Det var inte igår..

Hittade en gammal skiva med en massa gamla bilder på haha. Fyfan, att man har sett ut så ! Knappt så jag vill lägga ut dom :P Men skit samma haha. Har ni något att skratta åt i alla fall ;)

Klicka på bilderna för att få dom större :P



Usch, kan man se mer "fjortis" ut HAHA



Osminkad?! Herregud..




Förändrats?! hahaha!!

HAHAHA vilka minnen..
Tack gode gud att den tiden är över..
Vad tänkte jag med?! HAHA
Hur kunde jag se ut så..


Gog morgon :D

Vaknade för ett tag sen.. Min feber är äntligen borta ! Men har fortfarande ont i halsen och är trött i kroppen. Men det börjar gå bort i alla fall :) . Så nu slipper man slösa pengar på att gå till doktorn haha.

Blir nog att jag bara sitter hemma idag också och tar det lugnt, inte lönt om jag drar ut och sen blir mer sjuk igen imorgon..

Haha fick ett sms från Mimi i morse.. Tänkte inte på att hon är sjukt rädd för clowner . Och i mitt inlägg igår "konstiga fobier" så hade jag lagt in en massa bilder och en bild på en clown :P . Men har tagit bort den nu haha. Sorry Mimi ! ..

Nu väntar jag på att kaffet ska bli klart. Ska dricka min första kopp kaffe se i Torsdags.. Fan va gott det ska bli, ska njuta som aldrig förr haha .

Tänkte kanske fixa en ny header till vår blogg, får se om jag orkar :P . För börjar bli trött på den vi har haha..

Puss&Kram


Dags och sova.

Mår lite bättre nu faktiskt! Skönt som fan.. Nu hoppas jag bara att jag inte är värre igen när jag vaknar i morgon, då kommer jag bli smått irriterad..

Nu vill jag bli frisk så jag kan åka hem till söt och klia han på ryggen ;) eller vad säger du? ;)


Konstiga Fobier..

Hade absolut ingenting att göra så jag letade efter en massa olika fobier. Kom in på en sida och hittade dessa...



Ablutofobi
- Rädslan för att bada och tvätta sig


Ambulofobi - Rädslan för att gå

Geliofobi - Rädslan för att skratta

Ideofobi - Rädslan för tankar och ideer

Tapofobi - Rädslan för att bli begravd levande

Hedonfobi - Rädslan för att njuta

Geniofobi - Rädslan för hakor

Anablefobi - Rädslan för att titta upp

Phronemofobi - Rädslan för att tänka

Alliumfobi - Rädslan för lök

Eleutherofobi - Rädslan för frihet

Ergofobi - Rädslan för att arbeta

Kathisofobi - Rädslan för att sitta ner

Coulrofobi - Rädslan för clowner

Sitofobi - Rädslan för mat

Epistermofobi - Rädslan för kunskap

Philofobi - Rädslan för kärlek/bli kär

Ophthalmofobi - Rädslan för att öppna ögonen


Peladofobi - Rädslan för flintskalliga personer

Eufobi - Rädslan för att höra goda/glada/positiva nyheter

Hippopotomonstrosesquippedaliofobi - Rädslan för långa ord


Japps, de var dom jag hittade , haha.
Den sista kan jag inte ens säga.. :P





Rastlös..

Nu börjar jag bli fruktansvärt rastlös och har sjukt mycket spring i benen haha. Hela helgen förstörd för man varit sjuk! Jävla skit.. Om min halsfluss inte är bättre imorgon så ska jag nog till läkaren och säga till dom att dom får operera bort mina jävla mandlar så jag inte kan få halsfluss mer. Det jobbiga med när jag får halsfluss så får jag alltid feber och så också. Vet inte om andra också får det?! Men jag får det i alla fall varenda gång.

HAHA det knacka precis på vår dörr, så jag öppna och där stod det 2 killar och skulle sälja bullar till deras klassresa.. Jag bara - Nej tack, e inte sugen på bullar... haha! Sen stängde jag dörren och gick in i mitt rum och kom då på att jag stått i string och en lång tshirt framför dom haha. Som tur är så var tshirten lång så dom fick inte se så mycket hahaha! Korkad man är ibland..

Så vad ska jag göra idag? GISSA.. Sitta lite på datan, äta lite yoghurt, sova, gå upp mitt i natten och sätta mig på datan igen ett tag, äta lite mer yoghurt och sen sova igen.. Ungefär det jag gjort hela helgen.. Så det blir nog det jag gör idag igen. Roligt va? ;)

Min syster ska ha barn nu i September ju =) LÄNGTAR ! Ska bli kul som fan.. Det är ju uträknat till den 21 September men jag tror den kommer tidigare.. Och jag tror det blir en liten pojke. Själv ska jag nog inte ha barn. Jag vill ha barn och så men sen å andra sidan så vill jag inte haha. Det räcker väl med att båda mina systrar har barn ;) så kan man passa dom lite då och då istället för att skaffa egna. Det är så att jag är fruktansvärt rädd för att föda. Jag var med på min äldsta systers förlossning och de va ingen trevlig syn.. Fyfan haha. Så jag vete fan om jag hade kunnat gå igenom det själv haha. Jag är väldigt känslig, kan knappt pierca mig för då börjar jag gråta hahah.. Men men , får väl se i framtiden om man får en liten bebis eller inte..

Nu ska jag äta min "goda" yoghurt och sen sova.. Gud va roligt..

Saknar dig Hjärtat <3



Fryksäter 24 år idag !!

 


God morgon..

Vaknade för en timme sen typ, av att jag fick ett sms :P . Så nu är jag uppe.. Men jag kommer antagligen gå och lägga mig aldelles strax igen! Ska bara äta min äckliga yoghurt och dricka lite vatten, ta två panodil och sen sova bort min feber och min halsfluss. Jag är trött på att vara sjuk nu. Jag är en väldigt rastlös människa om man säger som så. Och när jag är sjuk så får jag panik för jag kan inte bara ligga och vila hela tiden. Men nu är jag ju så illa tvungen, för så fort jag hoppar till lite så blir jag helt yr av febern :P . Livet är inte lätt ;) . Jag kan ju säga som så att när jag väl blir frisk så kommer jag ha så mycket spring i benen så ingen kommer orka umgås med mig haha!

Jag har inte fått svar från något av jobben jag sökt. Mindre roligt.. Men hade egentligen inte förväntat mig något annat. Med min vanliga otur så lär jag ju inte få något jobb fråns jag är 50 år.

Börjar bli väldigt trött på att bara sitta hemma och glo och inte ha några pengar. Jag trivs faktiskt med att jobba. Folk frågar mig varför jag inte går utbildning eller så, och nej jag tänker inte göra det för "plugga" är inget för mig. Jag verkligen hatar skolan och har alltid gjort det. När jag jobbade som servitris innan så trivdes jag som fan och man kände att man gjorde något för pengarna. Istället för att sitta och skriva prov och arbete och skit.. Nej tack!

I alla fall så tycker jag att jag kan bli frisk idag haha. Stor chans ;) .. Jag kommer inte bli frisk idag, för jag har fortfarande vita prickar i halsen och lite feber kvar. Så imorgon kanske jag börjar friskna till.. Man kan ju alltid hoppas! Så jag får träffa Söt någon gång <3

Skriver kanske lite senare när jag sovit någon timme till :)



Min födelsedag !

En förgyllde min dag med en kram, en puss kinden och ett jätte stort grattis och det var Adrian ! En förstörde den, men den nämner jag inte ens namnet på! Känns inte så lönt. Nu vet man vilka man kan värdera till hjärtat och vilka inte !


JÄvligt konstigt att jag får skit för en massa på min egna föedelsedag. Man märker vem som betyder något egentligrn !



Fortfarande sjuk !

Gick och la mig vid 18.00 tiden och vaknade nu vid 23.00 typ. Sen när jag väl hade vaknat så kunde jag inte somna igen, för jag va helt svettig och sen va jag kissinödig hahaha! Och nu är jag hur pigg som helst. Har fortfarande feber och ont i halsen :( . Riktigt jävla jobbigt är det !

Drömde om Söt hela tiden när jag sov hehe.. Jag kommer ihåg vad jag drömde men det skriver jag inte här ;) . Och nej det va inget snusk... Jag har faktiskt inte bara snusk i huvet haha!

Nu har jag precis ätit yoghurt, inte speciellt gott att äta när det inte smakar något för man är sjuk.. Så har knappt ätit något i helgen..

Nu ska jag snart gå o lägga mig igen, inte lönt och sitta uppe nu ju ! Alla är ute och festar så man har ingen och prata med :( haha!

Saknar dig som fan söt :( Så jävla irriterande att jag ska behöva bli sjuk den helgen vi skulle haft myshelg! Jag som ville va med dig och sova bredvid din sida och bara mysa.. Tycker om dig mycket <3


.......

 


Sexy Bitch !




Jag vill inte...

..vara sjuk mer nu!

Det är skit tråkigt att bara sitta här hemma själv och glo in i väggen haha. Finns fan inget man kan göra när man är sjuk! Finns inga bra filmer man kan kolla på och det finns typ ingen inne på msn som man kan snacka med.. Och så går man in på facebook och då heter alla typ "feeeeest ikväll" . Skit er i näven allihopa haha!

Men nej gå ni alla ut och ha jätte roligt medans jag sitter här ensam och emo. Bara skit i mig, gör det ! xD HAHA skämt åsido ;) . Jag är i alla fall inte bakfull imorgon !

Så vad ska jag hitta på idag?
Kan inte bara sitta och glo..
Då får jag panik..



Lördag !

Pappa ringde och väckte mig kl 11 och sa: Är hos dig om en halvtimme. Var klar då. En yrvaken Tosse studdsade upp ur sängen snabbare än en höna skiter :P Tog morgon ciggen och klädde på mig. Väckte Niklas och gick ner till parkeringen där pappa stod och väntade i firmabilen. Åkte till hans lägenhet och gick ner med tvätten i tvättstugan. Stoppade i första maskinen. Sen körde vi till Oj och köpte lunch. Blev grillad kyckling och potatissallad, muuuums ! Åkte till lägenheten igen och åt. Och nu ligger pappa på soffan och snarkar men det är inget ovanligt ;) Jag håller på att tvätta. Ska ner nästa gång om 40 minuter. Ska snart vara snäll mot pappa och diska till honom :)

Ikväll händer det inte så mkt vad jag vet. Blir nog ingen middag och så verkar det som :( Är sugen på att dricka någon cider och sen sticka til Dickens eller nått. Bara för att vara social. Vill egentligen till kräftskivan, men har ju inte betalat eftersom det var meningen vi skulle ut och äta och så, sen så får bara dom som betalat komma dit. Men men.. kommer fler kräftskivor som tur är :)

Inatt när Niklas kom till mig så åkte vi ner till Dickens. Så kul det var haha. Även fast man var nykter och så :) Så kul och reta dig bruden ;) Så arg du var ;) Inte vi som är äckel utan det är du :D Jobbigt va ? ;)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Hmm..

Är sjukt trött. Kom inte i säng förens typ 5 imorse. Jävla Niklas ;)

29/8-09 blev det vi igen :) <3

Nej nu ska jag diska innan jag somnar sittandes !!!

Imorgon fyller jag år :D :)


Blööö !!

Halsfluss, Feber, ont i nacken, trött i hela kroppen... Japp det är vad jag får stå ut med nu haha! Orkade egentligen inte skriva blogg. Men har inget annat att göra haha!

I alla fall så blev det ju nu ingen "myshelg" hemma hos söt :( . För jag vill inte åka hem till honom och ligga och gnälla och så vidare. För jag är sjukt gnällig när jag är sjuk haha. Jag blir som en femåring ahaha!!

Vaknad vid 12 idag. Så jag satt på kaffe.. Men kan fan inte dricka det, för det gör skit ont i halsen då.. Så nu får jag klara mig utan mitt älskade morgon kaffe.

Min mamma skrämmde skiten av mig igår haha, hon bara "tänk om det är svininfluensan!!!" hahaha.. Men det är det dock inte.. Det är Halsfluss och inget annat..

Fattar bara inte hur jag kan få det nu igen, jag hade det för typ en månad sen.. Jävla skit..

Skriver senare !


Ojojoj.

Som jag kommer... Ja ni vill inte veta vad !! Men det vet jag. Och som jag kommer ... när jag träffar dig din .... !!!

Nu säger jag godnatt och sovgott !


Fredag !

Idag har det inte hänt så mkt. Var med Niklas en runda hos Annsofie. Efter det gick vi till Maxi. Sen hem med Attack och Baby till Annsofie igen. Sen gick vi hem till mig igen, men stannade på parkeringen och väntade på Cindy som skulle komma och hämta Casper :) Stod och pratade ett bra tag med henne innan dom körde. Sen gick jag och Niklas upp till mig. Lagade lite mat och duschade och så. Vid halv 7 var jag hemma hos Adrian. Satt och små drack där lite tillsammans med han, Rille och Snälle David :) Sen när Adrian och Rille gick till Frida så fick jag och David till pizzerian och käkade. Efter det begav vi oss också hem till Frida. Och vem träffar man inte är om Fredrik Högberg i egen hög person. Det var MÅNGA år sedan man träffade honom. Men kul att se honom igen. Jag och David hade inte jätte kul där. Så därför är jag hemma så här tidigt. Men som tur är så kommer det fler dagar :)

Ska äta en macka och sen blir det sängen. Har börjat på ont i huvudet !

Skönt att jag fick förklarat för dig ! Vill liksom inte vara ovän med dig. Aldrig att jag skulle tacka nej till kräftskivan pga att L inte ska dit. Skulle inte falla mig in !!!

Nej säger godnatt nu !


Skit dag..

Jaha.. Då var det halsfluss ändå.. SKIT KUL! Har fått feber, ont i halsen och är trött som fan. + att det gör ont när jag andas och har ont i gommen :/ . Fattar inte detta, va för fan sjuk bara för ett tag sen ! Detta börjar gå mig på nerverna ..

Så nu ska jag inte hem till Söt :( . Riktigt sur e jag.. Bara för att jag vill helst inte sätta mig på en buss och sen kanske råka spy ner hela bussen.. Det e lite jobbigt om det hade hänt haha ! Så nu får man sova ensam hela helgen.. Om jag inte mår bra imorgon vill säga ! Man kan ju alltid hoppas.....

Suck på allting just nu!!!!


SAKNAR DIG !! <3



Helg !

Ja då är det Fredag och jag ska inte festa, förvånade? haha! Och jag ska inte festa imorgon iheller.. Jag har slått huvet haha! Nej men det blir en myshelg med Söt =) . Kolla film och ta det lugnt! Kan va skönt ibland. Även om jag känner att jag börjar bli lite festsugen nu :/ .. Men det går väl över haha! Det är ju bara för man är van vid att festa varje fredag.. Men måste dra ner på festandet fan.. Inte bra !

Söt hade laddat ner en skräckis och en komedi , sen har vi många avsnitt av supernatural vi ska glo på också =) ! Låter bra tycker jag . Mycket bättre och mysigar att ligga och gosa hela helgen än att festa som en gast och sen va bakis nästa dag..

Skrev innan att jag har fått halsfluss men jag tror inte det är det. Bara jag som överreagerar haha! Får väl se imorgon..

Skriver senare , ska dricka kaffe nu =)


igen?!?!?!

Vakna precis av att jag hade ont i halsen. Min första tanke "INTE HALSFLUSS IGEN" .. Så jag kolla mig i halsen, och jo det e fucking halsfluss!! Hur i helvete kan jag få det IGEN ? Jag hade det bara för nån månad sen..

Skit kul detta ju!!



Till söt imorgon =)

Nu ska jag nanna kudden och drömma mig bort...
Är det bara jag som verkligen älskar att bara drömma?! Alltid när jag går och lägger mig så ligger jag och drömmer mig bort till ett helt annat ställe än var jag är. Det är underbart ! Och att man kan göra vad man vill i sin dröm och se ut hur man vill ;) hahaha !

Vill ni veta vad jag brukar tänka på när jag ska sova hahahah ;) . Det får ni inte ! Mohahaha..

Nej nu lämnar jag er ! Skriver innan jag drar iväg till den underbaraste imorgon ..
Gud vad jag tycker om dig!!


SOV GOTT <3

Ensam igen :P

Marie stack precis till tåget. Hon skulle hem till sin pojkvän =) Så nu sitter jag här och dricker kaffe och har tråkigt! Finns fan inget och göra så jag får sitta här som en emo haha !

Jag är på sånt skit humör idag och har varit det ett bra tag. Och sen har jag ett sår på ballen och det gör ont hahahah!!! Kan knappt sitta :( Ajaj! Jobbigt va..

Kan lika bra gå och lägga mig och sova bort hela livet, just nu hade det varit skönt som fan ! Äääh skiter i allt och alla nu, man märker ju att folk börjar dissa en nu.. Men gör ni så! Bryr mig inte. Klarar mig utan er, jag trugar inte någon! Så skit er i näven. Usch, just nu hatar jag alla..

Ge mig en öde fucking ö NU !!!!!!!!!!!




Träning

Ja nu är det bestämt. Jag ska börja träna med Jenny Å :) Kommer bli så grymt skönt :) Ska börja nästa månad :)
Adrian var här en runda innan och då pratade han om sin träning så jag blev grymt sugen :) ¨
Nu jävlar ska dom här förbannade extra kilona bort :) Ingen skräpmat och mkt mindre sprit. Det är nice, kanske inte i början men sen när man ser resultatet :)

Nu håller jag på att tvätta för fulla muggar. Snart klar, hade inte så mkt som tur var :D Hade bara 3 maskiner :)
Annars ikväll händer det inte allt för mkt. Ska nog kolla på Mänsom hatar kvinnor. Har inte kommit så långt än :P

Imorgon ska Casper till Jocke. Jag kanske ska på nån tema fest på D-hög med Adrian o co :) Adrian sa innan att han skulle fråga hon tjejen om jag kunde följa med. Skönt så slipper man sitta hemma och det är nära och bra hem åxå :) Jag kan inte dricka allt för mkt ändå för ska upp tidigt på Lördag och tvätta åt pappa.

Har varit på Lidl och handlat så nu är frysen full igen. Billigt och bra på Lidl :)

Nej nu ska jag fortsätta äta mina toast och sen om en halv timme blir det tvättstugan.

HAHA för jag fyller ändå år på Söndag :D


Linda&Marie

Umgås med Marie som sagt =) . Har snackat och tagit foto haha . Jag vet, "sällan jag tar ego bilder" ;) mohaha ! snart ska jag färga håret på Marie ! Skriver senare <3





Torsdag !

Hela in dag är förstörd. Varför tänker jag inte ens skriva här. Egentligen en skit sak, men ändå inte.. Är själva principen liksom.

Hur snäll man själv än är mot folk så får man bara skit tillbaka. Jag är så fruktansvärt trött på det ! Jag ska aldrig mer ställa upp för någon eller vara snäll mot någon för det lönar sig faktiskt inte i längden. För dagens människor är så fruktansvärt ego ! Jag är så trött på det. Och ja jag vet att jag är alldeles för snäll, men nu ska det bli ändring på det. Vill jag inte så blir det en nej och sen så skiter jag blanka fan i hur sura ni blir.

Idag händer inte så mkt. Ska storhandla, men får bli på Lidl för pallar inte ta mig till Willys. Blir att tvätta ikväll och då ska jag passa på att dra en runda med damsugaren med. Lika bra att få det gjort !!

