som en idiot hela dagen. Jag klarar inte av det asså. Hatar att sitta själv och ha tråkigt. Jag skulle hittat på något idag, men nej de ville jag ju inte innan så nu får jag skylla mig själv. Jag kommer aldrig kunna flytta hemifrån för jag kommer alltid ha folk hemma hos mig isfåfall haha. Därför vill jag flytta ihop med någon istället ! Suck, va jag har tråkigt just nu, sjuuuukt tråkigt!! Baah..

Så vad ska jag göra för att jag ska ha roligt då? Finns det över huvud taget något jag kan göra för att ha roligt, nej tror inte det. Och sen blir det ju inte bättre av att man bor i ödelandet haha!

I veckan som kommer har jag inte planerat så speciellt mycket. Det enda jag har bestämt är att jag ska va med Sara någon dag och sen ska jag till arbetsförmedlingen också. Måste dit nu i veckan så det blir av! Sen blir det väl att man träffar Fryksäter någon dag kan man ju hoppas =) Och sen kanske gasten också . Eftersom vi ska kolla färdigt på "The land of the lost" för jag somna sist haha. Så nu får du inte kolla på den själv!! Då blir jag arg på dig haha! ..

Jag har märkt att när jag blir full så kommer allt ut. Asså jag säger allt som snurrar runt i huvudet på mig. Men det sägs ju att man säger sanningen när man e full haha. Men lite jobbigt är det haha för sa lite för mycket igår hahah! Korkade mig ;) . Ääh spela roll egentligen, det jag sa visste nog personen redan eftersom man kan läsa mig som en öppen bok. Jag kan inte ljuga, det går inte för jg bara börjar flina eller så ser man det i mina ögon. haha! Därför säger jag alltid vad jag tycker och tänker för det är lika bra eftersom man ändå kan se på mig vad jag vill och hur jag känner haha! Inte lätt och va mig haha skoja!

Sitter och väntar på att "Ice Age 3" ska bli klar så jag kan se den! Men det är 40 minuter kvar :/ SUCK! Så vad jag ska göra till dess har jag ingen aning om faktiskt. Och ingen rolig innte på msn iheller eftersom alla är ute och festar och har roligt :( medans jag är tråkig och sitter hemma. Så man har ingen och prata med iheller haha! Ääh får väl kolla gamla foto eller något så länge =) . Eller rita lite ! ...

Något som irriterar mig enormt mycket är folk som loggar in och ut typ 20 gånger i rad på msn. Skaffa ett liv haha. Om ingen skriver till dig så lär dom ju inte göra det när du håller på så iheller. Inse fakta ;) .

Känns helt konstigt när man väl sitter helt själv och glor som en fåne. För jag är typ aldrig hemma! Antingen är jag hos Tosse eller hos Gasten eller så är man med någon annan. Men man sitter aldrig själv och därför känns det helt dött och tyst och jobbigt haha!

Vill flytta hemifrån NU så man kan ha folk hos sig hela tiden. Det kan man liksom inte här eftersom min mamma dampar loss då haha. Eller så får man sitta tyst som en mus och kolla in i väggen för att hon ska sova och kan inte sova om det är en massa ljud.. Och vi har typ de tunaste väggarna som man kan ha. Väggarna är som pappersbitar haha. Kan till och med höra om min mamma vänder sig i sängen när hon sover. Lyckat!

Nu logga Fryksäter in på msn så n uska jag prata med henne. Puss&Kram / MALMQUIST

Atatatatataaaaaaaaaaaa ;)

Gårdagen började hos Buse med folket =) . Satt och körde ölspelet lite och satt sen och snackade och hade hur kul som helst. Blev lite dans också haha! Sen vid 23 tiden så stack vi ner till dickens och dansa vidare. Var där till typ 3 och sen stack jag , gasten , tosse och niklas hem =) . Stanna och lekte lite på en lekplats också haha... Fast sen började det regna lite för mycket så vi sket i det ;) . Såå det blev hem och sova.. Vaknade vid 13 idag och har inte gjort något speciellt sen dess.. Ska bara ta det lugnt idag eftersom jag har ont överallt haha! Plus att man fick ont i magen nu också :( . Så det blir hemma kväll för mig och ska sitta och glo film i min ensamhet, men skönt och va själv ibland..

Jag kan knappt gå för jag har sjukt ont i min svank och i mina ben.. Jobbigt sånt haha. Men jag får ju skylla mig själv haha.. Får ta det lite lugnare nästa gång hahahaha.. Nej nu ska jag se om jag hittar nån film man kan glo på !

Puss&Kram





  LINDA MALMQUIST ;)

Jobbigt va

Sitter hemma hos gasten nu . Ska snart bege mig hemåt och sen ikväll ska jag bara ta det lugnt :) . Blev en hård kväll igår/inatt så nu har man ont i benen, svanken och i pannan haha ;-) . Men kul hade jag igår , 8 gånger om haha! Puss och kram malmquist

Dagen efter !

Det började med att jag tog bussen från Dalhem till Ga kvart i 7 igår kväll. Mötte upp Malmquist, LilleSara och Sandra där. Sen gick vi till Buse. Trodde mina fötter skulle dö av mina pumps men dom klarade sig :) När vi kom till Buse så var Adrian, Dk, Linus och David där redan :P Vi började spela ölspelet. Sen så kom där 3 tjejer vi inte kände, men dom var väl trevliga :P Niklas kom en liten stund efter oss tjejer. Rille och Veronika kom åxå :) Vid 11 tiden så drog vi ner till Dickens. Dansade och hade det trevligt. Träffade Annsofie där åxå :) Och Pia. Tyvärr så slutade kvällen inte riktigt som planerat, men men.. Tog bussen hem 03.03 i sällskap med Linus, Linda, Rille och Veronika :) Träffade även Mazin på bussen hem. Eller ja jag kom aldrig hem, hoppade av vid Maxi och hade följe med Pia, Adrian och Johanna (tror jag hon hette :P). SLutade med att vi hade en konferens samtal så jag och Johanna kom hem ordentligt haha.

Vaknade för typ en timme sen. Pappa ringde för en liten stund sen. Han kommer om 3 veckor :) Och ska stanna en månad :)

Ikväll blir det mysig hemmakväll med mamma och Casper :) Med ost och kex och så :)

Linus och Linda skulle komma med mat när dom vaknat så det håller vi tummarna för :) hehe.

Nej nu ska jag röka en cigg och sen in i duschen så man har det gjort !

/ Fryksäter

Natten

Akta vad du säger till mig. Jag krusar inte ska du veta. Jag trodde jag betydde mer än så för dig. Men ikke. Ja vad ska man tro ?

Sen det du har med M eller inte har. Snälla dra inte in mig i det. Träffade honom på bussen nu och började prata om mig och dig och din pojkvän som ringer och hotar honom och så. Jag vill inte bli indragen i det och som jag sa till honom att jag har inget med det att göra !!!

God fucking natt !

/ Fryksäter


Wiiihooo !

Sitter här med Sandra nu och pratar med Gasten och Tosse på msn. Ska snart sticka iväg till Buse och dricka.. Ska träffa Tosse och Niklas på GA och Lillsara. Eftersom dom inte vet var Buse bor!

