Resten av veckan..

Torsdag: Om jag vaknar i tid så blir det arbetsfrmedlingen och sen vägledningshuset, sen hem till hjärtat och mysa hela kvällen. Om vi inte ska vara hos mig vill säga..

Fredag: Antagligen umgås med hjärtat, men e inte säker..

Lördag: Kanske träffa Tosse, ha filmkväll?! Min syster & Lisa kommer hit också, så ska antagligen träffa dom en runda, om jag orkar :P .

Söndag: Träffa Marie?! Om inte, så blir det att man är hemma och tar det lugnt bara :)

Japps det var allt.. Nu ska jag se om jag hittar någon film och sen ska jag sova. Förhoppninsvis så kommer jag upp i tid imorgon och sover inte bort hela dagen igen. Ska ställa alarm på min mobil men lägga den en bit bort så jag inte bara kan stänga av den och somna om igen. Nej nu blir det en skräckis och sen NattiNatti !



Efterlyst !

Nu är här storstädat och fint :) Imorgon kväll ska jag ta itu med tvätten, ska även tvätta överdraget till soffan då med.

Innan idag så var jag och Casper på City Gross med As mamma och pappa. När vi kom hem därifrån så gick jag och Casper och träffade David :) Gick till Maxi och sen till Annsofie och tog en cigg med henne :) Kom hem för en liten stund sen. Casper duschar och jag fixar lite kvällsmat, ibland får man äta sen kvällsmat :) Sen efter maten blir det sängen för Casper och jag ska passa på att kolla på GG.

Imorgon förmiddag när Casper är på dagis så ska jag åka till Micael och städa så man får det gjort denna veckan.
Nej nu ska jag röka sen kolla maten.


30 September 2009

Har nästan precis vaknat. Gick och la mig vid 4 tiden i natt så därför jag sovit bort nästan hela dagen. Irriterar mig lite, för jag hatar när man sovit bort halva dagen. Då känns allting så jobbigt. Och det känns som om det inte är lönt och hitta på något ifag, för då är allt redan sent och jag kommer inte vara i stan fråns ikväll. Jag satte ändå min klocka på 11 i dag men inte fan gick jag upp haha !

Så vad händer idag? Ingen aning än. Skulle egentligen åkt ner till arbetsförmedlingen och annat men nu när jag sovit bort halva dagen så blir det inte så. Orkar inte stressa ner där. Eftersom dom stänger vid 16 ?! Tror jag dom gör i alla fall. Och det hinner jag inte. Tar en halvtimmer för mig att komma till stan bara så det är ingen ide. Skulle också åkt hem till hjärtat eller han till mig men min mamma ska vara hemma så han kommer inte hem till mig idag i alla fall. Sen får jag se om jag åker till honom. Känns nästan lite bättre om jag stannar hemma idag och ruttnar och går upp i tid imorgon, drar ner till arbetsförmedlingen och sen hem till honom :) . Men får se !

Skulle dragit ut och joggat nu hade jag tänkt, men så klart började det ösregna. Så det får bli senare ikväll. Kör nog lite träning hemma nu snart. Så kan jag ju börja med det...

Jag vet att jag inte kommer klara att gå ner 5 kilo till jag fyller år. haha. Men jag ska inte ge upp för det. Blir ju bra om jag bara går ner 2-3 kilo också ! En början i alla fall..

Denna helgen ska jag inte festa har jag bestämt.. Räcker faktiskt med varannan helg. Så på Söndag ska jag nog umgås med Marie :) .

Skriver senare !

Onsdag

Vad händer idag då?
Jag ska följa med Adrian och titta på en lägenhet 14.30, sen när han drar till jobb så ska jag och Casper hem och städa litta. Synd att min damsugare har crashat bara och har inte direkt råd att köpa en ny nu så får använda mig av sopborsten haha. Sen ikväll ska jag, As mamma och hans pappa och Casper iväg och handla lite mat och så. Jag har redan hela kylen och frysen full av mat haha men ändå :P

Nej nu ska jag och lillkillen ta något att äta. Andra gången vi äter idag haha.

Kollade på S03E01 av Gossip Girl igår, serien är lika bra som vanligt :) Har 2 avsnitt att kolla på idag och som jag längtar :) Sen har jag 3 avsnitt att kolla på av Andra Avenyn :) Kan det bli bättre ? :P


Natt !

Idag: Tagit det lugnt, joggade 20 minuter, kollade 2 avsnitt av "harpers island", kollade en film och nu sitter jag på msn..

"Harpers Island" är en serie som faktiskt är helt okej enligt mig. Rätt spännande men ibland rätt dryg. Har kollat på 2 avsnitt nu och jag kommer helt klart kolla på resten. Handlar om ett par som ska gifta sig och ska dra ut till en ö (harpers island) i en vecka med bådas familjer. På denna ön har det varit så att för några år sen så blev 6 personer mördade. Också händer det lite saker haha.. Jag e inte så bra på att förklara. Men försökte i alla fall. Den är bra och jag rekomenderar den så :) .

Nepps, nu blir det sängen efter man snackat vidare lite till på msn :)

GodNatt och akta er för...
The grudge haha ..

Skrämde Frida med denna bilden innan idag ;) Hon blev rätt arg på mig hahahaha!!


Kvällen är kommen..

.. eller ja för några timmar sedan :P

Var i stan innan idag. Betalade hyran och sen åt jag, Niklas och Casper på kinarestaurant, såååååå gott :)
När vi var tillbaka på Dalhem så gick jag och Casper och träffade David vid tennisplanen på D-hög. Han frågade om vi ville med till Maxi så vi följde med honom :) Efter Maxi så träffade vi Rille vid bänken där Adrian bodde innan. Rökade en cigg sen gick jag och lillkillen hem.
Adrian kom vid 8 tiden typ. Sen kom hans mamma med.

Ska snart kolla på ett avsnitt av Gossip girl, ja dom släpper S03 nu :) Det är nice :)

Hörs imorgon !


Minsta penisen?! haha

HAHA ..

 


HAHAHA!!!

HAHA så kul!

Har man inget liv så har man inte ;)

Har ni lika tråkigt som mig och vill testa så gå in på

http://www.manligsarbarhet.se/



Tisdag

Blev inget dagis för Casper idag. Han kom in till mig halv 7 imorse och klagade på att han hade ont i magen. Så han fick lägga sig hos mig i sängen sen när klockan slog halv 8 och vi skulle gå upp till dagis så hade han fortfarande ont i magen.

Adrians mamma har precis varit här en runda. Adrian kommer nog snart med en runda innan han ska till jobbet.

Jag och Casper ska snart ner en runda till stan och träffa Niklas. Sen ikväll ska det städas som bara den kan jag tala om.

Nej nu ska jag gå ut och röka en cigg sen ska vi klä oss typ.

Höres lite senare

OCH SLUTA RINGA MIG PÅ SKYDDAT ! Ni/Du verkar ringa Linda också. Kanske dax att våga stå för vem Ni/Du är !?


Klumpig? Neejdåå haha

Sitter och skrattar för mig själv nu...

Jag satt och kollade på idol på tv4.se och kom på att jag hade tappat ner en cigg innan på golvet som rullat under soffan och nu va jag röksugen och vill ha den. Så jag lutar mig fram för att kolla under soffan om den ligger där men ser fan inte den, så jag lutar mig lite längre fram och då ramlar jag rakt fram och slår huvet samtidigt som jag gör en kullerbyta rakt in i dörren. Och jag började asgarva medans min mamma vaknade och fråga va fan jag håller på med. Men jag bara garva.. Kunde inte sluta skratta med kunde till slut få fram att jag ramlat haha! Och när jag låg där på rygg så kollade jag bakåt och såg min cigg lååångt under soffan. Så jag reste mig upp och puta bak soffan och tog min cigg. Så jag fick min ciggarett till slut ! :D

Nu har jag ont i både huvet och i ryggen haha. Men jag kan ändå inte sluta skratta.. Tror jag börjar bli lite trött nu också, annars hade jag inte skrattat så mycket som jag gör.. Rätt konstigt ändå att jag började asgarva. För när sånt här brukar hända mig så blir jag oftast bara förbannad och svär en massa haha!

Ibland så undrar jag hur i helvete jag har kunnat vara servitris HAHA! Fast sen å andra sidan så tappade jag väldigt mycket när jag jobbade inom det yrket, och jag menar verkligen mycket.. Kommer ihåg en gång när jag jobbade och var så fruktansvärt bakfull. Hade knappt sovit och skulle sen jobba kvällen. Jag skakade i hela kroppen, va yr i huvet och kunde knappt gå rakt. Och så klart var det mycket gäster denna kvällen, och vi hade buffé. När jag skulle gå ut med ny kyckling till buffén så tappade jag all kyckling på golvet och då blev jag så arg så jag började ta upp kycklingen med bara händerna. Och så klart så var dom ju varma, så det gjorde svin ont. Men jag fortsatte att le och skrattade lite och tog upp alla jävla kyckling haha. Snacka om att jag kastade en tallrik i golvet så fort jag kom in i köket sen ;) . HAHA!

Jag saknar faktiskt att vara servitris men ändå inte.. :P

Nej nu ska jag nog sova.. Börjar bli väldigt trött.. MEN FÖRST så ska jag fan röka den jävla ciggen jag hittade under soffan hahah..


Min dag

Japps idag har jag inte gjort ett skit haha! Suttit hemma som en gast och glott bara.. Skoj va?

Men har värsta paniken nu.. Märkte innan idag att jag har typ en liten bula på halsen typ, och det gör skit ont när man rör den :/.. Hoppas det går bort annars på jag panik de luxe!

Imorgon blir det lugn dag också!
Onsdag blir det arbetsförmedlingen och en annan sak. Och sen dra hem till hjärtat eller så drar han hem till mig :) Torsdag, umgås jag antagligen med hjärtat igen :P Om han vill ! Eller om han inte ska spela Tibia kanske jag ska säga haha! Fredag-Söndag har jag ingen aning om vad jag ska göra.. Men det kommer som det kommer!

Hoppas nu man fixar pengar också, för då blir det en mysig tvådagars resa med hjärtat till antingen Gbg eller Köpenhamn i December ! :)<3




OCH!!
Frida fyllde 21 idag :)
Congrats my love <3


Måndag

Idag har det varit rätt lugnt. Måns var här en runda. Var ute i Micaels lastbil med Casper en runda åxå :) Niklas har varit här en stund med. Nu ikväll så har Adrian varit här, han stack precis och tränade efter en fet pizza haha gooooott :) Sarah och Jossa (Den lilla nattfjärilen hahaha) har varit här ikväll. Vi har kollat på Svenska Hollywoodfruar. Dom är och kör Adrian nu sen kommer dom tillbaka. Mia kommer med :) Adrian kommer sen när han har tränat. Sen när flickorna gått så blir det nog en film eller nått sånt för vår del.

Vem fan är det som ringer en signal från skyddat nummer till mig minst en gång om dagen ? MOGET JU!?

Sen snälla var inte anonyma när ni kommenterar. Våga stå för vilka ni är istället !

Nej nu ska jag passa på att bajsa (intressant jag vet:P) innan flickorna kommer igen :P

Tack Marie så jätte mycket för hjälpen idag :) <3


Vaken :)

Vaknade vid 12 tiden av ett jävla ljud haha. Det är så att helsingborgshem dom som äger lägenheterna, dom ska städa alla lägenheter här och så. Så jag vaknade av att dom stod och spruta vatten på mitt fönster. Haha jag blev livrädd, var ju inte den lilla strålen dom sprutade med iheller, trodde hela fönstret skulle gå i sönder. Så ja, inte så roligt uppvaknande! Men nu vaknade jag i tid i alla fall.. Ska snart iväg och handla mat till katterna.. Sen händer det inte så mycket mer idag. Ska ta det lugnt bara.

På Onsdag SKA jag ner till arbetsförmedlingen och prata med dom. För nu behöver jag verkligen ett jobb och så vidare. Fan jul snart och hur kul e det om man inte har några pengar då :/. Kommer ju inte kunna köpa något till någon och då är det mindre kul ju. Sen ska jag och hjärtat kanske göra en sak i December också och det kostar ju pengar det med. Så ja, vill man ha kul så måste man ha pengar ;) .

Skriver senare!


The Proposal



Romans/Komedi från 2009 med bla Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson m fl.

Den krävande kvinnliga chefen gifter sig med sin unge manlige assistent för att slippa skickas tillbaka till Canada. Det hela är bara ett skenäktenskap men efter ett tag dyker äkta känslor upp...