Nej nu ska jag ta mig en macka !


Good night my darlings ;)

Nu ska jag aldelles strax gå och lägga mig och sova. Och idag får man sova helt ensam igen :( . Jobbigt värre haha! Så det kommer bli att man ligger och kollar upp i taket i 2 timmar innan man lyckas somna haha. Men måste gå och lägga min nu snart för annars kommer jag inte upp imorgon och Marie ska ju som sagt komma hem till mig. Så ska vi sitta och snacka en massa och så vidare.

Sen på Fredag åker jag hem till söt och stannar hemma hos honom till på söndag ! Ska bara ligga och glo film och mysa hela helgen, så det e nice.. Bara för inte ni har någon och mysa med mohaha ;) skoja haha. Nej men det e nice att man slipper sova ensam på hela helgen. För det finns inget mysigar än när han ligger och håller om mig hela natten ;) Asså jag träffar honom bara för jag ska ha någon att sova bredvid.. HAHA nää nu skämta jag, vet att han läser mig blogg så ;) Hade jag tyckt så så hade jag ju inte skrevit det här haha ! Nej men det är inte sant i alla fall. Jag är med han för jag tycker om han och trivs i hans sällskap, även om han är lite psycho ;) HAHA! Och det skojar man inte bort haha.. <3



Nästa vecka har jag absolut ingenting planerat ännu. Så vill ni umgås så slå en pling vet ja ;) haha ! Jag kommer ju inte sitta hemma i alla fall. Och jag hittar alltid på något att göra, som tur är!

Åt precis glass haha och 2 mackor =) Har blivit sån hungrig nu på natten alltid.. Inte så bra! För om man äter för sent så går man upp i vikt. Och jag har redan gått upp i vikt igen , ÅNGEST! Så nu börjar man få lite panik haha. Så det är sista gången jag äter så här sent.. Och sen måste jag fan gå ner dom kilona jag gått upp igen ! Annars snear jag ..

Usch, ångest att man inte har några cigg så man e tvungen att gå och handla direkt när man vaknar haha, jobbigt va. Nej nu ska jag gå och lägga mig och förhoppningsvis somna snabbt som attan. Och glöm nu inte hålla tummarna för att jag får något jobb snart!!!! ;)

Sov gott alla söta personer som läser detta ;) haha .


( haha inte fan e man vacker när man sover iaf xD, vete fan vem som tagit denna bilden?! )
HAHA orka min dickens stämpel på armen också hahahahaha!!!

När trollmor har lagt dom 11 små trollen och bundit fast dom i svanseen,
då sjunger hon sakta för 11 små trollen de vakraste ord hon känner..
Oh aj aj aj aj buff , Oh aj aj aj aj buff..
Oh aj aj aj aj buff buff,
Oh aj aj aj aj BUFF
!!

Haha sån god natt visa min mamma sjöng för mig när jag va liten xD

HAHAHA JAG HITTADE DEN PÅ YOUTUBE ;)







HOPPAS!

Har precis sökt 4 stycken jobb som servitris, eftersom det är det enda jag har erfarenhet av så får man ju fortsätta på det så länge. Jag har sökt 2 stycken jobb i Göteborg, 1 jobb i Malmö och 1 i Helsingborg. Så nu kan man ju hoppas att i alla fall ett ställe hör av sig haha. Hade varit nice som fan i alla fall !

Sen om jag nu skulle få jobb utanför Helsingborg så gör det faktiskt ingenting. Hade bara varit kul och komma ifrån denna tråkiga hålan och komma till ett nytt ställe =). Har bott i Helsingborg hela mitt liv och här e fan inte roligt haha ! Och sen om jag nu flyttar typ till Göteborg så ska egentligen inte det betyda att jag förlorar alla mina vänner här. För om det är riktigt vänner så kommer dom och hälsar på och jag kommer såklart och hälsar på i Helsingborg !

Nu bara hoppas jag att någon av dom hör av sig! Hade varit skönt som fan!!
Så håll nu tummarna för mig ;) .


Puss&Kram


Dagarna går snabbt

Ja fy fan vad dom flyger förbi. Ju roligare man har ju snabbare går dom. Och man blir bara äldre och äldre. Varför kunde det inte varit så att man bara blev yngre och yngre, såååå kul haha.

Måste gå in på det som Linda skrev i detta förra inlägget. Jag saknar med dom tiderna då vi alltid vara här hos mig. Kollade film, bakade kanelbullar, spelade kotte, var på spökrundor m.m. HAHA så kul vi hade :) Och jag och David var helt klart det bästa laget när det gäller att spela kotte :D Man saknar den tiden som fan och ändå var det inte så länge sen om man tänker efter.

Lite bilder sen "förr":


Idag har jag, Niklas och Casper varit i stan. Fixade med papperna och så. Sen käkade vi på Max. Tog bussen hem, var meningen att vi skulle en runda till Gubbaparken men blev inte så för Casper blev bajsnödig :P Gick hem så han fick göra sina behov. Efter det gick vi hem till Annsofie och terroriserade henne MOHAHA. Satt där en stund sen gick vi hem till Dorthe och fick lite mat i magen :) Sen blev Casper bajsnödig igen så det var bara att bege sig hemåt hehe. Han har fått sån dille att han BARA ska bajsa på pottan, men bättre det än i byxan :P

Nej nu ska jag och Niklas kolla på Anaconda 4. Sen blir det sova så man inte sover bort hela dagen (om man nu hade kunnat det när man har en terrorist som Casper som kommer och pussar och kramar en så fort han vaknat).


Ge mig pengar!

Direkt när jag får pengar så står dessa grejerna högst upp på listan ;)



Vill ha NU, NU, NUUU !! xD



Förändrats..

Känns som om allting har blivit annorlunda typ. Man umgås typ bara med samma personer nu hela tiden. Asså nu säger jag dock inte att det är fel på dom jag umgås med haha ! Så misstolka mig inte!!

Bara det att alla man umgicks med innan är typ borta eller något. Eller så träffar man dom bara på helgerna när man festar eller typ en gång i månaden. Klart jag älskar och umgås med dom jag umgås med nu. Men man saknar ju dom gamla tiderna typ.


Man kan ju undra varför det har blivit såhär?

Hade alltid sjukt kul med hela gänget innan :) , typ när vi alla satt hemma hos Fryksäter allihopa och kolla film och snacka. Det var kul som fan, och när vi spela kotte haha! Som jag och Sara ägde alla ;) och sen fick David ryck på mig när jag va i samma lag som han bara för vi förlora hahaha! Och när vi alltid hittade på en massa saker och sånt.
Jag saknar det...



Jaja allting ändras väl.. Känns bara tråkigt att vissa slutar höra av sig och så vidare.. Men vad ska man göra?..

Puss&Kram





Hemma


Igår åkte jag hem till Mimi med söt =) . Vi käka lite och satt och snacka. Stack hem idag för ett tag sen..

Så nu sitter man hemma och dricker kaffe.

Imorgon ska jag umgås med Marie antagligen och sen hela helgen ska jag & Söt ta det lugnt och mysa ! :)

Skriver senare <3


Onsdag !

Igår så tillbringade jag och Casper hela eftermiddagen med Mia och Lukaz :) Började med att vi åt pizza på D-hög. Träffade Mimi E och Emilia :) Sen drog vi vidare till Gubbaparken så barnen fick leka av sig :) Hade tyvärr inte tur med vädret då det regnade lite då och då så det slutade med att vi gick hem till Mia och satt där en stund. När jag och Casper kom hem så fick han lite kvällsmat sen blev det sängen direkt för han var skit trött. Jag satte mig lite vid datan och så. Sen la jag mig i sängen och väntade på Niklas (som alltid är lika dryg). När han kom så kollade vi på Miami Vice som gick på tv, men jag var rätt trött så somnade rätt snabbt haha. Snällt sällskap jag är då :P

Jaha vad händer idag då ?
Jenny Å och Elliot kommer på besok :)
Måste ner till stan mellan kl 2 och 3 och fixa nya papper till Ams och försäkringskassan då min kära mor slarvat bort dom jag hade :( DRYGT !
Måste få tag på Set med och se om min tröja är hos honom !
Vad som händer ikväll har jag ingen aning om. Sånt man märker !

Sen så fattar jag inte riktigt varför du är sur på mig !! Jag skrev bara och bad dig ta bort mig pga att jag ska firas av pappa och co på Lördag då jag fyller år på Söndag. Enligt mig så går inte hela världen under pga det. Hade jag vetat det tidigare så hade jag sagt till då !!! Inte lönt att bli ovänner pga en sån här sak !!

Nej nu ska jag gå och kolla vad lillkillen gör för han är rätt tyst :P


Bye Bye

Nu ska jag bara göra ve mig. Nej jag har inte gjort det än haha.. Har haft för mycket tankar i huvudet , as usual !

Sen ska jag vänta på min mamma och snacka med henne. och sen dra iväg hem till Mimi och umgås !

Ni får ha det bra och hoppas ni har det bättre än mig ;)



Puss&Kram




Trötta mig..

Kan man bli mer trött och irriterad än vad jag varit den senaste tiden.

Är så trött på att en viss person ska få mig att må dåligt hela tiden. Bara lyssna på mig istället och fatta vad jag säger istället för allt skylla att på mina kompisar och så vidare. För jag har fan en egen jävla vilja. Tro de eller ej ;) . Men så är det i alla fall! Men denna personen tror ju att alla andra bestämmer över mig. Jomen visst gör dom det, om dom säger hoppa det e ju klart jag hoppar då.. Eller inte! Jag är så trött på detta gnället och jag är trött på ditt jävla skit humör som går ut över mig varenda dag. Jag orkar inte bråka mer.. Så fort något händer eller om jag inte vill göra en sak som jag bestämt innan ja då är det mina kompisars fel, för dom har isåfall sagt att jag inte får göra det. Haha hur korkat låter det inte? Har du själv tänkt på hur jävla dumt det låter? Antagligen inte , för då hade du inte yttrat dig på det sättet. Jag vet faktiskt inte vad som har hänt med dig. Men du har blivit en helt annan person.

Jag har försökt att ignorera ditt snack och försökt skita i att hetsa upp mig och börja bråka. För jag vill inte bråka! Men nu är det slut med det, idag kommer jag säga EXAKT hur jag tycker och tänker. Sen kan du börja gråta eller va fan du vill... För jag bryr mig inte mer!! Du skiter ju tydligen i att du får mig att må skit varenda dag, så varför ska jag bry mig?
Jag ska sluta va så helvetes snäll nu.. För varför ska jag va snäll mot alla och sen få skit tillbaka???
Ska det vara så ?!

Jag vet inte vad jag ska göra nu faktiskt. Är bara väldigt trött på allt som har med detta att göra nu. Vill bara sluta höra ditt gnäll och ditt skit snack..

Jag gör som jag vill och inte som alla andra vill. Sen får alla tro vad fan dom vill.. Jag vet att jag kanske har förändrats men det e fan inte till det sämre, så varför gnälla? Är det fel att jag inte vill supa skallen av mig varenda helg mer? För det verkar fan som om du vill att jag ska det när du säger som du säger.. OCH nej jag har inte förändrat mig för någon annans skull..

Jag kan vara ärlig och säga att en person har hjälpt mig på traven. Men han har inte bestämt någonting.. så snälla lägg ner.. Eller du kanske vill att jag ska bli alkis och supa ihjäl mig varje helg? Ska jag dricka på vardagarna också eller?
Blir du nöjd då!




Du säger du vet allt om allt och alla.. yeah right! Du vet ingenting, så istället att du kniper käft!!

Vet ni vad jag vill nu ?
Jag vill bo på en öde ö ! Bara jag och en kokosnöt som jag ska måla ögon, näsa och mun på och kalla för Kalle och så ska jag och Kalle sitta helt ensama på den öde ön och prata hahahahaha !

Varför är det alltid så att så fort man börjar må bra och trivs med livet så är det alltid något nytt skit som ska få en att må dåligt igen. Kan någon förklara det för mig? För så har det varit för mig i hela mitt liv.

Äääh, orkar inte skriva mer nu! Måste tänka på hur i helvete jag ska göra idag... Har många tankar i huvudet just nu också. Palla denna dagen ! Varför vaknade jag? Fan va skönt det hade varit att bara sova bort hela dagen!!!!


Hoppas alla andra mår bra iaf =)
Puss och Kram

Btw .. Vad tyckte ni om mina teckningar? HAHA
Va dom inte fina ;)
Haha är man uttråkad och arg så e man !



Goddag

Mamma åkte hem igår, hon tog bussen 18.20. Jag och Casper gick och mötte Niklas vid Lidl halv 7. Sen gick vi hem till mig. Käkade lite och så. När Csper hade somnat så låg jag och Niklas och pratade en massa. Känns som om vi har rätt ut en hel del och det är riiiiiktigt skönt :) Sen när det blir vi, ja det är en fråga jag inte vet svaret på just nu :P

Ska snart iväg till Camillas och äta med Mia och Lukaz :) Sen blir det väl någon lekplats så barnen får springa av sig :)

Ikväll vet jag inte vad som händer faktiskt.

Meningen att jag skulle dratt till Ams och försälringskassan idag, men min kära mamma har slarvat bort mina papper :( Och har inte hittat dom än. Får åka ner imorgon och fixa nya papper. Tråkigt men sant. Ska ju ansöka om nytt bostadsbidrag. Ska göra det en gång om året. Sen så måste jag ha nytt papper ang mitt aktivitetsstöd. Så pengarna blir försenad denna månaden med. HATAR när folk pillar på mina saker.

Nej nu ska vi klä oss så vi är redo när Mia och Lukaz kommer :)

Skriver säkert sen igen.

Casper och Niklas <3


Gott med kaffe

Vad skulle man gjort utan sitt morgon kaffe och sin morgon cigg? Nää usch, då hade jag varit på dåligt humör hela dagen haha. Idag är det Tisdag.. den 24 Augusti va? Ja det e de :) . En månad typ sen har min syster en liten bebis =) !

Nu ska jag alldeles strax in i duschen och fixa mig sen. Sen ska jag iväg .

Skriver kanske lite senare !

Puss&Kram


SNYFT !

Skit länge sen jag kollade på Våra bästa år ! Så jag gick inte på deras hemsida --> Days.nu .
Kollade lite där :P, riktigt mycket som har hänt!!
Brady och Chloe har gift sig =) Så gulligt !!
Haha ja jag vet att många inte tycker om den serien, men JAG gör ;)

Bara för det så lägger jag in klippet på när dom gifter sig !



Fick faktiskt tårar i ögonen haha.
Jag vill också gifta mig och sånt hahahaa !
Som att det någonsin kommer hända haha..
 Ajja, God Natt <3




Inte trött som vanligt :P

Jag är inte trött för fem öre, så jag kommer nog inte kunna sova på ett bra tag. Så det blir väl att jag sitter uppe tills min mamma ska upp vid halv 6 och så dricker jag kaffe och äter en macka med henne haha. Sen kan jag lika bra gå och duscha och sen så kan jag sova i några timmar och gå upp senast 16.00 så hinner jag va hos söte innan 18 förhoppningsvis :D . Så det låter som en bra plan ;) .

Så vad ska jag göra tills klockan är halv 6 ? Ingen fucking aning :( .

Skriver kanske lite senare ;)


Har tråkigt :(

Sitter fortfarande uppe.. Kanske dags att gå och lägga sig? Finns inget roligt man kan göra på internet ändå och ingen rolig man kan snacka med. För antingen sover alla eller så spelar dom TIBIA ! ;) . Hahaha..

En sista cigg och sen ska jag sova. Så kanske man kommer upp i tid imorgon också.

SovGott och drömm sött <3

Jag vet i alla fall vem jag ska drömma om ;)






Vill shoppa !!

Satt och kolla rundor lite på internet på kläder =) Hittade lite fint faktiskt !

Så vad tycks om dessa kläderna ?

Kanske skulle skaffat kroppen till det först?! ASG


Skorna är rätt fina, fast inte jätte fina iofs :/.
Men sen å andra sidan så kan jag inte gå i skor med klack HAHA!
Det är sant, jag går som en idiot haha, får lära mig ;)




Linda är glad =)

För nu har jag fixat pengar till bussen imorgon =) Så nu ska inte Linda sitta hemma imorgon haha. Nej för linda ska träffa en sötnos och mysa hela kvällen med honom !! Nu e ni allt nyfikna på vem det är jag tycker om va? ;) Jobbigt va! mohaha!! Det är min sexiga tjur jag ska till imorgon ;) och han e nice !

Vem vet, någon dag kanske ni får veta vem det är . Men kanske inte hahaha !

Och ni som vet ska va tysta ;)

Puss&Kram Skumbanan


Hejhopp

Sitter hemma och har tråkigt som en get. Men har inga pengar till bussen så vad ska man göra. Får ju sitta hemma och glo som en idiot och har tråkigt.

Jaja ska inte skriva något tråkigt emo inlägg. haha. Känns som jag och Fryksäter varit lite negativa båda två på senaste tiden, men alla har sina dåliga dagar.

I alla fall så skiter jag i vad folk tycker och tänker nu. Jag orkar inte höra "gör de" "gör inte så" "e du dum eller så kan du inte göra" och så vidare.. Ni kan lika bra lägga ner. För jag gör som jag vill! Och jag lyssnar inte på er..

Jag tycker om dig som fan och vill verkligen att det ska bli du och jag mer än allt. Jag är lycklig när jag är med dig och det betyder mycket för mig. Du får mig alltid att må bra och när jag är med dig så känner jag mig trygg och vill aldrig lämna din sida. Tänekr på dig alltid och jag vet att det är dig jag vill vara med och det är dig som jag verkligen tycker om och jag hoppas du kan lita på det =) <3


HD stugan 2008

Satt och kollade gamla videos och bilder nu precis och hittade lite från när jag var i Hd-stugan med Marie, Sara och Maries pappa och hans tjej. Så kul vi hade där =) . Men jag har kännt typ Marie sens jag var cirka 6 år tror jag det är, så jag har varit med henne där nästan varje år sen jag var 6. Och vi har haft lika kul varje gång. Skit mysigt är det där! Vill dit igen :(

Så nu bjuder jag på lite bilder och så från förra året när vi var där ! =)
And as usual, så klickar ni på bilderna för att få dom större ;)



Skulle lagt in en video men youtube e ju segare än nått annat ;)
Så det sket sig haha, ni får va nöjda =)





Måndagen förstörd

Ja nu är den helt pajjad. Somnade innan och det var inte riktigt meningen och sov ett X antal timmar för mkt. Tur mamma var här så hon kunde hålla lite koll på Casper, men ändå.. Dagen är helt förstörd nu :( Jag och Casper som skulle träffa Mia och Lukaz ju ! Åhhh. Ja jag får hoppas dom vill hitta på något någon annan dag iaf.

Om en stund så ska jag och Casper följa mamma till bussen.
Sen ska vi träffa Niklas. Han ska följa med hem hit så ska vi prata ut ordentligt för en gångs skull. Utan en massa kompisar som säger vad dom tkr, utan sprit i kroppen m.m. Har fått ett bevis nu ang det i Fredags. Och jag hoppas att det beviset är på riktigt eller vad man ska säga. Ja, men vi får se vad vi kommer fram till ikväll. Det lär ni ju säkert märka här i bloggen. Jag vet (för att jag känner mig själv) att kommer vi börja bråka som vi hållt på innan så kommer jag inte klara detta med, men det gäller ju att båda kämpar och inte bara den ena !!!!