Nej nu ska jag va social :)

Puss&Kram / MALMQUIST

 

Haha gammal bild på mig och sandra ;)


<3

Nιкℓαѕ AKA Fℓα∂! I´m a Ninja with a phone! Helsingborg säger:

Its u and me against the world




/ Fryksäter


Fredag

Ja idag är det Fredag :P Gick och la mig en stund iförmiddags för jag hade sån jävla tandvärk. Sov till halv 3 haha. Som tur är så var Niklas snäll och tog Casper :) NU är tandvärken borta iaf och det är huvudsaken :)

Ikväll blir det party hos Buse och sen stan. Ska ringa Linda sen och se om vi kanske ska mötas upp och sticka till Buse tillsammans :)

Niklas åkte hem för en liten stund sedan för han skulle passa sin lillebror.Så det blir väl att möta upp honom någonstans sen för han ska åxå med till Buse :)

Nej nu ska jag fortsätta med maten till mig och lillkillen :)

/ Fryksäter

Party ;)

Sandra kom till mig för ett tag sen. Nu sitter vi och snackar om ikväll och om gamla minnen haha! Vi ska till väla senare och handla dricka.. Sen fixa oss för ikväll och sen dra till Buse som sagt och sen antagligen ut och röja stan!! Nice ;)

Somnade vid 5 inatt så jag har inte sovit så speciellt länge..  Men det funkar ändå ;)

Nej nu orkar jag inte skriva mer haha !

Puss&kram / MALMQUIST

Stamp on the ground !



 / Fryksäter


Godmorgon

Ja nu är man vaken, men ingen har sagt något om att man är pigg haha. Men man får stå ut med tidiga morgnar när man har barn :P

Niklas satt nog uppe rätt sent inatt för han sover som en stock fortfarande haha. Men det är hans huvudvärk och inte min :P

I eftermiddag blir det middag hos Johanna med Niklas, David, Adrian, Linus och jag såklart :P Sen blir det lite party hos Buse och sen utgång (?) hehe.
Mamma tar Casper. Skönt att hon kommer ner lite då och då och hjälper mig. Medtanke på att Casper bara är hos Jocke varannan helg så jag får lite hjälp och avlastning. Egentligen så tycker jag allt att Casper kan vara hos Jocke varannan vecka, men det tycker inte Jocke, så ja..

Nej nu ska jag och lillkillen äta lite frukost !

/ Fryksäter

Im back ;)

Japps nu skriver jag igen, eftersom jag inte har något annat att göra ;) . Vad jag ska skriva om har jag däremot ingen jävla aning om haha! Men ska nog kunna komma på något skoj som kanske intresserar någon =) ?  . Hmm.. Vad ska jag skriva om nu då .. Får se här ;) haha ! Jag skriver om... Hur jag och Fryksäter träffades ? ;) HAHA !

Det började med att jag satt och snackade med Snicky, David, Adrian och Jonas på msn. Så skulle vi hitta fest haha! Så efter ett tag så kom någon in i konversationen ;) Och det va Tosse ! Konversationen va såhär:

18 December 2008
Jonas: Helloj Tosse
Tosse: Hej =)
Snicky: Tosse din bööög
Tosse: Ahh passa dig va
Snicky: Linda..... Du är fan HOPPLÖS!!!
Linda (Malmquist): Som en groda utan ben ;) mohaha!
David: Jag bjuder in jackie arklöv
Snicky: HAHA !
Linda: huh? Vem fan e de ?
Snicky: Tosse..... Fest på Fredag?
Tosse: Vem fan e Jackie? :/
David: JA TOSSE, har du fest på fredag???
Tosse: Ska jag ha fest? Räcker de inte med Linda.E fest på fredag??
David: Båda dagarna blir bäst ;) Jackie arklöv är polismördaren.
Tosse: Ahaaa nu hänger jag med ;)
Snicky: MEN vill du det Tosse? Så tar jag med 9 svettiga polacker !
Jonas: TOSSE, kom och ge mig cigg :)
Tosse: kom du hit och hämta en jag är inte din mamma...
Snicky: Linda.. allvar va e det med dig?
Linda: JAG ÄR TRÖTT !
Tosse: Sov då ?
Linda: Nej får inte sova :(
Tosse: haha fan va Taskigt!
Linda: Eller hur , säg de till nötterna!
Jonas: haha..
David: HAHA ! men Tosse fest?
Tosse: Jaha vrf ska alltid jag bli drabbad att ha fest ?
David: så sover vi hos dig sen drar vi ;) till linda.e
Linda: HAHA, palla festa 2 dagar i rad.
Tosse: Ja typ, känns som man börjar bli gammal hahaa
Linda: Gammal e man när man e 50 ;)
Tosse: HAHA jo iofs men jag är alltid seg dagen efter hahahahah
Linda: Ja då e vi två...

BLA BLA BLA... Vet inte ens varför jag skrev med detta men skit samma haha. I alla fall så blev det fest hos Tosse (Fryksäter).. Jag kommer ihåg att när jag kom dit så satt där några i köket och några i vardagsrummet. Ja kom dit med Marie och Sara. Så vi tre satte oss i vardagsrummet med David och adrian och snicky. Sen efter ett tag kom Tosse =) . Så börja vi snacka och lite så. Och har jag rätt för mig så tror jag att jag sov där den dagen.. Eller? hmm.. Tror det iallafall :P . Sen efter den festen så blev det att vi va på samma fester ofta och så och lärde känna varandra mer och mer =) . Sen så började jag hänga med David och Adrian hem till Tosse och kolla film och då lärde vi känna varandra ännu mer haha. Sen märkte vi att vi typ passa ihopa och så och att vi hade lätt för att snacka med varandra och hade samma humor. Och sen dess har vi blivit hur bra kompisar som helst =) . Hehe ! Och nu umgås vi rätt ofta haha. Så det va den historian haha! ..




Jag är fortfarande inte trött.. Så vad ska jag skriva om nu ;) ? .. Äääh skit samma kommer fan inte på något. Shiit måste egentligen sova nu men kan fan inte. Och jag som ska upp tidigt imorgon.. Som gasten hade sagt - GOOD LUCK! ;)
hahahah !! Nej men nu pallar jag inte skriva mer . Så godnatt till er som KAN sova !

Puss och kram / MALMQUIST



Suck..

Jag kan fan inte sova asså. Börjar bli extremt jobbigt. Jag gick och la mig och snurra rundor som en idiot för jag inte kunde sova så till slut sket jag i det och satte på datorn igen haha! Nu sitter jag och snackar med Niklas på msn, han är den enda som är inne på msn. Vi sitter och gör poser i camen haha, vi har inget bättre för oss så. HAHA!


HAHA , kunde inte låta bli hahaha !!


Skriver kanske snart igen om jag inte somnar, men antagligen så kommer jag inte kunna somna så !

Puss&Kram / MALMQUIST

HAHAHA !!

Jag skulle precis ta två sömntabletter för att jag har svårt för att somna på natten. Så jag kolla i "medicin" skåpet och tog två stycken små tabletter. Sen gick jag in i mitt rum igen. Då kommer mamma springandes och sa att jag tagit fel tabletter. Jag hade tydligen tagit några andra som såg exakt likadana ut. Så jag kollade upp på internet va det var för några jag tagit. Då var de allergi tabletter som man bara ska ta 1 av. Och tar man fler så kan man bli yr i huvet, få problem med magen och så vidare haha. NOG lyckat !! Men det stod också att man blir trött av dom så de funkar ju som sömntabletter haha! Men va fan, hur kan man va så korkad? hahahaha!! Tur det inte var några andra konstiga tabletter haha..

Ska i alla fall gå och lägga mig nu och sova =). Ska upp rätt tidigt imorgon för jag ska passa lisa i någon timme för mamma ska till väla. Sen klockan 12 kommer Sandra om hon nu kommer då. Sen när mamma kommit hem så ska jag och Sandra till systembolaget och inhandla dricka till kvällen. Sen ska man fixa sig och ringa syrran och fråga om man kan låna lite pengar haha! Sen dricka lite och sen iväg till Buse vid 19 tiden tror jag det va.. Och sen e det party all night long.. Haha börjar bli smått yr i huvet nu :/ Palla det haha!