Betyg: 5 av 5



Sjukt trött

Ja 4 timmars sömn blev det inatt :( När man väl skulle sova så började Niklas skicka sms så började vi tjaffsa och hade oss, ORKA ?! Nej verkligen inte. Sist jag kollade på klockan så var den halv 6 och då stängde jag av ljudet på min tele och somnade ganska snabbt. Vaknade halv 10 av att Casper kröp upp till mig i sängen och pussade mig på kinden och skrek sen i mitt öra: MAMMA VAKNA! Vi ska ut och cykla nu. haha ja dom där barnen är allt goa ibland ;)

Jaha vad händer idag då?
Ska till stan och betala hyran och elen hade jag tänkt. Sen är man fattig tills nästa utbetalning, men så blir det när det blir en massa besök på sjukhus och läkarcentral och så. Har cirka 700 kr kvar till den 20.e :S Men då är alla räkningar betalda och vi har storhandlat mat så det räcker hela månaden och jag har köpt lite kläder till Casper (då han växer så det knakar så det behövdes) och jag har fått gå ut och ha kul en kväll.
Ska ringa sjukhuset med och se om jag måste komma in idag. Bättre om jag kan ta det imorgon när Casper är på dagis ! Men sjukt dyrt att ringa från kontantkort så jag hoppas min hemtele kommer igång så fort som möjligt så man kan ringa sånna samtal genom den istället för genom mobilen !
Måns kanske kommer en runda idag. Får se om jag orkar träffa Niklas eller inte.

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och kolla lite Barnkanalen med min söta son :)


Dagens fråga !

Hur ska man göra när man älskar en person som man varken kan leva med eller utan ? Ska man försöka få det att funka eller ska man bara skita i det och gå vidare ?


Natten is ung :P

Ja det sägs så iaf, men känns inte riktigt så när man vaknar klockan 7-8 på morgonen när lillkillen går upp haha.

Har inte alls fått så mkt gjort ikväll som jag hade velat :( Alla har smsat och ringt och sen fastnade jag framför Sims 2 haha. Men skit i det. Det är en ny dag imorgon.
Morgondagen består av ännu ett sjukhus besök (trötta mig), ska även passa på att betala elen och hyran imorgon när jag och lillkillen är i stan. Sen även kanske gå till lekplatsen vid bibblan så Casper får springa av sig lite och han tycker om den lekplatsen :)

Nej nu ska jag hämta lite chips och dipp (fetto i know) i köket och sen kolla på The Proposal innan jag bäddar ner mig och ska sova :P Har druckit lite för mycket energi dryck idag för att kunna somna än haha.

Men ni får sova så gott så hörs vi imorgon :)




Bring it on - Fight to the finish



Lina Cruz tvingas flytta till en mer snobbig del av stan när hennes mamma gifter om sig. Hon måste nu anpassa sig till sin nya omgivning som består av en halvsyster som inte är ett dugg lik henne själv och jobbiga nya klasskamrater. Dessutom vill bli skolans bästa cheerleader.

Betyg: 4 av 5


TILL SALU !!!!



1 garderob och 2 byrår !
Kom med prisförslag om det är något av intresse. Har haft det inne på Caspers rum, men dax att förnya lite :)
Mått på garderob:
65 cm lång
39 cm bred
19,5 cm djup

Är det av intresse så kontakta mig på: [email protected] eller kommentera detta inlägget.


Tråkiga Söndag

Ja nu är veckans tråkigaste dag snart över :D Och skönt är det kan jag tala om :P

I Fredags satt jag och Linda här och förfesta. Sen stack jag till Adrian hotellrum, Johanna var snäll och körde mig :) Var bara där en liten stund sen körde Johanna mig ner till Dickens :) Dansade och hade mig. Missade sista bussen hem haha Klant jag vet ;) Skulle ta taxi hem med David och Annie, men det blev med Gasten, Annie och Niklas istället :P
Måste bara tillägga att du är en riktigt bra vän David :) Det fick jag bevis på i Fredags. <3

Igår var jag och Affy en runda i Danmark. Hon skulle handla sitt förbannade vin :P Satte oss på en uteservering och satt där nån timme. Sen drog vi hem till Affy och satt där hela kvällen med Dorthe och Fadil. Förbannat trevligt :P

Idag har jag inte gjort så mkt. Casper kom hem idag :) Har varit en runda på Maxi. Har träffat Affy en liten runda idag :) Micael och company med :)
Just nu håller jag på att städa som bara den. Har precis möblerat om lite i mitt sovrum, eller ja jag har flyttat sängen och sängbordet. Ska ta lite kort sen på lägenheten när jag har städat klart så ni får se hur här ser ut :)

Har fått kontakt med en gammal killkompis igen :) Riktigt kul :)

Nej nu ska jag lägga lillkillen sen ska jag fortsätta med städningen :)

Ha en trevlig Söndags kväll :)


Helgen..

Fredags: Möte Tosse i stan, handlade öl och cider till kvällen. Stack hem till Tosse och käka köttfärs och spaghetti :) gottgott. Sen fixade vi oss och började dricka. Körde ölspel och så vidare. Shottade sen vodka, usch! Sen mådde inte jag så bra så jag stannade hemma hos Tosse medans hon stack ut och träffade dom andra. Vid 4-5 tiden kommer Niklas och Tosse hem till Tosse igen. Då säger dom att söt inte följde med, dom blev av med han på bussen och han gick iväg med någon blondin.. Jag blev arg och ringde han, men han klickade mig i örat. Skulle precis skriva ett sms men då kommer söt in i sovrummet och skrattar nästan så han kissar på sig. Så dom bara skämtade med mig för dom skulle se hur jag reagerade. Och jag blev som sagt förbannad och ledsen. Men det var ju bara ett skämt så.. Men ja, du kommer få igen hjärtat ;) . Bara vänta!


Lördags: Sovit 4 timmar för att en viss person som heter Adrian kommit och stört oss 2 gånger på natten haha. Så när man vaknade vid 12 tiden tror jag det var. Så satt Adrian och två av hans killkompisar i vardagsrummet där jag och hjärtat sov. Han ene såg ut som dom läskiga killarna från typ filmerna "hostel" så jag blev livrädd haha. Men dom var trevliga :). Och snacka kunde dom.. Vet inte hur många gånger dom 3 sa "kurva" haha. Om det nu stavas så :P . Sen beställde dom pizza och jag och Tosse mådde illa så fort vi såg den och gick in och snackade i sovrummet istället. Sen stack jag och hjärtat till maxi, köpte gottgott till kvällen och stack sen hem till han och tankade ner några filmer. "Trick ´r treat" och "the proposal" . Dom var faktiskt bra :) . Sen somnade jag och han låg som vanligt uppe till tre.

Idag: Vaknade vid 14 tiden om jag har rätt för mig. Gick ner och röka och drack kaffe med hjärtat :). Laddade sen hem "The hills run red" en skräckfilm som faktiskt var äckligare än jag trodde den skulle vara. Och bra var den faktiskt också. Sen efter det stack jag hem. Så nu har man precis ätit och så. Kollade rundor lite efter filmer men hittade ingen :( Så nu vet jag inte vad jag ska roa mig med ahhah..

Paaaaaaaaaaaaaaaarty

jag och Linda sitter hemma hos mig och dricker just nu och har gjort det sen klockan 4. Snart dax för stan. Meningen att vi skulle dra till Adrians hotellrum (har ju brunnit i hans hus och han är hemlös) innan Dickens, men vi känner att vi kanske tar det efter Dickens istället :) Så länge vi träffar gänget så är vi nöjda :)

Nej nu ska vi fortsätta dricka innan vi tar bussen till stan :)




Smått stressad..

Har precis duschat. Ska bara klä på mig och hitta kläder till ikväll och packa mina grejer. Sen ska jag iväg till Stan och möta tosse och handla dricka till ikväll sen hem till henne och fixa oss och sen antagligen så ska jag, tosse och Adrian sitta hemma hos tosse och fördricka och sen ner till stan och festa vidare.

Så nu har jag inte tid och skriva mer haha! Skriver väl imorgon :)

Puss&Kram


Freeeeeeeeeeeeedag ! :)

Försov mig imorse :( Skulle vara på sjukhuset halv 9 men kom inte dit förens 10. Men men fick proverna tagna och så. Dom fick sticka mig 3 gånger innan de hittade ett ställe där blodet ville komma ut. En gång i handen och 2 i armen. Efter sjukan så bar det av till Gina och H&M. Hittade bara strumpbyxor och string.

Nu har man fått i sig lite mat och så. Ska möte Linda i stan halv 3 så ska vi till Systemet och köpa dricka tills ikväll. Sen blir det nog att jag, Linda och Adrian sitter här hos mig och förfestar och sen stan :)

Nej nu ska jag röka en cigg och sen gå in i duschen så man har det avklarat.


God Morgon :)

Skulle egentligen gått upp vid 10 tiden men har stängt av mitt alarm när det ringde och sen somnat om igen. Så jag vaknade nu istället. Så nu sitter jag och dricker kaffe och så. Sen ska jag fixa mig och dra iväg till Tosse. Sen är det fest ikväll. Men jag ska ta det väldigt lugnt eftersom jag har ont i mina äggstockar. Jag har inte ont just nu, men inte speciellt roligt om det kommer senare ikväll iheller!

Blir väl att vi förfestar någonstans och sen drar till det vanliga stället, Dickens. Haha!

Skriver senare..


Hehe Emil <3 Så himla söööt..


Tejp?!





HAHA , finns verkligen konstigt folk! .. Och ja jag vet att ni antagligen ser vilken sida det är jag är medlem på haha. Blev faktiskt medlem där idag för jag hade absolut ingenting att göra och jag ville se vad det är för folk som hänge på den sidan nu för tiden. Och ni som inte vet vilken sida det är behöver inte veta det iheller HAHA!

Nej nu blir det sängen för mig :) För nu har äntligen värken gått över och då kanske jag kommer kunna somna!

Puss&Kram och GodNatt


Trött och irriterad!

Blev skit trött nu helt plötsligt.. Det bara kom! Kan va för jag har gått och haft ont hela dagen. Så himla jobbigt och ha ont i mina jävla äggstockar. Vissa stunder gör det så ont så jag bara har lust att dra ut mina äggstockar. Inte ens panodil hjälper. Så jag får sitta här och vara irriterad och ha ont. Blir nog att jag går och lägger mig när som. För jag orkar inte sitta uppe och ha så jävla ont.

Imorgon ska jag hem till Tosse rätt tidigt så ska vi umgås och fixa oss inför kvällen. Men det är bara om jag inte har så ont imorgon. För har jag så ont så kommer jag inte vara på festhumör alls och då kommer jag nog sitta hemma istället! Så jag hoppas att jag inte har ont. För vill inte sitta hemma!

Nu fick jag sjukt ont igen.. Så nu går jag fan och lägger mig! Jävla skit helvete vad irriterad jag är på detta nu. Kul att man ska ha så ont så man knappt kan sitta, stå eller någonting.. Skjut mig för fan! :P


Kvällen

Ja nu är det kväll och det regnar. Sjukt tråkigt men men.. Bättre regnar på kvällen än på dagen :P

Casper blev hämtad av Cindy innan :) Niklas har tagit sina saker och åkt ner till Plantan igen. Så här sitter man helt ensam och håller på att tvätta till klockan 22. Tråkigt men sant. Så fruktansvärt tomt här utan både Niklas och Casper. Meningen att Linda skulle kommit idag men hon har ont så hon orkar inte :( Får se om det blir en tripp till David eller inte när jag är klar med tvätten, annars kanske jag går en runda till Annsofie. Får se. Ska ju upp tidigt imorgon och åka till sjukhuset och ta nya blodprover.

Imorgon blir det fest med Adrian och Linda :) På Lördag är det trancefest :) Kan denna helgen bli bättre ? Nej skulle inte tro det :P

GRATTIS Adrian på 23 års dagen :)

Nej nu ska jag ner i tvättstugan.


Ajaj !!

Nu har jag väldigt ont i mina äggstockar, har fått det varje gång jag får min mens nu .. Inte bra! Ska kolla det om det inte går bort, för vissa stunder gör det så ont så jag gråter och kan knappt röra mig.. Jobbigt..

Skulle egentligen dragit hem till Tosse och sen till David men jag orkar verkligen inte när jag har så ont. och sen skulle man åkt hem till söt men det blir nog inte det iheller.. Orkar verkligen inte :(

Imorgon blir det nog att man festar lite :). Om jag inte har lika ont vill säga..

Skriver senare!


Godmorgon Sverige

Jaha vad står på schemat idag då ?
Ska till Teamwork (Aktivitet genom Ams) på ett seminarie klockan 3. Sen efter det så ska jag träffa Annsofie en lite runda :) Sen efter fotbollen ikväll (HIF-AIK) så ska jag och Linda hem till David en runda. Ja det är det som händer idag :P

Just det. Igår på KK (kvinnokliniken) så fick jag välja ett nytt preventivmedel och det blev: Nuvaring.
NuvaRing är ett nytt hormonellt preventivmedel som tillförs via en så kallad "p-ring", som förs in i slidan. I två stora studier visades att NuvaRing gav ett graviditetsskydd som vid korrekt användning var jämförbart med kombinerade p-piller. Utöver lokala biverkningar i slidan, förefaller ringen ge motsvarande biverkningar som kombinerade p-piller.