Har precis fått i mig lite mat. Det första ordentliga jag äter sen i Torsdags eftermiddags. Ja mår man inte bra psykiskt så gör man inte och då har man ingen aptit heller. Men nu verkar jag ju må bättre eftersom jag fått i mig lite mat iaf. Mår rätt så illa, men går väl över snart får jag hoppas !

Nej nu ska jag klä mig och Casper så vi är redo när mamma vill gå.

Jag tror Linda Malmquist sover ;) HAHA.


Tröttare och tröttare..

Ja det börjar jag bli nu. Äter lite knäckebröd just nu. Snart blir det duschen med lillkille. Mamma ska passa honom när jag är i stan. Går snabbare att inte ha honom med sig.

Pratade med Jenny Å på msn innan och vi bestämde att vi ska träffas med barnen på Onsdag :) Ska bli kul för det var sjukt länge sen :( Sist vi träffades så var det nere hos henne och Elliot på Plantan och denna gången blir det hos mig och Casper :)

Nej en cigg på detta och sen blir det en skön dusch.




Ingen sömn.

Nej har inte sovit något inatt. Fick reda på en sak natten till igår som inte var så kul att få veta. Så mina timmar har ägnats åt tankar till det från den sekunden jag fick reda på det tills ja typ nu. Tänk hur kärleken kan få en att må. Var ute och gick lite här på Dalhem inatt och rensade tankarna lite. Inte för att ja tror det hjälpte så mkt, men ändå..
Men nu har jag antagligen fått ett svar. Vet att ingen förstår vad jag pratar om. Men det är bara bra. Ibland får man vara lite kryptisk. Speciellt när det gäller saker folk inte har med att göra.


Nu har Casper fått lite gröt i magen :) Han leker med sina bilar på sitt rum :) Mamma ligger och sover och ska åka hem om nån timme. Vad som mer händer idag har jag ingen aning om. Sånt man märker. Kanske träffa Mia och Lukaz :)

Pappa ringde igår och bokade mig tills på Lördag. Jag ska tvätta till honom 12-16. Sen får vi se vad som händer eftersom jag fyller år på Söndagen och då ska han träffa mina fastrar så tror inte han har tid att fira mig då :( Han åker ju hem på Måndagen så förstår att han vill träffa sina systrar.
Så ska skriva till Snicki sen att han kan ta bort mig från Kräftskivan. Tråkigt men sant. Det kommer fler gånger som tur är :)

Nej nu ska jag nog ta mig en macka och sen joina Casper som har förflyttat sig till tvn och bolibompa :)


Orkar inte !

Skrev ett rätt aggressivt inlägg innan. Men tog bort det igen. Var bara onödigt av mig att skriva det här.. Men ibland gör man saker utan att tänka tyvärr. Jag va arg och ledsen och då tänker inte jag haha. Jag är fortfarande rätt irriterad men orkar inte bry mig mer. Jag är egentligen van vid detta nu. För det har varit såhär hela mitt liv och varför engagera mig nu?

Förlåt om mitt dåliga humör gick ut över dig, var inte meningen alls. <3

Har inte sovit på hela natten och klockan är nu 07.21 . Trött är jag men just nu har jag inte lust och sova ändå. Kommer bara bli att jag lägger mig ner och sen snurrar rundor och blir pigg igen. Så jag sitter uppe tills jag inte kan hålla ögonen öppna längre. Men det lär nog ta tid så..

Jag har så sjukt mycket inom mig.. En massa problem, tankar och så vidare.. Inget jag kommer ta här för det är mina problem och vill inte att alla ska veta.. Och så är det så att när jag väl blir sur så kommer all min aggresivitet som jag håller inom mig ut. Och sen när jag blir så arg som jag bara kan bli så blir jag ledsen och då kommer allt det ut också. Därför går mitt humör ut över andra ibland och det ber jag om ursäkt för.

Många säger att jag behöver prata ut om allt jag har inom mig. Men jag kan inte. Jag har alltid varit den som håller allt för mig själv. Det är inte bra i längden det vet jag. Och nu har jag gjort det i snart 21 år så det är lite svårt för mig att helt plötsligt bara "prata ut" om allting. Sen vet jag att om jag skulle göra det så skulle mina tårar aldrig sluta rinna. Så därför håller jag det för mig själv.

Jag vet att det låter skit dumt men ända sens jag var liten har jag tyckt att det var mesigt att gråta framför andra. Jag grät inte ens när jag slog mig eller något när jag var liten Utan till och med då höll jag det inne. Jag tycker inte det är mesigt när andra gråter, bara när jag gör det själv. Varför jag tycker så har jag faktiskt ingen aning om..

Jag vet inte hur många som har försökt prata med mig.. Mina gamla lärare, mina kompisar, mina systrar och andra. Men ingen har fått något ur mig. För sitter dom och tjatar på mig för länge så blir jag bara irriterad och går därifrån.

Men jag vet inte.. Någon dag kanske jag kommer prata ut om allt med någon.. Men när den dagen kommer vet jag inte. Kan va nästa vecka men också om 80 år hahaha !

Undrar ändå hur mycket jag har inom mig? Det måste va en jävla massa eftersom jag inte pratat med någon i hela mitt liv.. Usch nä, vill inte veta..

Slutar skriva nu :P annars blir det för mycket.

Hoppas alla har sovit gott eller sover gott haha ;)

Puss&Kram


...

Jag saknar den tiden då det var du och jag och när vi hade det så bra !

Frågan är om vi mår bättre med varandra eller utan varandra !?


God natt <3

Nu ska jag gå och lägga mig och drömma om dig <3



Bjuder på två bilder jag gjort :P
Den första gjorde jag idag, i brist på annat haha!




Den andra har jag gjort till Mimi.
Hon ville ha en ny header till sin blogg =)
Om hon kommer ha den vet jag inte men ja :P




Klicka på dom för att få dom större =)



Jag tycker om dig.

******************************************************************

Jag kan prata med dig mer än jag kan prata med någon annan.
Du får mig alltid att skratta.
Jag trivs med dig mer än jag någonsin har gjort med någon annan.
Älskar att sova bredvid dig och känna din närhet.
Du är den enda killen jag kunnat lita på.
När jag mår dåligt får du mig att må bra.

******************************************************************

Om det blir du och jag så kommer jag göra nästan
allt för att det ska funka mellan dig och mig.
Jag skiter i vad andra tycker och tänker om oss två.
För när jag är med dig så mår jag alltid bra.

Sen vet jag att många går runt och snackar en massa skit om mig, men jag bryr mig inte.
jag har gjort mina misstag innan, men det är misstag som jag aldrig kommer göra om igen.
Och jag hoppas verkligen du kan lita på mig när det gäller det.
Jag kan förstå att det kanske e jobbigt för dig att höra en massa skit om mig.
Men jag vill verkligen att du ska lita på mig när jag säger att jag blivit en annan
person och den personen jag var innan är borta.

Vill va med dig varje sekund.
Och när vi umgås och jag sen ska gå så vill jag inte.
Allt känns så tomt när jag inte är med dig..
När du inte ligger bredvid mig när jag ska sova så är det skit jobbigt
och tar timmar innan jag somnar.

Jag vill verkligen att du ska lita på mig.
Och jag vet att det kanske e svårt.
Men jag är inte samma person som jag var innan.

Jag tycker om dig mycket och ingen annan..
Och jag är verkligen seriös!






Tankarna är många

Ja det kan man lugnt påstå att dom är. Och inte kommer jag fram till något vettigt heller :( Tankarna håller på att mala sönder mig kan jag tala om. Tankar om saker som händer i Fredags, tankar om mitt och Caspers liv (om vi ska bo kvar i Hbg t.ex m.m.), mina känsor för en viss person m.m. Ja som sagt tankarna är många !!! Och förhoppningsvis så hittar jag svaren snart !!


..... ?

Just nu har jag för mycket tankar i huvudet IGEN.. Börjar bli väldigt trött på det nu! Men det är bara för att alla säger olika saker och alla ska lägga sig i mitt jävla liv hela tiden. Och sen att folk försöker säga hur jag ska va och så vidare börjar bli lite irriterande. OCH NEJ detta är inte till någon speciell person! För jag vet att en person kommer ta åt sig men de handlar inte om dig. Jag är bara trött på allt som är jobbigt hahahah. Känns som man inte kommer någon vart.. Men i alla fall så har jag blivit lite förändrad men den förändringen är bara bra. Men kommer aldrig ändra mig helt och hållet. För jag är som jag är och om någon tycker jag är knäpp eller något så skit er i näven hahaha !

Måste i alla fall tänka mycket på en sak. För allt blir bara jobbigare och jobbigare. Och det är nog dags jag bestämmer mig . Annars kommer allt bara bli jobbigare och till slut kommer jag bli emo hahahahah ...

Äääh skit samma... Ska inte skriva en massa tråkigt shit här :P .


Haha

Vet du vad det är för likhet mellan stochholmare och spermier ?
Det finns en jävla massa av dom, men det är inte många det blir folk av.

HAHAHAHAHAHAHA !!!



Hejhej!

Har inte skrevit på ett bra tag nu. Men inte varit hemma och så vidare.

I fredags så va vi hemma hos Tosse först och förfestade. Det va Jag, Tosse, Mia, David, Adrian, Dennis och Linus. Sen vid 23 tiden stack vi ner till Dickens som vanligt haha! Dansa som fan gjorde vi, och det e nice ;) . Drack rätt mycket där nere eftersom alla bjöd haha. Senare blev det lite drama men det e väl som vanligt haha. Ingen fest utan drama haha. Nej men det börjar bli lite jobbigt att man inte bara kan ha kul när man festar utan det är alltid något tjafs. Men det är väl sånt man får ta. Blir ju så ibland när alla är onyktra haha! Men jag hade kul i alla fall..

Några bilder sen i Fredags.
Några kanske e lite suddiga haha !



(1) Ego bild på mig :P (2) Tosse =) (3) Adrian

(4) David =) (5) Adrian och Dennis (6) David och Adrian

(7) Tosse och Mia =) (8) Jag och David (9) Mia =)


Sen igår va jag hemma hos Gasten och kollade film hela kvällen =) Mysigt. Eftersom man var bakis som fan så var det skönt och bara ta det lugnt och mysa.

Vaknade vid 14 tiden idag tror jag :P. Sen stack jag hem vid 16 tiden . Så nu sitter jag hemma och tar det lugnt.

I veckan vet jag inte vad som händer. Skulle varit hos Tosse hela veckan med vet inte om det blir så. Ska snacka med henne senare och så får vi se hur det blir. Måste i alla fall ner till arbetsförmedlingen och snacka med dom. För nu orkar jag inte gå hemma och inte göra ett skit. Jag vill ha ett jobb ! NU :D ..

Skriver senare. Inget intressant och skriva mer nu haha

Puss&Kram


Söndag

Ja idag kan man lugnt påstå att man mår mkt mkt bättre än igår =) Skönt är det :)
Iaf fysiskt mår jag bättre. Psykiskt mår jag kanske inte direkt super bra. Men det kommer väl med tiden kan man hoppas.

Idag blir det en lugn dag =) Väntar på att Jocke ska höra av sig så jag vet när jag får hem min guldklimp :) Vi ska ut och cykla när han kommer hem :) Han verkligen älskar sin cykel som han fick av min mamma i Fredags :) Han fina blåa nya cykel som han själv säger :)
Ikväll blir det bara någon film och ta det lugnt. Blir nog att kolla på Män som hatar kvinnor.

Imorgon blir det ams, sen försäkringskassan och sen till soc och lämna elräkningen. Linda kommer nog imorgon med, får se hur jag mår bara. Ska prata med henne sen tänkte jag.
Tisdag vet jag inte vad som händer förutom att Casper antagligen ska till dagis. Beror på hans fotsvamp.
Sen vet jag inte vad som händer på Onsdag och Torsdag.
Fredag ska Casper till Jocke igen. Dom ska till Bakken på Lördag. Kommer bli kul för Casper för han äääälskar karuseller :) På kvällen på Fredag så blir det nog att umgås med Annsofie :) Får se vad vi hittar på för kul :)
Lördag blir det kanske kräftskiva. Får se hur mycket pengar jag får över när jag betalat hyran. Man måste prioritera ju.
Sen på Söndag så kommer min guldklimp hem igen :)

Jag har nog egenligen ingenting att säga om den saken, förutom att det gör så jävla ont ! Hade jag varit den Tosse som jag var för lite mer än ett år sedan så hade ja skrekit och hatt mig, men nu är jag inte det. Men känns som om man börjar vänja sig vid att dessa saker alltid ska hända mig Inte för att man ska behöva vänja sig men ändå..

Nej nu ska jag äta min pan pizza (som mamma var och köpte för en stund sen) sen blir det en lååååång varm dusch !



Tårar



Tårarna bara rinner och rinner..
Vet inte vad jag ska säga. Vet inte vad jag ska göra. Vet ingenting just nu.


cp fanskap ?

Jaha nu var man det med. Man är nya saker varje dag tkr jag. Bara för att jag berättade en sak för dig som jag fått höra om dig och inte säger vem som sagt det till mig så är jag ett cp fanskap. Ja vad ska man säga ? Du kör samma spel mot mig så vrf ska jag inte kunna göra det tillbaka då?

Nej nu blir det en cigg sen fortsätta sova !


Löööördag !

Usch så bakis jag är :( Svettas som en jäla gris med :( Spriten är på väg ut ur kroppen, det märks kan jag tala om.

Är egentligen meningen att jag ska festa med Tess ikväll, men blir nog att ställa in om jag kmr må som jag gör nu !

ALDRIG mer sprit haha. Lätt och säga nu haha.

Kvällen igår började här hemma hos mig med Linda, David, Adrian, Mia, Linus och Dennis :) Sen bar det va till Dickens vid halv 11 tiden. Sen bar det av till Set. Har turat nu på dagen åxå :)

Nej nu blir det dushen och sen sova :) Skönt ska det bli kan jag tala om !!!!!!


Freeeeedag!

Linda säger att jag sover bort mitt liv, men riktigt så är det inte :P Vaknade med en sån fruktansvärd huvudvärk imorse. Gick o la mig igen lite innan lunch och sov till typ för en halv timme sen och nu är min huvudvärk borta :) Så jag sov pga mitt huvud, så där fick du Linda ;)

Linda kommer snart. Jag ska snart gå in o duscha o raka benen. Sen mellan kl 4 och 5 ska vi träffa Niklas och Janjan och hämta mina och Lindas cider :) Sen kommer David och Adrian efter kl 6 typ. Men tyvärr till alla er som frågat om ni får komma så måste jag tyvärr säga nej för att mina grannar är KÄNSLIGA ! Så tyvärr !
Som vi ska dansa ikväll :) Wiiie. Länge sen jag var ute nu ju :P

Nej nu ska jag röka sen se om jag hinner duscha innan Linda kommer.


Bildinfo: Jag och Linda på Midsommar, bjuder på en bild som denna hahaha.


Fredag =)

Ja då har man precis duschat och rakat benen ifall ni ville veta det haha! Det är ju inte speciellt snyggt att ha stubbiga ben när man ska ha strumpbyxor haha. Nu är min syster och mamma på väla och köper strumpbyxor till mig =) Så jag bara väntar på att dom ska komma hem sen ska jag dra iväg till Tosse, min syster kör mig så de e nice!

Hoppas nu bara Tosse är VAKEN!! Hon klagar på mig att JAG sover bort mitt liv ;) Men sen sover hon halva dagen själv hahahaha! Inte bra det du ;) .

Har inga cigg :( Så nu tycker jag min mamma och syster kan komma hem igen!

Skriver kanske senare !

Puss&Kram

Seal - Kiss from a rose
Mysig låt =)





Min systerdotter Lisa <3



Hon dansar haha ! Söt e hon =)



Ojdå..

Nu skulle jag varit hemma hos Fryksäter haha! Men är där vid 15 tiden istället. För ska säga hej till min syster när hon kommer och sen ska jag till väla och köpa strumobyxor :P hehe.

Skriver senare kanske. Ska in i duschen snart, efter min första kopp kaffe =)

Puss&Kram



Gonatt!

Dax att säga godnatt känns det som :P Har spelat lite tibia med Niklas :P Ja jag vet att jag är tibianörd, men det skiter jag i ;) Har dratt lvl 40 nu, bättre sent än aldrig ;)




Atatatataaaaaaaaaaaaaa ;)

Baby we can do it , we can do it all night, put your body right into it and we do it all night ;)

Japps nu är jag sjukt övertrött så dags för mig att gå och lägga mig i min underbara säng och sova hela natten lång =)
Ska sova hild insam hila nadden !
Ifall ni inte fatta vad jag skrev så skrev jag att jag ska sova ensam hela natten haha..
Och det är inte roligt alls :(
Men vad ska jag göra?
Ta katten och köra?
Eller ringa en liden puma som heder gon och har en liden fin leopard dräkt po saj !
Så ska jag sidda här och vinta med två groggar på daj .
HAHAHA !

Nää skit i det nu ;) ingen som fattar förutom jag och min Frida .
JOBBIGT VA?!

GUD va onödigt inlägg detta va..
Men jag tvingar er inte och läsa det, så det så !

Imorgon är det som sagt partaj med dom bästa <3
Roligt ska vi ha =)

Puss&Kram
Från eran lilla puma ;)



Kvällen

Käkade pizza och så med Niklas och Casper innan, eller ja det blev en kebabtallrik, goooott ! :)
Sen började jag tvätta kl 18. Niklas var snäll och hjälpte mig =) Satt på lekplatsen med Niklas, Tess och barnen mellan typ kl 18 och 20 :P Skönt väder ute ju :)

Har nog inte så mkt mer att tillägga. Ska spela lite och sen sova hade jag tänkt. Måste ju vara utvilad tills imorgon :P Så jag säger godnatt nu :)

Bilder från idag:



Information

Det är många runt omkring mig så frågar hur det går mellan mig och Niklas så kan lika gärna skriva det här. Nej vi dejtar inte längre. Vi tycker fortfarande om varandra, men bråkade alldeles för mkt för att kunna ha ett förhållande. Så nu är vi bara vänner ! Bättre att vara vänner och inte bråka än att vara tillsammans och bråka och nästan slå ihjäl varandra ! Och ja vi kommer umgås som vänner. Absolut inget fel med det. Men kommer absolut inte umgås lika mkt som innan och inte sova tillsammans. Bara jobbigt för båda två då.
Såja.. där fick ni ert svar haha.

Ska snart till Apoteket på D-hög sen äta pizza med Niklas och Casper. Ikväll så ska det tvättas så man har rena och snygga kläder tills imorgon kväll :) Mohahahaha ;)

Sen så har jag märkt på kommentarerna att det inte alltid är folk som läser bloggen som förstår att vi är 2 stycken som skriver :P Haha det är illa, använd ögonen kanske ? ;)

Nej nu ska jag klä på lillkillen, sen ska jag platta mitt hår.
Höreeeees ;)


Blöö

Ja just nu är allting Blöö.. Är inte på humör för någonting och ont i magen har man också! Jävla roligt.. Jaja ska inte skriva ett emo inlägg haha! Så nu skiter jag i allt negativt och skriver om positiva saker iställer ;) Det låter väl bra haha !