                    God Natt och Sov Gott <3

Puss&Kram / MALMQUIST

Jag hatar !

"Vänner" som dissar så fort dom har fått pojkvän/Flickvän!
Så fort de har ett förhållande så slutar dom höra av sig och sen när man väl
snackat och man ska ses, då kommer dom med undanflykter och säger att
det inte går och träffas. Och sen när man väl ringer dom så skiter dom i
att svara. Va e de för stil egentligen? Och ja jag syftar på nån viss person..
För är man en riktig vän så gör man inte så. Jag har sagt som så att jag kommer
aldrig någonsin dissa mina vänner om jag får ett förhållande. Ok, att jag toffla
rätt mycket sist. Men jag sket inte i att höra av mig till mina vänner ändå!
EN sak bara, kom fan inte krypandes till mig sen om det tar slut, det funkar
inte så! Skiter du/ni i mig nu så passar det fan inte sen iheller.. Thats it !!
Och sen att ni säger "jag dissar inte dig, jag hör av mig, du kan väl höra av
dig själv?" .. Bullshit, när fan hör ni av er ? Och hör av dig själv? Jag har
försökt men de e inte så lätt när man inte får något svar när man ringer..
Så jag har gett upp nu, kommer inte ringa mer eller någonting. Trött på
det nu, jag har försökt men nu är det slut med det. Jag håller mig till mina
RIKTIGA vänner. Resten kan sitta och toffla .. ;) Och jag säger det EN gång
till.. Kom inte till mig sen och ring inte till mig sen iheller. Jag lär inte svara ;)
              Killar kommer och går men vänner består ;)

Glad att man har vänner som INTE dissar iallafall och min älskade Fryksäter <3
      ~   and the rest of the gang ;) hahah !


Puss&Kram / MALMQUIST

Festa imorgon, förvånad?

Japps då blev det fest imorgon då ja. Ska festa med dom vanliga + Sandra.. Men nu är det så att gänget bara dissar mig för dom ska äta hos johanna först haha. Skämta ;) Ska ändå sitta och dricka och så hos mig först med Sandra =) . Så det e lugna puckar, så kan ni sitta och ha eran lilla familje middag hahahah ! ;) . Ses ändå hos Buse sen ! Så ni blir inte av med mig tyvärr haha! Men det vet jag att ni inte vill ändå, för ni har inte lika roligt om inte jag e med . hahahah !! I alla fall så blir det först buse och sen ut och röja stan. Var vi ska vet jag inte än, David snacka något om Hampan men vete fan om man kommer in där haha! Annars får jag dra till Dickens själv ASG ! . Nej men det blir nog kul imorgon så. Hade ju inte varit fel om man hade haft pengar så man hade kunnat köpa något nytt och ha på sig imorgon , men nu är man fattig som en gast. Har 100 kr på mitt konto hahahah ! Känns lönt.. Eller inte ! Ajja, ska nog försöka fixa pengar på något sätt.. Sen måste jag få tummarna ur röven och dra ner till arbetsförmedlingen och snacka med dom så jag och Fryksäter kan flytta ihop !!

Palla att min mamma surar som en mongo bara för jag inte ska va hemma i helgen och aldrig är hemma annars iheller. Liksom varför bry sig egentligen ? Vi snackar ändå inte när jag e hemma för jag sitter bara på datan.. Sen nu har vi ju min systerdotter här och då säger hon - Du sa du skulle hjälpa mig med att passa henne denna veckan!!! Men det va för fan inte jag som tacka ja till och passa henne. Jag är 20 år ska jag sitta hemma och glo som ett kioskmongo då eller? Nej i helvete heller haha! No way ;) Atatattaaa...

Puss&Kram / MALMQUIST

Kvällen

Ikväll så har jag, Niklas, Adrian, Marcus, Linus, Snälle David och Johanna spelat fotboll :P Eller jag och Johanna spelade inte. Inte David heller haha. Johan och Mare kom med en snabb runda. Sen så gick vi bort till pizzerian och käkade lite. Efter det så stack vi och satte oss på en bänk utanför Adrian och snackade lite.
Nu har vi precis varit ute och rökte med Tess, Annsofie, hundarna, nån brud och Kevin hehe.

Imorgon så blir det middag hemma hos Johanna och sen till Buse och sen stan :) Det är nice :)

Nej nu ska jag fortsätta vara social på msn och mot Niklas ;)

/ Fryksäter

Snart helg.

Ja då är det Torsdag idag och Fredag imorgon haha. Ska antagligen festa lite , men får se hur det blir med den saken. Just nu är jag inte på festhumör så vete fan om jag är det imorgon. Men jag lär väl bli det imorgon när folk ringer, smsar och skriver på msn att det är fest. Får väl se vad som händer!

Idag vaknade jag typ vid 13.00 och då fick jag kaffe av gasten =) Gott hehe.. Sen tog jag bussen hem vid 4 tiden. Och kom hem för en halvtimme sen. Mycket mer händer inte idag. Kommer nog bara sitta hemma hela dagen och ta det lugnt. Om jag inte får ett ryck och sticker iväg senare ikväll ;)

Nu kommer jag inte på något mer att skriva så slutar nu. Annars kommer jag bara skriva en massa onödigt som ingen kommer vilja läsa ändå haha. Ha de nice ;)

HAHA! Glömde ju skriva om filmen igår ;) . Vi såg ju "drag me to hell" . Och jag tyckte faktiskt den var helt OK! Jag hoppade till några gånger kan jag säga. Så om ni inte har sett den så gör de =) .. FAST , jag gillade inte slutet :( skit slut haha! Men alla filmer kan ju inte sluta som jag vill ahhaha..

Puss&Kram / MALMQUIST

Torsdag

Så nu har man bytat nummer. Har skickat ut nrt till vissa, ni andra får helt enkelt fråga efter det.

Nu har man ätit middag med. Kotlett, kokt potatis och brunsås. Muuums.

Ikväll händer det nog inte så mycket. Tess ska höra av sig sen, så vi ska nog ses en runda :) Johanna ville vi skulle komma en runda, men vettifan om jag orkar idag, får se om ett tag hur vi gör hehe.

Nej nu ska jag vara social mot Marcus och Niklas :)

/ Fryksäter

Från 3 till Comviq

Ja jag ska antagligen byta från 3 till comviq. Typ alla jag umgås med har comviq så jag tjänar på det. Ska till Maxi sen och se om dom har kvar den billiga mobilen så kan man ha den så länge. För min k800i är låst till 3 :(

Jocke var här innan. Vi åt lite frukost och sen gick vi ut till lekplatsen med Casper.

Nej nu ska dricka min cola och sen gå till Maxi.

/ Fryksäter

Rap das armas



/ Fryksäter

Haha

Niklas som inte skulle sova här inatt ligger i min säng och kollar tv nu medan jag skriver blogg haha. Men idag har det gått skit bra mellan oss, inget bråk alls, men vi har iofs inte tillbringat så många timmar tillsammans idag :P
Vi har bestämt att vi ska umgås ihelgen och se hur det går, går det åt helvete så får han helt enkelt åka hem så får vi vara ifrån varandra några dagar. Finns lösningar på allt :P

Håller på att spela lite tibia. Ja jag vet jag är nörd, men det skiter jag i :P Haha. Niklas som fått mig att spela ju haha. Men man måste sysselsätta sig med något.

Imorgon bitti så kommer Jocke och umgås lite med Casper. Skönt för Casper :) Speciellt att Jocke inte har med sig Cindy så han får vara lite själv med både mamma och pappa. Det behöver han för det har han inte varit på hur många månader som helst :S

Nej nu ska jag ta lvl 8 sen sova.

/ Fryksäter

Tjena.