Ja jag har inte så mkt mer att skriva förtillfället. Jag och Casper ska äta lite frukost sen ska vi bege oss en runda till Maxi.


Notorious



NOTORIOUS is the story of Christopher Wallace. Through raw talent and sheer determination, Wallace transforms himself from Brooklyn street hustler (once selling crack to pregnant women) to one of the greatest rappers of all time; THE NOTORIOUS B.I.G. Follow his meteoric rise to fame and his refusal to succumb to expectations - redefining our notion of "The American Dream."

Betyg: 5 av 5


Fjortisbråk !?!?

Jag pallar inte dessa fjortisbråpken längre. Om vem som kollar på vems dataskärm, vem som skriver vad till vem, att jag vill umgås med mina vänner själv någon gång ! Bara för att man är tillsammans så menas det inte med att man måste umgås 24/7, verkligen inte !
Men nu är gränsen nära. Jag pallar snart inte mer ! Jag mår mer dåligt än bra !

Några timmar senare:
Ja nu är det så att jag gjort slut IGEN ! Jag vet att jag är en knepig människa, men när det har gått så här långt så tycker jag att det är bättre att jag och Niklas skiljs åt som vänner istället för att vi ska låta det gå så långt så vi skiljs som ovänner.
Så imorgon tar Niklas sina saker och beger sig ner till Plantan igen. Sorgligt men sant.


Har precis duschat och ska snart kolla film.

Har ju glömt säga: GRATTIS Johan på 24 års dagen :)




Onsdag

Igår kväll så gick jag ut en runda och träffade Adrian på D-hög. Satt och pratade med han i typ en timme sen gick vi hem igen.
Gick upp halv 8 imorse och lämnade Casper på dagis halv 9 sen gick jag hem och la mig igen, skönt. Sov till halv 1. Tog bussen till stan 20 över 1. Var på sjukhuset klockan 2. Fick göra klamydiatest och massa blodprov och så. Sen fick jag göra ett vaginalt ultraljud och det visade sig att jag fått missfall, ödet kanske ? Ska dit på Fredag igen och ta ett nytt blodprov. Så får vi se då.
Annars idag så händer det inte mkt alls. Ska till Annsofie en runda sen om jag inte är alltför trött hehe.

Imorgon så ska jag på seminarie på Teamwork kl 3 och sen efter det så ska jag och Linda kanske till David :) Vi måste ju få se hur han bor ju :)

Nej nu ska jag kolla runder lite till sen ska jag lägga mig och läsa i min Twilight bok Nr 3 :P



Så e det..

Kollade på gamla videos från när man festade med allihopa. Och ja jag saknar faktiskt de tiderna. Säg vad ni vill men det gör jag.. Jag hade alltid sjukt kul när vi alla festade ihopa. Men nu när man e ute och festar så snackar man knappt med någon av dom. Det blir liksom hejhej och sen går alla åt sitt håll.. Känns skit tråkigt! Fick reda på igår att dom har slutat ringa bara för att jag alltid sitter inne.. Och ja jag kan hålla med om att jag kanske e mycket inne och så nu men ja.. Jag vet inte.. Sen att man är ovänn med en person också är tråkigt.. Men vad ska man göra. Har försökt och snacka med honom så..

Jaja, allt förändras.. Bara tråkigt att man alltid ska glida ifrån alla alltid..






OCH sen säger jag inte att jag har TRÅKIGT nu för tiden, så börja inte waina! Jag har kul nu också.. Men man saknar ändå de gamla tiderna och så e det bara..


Vaknade tidigt

Vaknade kl 10 idag och var hur pigg som helst . Känns faktiskt bra att komma upp i tid och utan att ha ett surt morgon humör. Har däremot drömt sjukt konstiga drömmar hela natten. Det jag kommer ihåg av dom var att jag sålde en massa tomater haha!

Idag blir det nog att jag är hemma och tar det lugnt. Ska träna lite idag också. Tränar hemma förstår ni, eftersom man inte har råd till ett gymkort ;) haha! Ska nog ut och jogga en runa ikväll också, fast det är sjukt tråkigt. Men som sagt så ska jag ju gå ner 5 kilo innan jag fyller år.

När jag sa till min familj att jag skulle gå ner 5 kilo så tyckte dom det var för mycket. Men det struntar jag i haha. Jag väger 60 kilo nu och det är faktiskt inte för lite med att väga 55. Jag är rätt kort, 1,68 cm är jag och det finns tjejer som är längre än mig och väger mindre men dom ser inte ut som anorexia fall ändå. Så det kommer inte jag göra iheller. Sen skiter väl jag i vad alla säger. Vill jag väga 55 så vill jag. Så länge jag trivs med mitt uttseende så.

Tänkte hitta en riktigt fin klänning antingen online eller i någon affär som jag ska ha när jag fyller år :) .. Och ett par klacka skor! Har liksom aldrig klänning eller klack skor så tänkte att någon gång får vara den första!

Skriver senare :)


GODNATT !

Nu ska jag gå och lägga mig. Känner inte för att sitta uppe och glo mer. Heroes va skit tråkigt, så pallar inte se hela avsnittet idag :P . Tar resten imorgon! Har suttit på msn lite och så också.. Och ritade lite i paint haha! Blev inte så fint ;) .

Nej nu ska jag gå och lägga mig och drömma om allt jag inte har och inte får ;) . Underbart och drömma!

Detta ritade jag i paint haha! ;)




Tycker om dig sötnos, och det vet du!
Går inte en dag utan att jag tänker på dig..
Kommer göra allt för att du ska må bra, och kommer aldrig såra dig!
Hoppas bara du kan lita på det också..







Hej igen :)

Har fortfarande inte kommit i säng än och jag som hade bestämt mig för att lägga mig tidigt haha ja men eller hur :P Vad drömde jag sen liksom ;)

Pratade med Adrian i tele för en liten stund sedan och jävlar vad den människan kan babbla haha. Men hellre prata med en person som kan prata än en person som inte säger ett ljud i telen :P Pratade om allt mellan himmel och jord. Lägenhet (för hans del), jobb, aborten, barn m.m. Skönt att ha en kille att prata med om allt :)



Nej nu ska jag nog röka en cigg, sen blir det duschen och sen sängen. Ska ju upp med lillkillen på dagis imorgon :)



Vet ni vad?!?!?!

Jag är uttråkad!! haha, sällan va ;) .

Har absolut ingenting att göra och klockan är bara 21, så jag kan ju inte gå och lägga mig nu.. Och att sitta och glo rundor på internet roar mig inte speciellt mycket. Sen när jag kommer på något att göra så bara neeej usch va jobbigt haha! Rastlös och lat är vad jag är nu. Fan åkte jag hem för? Kunda ju vatt hemma hos söt och glo film eller något, men neeejdåå jag är så jävla envis och skulle åka hem bara för att jag hade pms haha!
Så nu får jag skylla mig själv...

Ska nog kolla Heroes säsong 4 snart. Håller på att ladda ner episode 1 och 2. Som jag längtat!! Så nu tycker jag det kan bli klart så jag kan se det :) . Riktigt jävla bra serie är det! Heroes & Supernatural är de bästa serierna enligt mig.

Ångest, nu fick jag mensvärk igen ! Så sjukt jobbigt.. Trevligt och veta va? :P

Tänkte lite innan.. På hur det egentligen är att skaffa barn och bli mamma. Och fyfan va tråkigt liv man har egentligen haha! Inte för att va elak eller något. Men typ alla som jag känner som skaffat barn.. Asså typ dom sitter bara hemma, sover hela tiden, kan aldrig göra något roligt.. Liksom va är det för kul med det? OK att man får en liten bebis och så vidare och det kan vara jätte kul. Men ÄNDÅ! Kul det är att gå och lägga sig klockan 20 på kvällen bara för man har tagit hand om en skrikig unge hela dagen och är jätte trött.. OCH sen det som går mig lite på nerverna är att så fort någon har skaffat barn så handlar allt om ungjävlen haha. Ja jag kanske är ELAK och NEGATIV nu. Men och?! Jag säger som jag tycker och ni behöver inte hålla med eller läsa detta! Nu menar jag bara att så fort man träffar någon som har fått barn så pratar dom bara om barnet helaaaaa tiden.. Liksom JA JAG HAR HÖRT DET!! Och jag VET att ungen är jätte GO och jätte SÖT och bla bla bla.. Har man inget roligt och prata om längre när man skaffat barn??

Haha känner mig lite elak nu när jag skrevit detta, men och.. Folk kan bli sura och så vidare på mig. I dont care! Det är så JAG tycker. Och alla tycker och tänker inte likadant. Jag älskar verkligen barn och vill ha barn när jag blir äldre. Men fan inte nu! Det ska vara efter jag har levt livet och rest en massa. SEN kan man skaffa barn..

Jeje.. Ska bli kul och se vad folk tycker om det jag skrevit HAHA! ;) Puss på er allihopa :P


Hej Hej

Dagen idag har varit rätt lugn förutom att Casper inte riktigt velat som jag velat på hela dagen, men så blir det ibland :P
Skulle egentligen till Ninah idag men kände inte riktigt för att åka dit när Casper varit som han varit. Gick en runda till Mimi E och Emilia och lämnade filmerna till Emilia så hon har något att titta på nu när hon är hemma och inte kan göra så mycket.
Annars har det inte hänt så mycket mer idag.

Imorgon ska jag till sjukhuset kl 14 och prata med en barnmorska om vilket abortsätt jag vill ha och sen prata med en läkare och göra ett ultraljud och se vilken vecka jag är i. Så vi får se hur bra man mår imorgon.

Kollade på gårdagens avsnitt av Svenska Hollywood fruar för en liten stund sen och fy fan vad jag retar mig på Anna Anka eller vad fan hon heter. Sån person man gärna hade slått ihjäl och suttit inne i några år för haha

Nej ska snart lägga mig och sova. Mår sjukt illa :(


Röksugen !!


Har precis lagat mat :) Nyttigt är det faktiskt också. Fuskade med maten igår , åt lite onyttigt. Så jag börjar med skiten idag ! Så nu äter jag hackomelett med räkor och svamp i . Och sen stekte jag svamp, lök, rökor och paprika i lite lite soja . Bara för det ser godare ut då tycker jag haha . Också lite gurka till det :) . Skit gott blev det i alla fall.. Och inte fan e det onyttigt ;) .



Idag ska jag ta det lungt hemma, sitter och väntar på att min mamma ska komma hem så jag kan få en cigg haha. Har inte rökt på mer än 2 timmar nu, så det är lite jobbigt :P .

Igår var jag hemma hos min syster och åt gottgott :) och sen stack jag hem till Tosse. Sociala klubben ;) haha. Nej men både Tosse och Niklas var "trötta" så dom käkade och sen gick in på rummet och "sov" hahaha!
Så jag och Söt låg på soffan och kollade film och sen somnade jag.

Skriver senare min mat börjar bli lite för kall :P



Tisdag

Igår så var jag med Ninah :) Satt först här hemma hos mig och drack kaffe och babblade en massa :) Skönt att pratat av sig lite :) Sen drog vi en snabb runda till Dickens och satt där och snackade en massa. Sen kom Robin (Ninahs pojkvän) och hämtade oss och körde mig hem, tack för skjutsen :) När jag kom hem så var Niklas och Gasten här :) Linda kom ett litet tag efter mig :) Käkade lite och så sen började jag må illa som fan så jag gick och la mig vid 1 tiden.

Nu har Casper kommit hem :) Blev inte tills på Torsdag som planerat men det gör mig inget :)

Idag ska jag och Casper till Ninah :) När vi har varit där så ska vi till Mimi E och Emilia och lämna lite filmer som Emilia ska låna :) Ska nog träffa Annsofie en runda med :)

Nej nu ska jag snart in och duscha. Sen ringa sjukhuset halv 2 och sen bege oss till stan :)


Måndag

Orkar inte uppdatera just nu. Blir en längre uppdatering imorgon när jag vaknat :) Skulle bara visa att jag inte glömt bort er :P

Linda och Gasten är här nu.
Nej dax för sängen för mig och Niklas för vi är inge nattugglar som dom andra 2 gastarna :P


Världens mysigaste Nasse :)

Såhär mysig är min kisse misse :)
Hon ska alltid ligga antingen på min mage eller såhär!
Min älskade Nasse <3 hehe




Tjo flax ! :P

Stter hemma och dricker kaffe, har precis suttit och snackat lite med mamma om mat och så jag ska äta nu i 67 dagar ;). Japps, minst 5 kilo ska jag gå ner till min födelsedag! Och om jag klarar det så blir jag glad haha. Men det ska väl inte vara så svårt och gå ner de kilona på typ 2 månader. Klarade jag 8 kilo på 2 månader innan så borde jag klara 5. Det gäller bara att jag slutar vara lat och slutar äta och dricka en massa skit. Nu är det ju så också att man går ju även upp av alkohol. Så det blir inte mycket festande för mig dessa dagarna iheller. 67 dagar utan alkohol kan man klara :P . Bara man har annat att göra, så kommer inte festsuget fram! Så det ska jag nog kunna klara. Eller ja, jag vet att jag kommer klara det om jag bara vill. Har jag klarat en hel utekväll med bara cola medans alla andra drack goda drinkar så klarar jag det nog. Gäller bara att ha viljan ;) haha..