Igår så stack jag hem till Saras pappa och va med henne och Marie, satt och snacka och så. Sen stack jag och Marie hem till Marie och skulle äta. Vi åt grillat kött, potatissallad, vitlöksbaguette och sallad :D GOTT ! Träffade hela hennes familj igen , hehe! Det va ett tag sen så! Sen satt jag och Marie och snacka om allt mellan himmel och jord.

Vaknad idag vid halv 12 tiden. Marie hade lektion idag vid 13 så jag tog samma buss som henne ner till stan. Sen tog jag bussen till Maria Station och sen tåget därifrån hem hehe. Så nu är jag hemma och tar det lugnt. Har sjukt ont i magen så orkar inte göra något idag..

Imorgon ska jag hem till Fryksäter rätt tidigt hade jag tänkt och så ska vi fixa oss och så inför kvällen. Sen kommer Adrian och David hem till henne när dom slutat jobba. Så ska vi 4 sitta och förfesta lite hemme hos Fryksäter och sen dra ut. Var ut vi ska vet jag inte än. Men blir väl dickens som vanligt haha! Men det kommer nog bli kul i vilket fall som helst!

Min syster och hennes dotter Lisa kommer imorgon också =) Lilla Lisa <3 Ska bli kul, för hon kan gå nu hehe! Dom kommer tidigt också så jag hinner träffa dom innan jag ska dra iväg till Fryksäter så det är nice. Sen stannar dom till Söndag.

På Lördag kommer jag inte ihåg vad jag skulle göra :/ Men kommer väl på det senare ahhaha! Och på Söndag ska jag antagligen hem till Gasten om han ville det. Så ska vi väl bara ligga och mysa och kolla film =) Så det e nice..

Har lite för mycket tankat i huvudet nu, därför jag inte mår så bra. Rätt jobbigt för när jag satt och vänta på tåget innan idag så bara kände jag gråten i halsen och sen när jag väl kom hem så bara forsade tårarna :/ . Men jag har ingen aning om varför jag grät.. Det bara kom! Men jag har väl för mycket inom mig eftersom jag aldrig pratar om mina problem och så vidare med någon. Men jag vill inte prata med någon så det e lugnt.. Kommer nog må bra imorgon igen..

Alla har väl sina dåliga deppe dagar..


Video från igår !

2 Videos från när jag va hos Saras pappa igår hahahah !









Torsdag

Vaknade vid halv 10 av att Casper kom in och la sig hos mig i sängen. Han hade satt på tvn och ville titta på Bolibompa och visst fick han det. Låg och drog mig i typ en halv timme, sen kände jag att det var dax att gå upp.

Har spelat lite tibia precis. Ska snart gå och duscha med lillkillen :)

Stackars min påg. Har fått fotsvamp :( Ont har han kan jag tala om ! Men han har fått salva som jag ska smörja på 3 ggr om dagen i 3 veckor. Har redan blivit bättre och han har bara haft krämen i 2 dagar. Så förhoppningsvis så försvinner smärtan snart iaf :)

Linda kommer antingen ikväll eller tidigt imorgon :) Ska prata med dom andra och se om vi kanske ska förfesta hos Mia imorgon istället :) Får se vad dom säger :P
 
Kanske ska träffa Niklas idag med. Han ville träffa Casper. Men får se om vi har tid när han har slutat på Uk (Ung kompetens).

Nej nu blir det duschen så vi har det gjort !



Onsdag

Mötte mamma vid bussen kl 3. Sen gick vi hem med Caspers cykel. Sen bort till Ica och handlade lite. Vi hann inte mer än komma hem innan Cindy skickade att hon och Casper var på parkeringen. Cindy var snäll och körde oss till Biltema så jag kunde köpa en hjälm och ett lås till Caspers cykel. Sen när vi kom hem så gick jag, mamma och Casper ut en runda. Gick och mötte Adrian. Satte oss på lekplatsen på D-hög skolan. Satt inte där länge innan Casper blev bajsnödig så det var bara hem snabbt, men när vi väl kom hem så var han inte nödig längre haha. Dessa barn :P Gick ut igen. Hann halvvägs till D-hög när David skickade att han var på pizzerian. Så vi gick dit. Åt och snackade lite. Sen gick mamma hem med Casper. Jonas och hans kompis kom till pizzerian. Höll dom sällskap när dom åt. Sen gick vi bort till bänkarna vid Adrian och satt där och snackade en massa. Sen vid halv 9 följde jag med Niklas till Maxi. Mötte Micael där och gav honom hörlurarna han skulle ha som Niklas lånat. Sen följde jag med Niklas hem till Annsofie :) Satt där en liten stund och sen gick jag hem.

Nu sitter jag här vi datan och ska snart sova. Är sjukt trött !


Arg så jag kan gråta!

Just nu är jag så fruktansvärt arg och irriterad. Var jävligt länge sen jag va på sånt skit humör som jag är på nu!! Men är det konstigt? NEJ! För det är en jävla person som ska få mig att bli förbannad varenda jävla dag. Och jag är trött på det!! Kan någon ge mig en miljon så jag kan flytta!!! Och sen tar alla allt jag skriver fel. Och det är jag också trött på! Jag kanske lika bra ska gå och sätta mig i en jävla grotta och hålla käften i resten av mitt jävla roliga liv. För nu är jag trött på all jävla skit.. Fan kan inget bara vara bra någon gång!?!!?!?!?!?!?!?!!?


Hej Hopp

Har fortfarande inte kommit iväg till Sara och Marie , men ska åka när som! Kommer antagligen inte skriva mer blog idag och inte imorgon iheller. Kanske kommer ett inlägg senare imorgon kväll. Ska sova hos Marie idag så det är därför!





Goddag

Pigg och vaken ? Nja det kan diskuteras.
Skulle egentligen lagt mig när jag kom hem igår kväll efter jag hade träffat Rille och Adrian, men blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Fastnade vid datan helt enkelt. Kom i säng 4 imorse haha. Vaknade för snart en timme sedan. Vaknade först vid halv 10 av att jag fick sms av David: Vi ska dricka jävla i det på fredag :) Haha han är galen :P

Blir ingen klippning idag :( Mår inte riktigt hundra gunnar :S Kände av feber inatt typ en timme innan jag gick och la mig. Mår fortfarande kasst.

Ska möta mamma vid bussen kl 3. Hon har med sig Caspers cykel :) Han kommer bli sååååå glad när han kommer hem från Jocke sen och ser den :)

Annars idag händer inte så mkt. Ska träffa Niklas en runda ikväll bara. Han ska lämna Marcus hörlurar till mig för Micael ska ha dom. Sen blir det att umgås med mamma för min del ikväll :) Länge sen det bara var hon och jag. Ja och Casper såklart :)

Nej en macka eller två nu. Sen in i duschen.

10 dagar kvar tills jag fyller år :)


Pigg och vaken, Jadå !

Vaknade vid halv 12 tiden. Hade satt min klocka på 11 men låg och vila en halvtimme extra! Men jag kom upp i alla fall =) Och det e inte ofta det händer. Brukar somna direkt igen efter jag stängt av mitt alarm. Gick och la mig vid 6 tiden i morse haha. Så jag har inte sovit så länge. Men ändå är jag pigg !

Så nu sitter jag och dricker kaffe och kollar runt på en massa bloggar. Har inget bättre för mig haha. Ska snart in och duscha och sen göra ve mig och ta bussen vid 13.51 ner till LillSara och Marie. Så ska man umgås med dom idag som sagt. Nice Nice =)

Hade en underbar dröm inatt ! Tänker inte berätta vad jag drömde däremot hahah ;)

Vill ni se världens störigaste ? gå in här då ----> Störig de luxe haha .. Va tvungen :P . Ni måste kolla hennes videoblogg ! Hon är fan värre än Kissie, tro mig !

Puss & Kram



   



Dags och sova =)

Såja nu är klockan mer än den borde vara haha. Jag skulle egentligen sovit nu men nejnej, jag fastnade vid datan haha!  Måste fan sova när som alltså. Ska ta EN cigg till och sen är det min älskade säng som gäller!! Ska va hos Sara redan vid halv 3 imorgon och går jag inte och lägger mig nu så lär jag va där 8 på kvällen hahaha !

Så god natt på er alla underbara människor ;) hehe .

Puss&Kram

   

Måste sova snart !

Sitter hemma och har kollat runt lite på internet efter en massa trolleritrick hhaha ! Har man inget liv så har man inte ;) . Jag kan 4 stycken nu typ ;) mohaha ! Tönt jag e haha..


Imorgon/idag ska jag som sagt va med Marie och lillSara..
LillSara hade någon "överraskning" till oss haha ;) NYFIKEN!!
Vi tre imorgon..
Massa tjejsnack och skit hehe ;) Ska bli niiice !
Like the old times <3



Nu ska jag kolla ett eller två avsnitt till av "Criss Angel" :)
Han e sån magiker typ haha..
Atatatataaa säger jag bara ;) HAHA!

Puss&Kram


Thinking of you <3
Like you alot and you know it ;)






Mina tankar bara..


Trööööööööött

Usch så sjukt trött jag är.
Cindy kom och hämtade Casper lite innan lunch. Hon är ju snäll och passar honom imorgon när jag ska klippa mig :) Tack vännen ! :) Då gick jag och la mig haha. Sov till kl slog 6. Sen satt jag och Linda och pratade lite. Sen gick vi till Maxi. Handlade cola, bröd och cigg. Satt och väntade i en halv timme med Linda tills hennes buss kom. Sen gick jag och rökte en cigg med Niklas. Sen så när jag var på väg hem så träffade jag Adrian och Rille :) Stod och pratade med dom i typ en timme :P Sen gick jag hem. Har ätit och lite så. Blir snart sängen för min del. Som sagt: Är sjuuuukt trött.

Imorgon ska jag klippa mig :) Men vet inte riktigt hur än :( Kanske bara blir topparna. Ska prata med Malin när jag kommer dit hehe. Mamma kommer imorgon vid 3. Hon har köpt en cykel till Casper :) Han kommer bli överlycklig :D

Nej nu ska jag röka en ciggeluring :P



HejHej

Är hemma hos Tosse. Hon ligger fortfarande och sover, men inte så konstigt eftersom hon var uppe hela natten haha. Skulle egentligen träffat David när han hade lunch, men Tosse va trött som en get då så det blev inget med det. Och nu e David lite aggro för att jag inte hörde min mobil innan haha.

I alla fall så har man fått en massa tankar i huvudet igen. För allt jag säger eller skriver blir alltid feltolkat. Sen när jag väl försöker förklara det så går det inte. Men tänker inte förklara mig mer nu! Om ni inte fattar vad jag menar med det jag skriver så synd om er. Jag fattar det själv och de e huvudsaken hahah !!

Tycker fortfarande om dig och det vet du. Kommer bli svårt att försöka få bort mina känslor för dig.. Men vad ska man göra??

Måste nog hem sen idag, har inga pengar på min mobil och kan inte skicka sms !! Så om jag inte svarar på era sms så e det därför, så inte lönt o börja aggra haha!

Sen imorgon ska jag träffa Sara och Marie =) Länge sen vi 3 va ! Så det ska bli nice .. <3

Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så skriver lite senare :)

Puss&Kram


Tisdag morgon !

Ja man är fortfarande vaken. Har lugnat ner mig lite. Men shiiiit så arg jag var innan. Så arg har jag inte varit på länge kan jag tala om !
Var och träffade Niklas innan och fick mina cash.

Min handläggare på ams ringde precis. Mötet instället. Gött medtanke på att man inte kunnat sova. Hon skulle skicka en lapp med en ny tid. Ska träffa David vid lunch :)

Nej nu ska jag ut och diska innan jag fortsätter spela. Måste ju hålla mig vaken på nått sätt :P


Arg :@

Ja jag är så jävla förbannad just nu så jag vet inte var jag ska ta vägen ! Tårarna bara rinner och rinner ! Att man kan hata en person så mkt som jag gör nu, det trodde jag verkligen inte att man kunde !!!!!!! Han får allt att låta som mitt fel. Mitt fel att vi alltid bråka m.m. För jag har ju bara playat honom i 4 månader. Det är därför han har fått vara här nästan varje dag. Det är därför han fick äta gratis dom 2 första månaderna han var här, för jag har bara playat honom !!!!! Han har bara fått vara här för att vara barnvakt åt Casper, hur många ggr har han egentligen passat honom ? Inte många alls kan jag tala om !!! Jag är så jävla trött på detta nu !!!
Nu är det helt plötsligt jag som har varit inne på hans bilddagbok och tagit bort ALLA hans bilder och ALLA hans kontakter. Jävligt skumt, trodde man behövde ett lösenord för att komma in där, men jag har kanske fel ? Ojdå.. du kankse ska ta reda på fakta innan du anklagar någon nästa gång ? ;)

JAG ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD JUST NU ATT JAG INTE VET VAR JAG SKA TA VÄGEN !!!!!!!!!!!!!!!! :@


När jag har fått mina pengar av honom som jag ska ha så ska han UT ur mitt liv föralltid !!!!



Snart kolla film

Sitter hemma hos Tosse och väntar på att hon ska bli färdig så vi kan kolla på "walled in". En skräckfilm. Så får man hoppas att den är bra ju !

Gick från maria station innan. Bara för jag inte palla byta buss i stan när jag skulle till Tosse. Och fyfan va blöt jag blev haha. Regna som fan :p . Men skit i de haha. Davids fel, bara för han skulle ha en mp3 av mig men sen så behövde han inte den mer haha. Så jag gick i regnet i onödan :P haha!

Imorgon ska jag antagligen umgås med Tosse.
Onsdag ska jag umgås med Marie och Sara.
Torsdag ska jag kanske träffa Katrin, om det blir av.
Fredag är de fest med Tosse, david och adrian.
Lördag ska jag vara hemma för då ska min syster som bor i borås va hos oss.
Söndag Ska jag hem till Tosse och stanna hos henne i en vecka :) Det ska bli niiiiiiice!

Så nästan fullt upp hela veckan =) Tycker jag e nice , för jag hatar när man inte har något att göra. Blir så fruktansvärt rastlös. Klarar inte av att sitta hemma själv och glo som en dåre.

Känns i alla fall skönt att du och jag har snackar ut nu =) . Så har vi allt klart för oss haha. Och har kommit överens om en sak. Så nu blir det inget mer tjat från min sida mohaha! ;) . Hoppas bara att vänskapen kommer vara kvar!

Tror jag ska strunta helt och hållet i allt som har med "förhållande" och allt skit ett tag. Och bara tänka på allt annat istället. Bättre jag försöker skaffa ett jobb så jag kan flytta hemifrån istället och så vidare.

Fredag ska bli nice iaf =) Som de gamla goda tiderna mohhaaaha, eller nästan iaf ;)

 


HAHA Tosse blev arg för jag kunde lägga in min bild nu och det funkade inte för henne MOHAHA
 JOBBIGT VAAAAAAAAAAAAAAA !!!



Atatatatatatataaaa ;)

Kvällllllllen !

Tvätten är fixad. Såååå skönt !
Mimi var här en runda. Linda kom vid 9 tiden räääääätt blöt haha. Som det regnade ! Mia har med varit här en snabb runda :) Hon var åxå rätt blöt, men inte som Linda :P Men Lindas blöta skyller vi på David haha.
Har tillochmed varit duktig och rensat bland mina och Caspers kläder. Allt som är för litet för honom i en sopsäck och allt som är för stort för mig i en sopsäck och det ska UUUUTTTT!

Ska snart in i duschen och då ska Linda se om hon hittar någon film vi kan se :)

På Fredag blir det förfest här hos mig med Linda, David och Adrian :) Sen stan ! :)

Friiiiiiiiiiii som en fåååååååååååågel ! Ja det är jag nu :) Orkar inte med alla dessa meningslösa bråken längre ! Mår mer dåligt än bra av detta. Lika bra att skita i det då !!!

Nej duschen riktigt ROPAR efter mig :P


Måndag

Så nu har man börjat tvätta :) Skönt :)
Ska äta om en liten stund med. Fiskgratängen är i ugnen :)
Linda kommer vid kvart i 8 sen så ska vi bort och kolla när David och Johan spelar fotboll :)
Sen så ska vi ha tjejkväll :) Massa gottis, film och tjejsnack :)

Imorgon ska jag till Ams på förmiddagen. Sen kanske mamma kommer. Kommer hon inte imorgon så kommer hon på Onsdag :) Sen stannar hon tills Fredag :) Sen ihelgen blir det nog party. Vet att jag egentligen skulle hålla mig från spriten, men skit i det :P Sen nästa vecka ska Linda bo här med mig heeeeeela veckan :) Vi ska ta igen tid som vi har missat haha. För det behöver vi två :)

Nej nu ska jag kolla vad mitt lilla hjärta gör :)


<3

Är på sjukt bra humör idag ! Varför vet jag inte.. Har väl vaknat på rätt sida haha..

Allt är som jag vill att det ska va och att man har världens underbaraste och roligaste vänner hjälper till en hel del ! Vad skulle man gjort utan sina vänner? Har fan inte roligare än med er!

My life is perfect ;) Iallafall nu :P hahaha ! Skulle inte förvåna mig om det är något som ska fucka till mitt humör, som vanligt. Men ska försöka ignorera det negativa och leva på det positiva. ;)

Nej nu ska jag in i duschen =)





(Jag och LillSara)
Du och jag kan få våra skratt anfall :P
Skrattar åt absoult ingenting ibland !



(Sandra och Jag)
Du och jag har våra minnen haha ;)
Mer än så behöver jag inte säga haha!


(David och Adrian)
Er har man fan aldrig tråkigt med :P


(Tosse och jag)
Den mest underbaraste tjejen <3
Kan snacka med dig om allt mellan himmel och jord,
och har aldrig en tråkig stund med dig !



(Gasten)
Du är fan den enda killen jag kan prata med så mycket
som jag gör. :)

Och rolig e du också haha !

Nej nu har jag bråttom haha :P
Puss&Kram





Im back.

Sorry för jag inte skrevit på ett tag men har inte haft tillgång till någon dator. Men nu skriver jag igen !

I Lördags va jag hemma hos min syster och käka kräftor. Gott som fan! Men sen stack jag och Frida till dickens och träffa David, Adrian och Gasten och några andra. Dansa som fan ;) Älskar och dansa och det va ett tag sen så de va riktigt skoj. Va på dickens till det stängde typ sen stack jag och frida och tog bussen. jag hoppade av och gick hem till Mimi och Gasten och Frida gick åt ett annant håll.


Två bilder sen i lördags :P
Tog tyvärr inte fler ;)
David på den första bilden och jag och Frida på den andra.


Sen igår så va jag hemma hos Gasten med mimi och kollade på GI joe. Fast jag somnade efter halva haha. Sen senare stack mimi hem och jag och Gasten kollade på "the crypt" . Skräckfilm =) Va faktiskt rätt äcklig..

Nu har jag nästan precis kommit hem och ska dricka mitt älskade kaffe och sen ska jag göra ve mig och sen dra iväg till Dalhem och kolla när David spelar match och sen umgås med Tosse =) !

Puss&Kram



Hej hej

Var uppe med Casper typ hela natten. Han vaknade från och till hela tiden :S <mitt lilla hjärta. Somnade vid 6 imorse. Nu är vi vakna iaf. Vi har fått nårra timmars sömn och skönt är det :) Får lägga oss tidigt ikväll så ja..