Japps då är jag helt klar nu =) Sminkad och klädd ! Så nu väntar jag bara på att klockan ska vli 19.50 så jag kan ta bussen till stan och möta gasten och sen blir det bio som sagt. Hoppas nu den är bra =) . Men det tror jag faktiskt att den är. Nu sitter jag iallafall och väntar på att kaffet ska bli klart så man hinner dricka någon kopp innan man drar iväg. Har redan druckit typ 5 koppar kaffe idag haha, men skit i de ;) . Måste ju va pigg när man ska kolla bio !

Imorgon har jag ingen aning om vad som händer.. Men tar dagen som den kommer! Kanske blir en sväng hem till Fryksäter om hon vill.. Får se! Annars så sitter jag hemma och hjälper mamma att passa Lisa. Det som är jobbigt med att ha en unge här är att man hela tiden får va tyst som en mus och smyga som en gast när hon sover.. Och jag är inte den bästa på att smyga om man säger så haha. Eftersom jag är extremt klumpig! haha!!

Tänker hela tiden på den 16 Augusti haha! Kommer nog tjata rätt mycket om de modell grejet ett tag framöver haha. För det ska faktiskt bli kul. Fast sen så är man lite osäker om bilderna kommer bli bra hahahah! Eftersom man ser ut som en mongo på varenda bild som Fryksäter tar på en haha. Måste vara fel på hennes kamera ;) ! Men sen så bryr jag mig inte så mycket om bilderna inte blir bra, det är bara en kul grej att bli stylad och så! .. Sen om bilderna inte blir bra så slipper man köpa några och då sparar man ju de pengarna haha!

Nu är mitt kaffe klart så nu ska jag ut och hämta en kopp och dricka =) Och ta en god cigg till det ! Det bästa på morgonen är kaffe och cigg. Hade inte klarat mig utan mina cigg när jag vaknar. Har hänt och då är det ångest haha!

Puss&Kram / MALMQUIST

Kvällen

Har inte gjort nått vettigt idag alls. Bara suttit hemma. Har haft sjukt ont i huvudet hela dagen :( Då orkar man tyvärr inte göra så mycket.

Ikväll blir det lugnt framför tvn. Tess ville jag skulle komma hem till henne. Annsofie och Johanna skulle med dit, men vet inte om jag orkar. Beror på om min huvudvärk släpper eller inte. Men jag dör inte av att vara helt själv någon gång. Niklas ska ju inte heller sova här inatt.

3 är cp. Jag har 3000 gratis sms i månaden. Jag har 1700 kvar men ändå kan jag inte skicka sms :S Har varit så sen igår kväll :(

Casper ska lägga sig om en halv timme. Sen är kvällen BARA min ! :)

/ Fryksäter

BIO =)

Blev bio idag med gasten. Han ville inte gå själv så jag följer med han haha. Vi ska kolla på "Drag me to hell" . Va skit länge sen jag va på bio. Sist jag va på bio såg jag "yes man" . Som är skit dålig, enligt mig. Så nu ska jag äta och fixa mig sen ner till stan...


                         Trailern till drag me to hell =)


Puss&Kram / MALMQUIST

Facebook

Therese Facking Fryksäter LÄS DETTA!!, även om vi inte snackas vid så ofta, lägg in en kommentar om ett minne om dig & mig, bra eller dåligt, vad som helst..! Därefter lägg denna på din egen status. Du kommer att bli överraskad över vad folk minns. ;)


Caroline Lindell kl. 01:11 den den 8 juli

Saknar den tiden vi festa med varandra.Kände mig verkligen trygg med dig! ♥ 
Sofia Andersen kl. 01:11 den den 8 juli
du o jag på engelskalektionerna som alltid bara drack cola o messade med killar.....
Nima Brodin kl. 02:56 den den 8 juli
Första gången jag träffa dig hos Ranghild. Kommer ihåg där du Casper och Jocke satt brevid varan och såg så söta ut tillsammans....Kände mig lite avensjuk då haha
Linda Ericsson kl. 06:53 den den 8 juli
saknar förra sommaren så roligt vi hade nere på badet=)
Martina Hansson kl. 08:55 den den 8 juli
alla festerna i skånes fagerhult:)


/ Fryksäter


Beroende - Malmquist


Min mobil <3










Min data haha







KAFFE ! :D









Cigg !









Haha det är vad jag är beroende av ! ..

Har precis vaknat . Sovit som en stock hela natten och vaknade med mensvärk de luxe.. Skit jobbigt ! Idag fyller min systers kille år , grattis! Så vet inte om man ska dit idag.. Dom har inte hört av sig än så jag vet inte. Sen kanske jag ska ha filmkväll hos Tosse, beror på hur min mensvärk är. Och nu för ett tag sen så ringde gasten och fråga om jag ville med på bio och se Drag me to hell! Hade vatt nice och gå på bio men det kostar och jag är typ fattig som en lort . Men får se hur jag gör.. Måste först se om min syster hör av sig ju! ..

Puss&Kram /
MALMQUIST




Beroende - Fryksäter

4 saker som jag är beroende av:




1. Ciggen
2. Coca cola
3. Casper
4. Musiken

/ Fryksäter

Godmorgon

Vaknade för en halv timme sen. Har fortfarande sjukt ont i huvudet :S Ska ta en pilla och sen in i duschen och slappna av lite, brukar hjälpa :)

Niklas sover. Casper ligger i min säng bredvid Niklas och tittar på Bolibompa. Mamma sover på soffan.

Idag blir det nog att gå ut en runda med Casper och kanske Tess och company. Sen ikväll blir det filmkväll med Malmquist :)

För en gångs skull så ska Niklas sova hemma, men tror det behövs för vi bråkar värre än någon annan :( Vi behöver kanske komma ifrån varandra lite för att bråken ska avta ? Vi har liksom sovit tillsammans och umgåtts nonstop i snart 2 månader.

Nej nu ska jag göra nått vettigt!

/ Fryksäter


Kvällen

Nu på kvällen så har jag, Niklas, Tess och hennes barn varit hos Annsofie :) På vägen dit så tog vi en cigg med Adrian och Rille :) Vi blev bjödna på mat och vin m.m. Trevligt som attans :)

Kom hem för typ en halv timme sedan. Snart sängen för jag har sjukt ont i huvudet.

Marcus skrev precis detta till mig på msn:

- Marcus säger:
jag saknar mormor :´(


Och jag kan hålla med honom. Föör jag saknar henne nått extremt mycket. Känns inte som om det är snart ett halvår sedan hon gick bort. Saknade är enormt stor. Första gången jag förlorat någon som stått mig riktigt nära. När jag tänker så så kommer även tankar upp om hur jag skulle kännt det om t.ex Casper hade gått bort. Fy fan. Min värld hade rasat !

Men ja nu ska vi inte prata om så tråkiga saker.

Linda Es katt har fått bebisar nu så jag och Casper ska dit någon dag nu i veckan och titta. Casper ska ju få en kisebebis :)

Nej nu blir det sängen !

/ Fryksäter


Händer imorgon?

Nu ska jag sova =). Och inte sitta uppe hela natten som jag gjorde inatt.. Men de va bara för gasten va här och kolla film.. Vi kollade typ på 3-4 filmer.. Börjar bli riktigt trött nu, men kommer va svårt och somna bara för det är så jävla varmt och kvavt i mitt rum! Riktigt jobbigt är det. Men jag får väl försöka! ..

Vad händer imorgon ? Jag vill göra något, pallar inte bara sitta hemma och glo som en dåre.. Tråkigt som attans haha!
Jaja, får väl se vad som händer och vänder ;)

Nu ska jag äta en macka och sen ska jag nanna kudden ! GodNatt..

Puss&Kram / Malmquist

Modell grejen.