Jaja nog med det nu..

Idag händer det inte mycket alls, har inga pengar till buss så jag kommer inte så långt. Men så är det att bo på "landet" haha. Nu bor jag ju inte på landet, men näst intill haha. Tar ju cirka 45 minuter hemifrån mig med buss till stan. Och jag verkligen hatar det. Jag vill bo mitt i stan eller i alla fall närma stan. Så man har närma till alla man känner. Och så man slipper sitta på en buss i nästan en timme för att man ska åka någonstans. Men nu bor jag ju hemma och min mamma trivs här så det är inte så mycket att säga till om haha. Jag får vänta tills jag har fått ett jobb och sen när jag flyttar så blir det närmre till stan :).

Blev ingen arbetsförmedlingen idag. Tänkte ringa dom istället! Tycker bara det är jävligt dåligt, för jag var där i slutet av Juli och pratade med dom och då sa dom att dom skulle höra av sig i Augusti, men har dom gjort det.. Nej det har dom icke. Så nu ska man behöva gå dit och tjata på dom. Jag tycker att har man sagt att man ska höra av sig så gör man det också, det är ju deras jobb så. Men ja, inget jag kan göra åt det nu. Så det är bara att gå dit och skälla ut dom och säga till dom att dom får snabba sig och fixa ett jobb till mig haha!

Jahapps, nu blir det kanske att man åker hem till min syster och hennes kille och lilla söta emil. Dom kommer antagligen och hämtar oss så. Så då kanske det blir att man kan dra hem till söt sen :) Men då får jag i och för sig gå hela den vägen och det är långt haha. Men jag ska ju börja träna så :P haha! Eller så kanske man drar hem till Fryksäter och hälsar på henne :) . Var jävligt länge sen vi sågs nu . Tror det är minst 2-3 veckor, så det är på tiden att vi ses nu. Får väl ringa henne sen och fråga om hon kan ses :).

Nu har jag skrevit väldigt mycket, och de flesta som läser detta kommer antagligen inte orka läsa hälften haha.

Puss&kram



Fucking skit..

Nu är jag sjukt jävla arg. När jag äntligen blev riktigt trött och äntligen skulle kunna sova. Ja då går jag och lägger mig och direkt så får jag svin ont i magen.. JIPPI min mens ! Guuud va roligt.. Ibland HATAR jag att vara tjej!! Nu är jag arg och nu kommer jag inte kunna sova på en timmer eller två. För nu har man mensvärk de luxe och panodilen kommer inte hjälpa fråns om en timme typ .. Tjohoooo vad jag är lycklig just nu! Något mer som ska gå mig på nerverna?!?! Jag LOVAR att det kommer något imorgon som gör mig ännu mer sur . haha.. Gud va negativ jag är nu, men så är det att ha mens och pms.. TÄNK ändå.. VI tjejer får ALLT! Men vad får killar?! Vi tjejer får mens + mensvärk, VI ska behöva gå med en ungjävel i magen i 9 månader och sen krysta ut den ur ett mini hål, VI ska behöva sminka oss och en massa annat jävla skit. MEN vad behöver KILLARNA göra? Typ åååh neej om dom får stånd på bussen någon gång, GUD va jobbigt för dom.. HAHAHA!! Nej nu slutar jag skriva innan det blir för mycket.

Men har jag inte rätt? Tjejer får allt jobbigt medans Killar inte får ett skit .. Orättvist haha :P



Kan inte sova, sällan..

As usual så kan jag inte sova.. Är inte trött nu alls. Och jag som hade vänt tillbaka mitt dygn innan, nu kommer det bli likadant igen! Jobbigt värre. Så nu har jag ingenting att göra haha. Finns ingen rolig inne på msn, finns ingen bra film att se på och internet är skit tråkigt just nu! Så vad fan ska man göra för att bli trött? Det funkar inte för mig att bara gå och lägga mig och blunda. För så fort jag kommer lägga mig under täcket så kommer jag bli ännu piggare och sen kommer jag ligga där och irritera mig för jag inte kommer kunna somna och sen till slut så kommer jag gå upp igen och sätta mig vid datan och skriva ännu ett inlägg om att jag inte kan sova HAHA! Och det tror jag inte ni vill läsa om igen.

Så vad ska jag skriva om för kul här då? Just nu står det helt still i skallen på mig haha! Känns som om man inte har nått där uppe, bara en fluga som surrar rundor där inne, bzzz :P haha! Man märker att jag är uttråkad :P .

Fick ett förslag om att jag skulle skriva om en viss "Peter" . Så då gör jag väl det. Inte för att det är många som känner honom men skit i det ;) haha. Okej, denna "Peter" är väldgt trevlig, och hans hud är lika mjuk som en bebisrumpa. Peter brukar vara väldigt mjuk och go av sig men i vissa stunder så kommer humöret fram och då blir han fan ta mej hård och vild och då kan ingenting stoppa honom. Jag och Peter har haft väldigt roliga stunder tillsammans, minnen jag aldrig kommer att glömma och jag tycker verkligen om att krama och mysa med Peter. Denna "Peter" är det kanske inte många som känner till. Inte vad jag vet i alla fall. Men jag gör ;) Och jag är väldigt glad över att jag träffade honom och lärde känna honom så bra som jag gör. Och jag kan ju säga som så att Peter har sett min riktiga insida för jag har faktiskt vågat att visa den så som den är. Så TACK Peter för alla underbara stunder med dig :) . Du gör mig alltid lycklig och glad! HAHAHA!!!

En sak till .. Den 28 November fyller jag år.. 67 dagar ;) Och på dessa 67 dagar ska jag träna och äta rätt som fan! För nu har jag sagt som så att mitt mål är att gå ner till minst 55 kilo innan den dagen jag fyller år! Det är 5 kilo som jag ska gå ner då ;) . Tror ni jag klarar det ? Jag ska fan kämpa och inte ge upp! För nu jävlar ska jag sluta va så jävla lat och seg! Nu smäller det HAHA!


OCH JUST DET !!!
Spelade med Sara innan på msn ;)

Jag va tvungen ;)
MOHAHA!


Nu jävlar..

..är det slut med all fetto mat och skit. Jag ska gå ner mer i vikt och den saken är säker! Från och med imorgon så går Linda på smal mat och träning! Jag är trött på att vara lat och bara gnälla hela tiden, så nu ska jag göra något åt det!




Godnatt..

Dags och sova, inte speciellt trött.. Men nu sitter jag bara och är irriterad, så då är det lika bra jag går och lägger mig. Varför jag är irriterad ska ni ta och skita i. My problem not yours!

Tjingeling...


Kvällen

Blev aldrig att man träffade David idag, men det kommer fler dagar :D

Har typ bara tagit det lugnt idag, skönt det med :) Var ute och träffade Annsofie en runda innan :)

Snart är det dax för duschen sen sova, sköööööönt ! :D

Vad händer nästa vecka då ?
Måndag: Träffa Ninah, ringa gyn
Tisdag: Träffa Jasse och Emmie
Onsdag: Träffa Carro och barnen :)
Torsdag: Casper kommer hem från mamma, Tvätta 18-22
Fredag: Casper till Jocke
Lördag: Trance fest
Söndag: Casper kommer hem från Jocke

Nej nu orkar jag inte skriva mer :P


ÄNTLIGEN färdig !!

Ja då har jag äntligen städat färdigt :) ! Tog ett tag, men nu är här snyggt och fint igen ! Jobbigt var det också haha. Jag verkligen hatar att städa, det är det värsta jag vet! Så här fint blev det iaf ...


FÖRE & EFTER ...


FÖRE & EFTER ...


FÖRE & EFTER ... Min sminklåda!


FÖRE & EFTER ...


FÖRE & EFTER ...


Visst blev det fint :) haha! Så nu har jag varit tillräckligt duktig.. Så nu behöver jag inte vara duktig mer detta året hahaha skoja .. Nej nu ska jag sätta på lite kaffe och sen ska jag in i duschen och sen kanske man ska hem till Söt :) . Också blir det arbetsförmedlingen imorgon :) . Puss&Kram <3

(Min Kisse misse Ronja <3 )



Städ dax :P

Kom på att det är dags och städa mitt rum :P . Ser ut som fan haha! Så nu är det städ dax !! Blää vad tråkiiigt!!!!
Någon som vill städa till mig? ;)

Mitt "rena" skrivbord haha!

Obäddad säng :P

Min sminklåda :P haha

 

 


20 September

Vaknade för ett tag sen av att mina grannar satt och skrek där ute. Jobbigt de luxe! Drömt sjukt konstiga drömmar hela natten. Fattar ingenting av dom. Kommer inte ihåg så mycket, kommer bara ihåg att dom var skumma som fan.

Blir nog inte att jag åker hem till min syster idag. Jag får träffa Frida en annan dag. Sen tror jag att min syster och hennes sambo vill vara lite ensama med sitt barn också. För dom har ju haft folk där hela tiden. Så jag låter dom vara ifred :) Visst är jag snäll haha!

Så jag stannar hemma och tar det lugnt istället. Ska till arbetsförmedlingen imorgon och då e det lika bra jag sover hemma för annars kommer jag inte upp hehe. Och imorgon ska jag börja med träningen och börja äta rätt :) . Ska vi få se hur länge jag orkar haha!

Ha det bra så länge, så skriver jag antagligen lite senare :) . Har inget intressant att skriva mer så...


Lite filmklipp






Goddag

Vaknade vid 10 tiden. Skönt att få sova lite. Men kan inte sova lika länge längre som jag gjorde för bara någon vecka sedan. Men det är bara bra :) Är kanske för att jag har vänt tillbaka på dygnet ? :)

Idag ska Casper som sagt med mamma hem. Jag ska till David en runda (som vi bestämde igår) sen så är jag jävligt sugen på att gå på bio ikväll men vettifan om jag har råd. Får räkna lite på det :P

Pappa ringde innan och frågade: När är det dax då?
Jag bara: Men vi ska göra abort.
Han bara: Okej men jag stöttar er vad ni än väljer.
Vadå att Tosse blev chockad !!!??? Trodde han skulle reagera likadant som han gjorde när jag sa att jag var gravid med Casper och det var inte positivit kan jag tala om, men icke sa nicke. Är fortfarande lite små chockad haha.

Nej nu ska jag kolla hur det går för kycklingen.




Bilder från cirkusen !




Lördag kväll/natten !

Idag eller ja ikväll har jag varit på inflyttningsfest hos Malin :) Väldans trevligt :) Lagom med folk och sådär :) David lika dampig som alltid haha. Efter jag varit där så gick jag ner i stan och mötte upp Niklas och Gasten :) Gick till Max och åt och sen tog vi bussen hem.



Har precis kommit hem och ska snart sova. Är sjuk trött nu för tiden. Grymt jobbigt kan jag tala om. Men sånt man får stå ut med ibland :P

Imorgon ska Casper med mamma upp till Skånes Fagerhult och vara där i några dagar, så kul för honom för han verkligen trivs där uppe :)
Imorgon ska jag hem till David och ta en kopp kaffe (inte för att jag dricker kaffe men ändå :P) och kolla in hans lägenhet :) Sen får vi se vad som händer :)
Måndag ska jag ringa sjukhuset. Ska även träffa Ninah på Måndag :)

Nej en cigg sen blir det sängen.
Godnatt gott folk !!


Hvad laver duuuu :P

Riktigt uttråkad är jag, har lite ångest över att jag inte stack ut och gjorde något idag. Men var för bakis innan så därför orkade jag inte. Men NU är jag hur pigg som helst haha, och det är ju inte speciellt lönt att sticka någonstans nu! Så det blir att jag stannar hemma resten av kvällen/natten. Har tankat ner en skräckfilm som jag kanske kommer kolla på. Får se om jag orkar, verkade inte vara så bra.

Idag har jag inte gjort så mycket, fjäskade till mig en pizza av mamma innan idag haha. Gott va det ;). Fast på måndag är det slut med sån mat. Ska börja äta nyttigt och börja träna lite. För vill gå ner lite mer i vikt! :) Imorgon kanske jag ska åka hem till min syster och gosa med lille bebisen :). Men bara kanske, får se om jag orkar haha. Annars blir det en lugn dag hemma!

Sova själv inatt :( Usch jobbigt haha!


GodNatt folket :)





Igår :)

Kom hem till Marie och Kim vid 21 tiden, Henke var också där. Sa hej och så sen stack Kim och Henke iväg och jag och Marie satt oss och spela kort och drack öl och snackade en massa! Sen vid 22.30 typ så kom Tommy och Linus till oss och satt och snacka och sen stack vi vidare till Dickens haha. Alltid Dickens :P .. Där träffade man också David, Adrian, Buse, Robin, Hippie, Mimi och några andra. Så stod vi och dansa typ hela tiden hehe.