Idag händer inte så mkt. Ska tvätta ikväll. Fick ju för mig att det var igår, men det var idag haha. Minnet är bra men kort :P
Ska träffa Linda en runda idag med :) Tycker vi e niiiiiice :)

Kräftskiva med gänget den 29.e :D

Nej nu ska vi ta nått och äta :) Sen beger vi oss nog ut på lekplatsen :)


Palla rubrik

Lycka gör dig Söt,
Utmaningar gör dig Stark,
Sorger gör dig Human,
Misslyckanden gör dig Ödmjuk, 
Framgång gör att du Strålar ,  

men endast VÄNNER får dig att hålla ut!


Söndag !

Förlåt för att jag inte skrivit något idag, men min data rasade imorse :S Så har varit utan data hela dagen. Men det är nog ödet för Marcus (lillebror) ringde innan och frågade om jag ville köpa hans data och klart jag ville det :) Han skulle ju inte ha så mkt för den så :)
Linda uppdaterar med dåligt idag för hon är hos Gasten :P

Har varit en runda på Maxi och handlat idag :) Hittade sandsaker och så till Casper, bra med rea :P
Sen varit en runda på lekplatsen med Tess och barnen :) Fint väder vi har haft idag och då får man passa på att vara ute :) Man vet aldrig vad det blir för väder imorgon så :P

Imorgon ska jag ringa vårdcentralen kl 8. Casper stortå har svullnat upp som fan. Han är jätte varm och gnällig åxå, tror det beror på stortån med :(
Tisdag så ska jag storhandla. Ska på möte på Ams på förmiddagen med. Mamma kommer åxå. Vi ska köpa cykel till Casper :)
Onsdag så ska jag klippa mig :)
Torsdag händer nog inget speciellt.
Fredag ska Casper till Jocke. Sen så får vi se vad som händer ihelgen. Tar dagarna som dom kommer :P

Nej nu ska jag spela lite tibia och fortsätta prata med Niklas och David på msn :P


Frågor !

Vad heter ni? Therese och Niklas

Hur träffades ni? Ung vision sen Dickens



Hur länge har ni varit tillsammans? Hade vi fortfarande varit det så hade det vatt en månad :P



Är ni förlovade? Nej


Bor ni ihop? Nej



Har ni barn? Nej men jag har en son sen innan



Har båda körkort? Nej



Kommer du ihåg er första kyss? Ja



Vem sa "Jag älskar dig" först?  Han sa det först



Vem är äldst? Jag



Vilka stjärntecken är ni? Jungfru och Kräfta



Vem fyller först på året? Han



Vem sjunger bäst? Han måste jag nog säga fast han rappar bara



Håller ni i handen ? Ibland



Kände ni varann innan ni blev ihop? Ja men bara sen någon månad tillbaka



Vad har ni gemensamt? Ja en del



Blev du kär i första ögonkastet?  Nej



Har ni någon speciell låt? Ja, Danish - Le igen



Har ni några "fri kort"?  Och det menas med ?



Har ni stora framtidsplaner? Han pratar om barn ;)



Har ni gråtit i varandras armar? Jag har gråtit i hans


Har ni varit utomlands tillammans? Nej



Vilket är ert bästa minne?  Många



Vem lagar bäst mat? Lätt att det e jag ;)


Vad gör ni en vanlig vardagskväll?  Film och tibia xD haha



Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Ja typ



Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Nej



Blir du lätt svartsjuk?  Bara om det finns ett behov av att bli det, men han e värre



Brukar ni bråka?  JA :(



Ringer eller SMS:ar ni mest? Sms:ar


Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel?  Ögon, munnen, bröstkorgen och ryggen ;)



Brukar nån av er prata i sömnen?  Haha ja han gör det ibland :P



Kvällen

Blir ingen tvättning idag. Får bli imorgon istället. Mår inte så bra så känner inte för det helt enkelt. Pappa kommer och håller oss sällskap. Bra för då slipper jag sitta och tänka en massa. För vissa vet säkert vad det kan poppa upp för tankar i ens huvud när den man älskar ska ut och festa och man har bråkat m.m. Men men.. Jag överlever nog denna kvällen med. Hoppas kan man ju.

Nej ska röka.


Jag överreagerar !?

När jag gör något fel så går hela världen under, men sen när du gör något fel då överreagerar jag !? Hur fan kan det komma sig ?
Känns som om vi inte är "menade" för varandra riktigt. Det enda vi gör är att såra varandra. Kanske lika bra att sluta här innan det går alldeles för långt ?
TANKARNA ÄR MÅNGA!!! SVAREN ÄR FÅ !!!!

Ska börja tvätta om 2 timmar. Skit drygt men måste.
Adrian och Gasten stack för kanske en halv timme sedan. Linda stack till sin syster när jag gick och lämnade Kellie.

Tror inte jag kan följa med på fotograferingen i Malmö imorgon, har ingen barnvakt :( Men men.. sånt man får ta när man har barn :P

Nej nu ska jag diska klart och sen sortera tvätten.



Haha om ni undrar vad Adrian gör på bilderna med plasten så får ni svaret här: Han färgar håret HAHAHAHA !


Lunch tid

Har precis pratat med Lyrup och Tess. Lyrup fick för sig att jag skulle ha Kellie en natt till, men kan inte eftersom jag ska tvätta och ha mig ikväll, annars hade jag gärna haft henne till imorgon kväll :) Får bli en annan helg :)

Nu har Linda och Gasten åxå vaknat :) Adrian leker med Kellie. Casper stör Linda och Gasten haha.

Nej nu ska jag gå ut och röka i regnet ! Sen när regnet lagt sig så ska jag gå hem med lilla prinsessan.


Lördag morgon

Adrian kom igår efter han hade slutat jobba. Vi satt och pratade en massa och åt lite och så :) Gasten kom sen med.
Träffade Niklas en runda åxå, men bara en massa bråk som vanligt :( Sen kan man alltid diskutera vems fel det är. Lika mkt bådas kan jag känna det som.

Kellie är matad och bytade blöja på. Casper är bajsade och har fått gröt. Jag har fått min morgon cigg i lugn och ro :) Ja inte så dum morgon faktiskt hehe. Ja kanske att man skulle gått och lagt sig tidigare inatt, men ibland är man efterklok hehe. Linda och Gasten sover fortfarande. Adrian och Casper "bråkar" i min säng.

Idag händer inte så mkt. Ska tvätta ikväll 18-22. Får se om det blir tacos ikväll med Niklas eller inte.
Tess här av sig när hon har vaknat :) Passa på att sova länge gumman :)

Nej nu ska jag kolla runder lite och sen ta en macka.


Palla ruuuuuubrik !

Sitter hemma hos Tosse nu =) . Kellie somna för ett tag sedan . SÅ SÖÖÖÖÖT !!!!!!!!!!! Jag vill också ha bebis mohaha ! Men det blir nog inte på jävligt länge haha.

Ska antagligen slinga håret på Tosse snart om hon får tummarna ur röven och slutar snacka i sin mobil hahahha !! Hon borde fan gifta sig med den :P , mohaha !

NEj nu vet jag icke vad jag ska skriva..



HAHAHAHA min granne är cp !

Haha min granne är helt cp i huvudet. Pä kvällarna/nätterna så är hon ute och sopar och har sig på gården. Hon plockar fimpar, sopar upp körsbär som trillat ner från trädet och hon tillochmed sopar gräsmattan HAHAHAHAHA !!!!!!!

 

Nu så har Linda kommit och Niklas har åkt :)
Vi ska snart slinga mitt hår, det ska bara torka :P Sen ska vi ta foto till Bloggen :P


Bildinfo: Söta Kellie tittar tv :)

Nej nu ska jag vara social !


The Hangover/ Baksmällan



Två dagar innan sitt bröllop så åker Doug och hans tre polare till Las Vegas för att festa loss på en oförglömlig svensexa. Men när de tre marskalkarna vaknar upp med sprängande huvudvärk morgonen efter så är gårkvällen en enda stor minneslucka. Deras lyxiga hotellsvit är fullständigt vandaliserad och brudgummen är försvunnen. Utan en aning om vad som hänt och med väldigt lite tid på sig så måste trion följa sina dimmiga spår bakåt i tiden. De får gå igenom alla sina dåliga beslut för att komma på var det gick snett och förhoppningsvis hinna få Doug tillbaka till Los Angeles i tid till bröllopet. Ju mer de upptäcker, ju mer inser de hur illa ute de verkligen är.

Betyg: 5 av 5 (Man skrattar sig igenom filmen)



Fredagen

Vaknade vid 8 imorse. Ringde Vc men dom hade ingen tid idag så ska ringa på Måndag morgon igen. Vid 12 kom Micael. Käkade lite. Sen körde vi ner till Plantan och städade. Sen hämtade vi pappa på Ättekulla. Sen driva vi till Camillas och käkade. Sen in på Maxi en runda och handla regnställ och stövlar till Casper. Dom hade det billigt där, så lika bra att passa på när man har pengar :) Hem och lämnade sakerna. Sen gick jag och Casper till Tess och hjälpte henne bort med Kellie och alla sakerna hehe. Satt och pratade lite. Sen gick jag, Niklas och Casper till Maxi och handlade välling till den lilla prinsessan :) När vi kom hem därifrån så käkade vi kvällsmat.

Nu sover Casper. Niklas står i duschen. Kellie "kollar" tv och jag ska snart ut och röka. Ska snart testa ge Kellie lite mat igen, hon vill ju inte riktigt det där med flaskan hehe. Men jag ger mig inte ;) Jag ska vinna :P Haha.

Linda kommer snart med :) Hon ska slinga mitt hår. Sen ska vi ta lite foto till vår nya header och så :) Vi har fullt upp med andra ord :P

Nej röka, sen sätta Niklas på att försöka ge Kellie mat och jag ska duscha :)


Snart iväg..

Kom hem för ungefär en halvtimme sedan. Vaknade vid 14 tiden idag hemma hos gasten sen stack jag därifrån vid 15 och mötte min mamma i stan. Sen tog vi bussen till väla, för hon skulle handla kräftor och skit till imorgon! Sen va hon så snäll så jag fick en ny tunika, en pincett, brunkräm och strumpbyxor =) ! Tack mamma :D:D haha..

Ska snart dra iväg till Tosse och hjälpa henna passa Kellie. Så ska jag slinga hennes hår också =). Sen Söndag är det fotograferingen ;) , Fast det känns inte lika roligt nu mer hahah ! Men skit i de ;) ..

Jag har BESTÄMT mig nu i alla fall.. Asså att jag ska färga mitt hår rött ;) . Blir i September.

Japps nu ska jag välja kläder..

Puss&kram


Kvällen !

Dagen gick rätt snabbt ändå :P Men blev ingen städning hos Niklas mamma. Tar det imon istället.

Ska snart kolla film med Niklas sen blir det sängen för min kära bror kommer kl 8 imon bitti.

LINDA jag kan inte ringa för mitt comviq kompis har gått ut, men ringer imon när jag fyllt på det :)

Godnatt orkar inte skriva mer.




Bye !

Nu drar jag iväg till Gasten , bättre sent än aldrig :p . Kommer inte skriva mer idag och antagligen inte imorgon iheller. Eller det beror på om jag hinner ;)







Trött som en get haha

Har sovit typ två timmar nu, men inte fan e jag piggare för det haha! Vaknade av att det haglade som fan :/ . Nog roligt väder och dra ut i ! Ska hem till Gasten så fort min mamma kommit hem.. Blev senare än vad det skulle bli, men så blir det när man inte får sova. Jaja skit i det, idag får jag mysa i alla fall och slipper sova själv =) !

Nej nu ska jag dricka kaffe och göra ve mig så jag blir färdig någon gång!

Puss&Kram


Underbar låt =)
Sjuka minnen man har till den haha!




Hos bror min

Ja nu sitter jag hos Micael. Jag och Casper har precis ätit lite mat. Ska snart fortsätta städa. Sen när vi är klara här så ska jag och Casper ta bussen ner till Plantan.

LYSSNA HÄR GASTEN: Niklas tyckte Twilight var bra :D

Nej får väl fortsätta nu så man blir klar någon gång :P

Uppdaterar när jag kommer hem ikväll!



Inte min dag idag

Nej så är det idag. Varför har ingen egentligen med att göra ! Hoppas denna dagen går snabbare än en höna skiter !

Förlåt Niklas för att det gick ut över dig !!!! :(

HEJDÅ !


Fortfarande vaken..

Ja jag är fortfarande uppe.. Mina ögon vill bara stängas :P . Men nej jag ska inte sova, för då komemr jag fan inte upp igen. Diskade till mor min innan. Och nu ska jag aldelles strax in i duschen ! Kanske man piggnar till lite till.. Vad jag har gjort tills nu.. Inte ett jävla skit, suttit och spelat en massa skit tråkiga spel på internet haha. Och ritade en bild som skulle va på mig själv men det blev ett kioskamongo istället.. hahah ! Har druckit 6 koppar kaffe.. Men tyvärr så blir jag inte pigg av kaffe.. Jag har läst igenom en massa bloggar, där den ena va mer tråkigare än den andra.. Sen har jag inte gjort så mycket mer...

Måste hålla mig vaken i alla fall.. Åh herregud hur ska jag orka va uppe ikväll :/ . Gasten kommer bli sur om jag e trött och gnällig :P hahaha ! Men bara för det så om jag är trött så ska jag inte gnälla över huvud taget ;) . Men sen om jag slocknar helt plötsligt när vi kollar film, det är en annan femma haha. Får jag väl hoppas han inte märker det hahahah ! Men det kommer han ju göra. Nej jag ska inte somna. Kommer antagligen bli övertrött snart och då blir jag så övertrött så det känns som man är pigg igen ;) Och då kommer jag inte kunna sova i alla fall..

Kom precis på också att jag måste välja kläder till söndag, har inte gjort det än. Får göra det efter jag duschat! Ska inte träffa gasten från vid 16 kanske?! han skulle fika med en tjejkompis också, så jag har god tid på mig :) . NICE !

Skriver antagligen senare igen haha. Har ju fan inget annat att göra så ni får stå ut med mig och mina knäppa och antagligen tråkiga inlägg mohaha !

Puss&Kram


Torsdag morgon

Pigg och vaken ? Njaeee, men vaken iaf.
Satte mig vid datan nu när jag vaknade och gissa vem som fortfarande sitter uppe om inte lilla Linda fucking Malmquist :P Hon är galen eller ja rättarsagt hennes katter är galna :P

Nej nu ska jag ut och röka en cigg och sen sova en stund till för hela huset (Casper och Niklas) sover fortfarande :P




Sjukt irriterad!

Klockan är sju på morgonen och jag har sovit 2 jävla timmar !! Gick och la mig klockan 2 på natten för jag tänkte att det va i god tid så jag kommer upp i tid idag. Somnade rätt snabbt. Men vaknade igen klockan 4 av att min störda katt stod och drog i min percien (eller hur i helvete det stavas). Jag kallade på henne men inte fan lyssnade hon på mig. Så jag var tvungen att gå upp och kasta ut katt fan ur mitt rum. Sen gick jag och la mig igen. Och precis när jag somnat så börjar min andra katt hoppa på handtaget till min dörr. Och inte fan ger hon sig från dörren är öppen och alla mina katter springer in. Så till slut hade jag alla 4 katter i mitt rum. Försökte ignorera det men fick till slut panik för att alla katt jävlar var i perciennerna. Så klockan 5 ringde min mammas klocka och då va jag pigg. Så jag gick upp och satte på kaffe. Och nu har precis min mamma åkt. Och jag är fortfarande uppe och dricker kaffe.. SKJUT MIG !

Men det är bara för att det inte är lönt att jag går och lägger mig nu, för gör jag det så kommer jag sova till klockan 18 idag också. Och inget kommer kunna väcka mig. Så NEJ jag får vara uppe och sitta och dricka mitt fucking kaffe .

Haha ursäkta alla mina svordomar i detta inlägg. Men jag tror ni hade varit exakt lika irriterade som jag är just nu !!

Förresten.. Någon som vill ha 4 katter ? Dom är gratis !!! ;)


Morris
(Fettokatten som går bakom mina percienner och sedan fastnar i dom)

Gumman
(Mammas äckel katt, den som hoppar på mitt handtag)

Ronja
(Kommer fram och slickar en i huvet och armhålan när man sover, mysigt va?)

Nasse
(den som drog i min percien först)


SHIT SOM DET REGNAR UTE NU OCKSÅ :/ ..
Man bara älskar Sveriges väder hahaha !



Sängen väntar!

Ska aldelles strax gå och lägga mig! Ska upp i tid imorgon så måste sova snart, annars kommer jag sova bort hela dagen imorgo också och det kan jag inte!

Imorgon ska jag träffa Gasten =) 
- imorrn e det serie, chips/dip å massa mys.
Låter braaa tycker jag ! ;)

Skriver mer när jag vaknat imorgon !

Puss&Kram


Sant..

Hur tänker vi tjejer??

När hon går ifrån dig och är arg
- Gå efter henne!
När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne!
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst - Fråga vad som står på!
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd - Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne!
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig!
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan!
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den

Haha allt stämmer ;) eller har jag fel ? haha


I brist på annat...

Hade absolut ingenting att göra . Så jag kollade på det jag hade kvar av Ica age 3. När jag sett klart den så kom jag på att dom "karaktärerna" (eller va fan det heter) i filmen är rätt lika några man umgås med och en är lik mig själv haha..

Så jag va tvungen.........      Klicka på den så blir den större ;) Om ni inte fattade det haha !

Kan ni gissa vilka dom är ? ;) mohaha !
Den som gissar rätt på alla får en puss av mig haha ;)
Och nej Tosse , du får inte gissa !
Inte Niklas iheller om han redan vet ;)


OCH ja jag vet, jag har aldelles för mycket fritid hahahah...

Puss&Kram





Twilight ! <3

Sitter här och väntar på att Niklas ska komma tillbaka från Annsofie. Vi ska kolla på Twilight :P Han har inte sätt den så jag har lyckats övertala honom att se den med mig så vi kan gå på bio och se New Moon (uppföljaren av Twilight) när den kommer i November. Så slipper jag gå och se den själv hehe.



Imorgon så ska jag och Casper till Micael och städa. Sen efter kl 4 så ska jag och Niklas till hans mamma och städa. Sen på kvällen ska vi kolla på Hangover :P
Fredag ska jag, Niklas och Casper till Danmark och sen till Zäta så Niklas kan köpa lite nya kläder :) Sen på kvällen ska jag och Linda ha tjejkväll tillsammans med Kellie och Casper :) Ska även ringa Vårdcentralen och en snabb runda inom Apoteket.
Lördag förmiddag så ska jag och Johanna åka och storhandla. Sen vet jag inte vad som händer.
Söndag ska jag, Frida, David och Linda till Malmö och vara modeller för en dag. Ska nock se om jag har pengar så jag iaf kan köpa en bild :)
Så ser resten av min vecka ut hehe.

Det är bara 4 av nästan 50 läsare (om dagen) som skrivit vilka dom är. Det är lite dålig stil enligt mig ! Men men.. vi fortsätter och skriver ändå :)

Nej nu ska jag ta en dusch och fortsätta vänta på han tönten ;)




Tiden går snabbt.

Det är fan redan ONSDAG ! Tiden går sjukt snabbt fan. Va ju precis helg haha..