16.30 Söndagen den 16 Augusti ska man vara fotomodell för en dag haha. Låter helt konstigt haha! Ringe precis och boka om min tid för David ska hänga med hehe.. Så det blir jag , Fryksäter , Frida och David =) . En månad till dess, så då kanske man hinner gå ner lite i vikt också haha! Plus att man hinner fixa några nya kläder man kan ha på sig och kanske hinner fixa pengar så man kan köpa några foto =) . Kommer bli sjukt kul ! Längtar haha...

Puss&Kram / Malmquist

Fredriksdal

Ja just nu så befinner jag och Casper oss på Fredriksdal hos Mimi E och Emilia :) Har ätit lite mat och så :) Ska vandra hem om en liten stund och se hur det går för min kära mor med tvätten ;)

Ikväll så kanske Tess och barnen kommer en runda :) Prata lite och umgås och så :)

Nej nu ska jag vara lite social mot Mimi E innan det blir hemgång.

/ Fryksäter

Haha Modell ;)

Fick ett samtal för ett tag sen.. Så jag svara och då va det en kvinna som ringde och sa att en person hade rekomenderat mig till modell bilder haha. Jag får det gratis och allt eftersom jag blivit rekomenderad. Bara bilderna man får köpa själv! Jag får ta med 2 personer och det är redan fixat, det blir Frida och Fryksäter som hänger med. Men hade varit nice om en kille hängt med också så tänkte ringa och fråga om jag kan ta med en person till kanske. Man blir sminkad och dom fixar håret och dom tar typ 70 bilder =) . Bara kläder man får ta med själv! Kommer bli nice ;) . Så den 16 Augusti är man model ASG !


Genom dom vi ska fotograferas. Och det är i Malmö, Turning torso! ;)


http://thestudiogroup.se/

Puss&Kram /
Malmquist

Tisdag

Vaknade vid 10 tiden. Gick mot Gubbaparken vid 11 med Niklas och Casper. Såg Tess, Annsofie, barnen och hundarna utanför Tess så vi gick dit och sa hej och tog en cigg. Sen tog vi hundarna och gick mot Gubbaparken där Mimi E och Emilia satt och väntade. Tess, Annsofie och barnen kom tätt efter. Efter en liten stund så kom Johanna med. Satt där och pratade och fikade och så tills det började regna och åska. Slutade med att vi stod i tunnlen mellan D-hög och Dalhem medan regnet gjorde sitt. Mimi E och Emilia tog med sig Casper hem när dom gick så barnen får leka lite. Jag och Johanna följde med Tess hem och nu sitter vi här.
Ska bort till Mimi E vid 3 tiden och hämta Casper och passa på att äta lite mat som Mimi E bjuder på :P Man får väl passa på ? ;)

Vad händer ikväll ? Ja det är en bra fråga :P Får väl se om jag och Niklas kanske traskar bort till Annsofie en runda och är social :P Niklas vill ju spela wii hehe.

Nej nu ska jag vara social mot Johanna och Tess igen :)

Till Malmquist: Hör av dig sen när du ser detta ! :) <3

/ Fryksäter

Kvällen

Nu sitter jag här och vaknade för en liten stund sen. Somnade i sängen när jag låg och kollade på Beck haha, nog smart va ? :P Men skit i det.
Ska duscha, sen äta en macka och sen sova igen. Så man kommer upp i tid imorgon. Ska till Gubbaparken och sen till stan och lämna in mina socpapper.

Nej nu blir det duschen. Ville bara visa att jag lever :P

/ Fryksäter


Åska =)

Älskar åska =) Jag tycker det e riktigt mysigt ! Och det är skönt som fan att det regnar lite nu efter alla dessa dagar det har varit skit varmt !

Börjar bli lite rastlös nu..  Så funderar på att möblera om mitt rum haha! Men det kan jag inte göra nu, för ungen sover haha!

Skriver lite senare !

Puss&Kram
/ Malmquist







Nice Låt ;)


Gotta eat



/ Fryksäter

K.I.G



/Fryksäter

Hej Hej

Fick sovmorgon idag :) Mamma var snäll och tog Casper imorse :) Tack hehe.

Johanna har varit här en runda nu innan hon stack till jobb :)
Ska umgås med henne och Mimi E och barnen imorgon under dagen :)

Ska ta bussen ner till Willys vid halv 4 tiden. Sen ska Niklas möta mig där så ska vi handla lite mat :) Det behövs om man säger så.

Just nu så ligger Casper här i min säng och leker med sina bilar. Han har fått värmeplitor under halsen :S Men dom försvinner väl snart. Han har skrapmärken i ansiktet och magen med, men det är sen en fyrhjuling ihelgen när han var hos Jocke.

Nej nu ska jag tanka ner tibia på Niklas order :P

/ Fryksäter


Hej hopp !

Sitter och dricker kaffe och röker nu =) . Gick upp 10 idag. Så nu har jag suttit med min systerdotter hela morgonen. Hon är så söt . Jag är egentligen inte så förtjust i barn, men Lisa och så klart Casper tycker jag om =) . Men jag själv ska aldrig ha barn. haha! Nu sitter jag och snackar lite med Fryksäter. Sen idag ska gasten komma om han någonsin vaknar haha. Har tagit ut min piercing också, saknar den lite men ändå skönt utan den. För jag tappa bara kulan till den hela tiden. Tappa nog 5 kulor samanlagt.. och palla köpa nya kulor hela tiden haha! Så rik e jag inte .. Nu imorgon ska jag ner till arbetsförmedlingen och söka jobb eller något. Funderar mycket på att fixa jobb i Danmark kanske. Får se hur det blir men ska dit och prata med dom imorgon iallafall. Har liksom 500 kr kvar och leva på . Lyckat, eller inte. Sen vill jag fixa något snabbt så att jag och Fryksäter kan flytta ihop ! Fan va nice det ska bli =) .

Nepps nu ska jag dricka mitt kaffe !



Puss&Kram /  Malmquist 

God natt Sov gott haha

Kollade på film innan , "fingerprints" hette den. Rätt bra faktiskt ;) . Mycket mer har jag inte gjort. Tänkte gå och lägga mig nu så jag får lite sömn iallafall. Eftersom vi har min systerdotter här så får man gå upp tidigt för hon vaknar väl vid 9 tiden, SUCK haha.. Jobbigt va. Imorgon ska jag träffa Gasten också =) . Vad vi ska göra vet jag inte än . Får vi se imorgon.




Fyfan va varmt det är i mitt rum, som en jävla bastu :/ ..
Nej nu ska jag nanna kudden ! God natt..

Puss&Kram / Malmquist


Godkväll

Har varit iväg typ hela dagen. Började med att Micael kom och hämtade mig och Niklas. Vi körde ut till Bårslöv och lämnade Pazta. Sen till Kingelstad och hämtade Casper. Sen till Micael och hämtade datan. Sen körde Micael oss hem. Åt lite sen stack vi och mötte Buse, Adrian, Gasten och David i Gubbaparken. Spelade lite brännboll :) Malin kom också. Efter ett tag kom Tess och barnen med :) Sen satt vi och pratade med Tess, barnen och Annsofie nu innan vi gick upp.
Ska snart bädda ner oss och kolla film och mysa :)

Har inte så mkt mer att tillägga :P

/ Fryksäter

Tjoflax

Har nästan precis kommit hem. Va på dickens igår med folket =) Hade lika roligt som alltid ! Sen innan jag va på dickens så va jag på stranden med familjen och gasten och grilla , Gott ! Och jag hitta en frigolit sten =) JA det heter så hahah.. Så e det bara !

Blev lite för mycket dricka igår haha. Så nu har jag bakfylla till max, länge sen man hade sån baksmälla kan jag säga..