Det roligaste var ändå när jag och Marie stod i baren och när vi skulle beställa öl. Så kom det fram en gubbe och bara höll om mig och typ börja ragga så jag puttade bort han så sa jag ..

Jag -
Tyvärr men jag är lesbisk
Gubben - Okej!? (flyttade sig och ställde sig en bit bort)
Jag - Ja och detta e min flickvän (pekade på Marie också pussa vi varandra :P)
Gubben - .... mhm
Jag - Ja så e de, för killar e skit..

Sen bara gick han haha! jag sa även en annan sak men det är lite för mycket för att skrivas här ;) . HAHA. Men jag och Marie flabbade som fan. I alla fall så slutade det med att efter dickens så stack jag hem till Mimi och så satt vi där och snacka ett tag. Sen vaknade jag av att jag låg i en väldigt obekväm och konstig position i soffan haha!

Kul kväll i alla fall :)

Marie :)



Jag :P



Tommy och Linus :)


Lördag

Blir nog ingen bio för vår del ikväll. Finns ingen film jag vill se :( Och vill inte ge en hel förmägenhet för att se en film man inte får behålla :( Ja jag vet jag är negativ ;)

Blir inget barn för mig och Niklas, förjävla tråkigt men sant.
Han vet inte om han kan stanna kvar hos mig om jag gör abort, men det är ju hans val då. Bättre att han lämnar mig pga en abort istället för att han lämnar mig när barnet väl är fött.


Nej nu ska jag duscha sen hitta på något. Pallar inte sitta inne och glo.


Stan, cirkus m.m.

Var i stan innan idag. Köpte ett par Blixten byxor och ett Blixten halsband till Casper :) Glad blev han. Nu vägrar han ta av sig halsbandet hehe. Käkade Max och lite så med.

Har varit på cirkus nu ikväll med Niklas, Casper och Nova. Barnen tyckte det var jätte kul :) Dom var hur snälla som helst :) Dom kan när dom vill. Bilder kommer upp imorgon, orkar inte lägga in dom ikväll.

Jag har så mycket tankar och funderingar när det gäller denna graviditeten. Jag vet inte riktigt vad jag vill. Eller jo jag vill ha barnet men ändå inte. Jobbigt att förklara. Jag och Niklas har bara varit tillsammans i 2 månader (med 1 månads uppehåll), vi bråkar i princip varje dag m.m. Ett barn gör nog inte vår relation bättre fall i fall vi nog tror det, medvetet eller omedvetet. Jag tror innerst inne att det är bäst om vi gör en abort nu och sen om vi är tillsammans om ett år (eller mer) och har ett bra förhållande utan en massa bråk så kan vi försöka skaffa barn då istället.
Jag tänker väldigt mycket på Niklas också. Han är bara 20 år gammal och för ung för att skaffa barn, det är min åsikt. Jag vet själv hur det är att vara ungförälder och det är inte världens lättaste utan jobb m.m. Det tar på krafterna. Speciellt när man är ensamstående. Det går nog inte en natt utan att man gråter sig till sömns pga t.ex ekonomin.
Hur smart är det liksom att skaffa barn när inte någon av oss har jobb ? Stor risk att vi kommer bråka pga ekonomin och att det kommer göra så vårt förhållande dör ut och det är verkligen ingenting jag vill !!!!


Nej nu är jag sjukt trött och mår sjukt illa så nu ska jag sova !


Fredag

Hade egentligen inget planerat ikväll, hade tänkt att jag skulle sitta hemma och ta det lugnt. Men så snackade jag med Marie och då blev det att hon och jag ska till Dickens och dansa :) . Länge sen bara hon och jag stack ut och hade kul! Så det ska bli nice. Sen så snacka jag med David och tydligen så skulle dom också dit :) Sen kommer söt också dit.  Ska däremot inte dricka så jävla mycket utan ta det lugnt, orkar inte jätte fylla haha! Och efterfest ska jag inte på, för jag vill inte må skit imorgon haha !

Nu ska jag fixa mig och sen äta och sen dra iväg till Marie så ska vi sitta och förfesta lite :)



Godmorgon :)

Idag är det cirkus som gäller för vår del :) Det kommer barnen tycka om :)

Måste ner till stan en runda och betala elräkningen och köpa en ny router.
Är sjukt sugen på att gå ut i kväll och träffa folk (efter cirkusen såklart). Men får se hur det blir.

Finns så mycket jag vill skriva, men vet inte riktigt hur jag ska få ner det på papper :( Men det kommer kanske någon dag, man ska aldrig säga aldrig :P

Nej nu ska jag äta en macka så mitt illamående går över.


I´m back !

Ja nu är jag verkligen tillbaka för att stanna :) Mitt internet fungerar som det ska :) Nu är det min router som inte vill som jag vill :S Får köpa en ny, blir gaaaaalen på allt det tekniska !!!!

Jaha vad har hänt denna veckan då ?
I Lördags festade jag med A och D. Sen blev det Dickens. I Söndags kom mamma. Sen nu i veckan så har Casper varit på dagis Tisdag och idag. Inget i Onsdags för då var jag med honom hos läkaren och kollade hans tå. Har även själv varit hos läkaren och kollat mina knutor i armhålan, men det var bara hårsäcksinflammation, men får man verkligen pencillin mot det ? Har även träffat Tess och barnen i veckan :) Alltid lika kul :) Annars har det inte hänt så mkt.

Eller jo en rätt stor sak har iofs hänt. Jag och Niklas ska ha barn :) Shiiit så skumt det kändes att skriva det. Ska på första Bm mötet på Onsdag :) Vi vet att vi inte har varit tillsammans så länge men det känns ändå så rätt :) Och det är huvudsaken :)

Ska lägga in lite bilder i ett annat inlägg som jag tagit i veckan och förra veckan :)

Imorgon ska jag, Niklas, Casper och Nova på cirkus :)
På lördag så ska jag och Niklas på bio :) Annars inget annat planerat när det gäller helgen.

Nej nu ska jag äta lite, men måste kissa först (kissar nonstop).


Man blir lite sugen :P

Min visdomstand håller på och växa ut :( , så ibland gör det så ont så jag nästan kan gråta!
- Men ska inte gnälla ;)

Ska snart till min syster och så. Men ska först inom väla och köpa en viktig liten sak ;) . Vad, ska ni skita i haha! Sen blir det kanske hem till Tosse och sen kanske till Söt. Beror helt på min tandvärk..

Man blir helt sugen på att skaffa en liten bebis, när underbara Emil ligger på min mage och sover :). Så ja jag har faktiskt ändrat mig vad gäller och skaffa barn. Jag är ju svin rädd för att föda men ja.. Jag ska ha barn, men inte NU! Verkligen inte nu.. Jag vill ha jobb och så vidare, en trygg framtid innan jag skaffar en liten bebis. Så när man är typ 25 år så kanske man kan tänka på att skaffa barn.. Men den tiden den sorgen ;).
<-----  Emils lille hand


Jag får gosa med mina systrars bebisar så länge :) . Och sen i Februari nästa år så ska Sandra få en liten pojke så då kan man gosa lite med den med :P . Och sen vet man ju aldrig om det blir fler, kanske nån annan jag känner skaffar ?! ;) haha! Och isåfall har man ju MÅNGA bebisar och gosa med :)!!





Ja jag lever haha

Mitt internet har äntligen kommit igång igen men jag är inte hemma just nu. Är hos Micael och ska städa. Skulle bara visa att jag lever :P Kommer uppdatera mer när jag kommer hem senare :) Niklas ska ändå iväg med Moffe så jag måste sysselsätta mig med något ! ;)


God morgon

Vaknade för ett tag sen. Sitter och väntar på att min syrra, hennes sambo och deras lilla snutte ska komma :) . Så ska man snacka lite med dom och så. Sen ska jag iväg till väla och köpa en sak. Och sen tänkte jag höra med Tosse om jag skulle komma till henne idag och snacka lite sen ska jag antaligen hem till söt och kolla film och så vidare. Redan Torsdag idag fan. Tiden går ju hur snabbt som helst! Snart helg igen. Men jag ska icke festa denna helgen. Känner inte för det. Så det blir kanske fest nästa helg om jag känner för det då.

Skriver lite senare :)

 


Välkommen :P


2009-09-16
kl. 00.16

Så himla söt är du <3
Mosters älsklings systerson!

Så välkommen till den knäppa familjen Malmquist , haha!

/
MALMQUIST

Det blev en liten...

Pojke! .. Japps min syster och hennes kille fick en liten pojke :). Har sett honom på en bild bara. Jätte söt är han :) . Liten tjockis hehe. Frida är och hämtar min syrras kille nu för han fick helt plötsligt inte sova där :/ . Tycker det är skit dåligt. Liksom det är deras första barn och allt och ändå får han inte sova där första natten.

Usch, va trött jag är. Hoppas att allt blir bra så man får se den lille fisen imorgon :) hehe..

Puss&Kram

/MALMQUIST

Väntar..

Min syster ligger på lasarettet. Kommer antagligen få en liten bebis när som helst :) Så nu sitter jag och Frida hemma hos min syster och hennes sambo och väntar på ett samtal.. Vi vill att bebisen ska komma snart så vi kan få veta om det blir en liten pojke eller flicka. Tycker synd om min syster, hon har haft väldigt ont :( . Så hoppas att det går snabbt när den väl kommer!

Skriver och lägger in bild så fort jag har en på bebisen :) .

Nu ska jag fortsätta kolla på film med Frida och vänta på samtalet!

Puss&Kram

/MALMQUIST

Hemma i Helsingborg.

Japps då var man äntligen hemma igen. Känns skit skönt och va hemma :) . Hade trevligt i Borås och så men när man knappt känner någon där så är det rätt tråkigt för då får man sitta inne och glo hela tiden när min syster jobbade.

Så nu har man suttit på en buss i 6 timmar idag. Jag verkligen hatar att åka buss så långt. I alla fall när man åker själv för då sitter man där som en gast och har skit tråkigt haha.

Så nu är jag riktigt trött och har ont i magen :( .

Skriver kanske lite senare !

Puss&Kram

/MALMQUIST

Hem imorgon :)

Japps då är det sista kvällen jag sitter i Borås. Ska ta bussen hem imorgon vid 09 tiden. Så när jag är framme i Helsingborg så ska man hem och lämna allt skit, duscha och fixa sig lite och sedan dra vidare till Söt. Så ska vi kolla film och mysa !

Igår hade jag hur trevligt som helst, alla var skit trevliga och hade typ samma mongo humor som mig haha! Så det va hur kul som helst. Och skit gott med Kräftor och paj och sånt!! Något mindre roligt var att jag blev alldelles för full. Men inte så konstigt när man började dricka vid 11 tiden på dagen haha. Sen bjöd ju dom på allt haha. Och det blev en jävla massa snapsar och sen capten morgan :) gott. Så jag har även en minneslucka.. Inte roligt alls, jag verkligen hatar när man får det. Men skit i det nu haha. Kul hade jag i alla fall :)


Syrran och jag.

Nej nu ska jag packa alla mina grejer och äta en macka eller två sen sova.

PUSS&KRAM

/MALMQUIST


Long time..

Ja nu var det ett bra tag sen man skrev här i bloggen, men som sagt så har jag inget internet hemma förtillfället. Får internet igen i mitten av nästa vecka :) Det är niiiiiice :)

I veckan har det inte hänt så mkt. Har mest tagit det lugnt som vanligt :P Casper har varit på dagis och så.

Har inte så mkt mer att skriva, skulle bara visa er att jag fortfarande lever :D

Heeeejdå !

/ Fryksäter

God morgon.

Igår hade jag trevligt hemma hos Madde och Robert med min syster och hennes kille. Grillade lite och sen drack jag en öl och en baileys :) . Idag blir det nog lite mer dricka. Min systers kille sa att dom vi ska till inte snålar med drickan och har typ massa lekar och sånt haha, palla det :p.

Fick inte jobbet som sagt, men bryr mig inte så mycket faktiskt! Rätt skönt ändå för då kan jag åka hem på Måndag :) .. Blev inget ullared idag :( Vi hinner inte.. Ajja skit i det. Nu ska jag röka och dricka kaffe.

Hajhaj! ;P

/MALMQUIST

HAHAHA



Hade inget och göra så jag skämmer ut mig lite ;)

BTW, fick inte jobbet dom ringde precis..


Fredag idag :)

Somnade rätt sent igår. Bara för dom bredvid hade fest. Sjöng karaoke till klockan 01 på natten typ.. Och bra sjöng dom fan inte haha! Till slut var jag tvungen och hämta min mp3 ;) .

Vaknade idag vid 12 tiden. Skönt och sova ut lite. Ska upp tidigt imorgon, typ vid 06.30 för då ska jag och min syster till Ullared om det nu blir så :) Men jag hoppas vi ska dit iallafall. Får se..