Iallafall så blev det ändrade planer för veckan.. Ska vara hemma idag och välja kläder och imorgon ska jag hem till Gasten och sova hos han. Sen på Fredag ska jag till väla vid 16 tiden och efter det så ska man hem och hämta kläderna som jag ska ha på söndag. Sen ska man hem till Fryksäter och hjälpa henne att passa Tess söta Kellie =) . Sen på lördagen ska jag fortfarande va hemma hos min syster och äta kräftor. Och antagligen kommer Frida dit också ! Skit länge sen man träffa henne nu fan.. Måste va några månader sen. Så hoppas hon kommer dit. Sen ska jag sova hos min syster på lördagen och sen på söndagen ska man upp tidigt och duscha och fixa håret och så vidare. Sen höra av mig till Fryksäter och Naken David och höra om vi ska ta tåget eller hur vi ska göra..OCH David , nu dricker du inte för mycket på lördagen haha. För du ska fan med nu haha! Fast jag får nog säga det till mig själv också haha. Eftersom vi ska ha kräftskiva så blir det snaps och annat gott.. Och min systers kille tvingar mig alltid att dricka den äckliga snapsen med han haha. Men det blir högst 2 snapsar och inget mer. Pallar inte stå och va bakis när man ska fotograferas fan! Japps det var ändringarna.

Nu ska jag dricka kaffe med mamma och sen ska jag se om jag hittar någon bra film och ladda ner, som man kan se ikväll! Sen ska man bara kolla färdigt på Ice age 3 också, men har inte så mycket kvar på den. Så det går snabbt.



Drömde om min farmor inatt :( Saknar henne skit mycket! Så mycket jag ångrar att jag inte sa till dig.. 3 år sedan du dog nästan. Bara några dagar innan julafton lämnade du oss :( . Kommer ihåg att jag skulle till min syster i borås den julaftonen och när jag satt på bussen så grät jag hela vägen dit. Saknar tiderna vi hade tillsammans, när jag kom hem till dig och vi spelade patians eller hur det stavas och vi lyssnade alltid på "änglahund" . Och du sjöng alltid med =) . Du tog mig alltid för den jag var, och klagade aldrig på mig. Du var den enda jag kunde prata med utan att du dömde mig. Saknar våra pratstunder!

Saknar dig farmor ! <3


(jag och min farmor)

Älskar dig !






Onsdag

Tråkig dag så finns inte så mkt att skriva egentligen.

Imorgon så ska jag städa hos Micael och sen på eftermiddagen/kvällen så ska jag och Niklas städa hemma hos hans mamma. Vi vet, vi är snälla ;)

Nej nu ska vi äta glass :D Niklas sitter och dreglar för att han inte fått någon glass än MOHAHA,


Kan inte sova!

Sitter fortfarande uppe. Börjar bli riktigt trött nu! Försökte gå och lägga mig för ett tag sen, men låg bara och snurrade rundor som ett kioskmongo. Så jag gick upp igen och satt mig vid datan och kollade lite på "Ice age 3". Rolig som fan är den. Men orkar dock inte kolla på hela nu.

Det snurrar runt en massa tankar i huvuvet på mig. Därför jag inte kan sova! Asså det är typ inga negativa tankar och så. Jag bara tänker på allt mellan himmel och jord. Tänkte på att min syster snart ska få barn och undrar om det blir en pojke eller flicka =) Jag tror det blir en pojke. Tänkte på helgen och att jag ska äta kräftor , goooooott ! haha.. Sånt skit jag tänkte på bara.

Sen klart tänker jag lite på honom också ;) . Tråkigt och ensamt att sova helt själv utan någon som håller om mig :P . Och ingen jag kan klia på ryggen haha. <3

Nej nu måste jag sova.. Mamma ska upp om en kvart haha ! Och hon kommer snea ur totalt om hon ser att jag fortfarande är uppe och sitter vid datan. Då får jag höra "
Sitter du fortfarande uppe!? Ja det ska bli kul och se vad elräkningen blir nästa gång!!! Jag kommer stänga av internet" osv.. Hon har nog sagt det 118 gånger nu, men som ni ser så har jag fortfarande internet haha!

GodNatt & SovGott



Va ? Vem ? När ? Hur ?

Hahahah !! Har ingen aning om varför min rubrik heter "Va ? Vem ? När ? Hur ?" . Kom bara inte på något annat haha. Hatar att komma på rubrik. Har inte så bra fantasi ;)

Så .. Vad händer / har hänt denna veckan?

Måndag: Satt hemma hela dagen och bara ruttna. Gud va tråkig dag!
Tisdag: Suttit hemma igen, tagit några ego bilder i brist på annat ;)
Onsdag: Hem till Gasten? OM jag fixar pengar vill säga.. Men jag vill !!
Torsdag: Va hemma, välja kläder till på söndag !
Fredag: Gasten antagligen sova hos mig, kolla film osv..
Lördag: Först väla sen Kräftskiva "with the family" , GottGott !!
Söndag: Till Malmö och fotograferas..

Jao, thats it ! Händer inget speciellt liksom.. Har man inga pengar så kan man ju inte göra så mycket. GE MIG JOBB !

Juuust de ;) . IDAG har jag kommit på vad jag vill göra med mitt liv ;) ! Vad det är? It´s a secret.. Kommer inte säga någonting fråns det går som jag vill.. Vill ju liksom inte gå och säga det till alla och sen blir det inte så.. Då äre ju lite pinsamt haha! Bara 3 stycken som vet ;) OCH ni e TYSTA , annars blir jag arger !

I miss YOU<3

Nej nu ska jag kolla film och sen sova :) GodNatt <3


skor

Ja nu har jag beställt skor. Var inne på Brandos och tittat och hittade ett par skit snygga puma skor.
Dessa blev det :)


Gå gärna in på deras hemsida och titta. Sjukt snygga skor där inne :)
Var egentligen på jakt efter ett par Kawasaki skor, men föll för dessa ;)
Skor istället för sprit, kan det bli bättre ? :P


Snart födelsedag

Jag fyller år den 30 Augusti och då hade jag tänkt gå ut och äta och sen kanske gå på bio ! Någon som är sugen på att följa med ? Eller ja inte den 30.e kankse för det är en Söndag, men den 29.e :) Ni kan väl skriva en liten kommentar om ni är sugna :) Ju fler desto roligare :)

Ska inte ha fest eller något sånt eftersom jag ska sluta dricka :) Ja ni hörde rätt ! ;) Är trött på spriten nu !!! Tänk så mkt pengar jag kommer spara in :) Mohaha :D


Mhm..

Satt och rensade min data från bilder som jag hade dubletter av och sånt. Hittade 57 stycker videos som jag hade glömt helt haha och en massa bilder som jag inte sett på hur länge som helst. Rätt kul.. Hittade även en bild som jag tagit innan sommaren . Har fan gått ner lite i vikt ;) I like ! .. Kanske inte så mycket men ändå. Haha! Ska dock gå ner en del till bara.
Klippte ihop den gamla bilden (till vänster) med en ny frn idag HAHA!
Va tvungen :P




Idag ska jag antagligen hem till Gasten och kolla film och så vidare.. Om jag fixar pengar vill säga. Men det ska jag nog kunna ordna, annars blir jag irriterad.

Sen imorgon ska jag va hemma och så måste jag kolla vilka kläder jag ska ha på fotograferingen på Söndag! Vet inte alls vilka jag ska ha dock :/ Inte roligt, för man har inte pengar till att köpa något nytt. Men mamma får pengar på Fredag så ska fjäska lite för henne så man kanske kan låna till i alla fall ett nytt klädesplagg ! Får se..

Nej nu ska jag skicka sms till min mor och säga till henne att hon ska ringa mig så jag kan få pengar till bussen.. Och får jag inte det så blir Linda lite arg ;) haha..

Puss&Kram



Jag & Min Nasse<3






Tisdag

Förlåt för min dåliga uppdatering idag, men Casper spyr och skiter vart om annat så har inte riktigt tid. Nu ligger han i min säng och vilar. Så då passar jag på att sitta här :)
Meningen jag skulle till stan både igår och idag, men har ju inte blivit så :S Meningen att jag skulle städat hos Micael likaså, men inte blivit så heller :S Får se om Casper mår bättre imorgon för då får vi ta båda sakerna då. Men det återstår och se.

Ska snart göra lite middag till mig. Sen ska vi gå till Lidl och köpa blåbärssoppa för sista pengarna. Tur man får nya cash på Fredag :)

MÅSTE diska, men var fan finns orken ?

Nej vet inte vad jag ska skriva mer.

Måste boka klippning hos Malin. Ska nock skriva till henne nu hehe.


God morgon

Vaknade vid 12 men låg kvar i sängen en timme till haha. Hade en sjukt konstig dröm i natt. Drömde om en massa zombies och sånt haha! haha det roliga var att det va jag som va "hjälten" i min dröm HAHA. Gick runt och sköt alla och sånt haha.

Nu ska jag dricka mitt kaffe och röka min första cigg.

Sen skicka ett litet sms och väcka gasten ;) mohaha!

Puss&Kram



Shiiiiet ! ;)

Sover inte jag än ? NEJ de gör jag ICKE ;) Haha.. Kan fan inte sova ! Men börjar bli litee trött nu faktiskt .. Eller rätt mycket haha. Det regnar som satan ute nu , "its raining men , halleluja" .. HAHA ! Nu börjar jag bli övertrött så nu ska jag inte skriva mer för då blir det bara en massa trams av hela inlägget ;) .

Träffa dig imorgon :) Saknar dina pussar <3

~I love to sleep next to you and feel your heartbeat.
Without you, it is difficult to sleep.
~
           I think im falling in love !


Haha nu blev jag fan hungrig också :/ Käka precis 2 mackor haha och lite jordnötsringar. Men nu e man hungrig IGEN! Dags och gå och lägga sig..


God fucking natt ;)

Nu ska jag sova ! kollade precis på 17 again, den va bra ! ..

Imorgon ska jag antagligen träffa gasten :)

Vet inte vad jag ska skriva så skriver imorgon !

Tycker om dig mer och mer för varje dag som går.. <3

Puss&Kram


Jag har tråkigt.

Sitter här hemma och funderar på va fan jag kan hitta på. Börjar bli riktigt jävla rastlös nu! Tråkigt och sitta på datan och surfa rundor haha. Plus att det inte är någon rolig inne som man kan snacka med! Så vad ska jag göra?? SUCK...




<3 Miss you !




Så hade jag tänkt mig ;)



Snyggt ? HAHA
Kanske inte så fint gjort men orkade inte fixa det så perfekt haha ...

Min mamma tycker jag liknar någon kändis där :P men hon kommer inte på vem :P haha


Vad tycker ni?

Har faktiskt funderat ett bra tag på att ändra hårfärg :P . Jag har haft blondt, brunt och nu har jag svart. Blondt vill jag inte ha igen.. Så funderar på rött hår ;) . Men är lite osäker på om jag kommer passa i de! Sen funderar jag på att även lockpermanenta det. Men det tat jag ju efter..

Denna hårfärgen jag hade tänkt då...



Eller vad tycker ni ? Är det FÖR rött?


Jobbigt och komma på rubrik :P

Idag händer det inte speciellt mycket. Ska bara vara hemma och ta det lugnt tänkte jag.. Denna veckan har jag inte bestämt så mycket. Bara lördag - Kräftskiva och Söndag - Malmö och fotas! ..

Har bestämt att jag ska dra ner mycket på festandet nu. Jag vet att många kommer säga "du kommer inte klara det" . Ja det kommer va lite svårt för jag älskar att typ dra ut och dansa och ha kul . Kan va därför man kallas för "partygirl" ;) haha ! Men jag har bestämt nu att det får vara slut med att festa varje helg. Så istället för att festa tänkte jag att man kunde typ natt bowla och annat skoj =) . Men då ska det bara finnas andra som vill det också haha!


Nästa helg igen så ska jag och Tosse antagligen ha en tjejkväll =) Göra en massa tjejgrejer haha. Äta middag och sådant .. Och lyssna på "girls just wanna have fun" HAHA, skämt åsido ;) .

Nej nu ska jag dricka kaffe och röka och sen ska jag nog spela lite :P Och nej inte Tibia !

Puss&Kram






Måndag

Meningen att jag och Casper skulle till Micael och städa idag, men det går icke. Casper skiter som aldrig förr ! Ska prova det belöningsschemat som Mimi E gav förslag på igår. För den senaste veckan så har Casper vägrat göra Nr 2 på toan och pottan och ihelgen när var hos sin pappa så hade han inte gjort Nr 2 alls på 3 dagar. Så den städningen hos Micael får bli någon dag i veckan när Casper är bättre i magen !

Idag händer inte så mkt. Niklas kommer ikväll så ska vi prata IGEN.
Imorgon ska jag ner till Ams och få mina papper påskrivna, sen till FSK och lämna in dom.
På Fredag blir det Danmark med Niklas och Casper. Måste ringa Vårdcentralen på Fredag med.
Ska även se om Johanna vill köra mig så jag kan storhandla någon dag ihelgen.
Det är vad jag vet som händer i veckan hehe.

Denna månaden är dax att ansöka om nytt bostadsbidrag. Man ska ju göra det en gång om året.

Nej nu ska jag titta vad min lille fis gör. Höres sen !

Här kommer lite bilder sen i Fredags :)


Bildinfo:
1. Jag :) 2. Snicki & Mia :) 3. Binta :) 4. Gasten och Set :) 5. Jag & Foppa :) 6. David :) 7. Malmquist :) 8. Adrian :)


Vi sträcker oss till er läsare !

Nu är det så att vi har blivit lite nyfikna på vilka det är som läser vår blogg :) Så vi tänkte radda upp lite frågor som ni mer än gärna får svara på :)

1. Vad heter du ?
2. Var bor du ?
3. Hur gammal är du ?
4. Jobbar du eller går du i skolan ?



17 Again




Mike, 35, är inte nöjd med livet. Han har jobbat 18 år
på samma arbetsplats utan att ha befordrats,
han är nyskild och han har knappt någon kontakt
med sina barn. Livet har inte riktigt blivit
som han tänkt sig. Annat var det i high school
då Mike var stjärnan i basketlaget och killen
som fick dejta skolans snyggaste tjejer.
En sen kväll när Mike är på väg hem i regnet
ser han vaktmästaren från high school stå vid
räcket på en bro. När han stannar bilen
försvinner mannen och i sin iver att finna
honom trillar Mike över räcket. Han vaknar
upp nästa dag hos sin kompis Ed, och upptäcker
han att han inte längre är sig själv.
Han har förvandlats till en gänglig 17-åring igen.


Betyg: 5 av 5


God Natt

Är inte trött alls egentligen. Men har bara en cigg kvar och det finns ingen rolig inne på msn och prata med. Så då kan man ju lika bra gå och lägga sig ? eller...

Fick reda på av min mamma innan att jag ska till min syster på lördag och ha kräftskiva =) GOTT ! Jag älskar kräftor, sjukt gott ! Så det ska bli nice. Dom ska dricka och så också men jag tror jag struntar i det eftersom man ska till Malmö dagen efter haha..

Nej nu ska jag röka min cigg och sen nanna kudden !

Sov gott <3


Helgen!

Fredags festade jag hemma hos Foppa med folket.. Fryksäter har redan skrevit det mesta om hela den kvällen så jag struntar i och skriva om det så slipper ni läsa det igen ;) . Var en rolig kväll i alla fall!

I lördags va jag hemma hos Mimi med Gasten och käka kräftor , gott ! Sen somnade vi alla tre haha och jag och gasten vaknade inte fråns vid halv 2 på natten tror jag det va. Så stack vi hem till Gasten och kolla film efter att han vr klar med sitt tibia spelande. Sen somnade vi...

Idag vaknade jag vid 15 tiden tror jag det va. Sen stack jag hem nån timme senare. Sen har jag inte gjort så mycket idag. Ska nog kolla någon film snart och sen sova. Ska på ärende imorgon!

Orkar inte lägga in bilder från i Fredags. Vill ni se dom så finns dom på Facebook..

Snart ska min syster ha barn =) Uträknat till den 21 September men hoppas att det blir lite tidigare :P . Ska bli roligt som fan hehe. Och jag tror det kommer bli en pojke ! ;)

Nästa söndag är det Malmö och modell för en dag haha..

Puss&Kram


Kvällen är kommen !

Har varit en lugn dag :)
Började dagen med ett samtal för David. Sen tog städningen fart. Gick rätt snabbt med tanke på att Niklas hjälpte mig, tack :) När Casper kom hem och vi hade ätit så gick vi till Lidl. Inom Annsofie och hämtade Attack sen följde Niklas oss en bit när jag och lillkillen skulle hem.
Ikväll har jag spelat lite och så. Nu kollar jag filmen på Kanal5 som började kl 9.

Midnight Bayou:

Amerikanskt romantiskt drama från 2009. Declan Fitzpatrick köper en gammal plantage utanför New Orleans. Det sägs att det spökar där. När Declan flyttar in börjar han se och höra underliga saker. Han träffar även Lena som är uppvuxen i trakten. Declan börjar se syner från gamla tider och med hjälp av Lena och hennes farmor upptäcker han en chockerande hemlighet som har varit dold i mer än 100 år.

I rollerna: Jerry O'Connell, Lauren Stamile, Isabella Hofmann, Faye Dunaway. Regi: Ralph Hemecker.



Nej nu ska jag fortsätta kolla på filmen :)


Helgens slut

Ja nu är det Söndag och hela helgen har vi haft fin fint väder och det är niiiiice :)

Igår hände inte alls för mkt. Var hemma hela dagen typ. Chillade och så. Var meningen att jag skulle städa, men var fan finns den orken och viljan när man behöver den ?
Så det blir städning idag innan mitt lilla hjärta kommer hem :)

Jaha.. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva haha. Men jag återkommer säkert senare:)


Fredags kvällen/natten & Lördag morgon/ förmiddag

Det förra inlägget skrev jag mest för att jag hade bråkat med Niklas och ville bara ha sagt med det att jag är en vuxen människa och gör vad jag vill ! Jag fick en massa sms där frågan löd: "Tar du droger ?" Och då märkte jag att allt misstolkades. Så jag bestämde mig för att plocka bort det inlägget igen så folk inte får för sig en massa saker !