Nu denna veckan ska jag hjälpa min mamma och passa min systerdotter =) Mosters älskling !
Hon sitter i mitt knä nu och borstar sitt hår haha . Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så skriver lite senare. Inte för jag blev så snygg på den bilden haha men orkade inte ta en ny. Skit i det haha! Osminkad och okammad hahah..


Puss&Kram
/ Malmquist


Dickens igår =)


Pigg och vaken ?

Nej men vaken iaf haha. Blev Dickens igår. Träffade Malmquist, Gasten, Buse, Radiostyrda David, Adrian m.fl där :) Men var där bara till 1. Sen tog jag, Niklas, Malmquist och Gasten bussen till Dalhem till lokalen där Tess hade haft dopmottagningen. Där satt Tess och hennes pappa hehe. Blev sittandes där ett bra tag. Sen blev det hem och sängen.

Idag händer inte så mycket. Mamma kommer ikväll och ska stanna några dagar. Mamma är snäll och kommer ner och tar Casper lite så jag får lite avlastning eftersom Jocke inte ska ha honom nått extra under hela sommaren. Jag och Johanna ska köra och hämta Casper ikväll. Jag måste städa men pallar verkligen inte.

Nej nu ska jag se om jag får liv i Malmquist :)

/ Fryksäter

Lördag kväll

Nu har man kommit hem från dopet och hem från Plantan/Niklas mamma. Jag och Niklas ska snart bort till Annsofie en runda och dricka lite. Sen blir det nog Dickens.

Dopet var jätte mysigt :) Synd att alla inte stannade så länge. Man går liksom inte direkt efter man ätit när det är dop. Men men..

Nej nu ska jag sminka mig lite lätt och ta parfym.

Vem av er som var här igår har snott min och Lindas laddare ?

/Fryksäter

Lite filmer :)


LIte bilder :)


Fryksäter, Adrian och Malmquist :)


David :)


Jag och Adrian :)


David och Linus :)


Fryksäter och Malmquist :)


Casper :)


David :)


Casper :)


Gasten och Malmquist :)

Dagen efter + dop !

Igår så var jag, Malmquist, David, Gasten, Adrian och Casper och badade :) Efter det så gickvi alla utom David till pizzerian och käkade. Sen gick jag och Malmquist och lämnade Casper hos hans farmor i kolonin. Sen gick jag och Malmquist hem till mig och städade lite sen när Malmquist stog i duschen så kom Adrian och David. Sen trilla Gasten och Buse in. Sen kom Niklas. Sen kom min älskade vän Jonas också :) Vi satt här hos mig och drack lite och körde snurra flaskan hahaha. Malin och Mimi kom också en runda. Tog bussen ner till stan vid halv 12. Drog till Dickens. Där träffade man Ninah gumman + en massa andra man kände. Tog sista bussen hem till mig med Gasten, Niklas och Malmquist. Men vi gjorde ett stop vid badet och nattbadade. Adrian, David och Camilla kom också dit. Var där till typ 5, sen gick vi 4 hem till mig som planerat. Somnade rätt snabbt.

Vaknade innan av att jag hörde Davids röst och sen såg hans huvud med värsta leendet och han frågade om han fick köpa min frilla hahaha. Nu är Adrian, Niklas och Gasten och köper cola :) Malmquist ligger i min säng och pratar i tele. Camilla stack precis.

Idag är det dop som gäller för sötnosarna Kellie och Kevin :) Sen ska jag till Micael och hämta min data. Sen vid 8 ikväll så ska jag och Niklas infinna oss på Plantan för att fira Niklas mamma som fyller år idag.

Nej nu ska jag vara lite social.

/ Fryksäter

Sleten haha

Gud va sleten man är nu. Var på badet innan med folket och sola :) så nu har man fått lite mer färg , de e nice. Sen stack vi till pizzerian och käka, fick typ i mig två bitar. Sen kunde jag inte äta mer. Kan inte äta när det är så varmt ute .. Sen stack vi och lämna casper och sen gick vi hem till Fryksater igen :) så har vi städat lite och så. Och nu står Fryksater i duschen och jag ligger och svettas i soffan haha. Ska duscha snart :) . Sen kommer adrian, david, gasten och buse så ska vi sitta och dricka lite och sen dickens såklart haha. Nej nu dör jag snart av denna värmen. Tycker det kan bli kallt igen haha.. Nu ska jag röka och sen fixa mig :) . Allt går sakta idag, bara för man är helt seg. Pussochkram / malmquist ;-)

Sjukt bra humör

Idag har jag vaknat på rätt sida kan jag säga. Bra dag idag fan ;) . Sitter fortfarande hemma hos Tpsse, vi ska antagligen till badet sen och möta upp David, Gasten och Adrian.

Just nu sitter vi och lyssnar på musik och innan fick vi ett ryck och börja dansa till hope and glory med måns haha! Men men .. Idag ska vi iallafall ha kuuuuul !

Puss&Kram Malmquist

Freeeeeeeeeeedag !

Nu sitter jag och Malmquist här vid köksbordet och plågas lite smått av värmen. Men vi överlever nog :P

Niklas åkte precis till stan för att möta upp sin mamma. Jag och Linda bara sitter och degar. Casper äter en negerbulle (ja det heter så).

Ikväll när Casper åkt till Jocke så blir det party :) Jag och Linda ska sitta här hos mig och bara prata chilla och dricka lite. Sen möter vi upp resten på Dickens :) Det e nice :)

Nej nu ska jag kolla min mail sen göra nått annat.
Höres sen !

Hos Fryksater

Är hemma hos tosse :) . Sitter i köket och snackar lite med henne niklas och söte casper.. Idag är det party för hela slanten ;-) . Jag och tosse ska först va hemma hos henne, bara vi två och sitta och snacka och fixa oss. Sen blir det att vi drar till dickens och möter resten av folket :). Så det blir nog nice ikväll! Fast man kan ju hoppas på att det inte är så varmt ute ikväll som det är nu . För då blir det lite jobbigt tycker jag.. Stå och dansa i detta vädret i timmar är ingen hit :-S . Nej nu ska jag ut och röka och vara social med tosse :-D . Puss&kram /malmquist

Kvällen

Nu är kvällen här. Kvällsmaten är intagen, som blev ungsstekt falukorv och potatismos. Gott med lite mat i magen hehe.

Niklas sitter på balkongen och chillar. Malmquist ligger i soffan och bara tar det lugnt, hon är skit trött hehe. Casper sover som en stock. Jag ska snart duscha, sen spraya mitt hår, sen sova.

Imorgon blir det en runda till badet sen är det paaaarty ;)

Sov gott !



/ Fryksäter

Hungrig!

Har nästan precis kommit hem till min syster nu. Var och fiskade som sagt 08.00-12.00 . Jag fick den näst största fisken på hela båten =) Lite nice ändå ;) ! Sen efter vi fiskar så körde vi hem min mamma och jag byta om till bikini. Sen stack vi till stranden. Jag badade och sen somnade jag haha. Sov i typ 2 timmar. Sen stack vi och åt glass , GOTT =) . Sen hämta vi min mamma igen och sen iväg till systembolaget och handla några öl som vi ska dricka till maten. Vi ska äta torsken som jag fångade ;) !! Sen blir det en lugn kväll. Imorgon ska jag hem till Fryksäter så ska antagligen jag och hon förfesta och fixa oss till kvällen. Och sen blir det antagligen Dicken som vanligt haha! Snart kan vi lika bra flytta dit haha! ..

Nu börjar jag bli riktigt jävla hungrig.. Bara ätit typ 2-3 mackor idag och glass..
Skriver kanske senare !

Puss&Kram / Malmquist

Sommakläder ?!