Idag ska jag, min syrra, hennes kille och Lilla Lisa hem till deras kompisar. Madde och Robert, har träffat dom innan och dom är hur trevliga som helst :) Dom har fått liten bebis nu! Så söt är den. Ska grilla hemma hos dom och så. Så det blir väl nice.. Kommer man ut härifrån iallafall, så får jag röra på benen ;).

Sen imorgon blir det kanske ullared som sagt och sen ska vi kanske ut och fånga våra egna kräftor haha. Sen på kvällen är det kräftskiva :) GOTT. Vi ska vara hos min systers och hennes killes kompisar. Kommer dock inte ihäg vad dom heter. men dom har tvillingar haha. Alla har fan barn :P . Så det kanske blir trevligt, får väl se :) .

Jag har bestämt mig nu att jag inte ska ha barn. Jag är skit rädd för att föda och sen har jag inget tålamod när dom skriker hela tiden haha. Till slut blir jag så himla irriterad, men jag skulle aldrig få för mig att skada barnet, så tro inte de haha. Men nej, jag ska inte ha några. Räcker med att mina systrar får barn. Så kan man passa dom lite då och då istället ;) . Asså jag älskar ju verkligen barn, de gör jag. Men har man fobi mot att föda så är det ju lite svårt att skaffa egna haha. Då får jag adoptera och det vill jag inte haha..

IDAG ska dom ringa från jobbet jag sökte. Dom sa ju senast fredag, så då ska dom fan ringa idag. Och gud vad nervös jag är haha. Men jag tror inte jag får det ändå så ;) . Spelar ingen roll faktiskt, får jag inte det så åker jag hem till helsingborg <3 igen och söker en massa jobb där. Får väl se hur det blir. Men ringer dom inte idag så har jag nog inte fått det iheller. Men dom sa dom skulle ringa sig vare sig jag fick det eller inte. Så då hoppas jag dom gör det också. Så man vet !

Sol ute idag också, så när solen har kommit till balkongen så ska jag ut där och sola :) Mysigt! Fick faktiskt lite färg igår :) Inte mycket, men lite iallafall haha.

Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Skriver antagligen senare ikväll när jag varit och grillat och så. Så får ni antagligen veta om jag fått jobbet då också :) .

Kom precis på att detta är 3dje helgen jag inte festar :) gud va duktig jag är hahaha! Nej men nu har jag faktiskt tröttnat rätt mycket på "party all night long". Jag kommer ju inte sluta festa helt. Big no no ;) haha.. Men kommer inte halka tillbaka till att festa varenda jävla helg. Det blir för mycket. Men nästa gång Tosse är barnledig så ska hon och jag ha tequila race på dickens ;) Älskar tequila, finns inget godare :) . Men det är ett tag till dess! Kommer antagligen dricka lite imorgon, någon öl eller så. Men jag kommer ju inte dricka mig full hemma hos personer jag inte känner. Jag hatar att dricka mig full hos någon jag aldrig träffat för. Men tycker inte om att visa mig full hos typ kompisars föräldrar iheller..

PUSS&KRAM

//MALMQUIST


UNDERBART!



Nu mår jag toppen faktiskt. Kan bero mycket på vädret! Tog först ett bad och sen har jag suttit på balkongen och lyssnat på musik och solat sen klockan 15.00. Så jävla skönt! Är ändå rätt skönt att bara vara själv och sitta och mysa.






// MALMQUIST




Jag just nu....



God Morgon

Gick upp för ungefär en timme sedan. Idag har jag får sova ut, skönt som fan! Lilla Lisa är på Dagis idag så jag behövde inte passa henne. Fast nu är det tråkigt och sitta här själv tills Syrran har slutat jobb. Så nu sitter jag här och kolla på barnprogram haha. Det är det enda som är roligt och glo på. För här i Borås så har dom bara 1an, 2an, 4an och 6an också barnkanalen då. HAHA! Nooog roligt :P .

Jag HOPPAS dom ringer från jobbet idag. Det är ju faktiskt Torsdag och dom sa dom skulle ringa senast på Fredag. Så jag tycker dom kan ringa idag, dom behöver ju faktiskt inte dryga ut det ändå till imorgon haha.

Fint väder ute i alla fall ;) . Hade jag haft någon att dra ut med så hade jag gjort det, jag drar inte ut själv haha, hur roligt är det på en skala :P .

Skriver senare.


Jag skriver igen ;)

Ja jag är fortfarande i Borås och väntar på det jävla samtalet om jag får jobbet eller inte. Liksom kan dom inte bara ringa och säga det nu så jag kan få veta. Men jag vet nog redan svaret, antagligen kommer det bli ett nej. Med min vanliga tur så får jag inte det. Men egentligen bryr jag mig inte så mycket. Skiter i vilket just nu. Är inte på speciellt bra humör nu. Varför vet jag inte, blev bara på dåligt humör helt plötsligt. Och sen irriterar jag mig på mig själv för jag äter för mycket haha. Orka om man går upp i vikt igen, då kommer jag snea! Så nästa vecka ska jag börja på en salladsdiet. Bara äta sallad och freukt och bara dricka vatten och kaffe, för jag klarar mig inte utan mitt kaffe, får dra ner på det bara. Så ska jag köra den dieten tills jag nått min mål vikt. Så är det bara.. Tänker inte låta mig frestas med chips och skit mer nu.. Konstigt jag går upp i vikt igen om jag äter sånt skit och sen går och små äter också. Nog bra.. AAH va irriterad jag är nu. Har fan inget att vara irriterad över egentligen, men tror jag har varit för uttråkad ett bra tag nu. Klarar inte av att bara sitta inne hur länge som helst. Jag måste komma ut och snacka med folk eller bara ligga hemma hos Söt och kolla film. Mm, jag vet att man bara sitter inne när jag e hemma hos honom och kollar film men det är inte samma sak. För när jag är hos han så har man någon att snacka med och någon att mysa med och det är 1000 gånger bättre än att sitta inne och glo på tv och ruttna ihjäl. Jag måste ha sällskap och så är det bara. Därför kommer jag aldrig någonsin kunna bo själv. För jag kommer få sån panik att jag kommer hoppa ut genom ett fönster eller något haha.

Nej men banta ska jag fan o med göra i alla fall, kan knappt kolla mig i spegeln.. Ja jag e löjlig men det är så jag tycker. Och för att jag ska må bättre så behöver jag gå ner i vikt. Så kan ni säga vad ni vill haha. Men så är det bara.. Så skit er i näven ;)


Saknar Helsingborg!



Nu börjar jag sakna Helsingborg väldigt mycket :P . Kan vara för att det inte finns så mycket och göra här i Borås ;) . Men nu har jag Lisa som jag passar i alla fall så jag har inte tråkigt faktiskt . Vi har precis käkat :) . Så när jag käka tacos så skulle hon klart ha köttfärs oockså haha. Sen åt vi kanelbulle , GOTT :) .

Sugen på kaffe igen, haha har nog druckit 4 koppar.. 

 

PUSS&KRAM


Har jag lite och göra eller?

Ja det har jag haha! Lisa vaknade för 45 minuter sedan. Hon sov en HEL KVART ! haha nog lönt :P . Så nu sitter hon och leker med sin docka och jag skriver blogg igen, i brist på annat.. Blir lekplatsen senare idag. Inte väder till det nu och det är nog bäst om hon äter middag först :)

I alla fall så har jag glömt skriva att min syster i Helsingborg fick sammandragningar igår. Så hon åkte in till sjukhuset. Och dom sa att hon kan föda när som :) Fan va kul !! Jag tror det blir antingen Fredag kväll eller Lördag morgon. Så får jag se om jag har rätt !

Dom har fortfarande inte ringt från jobbet i Gbg. Men man kan ju hoppas att dom ringer senare idag så jag kan få reda på hur det blir. Är nyfiken haha.. Plus jag vill gärna veta om jag får det eller inte. Så man vet. Lite jobbigt om man ska behöva vänta till på Fredag innan dom ringer. Men men.. Väntar man på nått gott väntar man aldrig för länge haha!

Det som är nice med detta jobbet är att man nästan kan säga att man får "fast" anställning direkt. Okej egentligen inte men ja, svårt och förklara haha. Men får jag det så kommer jag söka lägenhet direkt och då flyttar Söt hem till mig :) Och det tycker jag e niiice !

Nej nu ska jag fylla på mitt kaffe och sen sitta vid datan igen haha. Har bara två cigg kvar och inge pengar så man ska behöva vänta på att syrran ska sluta jobb innan man får fler cigg.. ÅNGEST ;) .

Puss och Kram skumbanan !


Så ja..

Tog lite tid men nu är man färdig.. Inte varje dag jag bytar blöja haha! Kissblöjor är inte svåra men det andra.. Blööö hahaha.. Jag vet inte hur jag ska kunna ha barn någonsin. Kan knappt byta en blöja hahah. Nej nu får jag klä på mig och henne sen ska vi dra iväg till lekplatsen om jag nu hittar dit ;) . Haha!

Fast hon får nog sova först, hon verkar lite trött nu :)




PUSS&KRAM

Skriver snart igen ;)
Har inget bättre för mig haha!


Pigg och vaken?!

Vaken är jag och har varit det sens klockan 06.45. Idag ska jag passa min syster dotter som sagt. Hon är hur snäll som helst nu. Sitter och ritar i hela min skrivbok haha. Så tänket skriva lite blogg nu innan hon blir sur och tvär. Ska passa henne till 16.00 idag tror jag det är. Så ska hitta till en lekplats sen också.

Fattar inte att jag är så pigg som jag är just nu. Är inte trött för fem öre och ändå gick jag upp vid 7. Inte likt mig ;). Nej nu lukta jag att hon har bajsat i blöjan hahaha!

Usch, det värsta jag vet är att byta bajsblöja, klarar inte av lukten. Men nu är jag så illa tvungen hahahah!

Skriver senare :)

Puss&Kram




Solskeeen :)

Inte så jätte fint väder ute men solen skiner i alla fall :) . Igår var jag och kolla hus med syrran, hennes kille, hans föräldrar och lilla Lisa. Rätt fint hus, fast mycket och göra i det om man hade köpt det. Så dom ska inte ha det .. Sen efter vi hade varit där så stack jag och min syster hem till hennes tjejkompis Mia på "tupperware" party. Typ sånt där dom säljer en massa burkar och sådant xD haha. Inget som intressera mig speciellt mycket. Men trevligt sällskap :). Sen stack vi hem och la oss haha. Rätt konstigt för när jag är här i Borås så är jag så himla trött på kvällen men när jag e hemma i HBG så kan jag vara uppe hela natten.

Idag händer det inte något alls typ. Blir en lugn dag.. Och det blev ingen ullared på lördag :( Tråkigt som fan! Men det är bara för vi ska vara på kräftskivan redan klockan 14.00 .. Tidigt :/ , men det är för vi ska fånga våra egna kräftor eller va fan det va haha, orket :P .

Nej nu tänkte jag bjuda på lite bilder haha..


Jag på väg mot Göteborg :P Uttråkad så jag tog lite ego bilder ;)
Men ni får bara denna haha!


Fint väder när jag va i Göteborg iaf :)


Liseberg, tog bilden när jag satt på bussen!
Fatta så sugen man blev på att åka :(


Utsikten från min systers balkong :P


Jag och Lisa Fisa
Haha som jag ser ut xD Men skit i det haha!


Hahaha, fettounge :P


Min syster och Lisa :)


Haha Lille skit ungen :)


Ännu en ego bild ;)


Ja, som sagt.. Finns inte mycket och göra i Borås HAHA!


Haha min syrra hade såna alfabets Kex xD
Så jag hade lite roligt med dom haha ..

Nej nu får jag sluta skriva, min syster är ute och går med Mia så jag är här och passar Lisa, men hon sover!
Så jag hoppas inte hon vaknar hahahhaah..


Puss&Kram







Spring i benen..

Just nu har jag fruktansvärt mycket spring i benen. Har suttit inne FÖR mycket nu. Och det börjar bli väldigt väldigt jobbigt! Det finns liksom inte så mycket jag kan göra här i Borås... Så det enda jag har gjort är suttit lite på datan, smsat typ alla jag känner, läst noveller :P och lekt med Lisa!

Tänker hela tiden att jag ska hem om en vecka igen, men det kanske inte blir så ju.. Får jag jobbet så kan jag inte åka hem igen :( Då kommer det ta lång tid innan jag kan komma till Helsingborg igen och då kommer Borås va mitt nya hem. Och då kommer jag inte kunna träffa Söt på typ jäääätte länge :( !! ÅNGEST de luxe.. Vet inte om jag vill ha jobbet längre hahahahah...

Ajja tar det som det kommer.. Får jag det så får jag det och då får jag ju stanna här i hela mitt liv haha. Och får jag inte det så kan jag åka till älskade Helsingborg igen :):) och då får jag träffa underbaraste sötaste Söt haha. Och DÅ ska vi ha rajtan tajtan ;) och massa massa mys mohaha ..