Igårkväll så vandrade jag, Linda, Binta och Mia bort till Foppa lite efter klockan slagit 9. Dom som var där var Gasten, Set, Snicki, David, Adrian, Rille och Foppa. Nästan det första jag fick höra när jag kom dit var från Snicki: " Får jag fråga dig en sak ? Ska du ha barn med Niklas ?" Och jag svarade som det var: "Nej ska jag verkligen inte. Vi träffas inte längre. Jag slängde ut honom i Torsdags". Och då kom alla frågor vad som hänt m.m. Men jag vägrade svara då jag tyckte dom inte hade med saken att göra. Det blev iaf att jag och David gick ut och pratade. Han är bra att prata med :) Jag förklarade hur allt låg till och David sa: " Du vet att det räknas som otrohet va ?" Men som jag förklarade för honom så var inte jag och Niklas tillsammans. David bara: " Nej men om han nu menar det han säger att han älskar dig så räknas det ändå som otrohet eller ja iaf nått liknande". Gör det de ? Hmm... Ingen aning alls. Sen när jag och David och Linda kom in igen så var alla nyfikna på vad som hänt mellan mig och Niklas så jag fick förklara för alla. Sen (vet ej vad klockan var) så tog jag och Linda bussen hem till Set haha. Snacka om fulla och inte visste vad vi gjorde. Vi gick tydligen förbi Dickens och där hade Niklas suttit och han sa att jag hade tittat på honom och bara gått förbi. Men jag lovar att jag inte såg honom. Hemma hos Set så var det bara han, Snicki, Linus och Emelina (?). Satt och snackade en massa och drack cider. Slutade med att jag och Snicki satt i Sets sovrum och pratade riktigt allvar. Vad man ville ha ur ett förhållande m.m. m.m. Haha rätt knasigt om man tänker efter. Men skit i det :P Slutade med att jag försökte få tag på Niklas innan vi skulle med bussen, men han svarade inte så jag ringde Annsofie och hon var på jobb haha. Förlåt gumman :P Fick iaf svaret på varför han inte svarade när jag ringde och hon sa att han låg med hörlurarna på sig till datan så han hörde nog inte mobilen, om han nu inte tog av dom efter hon gått och helt enkelt ignorerade mig. MIhalek kom åxå till Set :) När jag, Gasten och Linda bestämde oss för att dra hem så cyklade Snicki och Mihalek i förväg för Mihalek skulle hem och hämta mat som vi kan laga imorgon, vi ska ha en liten kräftskiva enligt henne hehe. Jag, Gasten och Linda tog bussen hem till mig halv 8 imorse. Precis innan vi skulle gå från Set så ringde Foppa. Jag fick prata med Adrian och efter ett tag så sa han: "Ring min mobil för det blir dyrt för Foppa". Jag ringde Adrians mobil och pratade med honom från Gåsebäck ( Där Set bor) till det att vi kom hem till mig haha. Som vi babblade istället haha. Efter vi kommit hem så kom Mihalek, men inge Snicki för han bestämde sig för att cykla hem istället haha. Linda och Gasten sover på soffan. Mihalek sover i min säng eftersom jag tvingade hit henne för att jag visste att jag inte skulle klara sova själv. Är ju van vid Niklas bredvid mig. Jag satte mig vid datan och rökte och pratade med Linda, Gasten och Mihalek när vi väl var hemma hehe. Foppa skrev till mig på Facebook och jag bad honom adda min msn och det gjorde han. Pratade lite där och så. Han ville sova men ändå ha någon att dricka kaffe med haha. Han ville att jag skulle komma dit haha. Jag var inte så sugen på det haha. Jag, Gasten och Linda satt och pratade ett bra tag innan dom gick och la sig haha. Mihalek la sig ett bra tag innan Linda och Gasten haha Veklig ;) Eller ja Linda la sig sist för hon ville nog ha lite mysigt med Gasten innan dom skulle sova hehe. Men jag förstår henne :) Hade jag med velat haha. Men men man får inte alltid som man vill haha.

Jag kan inte ens sova ! Är inte ens lite trött och det är ångest kan jag tala om haha. Men skit i det :P Har jag tur som kommer Adrian efter hans handledarträff med lite vodka så kan vi sitta här o dricka lite tills Set vaknar till liv, sen kan vi dra dit där hehe. Men känner jag Adrian rätt så vill han nog hem och sova hehe. Han drack inte så mkt igår, mest öl, men han skulle gå hem då när Foppa ringde mig när jag var Set haha. Så han är nog rätt trött :P

Nej nu ska jag fan försöka få i mig en macka. Har sjuka smärtor i magen och har haft det sen igår morse :S Får hoppas det går över med tiden och att det inte är något allvarligt. Sist jag hade så här ont så var det av en anleding och det var ingen rolig sådan kan jag ta och berätta.

Nej nu har jag tråkat ut er totalt med en massa pladder i minsta detalj haha, men Linda klagar ju på att jag inte skriver blogg som förr hehe. Dax att komma igång med det på riktigt igen kanske ?

Usch nu mår jag illa.
Pratar med Hanna, Annsofie, Simon och Obbi på msn och dricker en öl haha. Hahah ja för jag kan ju försöka övertala mig själv att ölen hjälper mot magontet hehe.

Nej ska ringa Set om någon timme och se om han är redo för besök igen hehe.

Heeeeeeeejdå !


Party ;)

Då blir det fest ikväll ;)




E man på G så e man ;)




Kvällen

Har varit iväg med pappa och Micael sen typ halv 3. Var och käkade på Rödbetan och sen åkte vi upp till Spelmannen en runda. När jag, pappa och Micael stod där utanför och röka så ser jag Adrian huvud ut ur en bil och skrikandes: "Vad gör du här ? Niklas är inlåst i ett rum." Haha. Sen åkte vi till Maxi och Lidl och handlade. Nu sitter jag här vid datan och pratar med Binta, Niklas och Linda på msn. Pappa och Micael sitter och kollar tv.

Ikväll blir det party haha. Förvånade ? Inte jag iaf haha. Men skit i det :P Jag, Binta och Linda ska till Foppas :)

Nej nu blir det duschen, sen ska Linda komma med sitt smink :)


Hemma igen.

Ja då är man hemma igen. Min syster och hennes kille körde mig hem =) . Har precis suttit och snackat med dom lite och druckit kaffe.. Vad som händer idag vet jag inte. Blir väl hemma antagligen. är sjukt trött så. Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag antagligen bli väldigt rastlös senare ikväll. Så kanske sticker iväg någonstans då. Har tänkt mycket nu i alla fall. Och vet vad jag vill och så vidare. Så det e skönt !

Min systers kille visa mig klipp på youtube ;) Skit häftigt haha ..

Kolla !




Rätt coolt ändå :P

Nej nu ska jag va social med min mamma och syster =)


Freeeeedag !

Ja nu är det helg :) Fast känns som om det alltid är helg när man är arbetslös.

Har varit iväg en runda idag. Eller ja på Shell. Åkte dit med Jocke och Cindy när dom kom och hämtade Casper. Pappa och Micael kom dit. Sen kom Ragge (Jockes mamma) och Janne med. Sen körde Pappa och Micael mig hem. Har suttit här och pratat lite. Pappa och Micael åkte för en liten stund sedan. Mamma gick precis. Linda sitter vid sin data och ugglar och jag sitter vid min :P

I eftermiddag så ska jag ut och äta med Pappa och Micael och sen ska vi hälsa på min gudfar :) Skit länge sen jag träffade honom ju :(

Vill festa ikväll, men har inga cash så det blir nog inget med det. Får ta det någon helg när man har cash. Imorgon ska jag umgås med Annsofie (eller Alexia som hon heter nu) :D Blir en lugn helg för en gångs skull :)

Sjukt ont i huvudet fick jag. Kanske för att jag inte ätit något än och för att jag inte mår så bra.

Nej nu ska jag ut och ta mig en macka och se vad Linda gör :) Sen ska jag spela lite tibia. Måste egentligen städa, men vem fan orkar det i denna värmen :(




god morgon

Gud va trött jag är. Sovit riktigt dåligt, vaknat och somnat om hela natten.. Hade en sjukt jobbig dröm! :( Pallar inte skriva den här dock.

Nu försöker jag få tag i min systers kille eftersom han ska köra mig och min dator hem idag. Sen när jag kommit hem så ska jag hoppa in i duschen och så vidare. Sen vet jag inte riktigt vad som händer idag. Är inte på humör för något egentligen. Men har redan bestämt att jag ska träffa Gasten, men får se hur jag mår sen.

Måste ringa några samtal nästa vecka också!!

Gud va ont jag fick i magen nu :( Jobbigt !

Puss&Kram


Godnatt

Nej nu blir det fan sängen. Har dratt lvl iaf Mohaha.

Var inte så kul i stan. Fick sånt satans magknip. Så vi åkte hem typ lika snabbt igen. Men den helvetes nattbussen går fan ut till Maria station innan Dalhem. Helt cp gast asså.

Nej nu blir det sängen !

Det var för oss som solen sken som guld och gick upp varje morgon för kärlekens skull !




Mhm...





Allt känns så tungt jag går runt här i tystnaden.
Ensam i kärlekens hus.
Jag fingrar på bilder med minnen av oss.
Jag behöver en ledstjärnas ljus.
Tankarna blandas med smaken av tårar.
I hjärtat finns bara du.

Säg mig, finns det nån annan,
finns det nån annan nu?

Nätterna plågar mig, stirrar i taket.
Jag önskar du låg tätt intill.

Utanför fönstret där rusar det timmar.
Här inne tycks tiden stå still.

Vänder mig om och försöker att sova.
I hjärtat finns bara du.

Finns det nån annan,
finns det nån annan nu ?

Finns det nån annan,
nån annan som älskar dig så som jag?
Försökte att nå dig igår men du sa:
"Lämna ditt nummer och ha en bra dag".

Solen går upp väcker världen till liv.
I min dröm ligger du tätt intill.
Utanför fönstret där rusar det timmar.
Här inne tycks tiden stå still.
Det känns lite bättre men hjärtat det gråter.
Du finns här 24-7.

Säg mig, finns det nån annan,
finns det nån annan nu?

Finns det nån annan,
finns det nån annan nu?
Säg mig, finns det nån annan,
finns det nån annan nu?

Det jag har gjort kursivt är bara för jag kände för det.. Vissa kanske fattar varför, och andra kanske inte.. Jobbigt va!

Älskar denna låten
Har antagligen lagt in den innan :P
Men skit i det haha !


GOD NATT !





AAA !!!

Stack ut vid elva tiden.. När vi kommit fram till stan så hämta vi ut pengar och stack sen till Swea. Och Fyfan va tråkigt det var där, slösade 50 kr och en timme på att va där.. Ångest! Kunde gjort mycket roligare saker. Sista gången jag drar ut på en fucking torsdag.

Mitt humör är inte på topp om man säger så. Har börjat tänka för mycket igen. Det mesta jag tänker på är att jag är sjukt rädd för att bli sårad igen. Har blivit det många gånger och vete fan om jag pallar gå igenom det igen.

Vet inte vad jag ska göra längre. Känns som allt jag säger och allt jag gör bara blir fel hela jävla tiden. Jag är inte mig själv längre .

Sen när jag väl ska prata med en person så kommer allt ut helt fel och man blir missförståd. För det jag säger låter myckert bättre i mitt huvud haha. Jag har väldigt svårt för att visa mina känslor också men det är delvis för att man blivit sårad så många gånger.. Sen vet jag inte hur jag ska säga saker på rätt sätt..

Just nu är jag bara förvirrad och har för mycket tankar i huvudet och det mesta av det jag tänker på kan jag inte ta här och vill inte ta här iheller för den delen.

Känns som livet bara blir jobbigare och svårare ju äldre man blir. Och hur värdelös är man inte egentligen :P , jag har inget jobb, ingen utbildning och mitt längsta förhållande är 4 månader.. Klå det ;) hahaha !

Jag vet inte vad jag vill jobba med och jag vet inte vad jag vill med mitt liv.. Jag är för fan 20 år, kanske dags och komma på vad fan jag vill med mitt liv innan jag sitter på GA torg med resten av a lagarna med en sprit flaska i en brun påse.

Det är sjukt mycket som bara vill ut ur mitt huvud just nu, men det går inte. För om jag skriver det här så kommer allting komma ut helt fel och då blir allt ännu mer fuckt up! Finns så mycket jag vill säga och mycket jag vill göra. Men det blir aldrig av. För att jag är feg.. Ja jag erkänner, jag hatar att konfrontera en annan person. Och jag hatar att prata "öga mot öga" för jag blir så sjukt nervös och jag tycker det är sjukt jobbigt. Har alltid varit så.. Men det är bara för att jag pratar aldrig om mina problem med andra. Har aldrig gjort det typ och kommer aldrig göra det. Jag håller allt inom mig och sen när jag har för mycket i huvudet så får jag huvudvärk och allt blir galet. För då börjar jag tänka för mycket och då blir allt bara fel. Bara detta jag skrev nu låter helt fel haha.

Nu vill jag bara va ensam och ligga i min egen säng och bara somna och glömma allting och drömma mig bort.
Vissa stunder önskar man att man bara kunde stänga av sin fucking hjärna.
Fy fan va det hade varit skönt..
Och stänga av sina känslor !
Det hade varit underbart...

ORKAR INTE TÄNKA MER !
FÅR SNART DAMP, haha ..


Vet inte vad jag ska skriva mer för vill inte skriva för mycket här. Så skiter i och skriva .. Nog bäst så!

Tycker om dig som fan och vill verkligen att det ska funka.. Förlåt för att jag tänker för mycket och så vidare.. Jag e väl korkad och trög...


Tårarna vill inte sluta rinna, och jag som aldrig gråter!
Fan har hänt med mig? :/


 

Det mesta stämmer !




utgång !

Japps, då blev det ingen lugn hemmakväll idag haha. Blir utgång med Fryksäter och Mihalek istället =) .
Ska till Harrys och ragga brandmän mohaha !
Haha eller dom ska ragga men inte jag ..
För jag är ju kär...
Jobbigt va ?
HAHA

Nej nu ska jag ätaaaa !
Puss & Kram


~ Don´t want to have this feelings! ~



Torsdag

Har varit ute på lekplatsen nu i 2 timmar. Har passat Emilia medan Mimi E och Kia tatuerade sig. Linda och Linus har hållt mig sällskap. Kines kom med. Tess, Johanna och barnen åxå :)

Nu lagar jag mat. Sen blir det duschen och sen Harrys med Linda och Mihalek :D

Ville bara visa att jag lever :P


Orka

Jaha hur fan ska jag komma hem med min data nu ? Ångest !! Fan sista gången jag "lanar" för jag orkar inte med detta jagandet igen. Jag känner liksom inte hundra stycken som har bil.

Nu vet jag inte vad jag ska göra. För jag behöver ju verkligen komma hem och byta kläder och fixa lite och så. Sen är det skönt att bara va hemma idag också. Orkar inte göra något idag. Vill bara hem och kolla film och sova i min älskade säng . Men hur det blir med den saken nu vet jag inte.. Palla detta !

Puss&Kram



Fint väder.

Skit varmt ute . Tycker inte om värme haha! Kan det bli vinter nu eller ? :P .

Försöker hitta någon som kan köra mig hem idag. Lättare sagt än gjort.. Ajja, får väl fortsätta jaga.. Annars så går jag hem med datan på ryggen! Måste hem och fixa en massa så..

Blöö vilket dåligt humör jag e på. Mitt dåliga morgonhumör + inget kaffe + varmt och svettigt.. Usch..

Nää nu vill inte jag skriva mer..



God natt

Tosse!
Tycker inte alls om att se dig ledsen gumman !
För när du inte mår bra så mår jag inte bra ..
Men förstår att du är ledsen och så vidare, hade kännt likadant.
Man gör inte så som den personen gjorde..
Och så e det bara..
Finns alltid här om du vill prata gumman <3



Just nu är jag riktigt jävla övertrött. Börjar bli gränsen till att man blir så trött så att man känner sig pigg igen haha. Om ni fattar vad jag menar :P . Imorgon/Idag vet jag inte vad som händer, ska försöka fixa en bil jävel så man kan komma hem med sitt pick och pack igen haha. Sen blir det väl att man antingen stannar hemma eller drar och träffar Gasten . Får se vad som händer, men det är några timmar till dess så !

Helgen blir som sagt lugn för min del, inget party för mig. Har inga pengar och sen är det skönt att bara ta det lugnt någon helg också. Även om jag vet att jag kommer bli partysugen så fort fredags kvällen kommer haha. Men det skiter jag i för har man inga pengar så kan man inte festa iheller. Och jag orkar inte jaga pengar för att festa, då kan jag lägga dom pengarna på bättre saker!

Nu är "Lan veckan" slut om några timmar haha. Har varit kul faktiskt men lana e ingenting för mig. Jag pallar inte sitta framför en dator i flera timmar i sträck och bara spela. För jag blir så fruktansvärt rastlös och får spring i benen haha. Men har varit kul ändå =)

Måste fan hitta ett jobb eller något snart också. Klarar inte av att inte ha några pengar och bara låna av alla hela tiden. Jag verkligen hatar att låna pengar. För sen när man väl får pengar så ska man lämna tillbaka allting och då har man inget kvar haha. Men funderar mycket på att gå servitris utbildning på ett år. Det sägs att det ska vara mycket praktik och så och det gillar jag. Men det jobbiga är att plugga, jag verkligen hatar att plugga.. Ajja, får se hur jag gör. Jag va ju hos Arbetsfömedlingen för kanske 2 veckor sen tror jag och då sa dom att dom skulle höra av sig i Augusti men om dom inte hade hört av sig i slutet av Augusti så skulle jag kontakta dom.. Så får vänta och se..

Nu har jag skrivit väldigt mycket tycker jag haha. Så nu ska jag höra med Gasten om han har spelat klart. Sen ska vi/jag kolla film. Och antagligen kommer jag somna efter halva haha ! Fast nu är jag rätt pigg så får väl se hur det blir med den saken..

Någon som kan köra mig hem imorgon hahaha ;)
Just kidding!





ORKAR INTE MER

Det pirrar och jag skakar så dåligt som jag mår ! Känns som om hjärtat hoppat ut ur kroppen ! Mitt hjärta har helt enkelt gått sönder ! :(

Ska försöka sova snart och kan jag inte sova så ska jag höra av mig till Tess och om hon är vaken så ska jag dit. Tack gumman för att du finns <3 Ja till er andra med såklart <3

ORKAR INTE MÅ DÅLIGT !

Du fick mig att må bra. Du fick mig att tro på mig själv. Du fick mig att le. Du fick mig att tro på oss. Du fick mig att lita på dig. Du fick mitt hjärta att gå sönder !


Dagen som gått

Vaknade vid halv 1. Satt och spelade lite och käkade frukost och så tills klockan slog 3 (?) kanske. Sen gick jag bort till Adrian. Vi gick till Ica och köpte cigg och sen satte vi oss på bänkarna vid honom och pratade en massa. Och det var skönt att prata av sig kan jag tala om ! Sen gick och träffade David och Johan på D-högs pizzeria. Satt där ett tag och snacka. När David och Johan skulle till fotbollen så släppte dom mig och Adrian hos mig. Lagade lite mat och käkade och så. Sen spelade vi lite Cs. Sen gick jag och Linda ut en runda. Träffade Tess, Johanna, Carro, Giza och barnen :) Satt där och snackade ett tag. Sen gick vi hem till mig igen. Kommer ej ihåg vad vi gjorde haha. Men jag och Linda fick för oss att gå ut på äventyr och det gjorde vi haha. Ja ni ser ju bilderna i tidigare inlägg :P Marcus var med som spion vid badet haha.

Nu ska jag snart duscha sen ska jag sova, eller ja iaf kolla tv. Lär nog inte få sova många timmar inatt.

Mitt underbara lilla hjärta kommer hem imorgon vid 3 tiden :D

Hoppas ni mår bättre än mig iaf :)

Heeeeejdå !


ÄVENTYR ;)

Mysiigt och bada =)




Lekplats haha !

,


Spindelnäääät xD haha !




Roligt hade vi i alla fall, skönt och komma ut och slippa datorn ett tag ;)
Vem vet, kanske kommer bli äventyr imorgon också !


Tjingeling <3




Äventyr inatt =)

Japps jag och Tosse ska på äventyr om cirka 2 timmar ;) . Vad vi ska göra säger jag inte, mohaha! Ni får se bilderna efter istället, kanske hehe ;) .

Här är i alla fall lite bilder från idag =)



Gasten och Tosse =)



Adrian hälsade på =)



Niklas =)



Tosse och Jag =)



Adrian haha



;)



Törstig Tosse ?! xD



Vem kan de vara ?