När man går i stan nu under sommartid så helt plötsligt har alla fina pojkar hittat ut. Eller de kanske varit ute innan men vi tjejer har inte lagt märke till dem för att dom inte går i shorts och linne och visar sina fina kroppar ? Men nu när det är varmt så lägger vi märke till dem iallafall och det är nice :)

Hur tycker du en sommarkille ska gå klädd ?
Mitt svar blir jeans shorts (sånna halv långa porriga) och ett tajt linne ! *slickar mig på läpparna* Finns det nått porrigare ? ;)

/Fryksäter


Hemkommen.

Åkte ner till stan vid 2 tiden. Träffade LilleSara på bussen :) Gick in på Ams och fick mina papper påskrivna. Gick till lekplatsen vid biblioteket så Casper fick springa av sig. Där var sjukt mycket folk så vi var där inte så värst länge. Johanna ringde när vi satt på bussen hem. Bestämde att  vi skulle möta henne och Kellie på min parkering. När vi hade mött upp dem så gick vi till Ica på D-hög och köpte lite dricka. Sen så skulle vi vandra omkring på D-hög lite så stötte vi på Linus och Adrian. Linus hade visst skickat ett sms att de skulle komma till Ica men det hade lilla jag missat :P När de hade handlat så gick vi till gräsmattan vid Adrian och satt där och snackade och så i cirka två timmar. Sen begav jag, Johanna och barnen mot Dalhem. Stötte på Nalle, Jessica och barnen. Stod och pratade lite.

Nu är vi hemma efter en lång dag i solen hehe. Johanna och Kellie har åkt. Niklas kommer snart :) Jag håller på att tvätta för fullt hehe.

Hur ser helgen ut ?
Fredag: Casper ska till Jocke, Fira Niklas, Tommy och Buse (?) på kvällen.
Lördag: Dop för Kevin och Kellie
Söndag: Casper kommer hem från Jocke, Hälsa på Johanna.

Nej nu ska jag gå ut och sätta mig i skuggan på balkongen och röka en cigg i lugn och ro !

/ Fryksäter


VAAAARMT !

Ja fy fan vad det är varmt här i lägenheten. Bastu javisst !

Om cirka en timme ska jag och Casper ta bussen till stan. Till Ams och kanske en runda till Johanna och se hennes nya lägenhet. Hon passar Kellie idag med så då får man passa på att mysa med bebis med :)

Nej nu ska jag leta fram lite svala kläder till både mig och lillkillen.

/Fryksäter


Godmorgon!

Vaknade för en liten stund sedan av att jag fick solen i huvudet. Varmt som attans kan jag tala om !! Finns inget värre än att vakna av att det är varmt. Inte ens Casper är vaken än. Vad ska jag göra ? Försöka sova en liten stund till ? Städa ? Eller vad ? Hmm.. Det är frågan. Men det känns som om det blir att lägga sig i soffan framför tvn tills lillkillen vaknar.

Ska bege mig till stan vid 1 tiden. Måste in till Ams. Som tur är så har jag fått låna Marcus busskort *Tack lillebror*

Jag hoppas jag får min samsung såld nu under dagarna. För jag är verkligen i behov av pengar ! Jobbigt när det är så, men men.. Vad ska man göra ?

Jag fattar inte varför jag inte fått mina pengar från försäkringskassan än. Okej att dom kan vara dryga ibland, men ändå. Jag hoppas jag får dom snart så jag kan betala hyran asså. Hyran måste ju liksom in !

Nej nu ska jag gå ut på balkongen och röka min morgoncigg.

/ Fryksäter


God morgon !

Ja då har man precis gått upp. Sitter och dricker kaffe och röker. Nice! Om typ 40 minuter kommer min syster och hennes kille och hämtar oss och sen kör vi ner till Råå och ska fiska på nån båt. Gud va trött jag är! Hatar att gå upp så här tidigt. Värsta jag vet! Hoppas nu jag får största fisken på båten för då vinner man pengar hahaha! Men sån tur har jag väl inte, har aldrig haft sån tur i hela mitt liv haha..

Puss&Kram  


/Malmquist

HAHAHAHA !

Haha min granne är cp ! Hon går ute på gården nu mitt i natten och sopar upp stenar och fimpar och plockar upp löv och sånt haha ! Synd man inte har en filmkamera ! HAHA ! Och Niklas mamma sitter och kastar fimpar till henne nonstop HAHA !


/ Fryksäter

Snutsvin

Fy fan vad jag hatar polisen och såkallade säkerhetsvakter !!! De tror verkligen att de är något och tror de kan göra precis som de vill ! FY FAN säger jag bara !

(Och nej detta har inget med mig eller Casper att göra !)

/ Fryksäter

Godnatt

Nu ska jag och Niklas bädda ner oss och kolla på Get Smart. Sen somnar vi nog för båda är rätt trötta. Men vi hörs imorgon :)

Sov gott och dröm sött :)

/ Fryksäter

Gäsp

Nu börjar jag bli riktigt trött men det kan bero på att jag tog en sömnpilla för ungefär en halvtimme sedan. Så det är dags för mig att gå och lägga mig nu. Tog e sömntablett för att jag har svårt för att somna. Så ska jag upp redan klockan 6 imorgon bitti så då tog jag en tablett så jag ska kunna somna i tid och inte ska sitta uppe hela natten. För om jag gör det så kommer jag inte orka fiska imorgon och då snear min familj för dom har redan bokat skiten. Så nu är jag tvungen haha! Efter jag har fiskat imorgon så vet jag inte vad jag ska göra. Men är det fint väder så tänkte jag tvinga med någon till stranden. Men vet inte vem jag ska tvinga med än ;) . Men det tar jag imorgon! Måste ju fan bygga på min solbränna innan den går bort. Den har redan börjat gå bort lite :( . Idag har jag inte gjort så mycket sens jag kom hem, blev ingen film för jag hitta ingen som verkade bra. Så jag har bara suttit framför datan och nördat mig helaaa kvällen. Nej nu vill inte mina ögon vara vakna mer. Ser knappt vad jag skriver så trött jag är haha! Så nu blir det en sista cigg och sen nanna kudden =) .

GodNatt !      

Puss&Kram

                                                          Malmquist                           

Onödig fakta ;) - FRYKSÄTER

55 FRÅGOR.


1. Namn: Therese Fryksäter
2. Ålder: 23 år
3. Född i: Helsingborg
4. Stjärntecken: Jungfru
5. Utbildning: Barn och Fritids programmet
6. Längd: 1.65 cm
7. Vikt: Ingen aning faktiskt
8. Hårfärg: Brun
9. Tatueringar: Ja 3
10. Piercingar: Tungan
11. Syskon: 2 brödrar och en syster
12. Husdjur: Räknas damråttorna ? :P
13. Liknar du någon kändis: Nej
14. Länder du varit i: Spanien, Tyskland, Danmark, Italien, USA, Holland, Belgien, Norge m.m.
15. Vilka är dina starka sidor: Glad och positiv, Säger vad jag tycker och tänker
16. Svaga sidor: Kan vara för snäll
17.  Hur mycket tjänar du: Inget just nu
18.  Vad använder du för parfym: En massa
19. Vad har du på dig när du sover: Hipster och t-shirt
20. Din värdefullaste ägodel: Min mobil
21. Använt sexleksak: Ja
22. Haft one-night stand: Ja
23. När kysste du någon senast: Idag
24. Hånglat med någon av samma kön: Ja på fyllan haha
25. Är du kär nu: Ja
26. Hur många barn vill du ha: Har ett det räcker
27. Din bästa kompis: Linda (Malmquist) <3
28. Hur gör du när du raggar: Jag raggar inte
29. Varit otrogen: Nej
30. På en skala till 1-10 hur snygg är du: 2 kanske ?
31. På en skala till 1-10 hur nöjd är du med ditt liv: 5
32. När grät du senast: Det var ett tag sen
33. Vad tänker du på när du inte kan sosva: Allt och inget
34. Vad är det äckligaste du vet: Fötter och spindlar
35. Något du aldrig skulle kunna göra: Finns en massa
36. Tror du på Ufon: Nja..
37. Hur mycket kan du dricka innan du blir full: En massa känns det som :S
38. Ett ord du säger ofta: Fucking ..
39. Vad va det första du såg när du vaknade idag: Casper :P
40. Blivit tagen av polisen: Ja när jag sparkade sönder en skylt när jag var typ 16
41. Godaste drinken: Redbull och vodka
42. Röker: Ja
43. Beroende av: Cigg och min mobil
44. Favoritfärg: Svart
45. Bästa årstiden: Sommaren
46. Läser du när du sitter på toa: Ibland
47. Önskar du att du va smalare: Ja
48. Du är alltid sen: Nej.
49. Är du morgonpigg: Nej
50. Vad tänker du på just nu: Det Niklas tänker på :(
51. Hur tror du att du kommer dö: Vet faktiskt inte
52. Hur gammal tror du att du blir: 50 eller nått sånt
53. Har du varit nära döden:  Nej
54. Finns det något som du ångrar: Ja det finns mkt
55. Vad ska du göra nu: Kolla film och mysa med Niklas och göra så att resten av hans födelsedag blir bra :)