Nej nu ska jag hjälpa syrran med maten .. Och lyssna på när Lisa skriker ... hahaha!!


Måndag !

Ny vecka nya tag :)

Helgen har varit rätt lugn. Igår var jag och Casper med Mimi E och Emilia :) Vi åt först pizza sen gick vi till en lekplats på Fredariksdal som visade sig vara lekplatsen där både Johan och David bor haha. Ödet kanske ? :P Vi träffade iaf Johan :) Sen David och hans syster och någon annan tjej :) När vi stod och pratade med David och company så såg man Jockes huvud så där stod Jocke, Cindy och Fäldt. Casper blev skit glad :D Efter det så gick jag och Casper hem. Åt lite och så. Var på Maxi en runda och köpte dom 2 första Twilight böckerna och en annan. Sen på kvällen så kollade jag och Niklas på Män som hatar kvinnor. Riktigt bra film !!

Nej nu ska jag kolla mina andra sidor så man håller sig lite uppdaterad :P

/ Fryksäter (Något bugg så kan inte lägga upp min bild)

Trött...

Vaknade vid 8 tiden idag. Så har varit uppe sen dess. Druckit kaffe och snackat med min syrra. Hon är hemma från jobbet idag för lille Lisa e sjuk :( Hon har typ prickar på hela ryggen och magen, så det kan vara vattenkoppor.

Senare idag ska jag med min syster och hennes kille och kolla på ett hus som dom antagligen vill ha. Sen skulle vi någon annanstans men kommer inte ihåg var bara :P . Sen händer det inte så mycket mer denna veckan.

Fast på lördag ska jag och min syster kanske till Ullared och sen ska vi på kräftskiva :) NICE ! Så jävla gott med kräftor.. Så då blir det väl att man dricker lite också. Om jag känner för det. Har inte festat på 2 helger nu och det är faktiskt riktigt skönt, saknar inte det ett dugg faktiskt. Och sen vet jag inte om jag kommer va så sugen och dricka på lördag. För vi ska va med min systers och hennes killes kompisar och det är inte speciellt roligt och dricka med dom antagligen haha. Fast har aldrig träffat dom dock.. Får väl se hur det blir.

Saknar helsingborg lite nu, fast inte lika mycket som jag gjorde igår. Jag tror ändå det hade varit skönt och flytta hit.. Skaffa ett nytt liv typ.. Starta om från början! ääh får se hur det blir med den saken. Är lite nervös nu, dom ska ju höra av sig denna veckan. Jag både vill och inte vill ha jobbet. Men om jag får det så kommer jag klart ta det.

Skriver kanske senare har inget mer roligt att skriva...


Saknar dig redan :P



Lyssnade på denna låten hela vägen från Helsingborg till Borås igår haha. Den har fastnat ;)
Tänker på en viss person när jag hör den ;)
Tycker om dig <3



Hej hopp :)

Är fortfarande i Borås hos min syster, har typ passat hennes unge Lisa idag :) . Ska nog passa henne imorgon också! Söt e hon !! Fast hon är lite gnällig för hon e lite sjuk..

Orkade inte skriva så mycket om anställnings intervjun och så igår. Va så himla trött haha. Så skriver lite om det nu. Det är på ett Cafe. Det har inte öppnat än så det är helt nytt och ska öppnas nästa vecka tror jag det var. Ska serveras glass och bakelser och så. Så jag får reda på denna veckan som kommer innan Fredag om jag får jobbet eller inte..

Jag både vill ha det men ändå inte haha. Känns jävligt tråkigt att man ska behöva lämna alla i Helsingborg och flytta hit om jag får jobbet. Men sen kanske det är det jag behöver?

Kanske dax och växa upp vare sig jag vill eller inte ;)

Kan ju inte bara sitta hemma i Hbg och glo och festa varje helg och sitta uppe halva natten och sova bort hela dagen på vardagarna. Det är inget liv jag vill ha egentligen. Även om det ibland är skönt och inte göra ett skit.

Men sen som sagt så om jag flyttar hit så ska ju inte det betyda att jag ska behöva förlora alla mina vänner i hbg. Men jag kan säga som så att jag redan vet några stycken som kommer skita i mig direkt när jag flyttat hit. Men jag bryr mig faktiskt inte. Inte min förlust! Men sen vet jag även vissa som inte kommer att dissa mig om jag flyttar hit.

Som sagt så blir det så att om jag får jobbet så kommer jag bo hos min syster till att börja med men kommer söka lägenhet samtidigt. Så när jag väl har fått min lägenhet så är alla välkomna att hälsa på så klart. Och sen kommer jag ju och hälsar på i hbg så ofta jag kan.. Så det är så det blir om jag får jobbet...

Kommer antagligen vara skit jobbigt i början om jag väl flyttar hit. kommer ju sakna alla som fan och så men sen lär jag ju känna folk här med. Men det betyder inte att jag dissar mina vänner i hbg. Kommer jag aldrig göra!

Ajja, får väl se om jag får jobbet eller inte..

MEN får jag jobbet så kommer jag inte komma hem till Helsingborg igen på ett bra tag. För isåfall börjar jag jobba redan nästa vecka. Och då får jag ju stanna här. Sen kommer jag komma hem när jag e ledig och hämta grejer och hälsar på sen drar jag igen. Så om jag får jobbet så ser ni inte mig på ett tag :( . Usch vad jobbet det känns nu.. Vet inte vad jag vill mer.. Jag vill bara ha ett jobb och skaffa mig en framtid.. Och detta kanske är det bästa för mig? Får la se..

Skriver kanske senare. Har inte så mycket och skriva mer nu. Finns på mobilen om ni vill något ;)

puss&kram




PUST !!

Fy vad jag är trött nu, hade jag lagt mig ner så hade jag somnat som en stock! Jobbig dag detta ;) haha..

Gick upp 9.
fixa mig.
tog bussen till stan 11.21.
var framme i stan 12 typ.
Handla tidning och gick till bussen.
12.35 hoppa på bussen till GBG.
15.25 framme i borås.
16.20 Hittade äntligen stället jag skulle till.
16.45 Intervjun :).
17.10 intervjun slut, gick mot bussterminalen.
18.20 Hoppa på bussen till borås.
19.30 Framme i Borås.
Och nu är jag hos min syster....

Jag är så trött så jag knappt kan tänka. Men anställningsintervjun gick bra iallafall, tycker jag.. Sen vad dom tycker vet inte jag. Dom hör av sig denna veckan som kommer och säger om jag får det eller inte. mmm... Orkar verkligen inte skriva mer nu, måste lägga mig och vila innan jag döööööör !! Skriver imorgon..

Håååååe , SAKNAR DAJJEEE :P . Och sen kan man faktiskt sakna någon även om det bara gått en dag sen man sågs!! Så det sååå.. hahahah.

Puss&Kram


Lördag

Igår kväll umgicks jag med Niklas, Linda, Micael och Gasten. Satt och snacka och lite så.

Idag har det varit lugnt. Casper åkte till sin farmor vid 2 tiden. Efter det så åkte jag, Micael, Frykis och Niklas till mormors grav. Efter det körde Micael mig och Niklas till Plantan. Var där i nån timme sen tog vi bussen till Annsofie och nu är vi här haha. Niklas spelar Wii fit :P Haha ser rätt kul ut :P

Nej nu ska jag vara social :P


På bussen

Ja nu sitter jag på bussen mot göteborg. Är strax framme i halmstad tror jag. Så nu är det typ 2 timmar tills jag är framme.. Och ju mer klockan blir, ju mer nervös blir jag haha... Fick inte sitta Själv på bussen ihelleR haha :( . Nej jag fick sitta bredvid någon brud som nu även sitter barfota!!! Och jag som har fotfobi.. Haha.. Vet inte vad mer jag ska skriva. Är bara sjukt rastlös. Skit tråkigt och sitta på en buss själv så länge! Skriver senare :) antagligen efter jag varit på intervjun.. Haha kommer bli ett Jävla krångel att hitta dit bara haha. Men det löser väl sig :) . Puss och kram /malmquist

god morgon

Ja jag är uppe haha. Har precis duschat och så så nu ska jag göra ve mig. Regnar ute :/ Skit väder. Nog kul om det regnar i Gbg när man ska gå runt där och försöka hitta skiten haha. Tur man har paraply iallafall :D .

Hinner inte skriva mer..

PUSS&KRAM och önska mig nu lycka till ;) Är skit nervös haha


God natt :)

Idag har jag gjort rätt mycket faktiskt ;) . Tog tåget 16.15 - framme i stan 16.30. Gick och tog ut pengar till min biljett.. Köpte cigg.. Köpte min biljett av världens otrevligaste snubbe..

Jag - Hej
Han - mhm..
Jag - En biljett till gbg imorgon, tror den gick vid halv 1.
Han - Mhm..... 179 kr....
Jag - Japps .
Han - Hejdå!

Ungefär så mycket sa han haha. Han har nog inte fått nått på länge ;) haha! Sen efter jag handlat den så gick jag till biblioteket och skulle skriva ut CV vilket var krångligare än jag trodde haha. Gick först och fråga i första informationen hur man gjorde. Ja då fick jag först fixa biblioteks kort (som jag aldrig kommer använda igen) Sen tog det säkert 10 minuter innan han bokade en tid till mig på datorn för han var rätt blåst haha. Sen gick jag upp där uppe och hittade inte "min" dator. Så jag ställde mig i kö till den andra informationen och fråga - Var e min data och hur skriver man ut? Han förklara. Sen fick jag vänta 15 minuter för nån äcklig gubbe satt på "min" dator haha. Sen skrev jag ut mitt CV. Och så skulle jag gå och hämta mitt CV. Så jag gick ner igen och hittade inte skiten. Så gick och fråga första informationen igen och hittade till slut skiten. Så jag fick mina CV haha ..

Efter det var klart så ringde jag min syster och fråga om jag kunde komma förbi och snacka lite. Och det kunde jag. Så jag tog buss 1 dit och var hos henne vid 17.30 tiden. Hon satte på kaffe och vi snacka en massa skit och sen fick jag låna hennes hörlurar till min MP3 imorgon :D Så nu är jag lycklig !! haha. Sen stack jag hem till Tosse vid 19 tiden och där var även Söt<3, Casper och Michael (Tosses broder). Satt och snacka och så. Sen gick Michael och Niklas kom. Så satt vi och snacka lite och så vidare. Sen stack jag och Söt på äventyr ;) och sen till bussen och sen åkte vi hem =) ..

Så nu är jag hemma, har precis ätit 2 mackor haha och dricker coca cola :D Gott ! Nu börjar jag bli riktigt jävla nervös :p . Kommer inte kunna sova en blund inatt. Men måste lägga mig nu, en cigg sen godnatt <3

Skriver blogg när jag sitter på bussen imorgon antagligen , lär nog inte hinna skriva innan dess så!

Puss&Kram skumbanan ;)

Kommer sakna min Söt :( En vecka utan dig, dina pussar och din närhet.. Usch! :( <3


Fredag

Tvättade igår kväll. Tess tvättade samtidigt så vi hade sällskap av varandra :)

Idag vaknade jag och Casper rätt sent. Mimi E och Emilia kom en runda. Sen gick vi hem till dom och var där någon timme :) Barnen busade som aldrig förr :P

Nu är jag hemma hos Annsofie med Niklas :P Han ska vika tvätt haha. Ska bli kul att se ;)

Linda kommer sen :) Linus med :) Mihalek kommer med en runda. Niklas åxå :)

Nej nu ska jag röka och sen gå hem.

Höres kanske imorgon.


Linda = SEG :P

Ja jag är fruktansvärt seg alltid. Haha.. Klockan är mer än 15 och jag har inte kommit hemifrån än så man är lite stressad nu ;) . Men det fixar sig haha.. Imorgon kommer jag nog vara lika stressad haha..

Imorgon ska jag.. ;)
* Gå upp vid 9 tiden
* Duscha
* Sminka mig
* Klä på mig
* Packa mina sista grejer jag ska ha med
* Kolla igenom allt så jag inte glömt något
* ÅKA TILL GBG kl 12.35 går bussen ;)
* Är framme 15.25
* Ska hitta till anställningsintervjun
* Äta något :D
* Anställningsintervju mellan 17.00-19.30.

Usch vad nervös jag e :) Men det ska nog gå bra.

Nu måste jag verkligen dra ner till stan annars kan jag ju säga hejdå till imorgon :P. Och det vill jag verkligen inte ;) .

Skriver när jag kommer hem ikväll om jag hinner annars skriver jag imorgon iinnan jag åker om jag hinner det hahahahah.. Annars skriver jag när jag sitter på bussen =) .