Killar

Är det inte den ena killen så är det fan i mig den andre. Jag är så jävla fucking skit trött på det. Jag ska fan i mig inte dejta eller ha förhållande för killarna kan fan i mig inte "hålla fingrarna" i styr eller hur man ska uttala sig. En kille säger att han älskar mig m.m. m.m. men ändå så t.ex skickar han bilder på sin k*k till andra brudar eller skickar sms att han vill knulla henne m.m. Jag är så förbannat trött på detta. Så fort jag börjar tycka om en kille och börjar lita på killen så dyker det fan i mig upp något. JAG ORKAR INTE MER ! Jag har inte tid att må dåligt ! Jag har inte tid till sånt här fucking skit.
Jag har bättre fucking grejor för mig. Låt mig fucking va nu. Ska aldrig mer dejta en kille. Ska aldrig mer bli kär. Ska aldrig va merän kompis med en kille. Jag ska fan i mig bli LESBISK !!


Nej nu ska jag chilla med Linda och Gasten tills det är dags för mina och Lindas äventyr ! :)



Pinsam händelse..


Onsdag.

Vaknade lite innan 15.00 haha.. Så det blev inga pannkakor till Gasten och Tosse.. Fast sen å andra sidan så va sockret och mjölken slute så det hade blivit lite svårt att göra pannkakor haha!

Idag ska jag göra samma sak som igår ahah. Spela Tibia och kanske lite CS om dom andra vill =) . Funderar på att kolla på en film nu innan jag börjar nörda mig med Tibia . För nu orkar jag inte spela.. Ni förstår, jag har ett morgonhumör som inte är på topp haha. Är alltid sur precis när jag vaknar och det håller i sig i någon timme, men det går väl bort snart !

Nu ska jag hitta någon film !

Puss&Kram


Goddag

Vaknade vid halv 1, men satt uppe till 4 inatt.

Fint väder har vi idag och det är nice :) Ska ut en runda i solen sen hade jag tänkt :)

Sista dagen på lanet imorgon. Sen på Fredag ska jag till stan och få mitt papper till försäkringskassan påskrivet så man kan få pengar denna månden hehe. Kan ju vara en fördel om man vill betala räkningarna :P
Fredag kommer också Casper hem och sen ska han till Jocke. Sen på kvällen blir det party med Ante och Linda :)
Lördag har jag ingen aning om vad som händer. Lillan vill ha med mig ut för hon ska ut här i Hbg med Jeanette, men får se :P Söndag blir lugnt för då kommer Casper hem.
Måndag städning hos Micael och Casper börjar på dagis :)
Ska bli skönt att få sova själv hela helgen kan jag tala om :D

Linda och Gasten sover fortfarande. Niklas är på Ung kompetens.

Nej nu ska jag diska sen ta en macka.


Läggdax

Nej nu är det fan läggdax haha. Klockan bara springer iväg på nätterna. Det är illa :P

GODNATT OCH SOVGOTT för det ska jag ;)




Hade inget och göra så...






=)

Dog på Tibia innan så har inte orkat spela det mer idag :P . Spelade lite CS igen, men till slut gav Tosse upp haha!

Nu sitter jag och pratar med LillSara i telefon =) Pratar om allt möjligt.. Vi ska ses någon dag hoppas jag hehe..

Nu sitter alla och spelar utom jag ahaha, funderar på att gå och lägga mig kanske, finns inget och göra på datan.. Men får se hur jag gör hehe.. Finns inte så mycket mer och skriva just nu ..

Puss&Kram



Hej hopp

Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra ! Pallar inte spela Tibia mer haha, inte just nu i alla fall. Vi spelade CS innan haha, de va roooligt ;) TIlls Tosse blev sur för hon dog hela tiden och inte ville spela mer haha. Så skyllde hon på att hon va tvungen och ladda sin mus ;) hahahahha !

Så vad fan ska jag göra nu ? Kolla film kanske.. Funderar på det ! Ajja , skriver senare. Ska nog in och duscha snart också !
Blöö vad rastlös jag är nu hahahah ...

Puss&Kram


Rastlös

Ja nu börjar jag bli fruktansvärt rastlös haha. Är inte van vid att sitta still så här länge haha.

Var på Maxi med Linda och Marcus innan. Annars har vi inte gjort så mkt förutom spelat. Jo vi var nere och rökte med David och Snicki innan bara.
Haha vi spelade Cs innan. Sååååå kul, när man inte dör iaf :P En sak är säkert och det är att jag och Linda INTE ska vara i samma lag haha.

Nej nu ska jag lägga musen på laddning och gå ut och störa Linda lite hehe.




"Godmorgon"

Haha var ju inte direkt morgon när jag vaknade, men skit i det :P Får passa på att sova länge när man inte har Casper hemma hehe :) Vaknade vid halv 2 tror jag klockan var.
Niklas är på Ung kompetens och dom andra 2 spelar :P Gör jag med egentligen, men tar en liten paus annars slutar det med att man ser fyrkanter haha.

Måste boka tvätttid tills på Torsdag så man har kläder att ha på sig ihelgen hehe.

Jag och Linda ska snart till Maxi. Jag måste köpa lite energi dryck så man klarar natten som kommer hehe.

Niklas vill att jag ska följe med han och träna idag. Men vettifan. Vill inte träna med en kille hehe.

Nej nu ska jag gå ut i köket och se hur det går för gastarna ;)


Hej hej

Vaknade vid 12 idag, va faktiskt uppe före Fryksäter och Gasten ;) . Första gången haha och antagligen sista haha! Niklas är är inte här nu :P vet inte vad det heter, de han e på . Men vi tre sitter i alla fall och spelar Tibia. Förvånade? ;)

Om ett tag ska jag och Tosse dra iväg till Maxi, jag ska handla en massa mat till dessa dagarna !

Mycket mer händer inte idag, blir bara spela en massa eftersom det e lan ;) .

Puss&Kram


Nu orkar jag inte..

... Spela Tibia mer ;) . Har spelat för länge nu haha. Fast har inte spelat lika länge som dom andra nördarna ändå, HAHA! Så nu funderar jag på om jag ska kolla på film helt ensam eller så kanske man får sällskap om nån kan sluta spela :P . Får väl se. Men jag ska inte spela mer idag i alla fall.

Känns som det mesta som vår blogg kommer handla om till Torsdag är Tibia hahahah ! Nej ska försöka skriva om annat också haha men vad vet jag inte ;) .

Nu börjar jag bli trött så nu orkar jag inte skriva mer .

Puss och Kram



Lana

Ja nu sitter vi 4 datanördarna här hos mig haha. Nog moget i denna åldern, men skit i det ;) Man är bara ung en gång ! :D Obbi kanske åxå kommer någon dag och spelar med oss :)

Har precis ätit toast, ska snart duscha, sen blir det att spela mer :) Dra 40 innan Torsdag var det ja ;) GL fucking HF haha ;) Nej men det ska jag nog klara, ska bara hitta ett nytt ställe med mer xp :P

Jag är inte sur, men jävligt besviken. Det är stor skillnad. Inte kul att få höra sånt, skit samma om det var ett flipp eller inte. Man känner ju sig knappt utnyttjad iaf ! :(

Var nått mer jag skulle skriva, men det flög iväg haha. Kommer säkert på det sen :P Uppdaterar då och när man inte har någon som tjuvtittar på vad man skriver ;)


Hos Fryksäter !

Japps nu är jag hemma hos Fryksäter med henne, Niklas och Gasten.. Vi lanar xD .. Känner mig som en riktig jävla data nörd nu haha!

Johanna va snäll och körde mig hit =) Tack snäckan !! Annars hade jag inte varit här nu hehe... Så nu sitter vi här och nördar oss. Tosse och Niklas i sovrummet och jag och Gasten i köket.. Känns som man kommer ha träsmak i röven efter dessa dagarna ;) . Nej nu får jag spela vidare..

Skriver lite senare kanske..

Puss & Kram !



Atatataa .

Vet fortfarande inte hur det blir med att åka till Tosse.. Får se.. Annars drar jag kanske dit imorgon istället !

Ajja känner inte för att skriva mer .. Är på piss humör!



Underbar låt =)
Kiss me trough the phone - Soulja boys





Tvätta

Ja om en kvart ska jag börja tvätta. Niklas kommer snart och ska hjälpa mig.

Linus kommer snart med antar jag. Verkar mörkt för att Linda ska kunna ta sig hit :(

Mamma och Casper har gått till bussen nu. Han blir borta till Torsdag eller Fredag. Skönt för honom att komma upp till lugna Fagerhult :)

Besviken Deluxe ! :(

Nej nu ska jag.. hmm.. vet inte haha. Vänta tills klockan slår 6 typ :P


Så svårt?

Ska det va så jävla svårt att fixa någon som kan köra mig till Tosse hahaha.. Står still i huvudet nu så vet fan inte vem man kan fråga. Och vissa svarar inte ens på sms , tack så mycket.. Ajja.. Börjar bli lite irriterad nu. Får väl sitta hemma och ruttna sönder då ! GUD VA ROLIGT ! ..


Pigg och vaken !

Har precis varit och handlat cigg =) . Vaknade först klockan 8 i morse, hur pigg som helst. Så jag gick upp och satte på datan men sen kom jag på att jag inte hade några cigg och Ica öppnar inte från 10 så jag gick och la mig igen haha. Sen vaknade jag klockan 2 och det va lite ångest. Jag hatar när jag vaknar så sent, känns som man sover bort hela dagen och så blir man hels stressad sen.


Idag ska jag till Tosse om jag kan fixa någon som kan köra mig för jag tar som sagt inte datorn och allt skit på bussen. Jag e inte hulken haha ! Får se hur det blir, ska jaga bil nu i alla fall ;) . Men fixar det sig så ska vi lana till Torsdag haha!

Nu väntar jag på mitt älskade kaffe.. Sen ska man träna lite och sen blir det duschen..

Puss&Kram



Måndag

Ny vecka, nya tag, inte så det sägs ? ;)

Ska ner i stan vid 12 tiden. Sen hem. Sen så åker mamma och Casper vid 4 tiden. Sen kommer Linus och Linda vid 5,6 tiden :) Sen blir det att spela satan tills på Torsdag :P Haha nördar vi vet ;)

Kasta inte sten i glashusen vännen lilla ;) Nu är du borttagen på alla sidor, du som tog beslutet, inte jag ;)

Ska förföra Niklas nu ;)


....

Har inte lagt mig än, inte trött alls .. Kanske skulle ha åkt hem till Gasten ändå :P Men det e det vanliga med mig att jag inte orkar och sen så får jag ångest när jag sitter här hemma på natten helt ensam och inte kan sova haha! Jaja, får skylla mig själv ! Nu sitter jag och snackar med folk på msn bara. Har precis kollat film, men vilken säger jag inte för det e bara pinsamt HAHA ..

Imorgon så är det meningen att jag ska till Tosse som sagt och va där till Torsdag och lana ;) haha. Nördar e vi japps.. Men så ska man dra dit hela sin jävla data och den lär jag inte ta på bussen haha. Så fixar jag inte bil så är det liteee svårt för mig att kunna dra dit min dator.. Ajja får väl se om de löser sig! Annars får dom la lana själva..

Nu ska jag snart gå och lägga mig för jag har inga cigg och har jag inga cigg så kan jag inte va uppe så länge till haha. För då får jag panik ;) .

GodNatt folket !

Älskar denna låten =)





Vill du veta hur din personlighet är från dina ögon ?



Blå ögon !
du är en god människa med en god hjärta, inte mycket o säga, men du gillar shopping , familj, din utseende är ok , du är vacker, med vackra o söta ögon och en stor vacker leende, men du är en sån person som tuffar dig mycket , du tror att du är bäst,, du är kanske bäst men det finns alltid nån som är bättre, ibland blir du avundsjuk från dina vänner , men det ska du inte va eftersom de inte är bättre än dig , eller så är det så att de också är avundsjuka från dig, men i alla fall så har du en väldig god hjärta! lycka till !

Test från Facebook !


Trött nu haha .

Ny har man precis tränat magen och rumpan hahaha ! Linda är duktig ;) .

Imorgon ska man hem till Tosse och va där till Torsdag. Ska lana Tibia hahah ! Fast jag hatar det jävla spelet mer än något annat just nu. För jag dog igen !! Sur blev jag haha ..

Nu ska jag kolla en film och sen lägga mig =)

GodNatt & SovGott folket <3



Söndag kväll

Blir inget dagis för Caspers del imorgon och resten av veckan. Mamma ringde innan och frågade om hon fick ta med Casper hem några dagar och klart får hon det :) Mamma kom vid 8 tiden ikväll och dom ska hem till henne imorgon och han kommer hem på Torsdag.

Det blir lan för min, Niklas, Gasten och Lindas del :) Ska bli kul :) Som vi ska lvla :P Den veckan ska jag verkligen dra lvl 40 ;) Haha. Ingen kommer tro mig, men det ska jag :D

Är man inte vänner även fast man kanske inte pratar och umgås varje dag ? Är man inte vänner även fast man kanske inte alltid träffas ? Jag anser att man är vänner även fast man kanske inte alltid umgås. Man ska kunna vara vänner även fast den ena tackar nej vissa gånger för att man kanske har annat inbokat eller kanske helt enkelt hittar något roligare att göra. Man kan liksom boka om. Jag är sån människa som tar dagarna som det kommer. Planerar inte mer än en vecka i förväg. Men sån är jag. Vet att inte alla är det.
Ibland så blir det så att man tappar kontakten och kanske inte pratar lika mycket som innan. Men det händer allt och alla någon gång i livet.
Ville bara lätta mitt hjärta lite ;)

Nej nu ska jag vara lite social mot Linus innan han sticker hem :) Niklas är och handlar cola. Marcus kommer snart med.


Låt mig fucking flytta !

Ja nu är jag irriterad som en gnu haha. Är det så jobbigt om någon sover hemma hos mig en enda fucking natt? Ja gud för då kan ju inte min mamma sova och då går världen under. För tydligen så sitter jag och mina kompisar och skriker helaa natten så hon inte kan sova..

Kan man få flytta nu så man kan ta hem vem fan man vill och när fan man vill.. Gud va arg jag är just nu.. Pallar inte skriva mer ..






Mitt namn

T : a smile to die for
H : stick to one
E : has gorgeous eyes
R : funny
E : has gorgeous eyes
S : makes people laugh
E : has gorgeous eyes

F : loves people wild and crazy adore you
R : funny
Y : is loved by everyone
K : hot
S : makes people laugh
A : crazy
T : a smile to die for
E : has gorgeous eyes
R : funny



Mitt namn ;)

L : is a very good kisser
I : is really sweet & romantic
N : is a very good kisser too!
D : a very good girlfriend or boyfriend anyone ever had
A : crazy

M : Makes dating fun
A : crazy
L : is a very good kisser
M : Makes dating fun
Q : a hypocrite
U : is loved by everyone
I : is really sweet & romantic
S : makes people laugh
T : a smile to die for

Sånt tramsigt facebook test ;) haha ..





Tjo faderittan !

Nu är man hemma. Har precis kollat bilderna sen i helgen. Dom kommer in i slutet av inlägget ;) . Idag ska jag bara va hemma och ta det lugnt, antagligen nörda mig lite och spela lite tibia.

Då är det den 2a Augusti idag och bara 14 dagar kvar tills vi ska fotograferas i Malmö haha. ;) Kommer bli rätt kul fast det tråkga är att man inte kommer ha råd att köpa en enda bild, men skit samma. Egentligen, vem fan lägger 385kr på en jävla bild eller 1600kr för 10 st?! Då kan man lika bra sminka och fixa håret hemma och ta några bilder själv helt gratis ;) . Haha men jag gör det för skojs skull och för det e gratis, och gratis e alltid nice ;).

Igår va jag hemma hos Tosse med henne, Niklas och Gasten. Jag och Gasten hade vatt på Maxi och handlat mat vi skulle bjuda på :) Eftersom Tosse alltid bjuder ;) . Men ska bjuda tillbaka mer gumman =) Så fort jag fått pengar så blir det tjejkväll , du och jag och massa god mat och gottgott som jag bjuder på ! I alla fall så lagade gasten maten och det blev GOTT ;) . Åt fan som en idiot haha. Länge sen man åt så mycket haha. Men fick ont i magen sen haha :P .

Nu ska jag dricka mitt älskade kaffe och ta en cigg och sen spela lite ;) .









Hehe ja de va alla bilder haha :)



Swim



Ja nu ska jag, Niklas och Casper gå och bada :)
Eller ja vi ska packa sakerna först sen så blir det badet tills dom stänger. Orkar inte sitta hemma med en son som har så mkt energi som Casper har.

Sen ikväll när Casper har somnat så ska jag spela satan, men blir ingen sen kväll för ska till dagis med lillkillen kl 9.







Söndag

Vaknade för drygt en timme sedan av att lillkillen kom in och gav mig en godmorgon puss och kram :) Mitt lilla hjärta. Men sen så såg jag varför han gjorde det med, han hade varit på mitt smink IGEN :@ Jag fattar inte hur han hittar sakerna asså. Var jag än gömmer dom så hittar han dom.

Imorgon så börjar Casper på dagis igen. Ska bli skönt att komma in i rutinerna igen.
Jag och Casper ska bort till Linda och Gidde någon dag nästa vecka och kolla på katterna :)
.





Nej nu ska jag krypa ner i sängen och mysa tills dagen sätter igång. Pappa och Micael lär väl ringa inom de närmsta timmarna :)







Film kväll

Gasten lagade skit god mat. Krabba, majs, svamp, purjolök, pasta, cream fraiche m.m. Allt blandat. Skit gott kan jag tala om ! :) Kanske ska satsa på att bli kock, Gasten ? :D Isf kommer jag hyra in dig haha.
Vi har kollat på Bad boys och snart är det dax för sängen. Linda och Gasten ska kolla en film till innan det blir "sängen" för deras del.

Imorgon ska vi träffa pappa igen :) Ska bli nice :)

Nej nu ska jag röka, sen borsta tänderna och sen ner i sängen !


Pappa

Nu har jag, Micael och Casper varit iväg och träffat pappa. Han ser ut att må mkt mkt bättre :) Ja ni alla vet inte vad som händer för något år sedan, men det har ni helt enkelt inte med att göra heller.

Linda och Gasten ska bjuda mig, Niklas och Casper på middag idag :) Gott ska det bli :) Och skönt att jag slipper laga för en gångs skull. Fast Gasten brukar vara snäll och laga maten när han är här :)

Jag ångrar det jag gjorde igår, men ändå inte. Jag vill att det ska vara han och jag, men jag vill ändå inte ha förhållande. Varför kan man inte både äta kakan och få ha den kvar ?

Nej nu ska jag passa på att dra lvl innan dom kommer :)


Herre gud

Roligt att vakna upp denna dagen ju. Det första jag såg när jag vaknade var att allt mitt smink låg utspritt på mattan i sovrummet. ALLLT ! Mitt tangentbord är fullt av smink, fönsterkarmen, ja ALLLLT! Smink för flera hundralappar och jag som inte har ett rött öre tlr ju att det är skiiiiit kul. Hade en hel nessesär full och nu är där bara ett puder och ett rouge kvar. Gud vilken bra start på dagen. SHHHHIIIIITTTTT! Så förbannad jag är !!!

Pappa kommer vid 5.

Pallar inte skriva mer. Ska in i duschen med Casper och se om jag får bort den vattenfasta mascaran från hans ansikte !


RSS 2.0