/ Fryksäter


Onödig fakta ;) - MALMQUIST

55 FRÅGOR.


1. Namn:
Linda Malmquist
2. Ålder: 20 år
3. Född i: Helsingborg
4. Stjärntecken: Skytt
5. Utbildning: Ingen haha..
6. Längd: 1.68 cm
7. Vikt: 62 kg
8. Hårfärg: Svart och ljusbrunt under.
9. Tatueringar: Nopps inga än.
10. Piercingar: Mm i läppen.
11. Syskon: 2 systrar
12. Husdjur: 4 katter
13. Liknar du någon kändis: Haha, har fått höra typ 5 gånger att jag liknar Tilde Fröling ! HAHA!
14. Länder du varit i: Spanien, Tyskland och Danmark.
15. Vilka är dina starka sidor: hmm.. Att jag är ärlig och går inte runt och snackar om det personer sagt till mig.
16. Svaga sidor: För snäll ibland och kan ibland bli sur för inget.
17.  Hur mycket tjänar du: Inte ett skit just nu haha.
18.  Vad använder du för parfym: Puma och Tr´esor.
19. Vad har du på dig när du sover: Underkläder och strumpor haha!
20. Din värdefullaste ägodel: Min mobil xD
21. Använt sexleksak: Nopps
22. Haft one-night stand: mm..
23. När kysste du någon senast: Idag
24. Hånglat med någon av samma kön: Ja på fyllan haha
25. Är du kär nu: Nepps
26. Hur många barn vill du ha: Inga
27. Din bästa kompis: Tosse<3
28. Hur gör du när du raggar: Haha jag raggar typ aldrig.
29. Varit otrogen: mm tyvärr, men inget man kommer göra om!
30. På en skala till 1-10 hur snygg är du: haha shiit, 4 kanske.
31. På en skala till 1-10 hur nöjd är du med ditt liv: 8
32. När grät du senast: Hmm, va ett bra tag sen nu..
33. Vad tänker du på när du inte kan sosva: Allt mellan himmel & jord.
34. Vad är det äckligaste du vet: Fötter !!
35. Något du aldrig skulle kunna göra:
Suga på en tå haha!!
36. Tror du på Ufon: Nja..
37. Hur mycket kan du dricka innan du blir full: Ojdå, det är olika..
38. Ett ord du säger ofta: Fucking .. HAHA!
39. Vad va det första du såg när du vaknade idag: Casper haha
40. Blivit tagen av polisen: När jag snodde hårfärg haha.. '
41. Godaste drinken: P2
42. Röker: Japps
43. Beroende av: Cigg och min mobil ;)
44. Favoritfärg: Rosa
45. Bästa årstiden: Sommaren
46. Läser du när du sitter på toa: Haha ja
47. Önskar du att du va smalare: Ja
48. Du är alltid sen: Haha nejdå ;) bara lite seg ibland haha..
49. Är du morgonpigg: Hell no, mitt morgonhumör är inte att leka med haha.
50. Vad tänker du på just nu: Att jag ska röka :P
51. Hur tror du att du kommer dö: I en bilolycka
52. Hur gammal tror du att du blir: 50 typ..
53. Har du varit nära döden: Ja, när jag va ute och festade i Borås och drack aldelles för mycket, däckade utanför puben och fick åka in på lasarett. Hade mer än 3 promille.. Och enligt läkaren så hade jag en jävla tur och kunde dött.. Fyfan va jag mådde dagen efter haha!
54. Finns det något som du ångrar: HAHA MYCKET !
55. Vad ska du göra nu: Ingen aning faktiskt..



Malmquist

                                          



Hemma från stan

Har varit i stan med Niklas. Men allt gick inte som planerat. Inget jag kommer skriva om här i bloggen direkt. Slutade iaf med att vi hamnade på Plantan och träffade Niklas kompis Jonas (?).

Har precis kommit hem och ska snart göra lite mat. Sen blir det att mysa framför tvn :)

Imorgon blir det en runda till Ams vid 2 tiden och jag måste ringa min soctant för jag har inte fått mina pengar från försäkringskassan så har inte kunnat betala hyran så kan ju inte redovisa något för soc den 5.e :(
Ska tvätta imorgon 18-22 också. Gjorde aldrig det igår.
Sen kanske man drar till badet en runda med, någon som är sugen ? Skicka iväg ett sms isåfall :)

Men nu ska jag ta en cigg med Niklas innan jag börjar på maten.

Sjuk värme vi har här nere i Skåne !

/ Fryksäter

Bra låt?

Sommar mustach ;) haha . Bra eller dålig ? ;)



Jag tycker den e rätt nice haha / Malmquist

Sjukt varmt!

Ni börjar det bli extremt jobbigt med denna varmen. Tycker jag iallafall! Man blir ju bara svettig och äcklig hela tiden haha! Och sen när jag satt på bussen hem nu precis så kommer det en riktigt äcklig gubbe och sätter sig bredvid mig, han var nog svettig ändå ner från tårna och ändå upp i skallen haha! Han luktade inte LITE svett iheller .. Usch!! Finns deodorant liksom haha..

Har precis kommit hem från Fryksäter. Så nu sitter jag och dricker kaffe och röker =) . Imorgon ska jag med familjen och fiska som sagt. Klockan 08.00 Ska vi va på båten haha. Och jag som hatar att gå upp tidigt...

Nu ska jag hitta någon film och ladda hem och sen bara ligga och ta det lugnt. Har inte orken till att göra något annat i denna värmen! ..

Puss&Kram / Malmquist

20 år

Idag så fyller lille Niklas 20 år ! :) Grattis baby ;)

Idag så blir det rätt lugnt. Ska nog iväg med Niklas en runda sen. Marcus och Måns ska passa Casper :) Tack killar :P

Igår kväll så kollade jag, Niklas, Adrian, Gasten, Linda och Måns på Scarface. Den var sådär. Finns bättre och det finns även sämre filmer.

Jag får panik på vissa saker ibland. Speciellt när folk tjatar och håller på. Sen när folk inte fattar vad ett nej betyder. Men men alla kan inte tycka och tänka likadant. Hur skulle då världen se ut ?

Nej nu ska jag klä på mig.

Ha en bra dag ute i värmen för det ska vi.

/ Fryksäter

RSS 2.0