God morgon =)

Gick precis upp, både min och min mammas mobil ringde non-stop så jag palla inte ligga och höra på det mer haha! Det var min syster från Borås som ringde. Hon har kollat upp bussen till mig till imorgon. Den går 12.35 också e jag framme 15.25 .. Och det är lite drygt att man ska behöva va framme redan halv 4. När jag ska på intervjun klockan 17.00 typ. Men i och för sig så lär det nog ta ett tag för mig att hitta dit så. Haha.. Jag ska åka själv och jag har inte världens bästa lokalsinne haha. Jag kan knappt Helsingborg och jag har bott här i hela mitt liv :P .

Ja imorgon åker jag.... Shiit så nervös jag är! Men jag tror faktiskt det kommer gå bra. Det är ju liksom bara en intervju.. Bara och bara men ja ni fattar haha. Min syster ska ladda på min mobil med pengar också bara för jag ska kunna ringa om jag går vilse i Göteborg eller något haha. Så jag kommer antagligen blogga lite från mobilen när jag sitter på bussen och kanske direkt efter intervjun ;) .

Gud va irriterad jag är nu också!! Såg att min jävla kattjävel har betit isönder mina hörlurar till min MP3 så va fan ska jag lyssna på nu när jag åker till Gbg? SUCK!!!

Skriver lite senare ska dricka mitt kaffe och röka en cigg som vanligt :)

Puss&Kram


Atatatata ;)

Sitter och spelar sims nu och har tråkigt. Är inte speciellt trött så kan inte sova! Sitter bara och är nervös för arbetsintervjun haha. Usch, hoppas verkligen det går bra nu så allt blir som jag vill för en gångs skull.

Imorgon ska jag:
*
fixa så jag kan skriva ut mitt CV,
*gå och köpa bussbiljett till göteborg
*min mamma ska fixa mina referenser från mitt gamla jobb
*jag ska packa grejerna jag ska ha med på Lördag
*och sen antagligen hem till Tosse och snacka lite med henne.
....Så imorgon har jag att göra ;)

I alla fall så är det nu så att jag åker på Lördag sen kommer jag inte hem på ett tag. För jag ska stanna hos min syster i Borås i minst en vecka. Så ni vet...

Fyfan vad nervös jag är nu, blir bara mer och mer nervös för varje timme som går.. haha! Nej men det kommer nog gå bra.. Och tur man har vänner som puschar och tror på mig <3 . Annars hade jag nog varit ännu mer nervös.

Vill verkligen ha detta jobbet!!!!!!!!!
Sorry för jag tjatar ;) haha..

Det som kommer vara riktigt jobbigt dock är att jag inte kommer kunna träffa Söt så mycket om jag flyttar till Göteborg. Men om man verkligen tycker om varandra, ska det inte kunna funka då? Vi har sagt vi ska fortsätta typ träffas men man vet aldrig om det håller.. Usch vad jag kommer sakna dig om jag flyttar :( .
Men så fort jag fått egen lägenhet så får du komma och stanna lääääänge :D <3

På lördag efter jag varit på intervjun så lovar jag att skriva hur det gick :) . Sen så lovar jag ju att skriva hur det blir senare.. Om jag får det eller inte..

Puss&Kram
från en väldigt glad och nervös

Hemma =)

Ja då är man hemma nu och tar det lugnt.. Har precis ätit och nu dricker jag kaffe och tänker en massa!

Har varit hos Söt nu i två nätter =) . Så i förrgår så vill han jag skulle klia han på ryggen haha..

Söt - snälla kan du inte klia
Jag - Orkar inte.. jobbigt..

2 minuter senare efter att han hade flyttat sig närmre och närmre mig hela tiden men till slut fattade att jag inte orkar klia han på ryggen haha så sa han..

Söt - om du får glass då? :)
Jag - Nja...
Söt - Med chokladsås ?!
Jag - haha okej då :D


hahaah gott med glass =) Så han fick sitt kli på ryggen och jag fick glass !! ;) Rätt ska va rätt <3



Det enda jag tänker på nu är Göteborg haha, vet jag tjatar men jag är så sjukt glad så jag vet inte vad jag ska ta mig till hahahaha. Vill verkligen ha detta jobbet ! Fatta så skönt det hade varit och bara flytta dit och slippa tråkiga sketna helsingborg haha. Nej men helsingborg är väl nice, men har bott här hela mitt liv, så är lite trött på denna staden!

Jag hoppas mer än allt att jag får detta!! Och sen bara för jag flyttar dit om det nu blir så.. så ska ju inte det betyda att jag ska behöva förlora alla mina vänner.. För om det är mina riktiga vänner så dissar dom ju inte mig för jag flyttar dit ;) Men man får väl se då vilka som e ens riktiga vänner! Jag kommer ju såklart hälsa på i hbg och sen så fort jag har fixat egen lägenhet och så så får alla komma och hälsa på mig :D .

Så nu hoppas jag bara att jag får det !!!





Ska snart hem.

Sitter fortfarande hemma hos söt. Kollar på supernatural :) Ska hem om en timme eller nått.

Nu börjar jag bli sjukt nervös :P . På lördag ska jag till Göteborg hehe. Hoppas som fan att det går bra och hoppas att jag får jobbet. Så sjukt glad jag kommer bli då. Klart det kommer vara tråkigt och komma bort från alla jag känner här :( . Men jag kommer ju komma och hälsa på ifall jag nu får jobbet och så får alla komma och hälsa på mig =) .. Men jag har alltid gillat Göteborg och har alltid funderat på att flytta dit och nu kanske jag har min chans!

Trodde inte att dom skulle höra av sig faktiskt, jag bara chansa och så helt plötsligt så ringer han =)

Skriver senare.. när jag kommit hem !

Puss // MAlmquist

torsdag !

Igår storstädade jag och var duktig :) Niklas var inte riktigt så snäll som jag ville för han hjälpte inte till ;) Men blir hans tur att storstäda nästa gång :D

Gick upp halv 8 idag. Lämnade Casper på dagis halv 9. Sen hem och väckte Niklas. Åt frukost sen tog jag nussen till stan. Var på Ams halv 11. Fick reda på att jag ska dit en gång till idag :( Ska vara där halv 2. Niklas är snäll och lånar mig sitt busskort :) Ska hämta Casper halv 4. Sen tvätta kl 18-22.

Sitter hos Annsofie med Niklas just nu. Ska röka med honom och sen gå till bussen.

Skriver kanske imorgon !


Glad och nervös :P

Fick ett samtal innan idag. Det var från ett jobb jag sökt i Göteborg! Så nu ska man på arbetsintervju på lördag!! Fatta så fette glad jag kommer bli om jag får det.. Skriver mer imorgon.

Är hemma hos Söt nu.. Han blev så sugen på chips så han cykla iväg nu och handla hahaha!

Skriver mer när jag kommer hem imorgon..


Onsdag

Idag fick Casper komma till sitt älskade dagis :) Han tyckte det var jätte kul. Efter dagis så stod vi och pratade med Tess och barnen :) Sen gick vi hem och hämtade Caspers cykel så begav vi oss till D-hög. Nu sitter vi hemma hos Annsofie, fast hon jobbar. Är här med Niklas. Han städar och har sig :P Han kan när han vill ;)

Sen ska jag med hem och städa ! Usch vad tråkigt, men måste göras. Tog köket igår så där är fint nu, förutom golvet som jag med ska ta idag.

Jag fick rosor av Niklas igår :) Som förlåt för att han förstörde min födelsedag.

Nej nu ska jag röka och kela med Attack och Baby :)


I like !!

Söt säger:
- Yes my queen

I like ;) För jag är "the queen" ;) mohahaha ! Skoja bara .. GUD vad jag är rastlös nu, har så sjukt mycket spring i benen så att jag står och dansar till dansbands musik hahahaha!! Har sovit för mycket denna helgen . Stackars Söt som får stå ut med mig och min rastlöshet idag ;) . HAHAHA !

Lyssna och njut hahaha..

 

Nu ska jag duscha och sen dra iväg till underbaraste <3

 

Tack för alla fina kommentarer vi fått förresten :)


Träning !




Shiiit som jag längtar tills jag ska börja träna denna månaden :) Ska bli så sjukt skönt att komma igång med det ! Nästa sommar så kanske man kommer våga visa sig i bikini och inte badlinne som jag fick göra denna sommaren ;)

Nej nu ska jag ta det sista sen ska jag och lillkillen gå till bussen.
Höres om några dagar ! :)


Hej och hå .. haha

Vaknade vid 12 tiden av att min mamma dammsugade i mitt rum..
Himla trevligt och bli väckt så, eller inte !! Så nu har jag inte världens bästa morgon humör om man säger som så. Men skit i det. Jag är frisk nu i alla fall. Inte ont i halsen och ingen feber =) Så det e nice ! Blir att jag antagligen åker hem till Söt idag då ! Inte träffat han sen i Torsdags tror jag det är. Han skrev igår att han kände sig lite dålig, så om han är sjuk så får jag ligga och ta hand om han haha, klia han på ryggen och så för att han ska må bättre ;) .

Hade en jobbig dröm i natt :( Usch säger jag bara haha !

Nu ska jag dricka mitt kaffe och säga till min mamma att hon ska gå och handla cigg haha, för det orkar dock inte jag. Och hon får faktiskt gå och handla cigg nu för hon väckte mig med en dammsugare hhahaha !!


I alla fall så har jag kollat rundor lite på olika bloggar och så. Kom in på en tjejs blogg KanDee heter hon =). Hon målar riktiiiigt fint ! Hon har en tavla som jag har fastnat för hehe.. Tryck på hennes namn så kommer ni in på hennes blogg !


Hör av mig lite senare :)


Helgen i bilder :)




Long time..

Sorry för min jätte dåliga uppdatering. Men antingen är det mina data där hemma som strejkar eller mitt internet. Vet inte riktigt vilket, men jag hoppas att det funkar snart iaf :)
Just nu så sitter jag hos min bror och ska städa till honom. Sen när jag kommer hem så ska jag städa där hemma :)

Ja en liten resume kanske.
Jag fyllde år i Söndags men det var nog en av de sämsta födelsedagarna jag någonsin har haft ! Varför behövder vi inte gå in på här, vissa vet varför, vissa inte, så är det helt enkelt. Casper kom hem vid 8 tiden i Söndags kväll. Blev kvällsmat för honom och sängen direkt hehe. Sen så kollade jag och Niklas lite tv.
Igår hände det inte alls mycket. Pappa var och hälsade på en runda på förmiddagen för han åkte hem igår eftermiddags :( Var hemma typ hela dagen, men fick inte mycket gjort för det hehe. Niklas kom på kvällen så kollade vi film och så.
Var meningen att jag skulle ha lämnat Casper på dagis imorse men blev inte riktigt som jag planerat för när vi kom till dagis så hade de visst planeringsdag, jaja sånt som händer :P Så vi gick till Ica och köpte bullar sen tog vi bussen till Micael och nu sitter vi här :) Casper kollar på Bondgården (eller vad den heter). Jag har plockat undan och ska snart diska. Sjukt tråkigt att städa, men vad gör man inte för pengar ;)

Vad som händer annars i veckan vet jag inte förutom att jag ska till Ams den 3.e. Roligt, eller inte. Men ska hitta en aktivitet enligt dom. Jag hoppas dom har danska kurs eller så. Så man kan lära sig språket där och sen söka jobb flitigt i Dk :) Hade inte varit helt fel kan jag tala om !!!!

Har nog inte så mkt mer att skriva förtillfället tror jag.

Vissa kanske tkr vi är dumma i huvudet som försöker gång på gång på gång. Men älskar man varandra så är det svårt att släppa taget ! Jag vet inte vad det är med mig, har aldrig varit så här svag för en kille innan. Det är nått speciellt med honom ;)

Nej nu ska jag fortsätta städa så vi slipper sitta här hela dagen :P

Ha en fortsatt bra dag så hörs vi när jag mitt internet vill funka igen :)


Sims nörd ;)

Fick äntligen igång mitt jävla "Sims 3" spel haha. Funkade inte innan, så har hållt på och försökt fixa det hur länge som helst nu. Och nu fan gick det, men hur jag fixa det vet jag inte haha. Bara flytta lite mappar hit och dit ;) . Så nu har man nördat sig med det spelet i några timmar haha. Ska strax gå och lägga mig så jag kommer upp imorgon. Känner mig helt frisk nu så jag ska hem till söt imorgon och mysa !

Fryksäter har inte skrevit på ett tag har jag märkt, har inte snackat med henne på hela dagen iheller :/ .. TOSSE var håller du hus ?! ;) haha ..

Skriver mer imorgon =)
Puss och Kram



HAHAHA Jag va tvungen !!
Jag vet jag e en riktig nörd nu ;)
Gissa vem de e på bilden ?!
MOHAHA de e jag och "Söt" ..
Usch, man har verkligen inget liv..
Söt kommer mobba mig de luxe när han sett detta hahaha..
MEN han ska va snäll annars kliar jag inte han på ryggen imorgon ;)

GOD NATT
Från Sims nörden ;)

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAA!!!

RSS 2.0