Dagens fråga !

Vad attraheras du av hos det motsatta könet ?



Fryksäter: Ögonen och händer !
Malmquist: Rumpan, ögonen och personligheten.

Ajajajaja

Shit som jag har brännt mig. Ont som fan gör det kan jag tala om. Blir en kall dusch och aftersun.
 Kom ner till badet vid halv 1. Tess och barnen var där redan :) Måns och Marcus kom också :) Marcus gick hem efter ett tag igen för han hade ont i sin tå. Låg på badet till halv 6 typ. David, Adrian, Linus och Johan kom när vi skulle gå :P Adrian den gasten var ju helt klart tvungen att slå mig på brännan, ajajajaa. Så ont det gjorde. Men man är inte förvånad när det gäller Adrian :P

Nu är Malmquist här :) Niklas och Måns också :) Blir nog att vi kollar på Scarface när Gasten kommer. Men vem fan orkar kolla på film när det är så varmt ? Inte jag iaf :P

Det åskade för en liten stund sen och jag verkligen HATAR åska. Är livrädd för åska !!!

Nej nu ska jag ta flaskan från Linda innan hon suger av den helt och hållet :P

/ Fryksäter

Malmquist

Då har man precis duschat =) SKÖNT ! Hade kunnat stå i duschen hela dagen haha. Sen nu när man satt sig framför datan igen så blev man varm och äcklig igen :( . Jobbigt! Ska åka hem till Fryksäter så fort jag är färdig så ska vi spela spel och ta det lugnt ! Så sover jag där och hänger med dom till hålan imorgon =) För om jag sover där så kommer jag upp iallafall, det gör jag inte när jag sover hemma haha. nu ska jag fixa mig och sen dra iväg !

Puss&Kram / Malmquist

för varmt ute

Det är sjukt varmt just nu.. Svettas ju som en idiot.. Börjar bli riktigt jobbigt. tycker inte om när det är för varmt, jag blir bara irriterad då. Knappt lönt och duscha för fan, man hinner inte gå ut från duschen från man e svettig igen haha!

Idag är jag inte säker på vad som händer. Ska kanske till fryksäter. Men är inte säker för hon har inte svarat på mitt sms. Va ju egentligen meningen jag skulle hängt med till hålan men blev inte så för jag försov mig som vanligt. Så vet inte hur det blir nu.. Får väl se vad som händer. Gasten skulle höra av sig senare också!

Min familj ville jag skulle hänga med dom och grilla idag igen men det pallar jag inte för jag orkar inte ha ollonborrar efter mig igen haha.. Dom är så sjukt äckliga haha!

Nej nu ska jag duscha och göra ve mig och sen ringa Fryksäter och fråga hur det blir ikväll.. Om vi inte ska ses så får jag ju hänga med min familj och grilla i brist på annat..

      Puss&Kram / Malmquist  

Sol och värme

Solen lyser som bara den, är det inte skönt så säg ?! :)
Ska bara packa ner handdukarna sen så blir det en runda till badet på D-hög med Tess, Marcus, Måns och barnen :) Det är nice :) Försöker få liv i Malmquist, men hon bara sover och sover, hon kommer sova bort sitt liv :P

Tvätta ikväll 18-22 !

Vi hörs senare idag !

/ Fryksäter

Kan inte sova

Som vanligt så kan jag inte sova .. Så då kan jag ju skriva ett litet inlägg här =) Vad jag ska skriva har jag ingen aning om än, det kommer som det kommer ;) .

Laddade precis hem dirty dancing =) Älskar den filmen! Ska ladda hem flashdance också. Dom två är underbara. Varför finns det inga såna killar som i dirty dancing? hahaha.. Lite snygg han är istället ;) Haha ! Nej såna killar finns bara i filmer eller så finns dom där jag inte är haha.. Jobbigt va? ;) hahah... Kanske skulle kolla filmen nu ? eller nej det orkar jag faktiskt inte haha.. Så pigg är jag inte . Får ta det någon annan dag eller bränna ner den och flashdance och sen se dom med fryksäter =) . Det lät lite bättre ! Slipper man sitta och kolla dom själv, finns ju inget tråkigare än att sitta och glo på film själv.. Tycker jag iallafall!!



Nej nu vet jag inte vad mer jag ska skriva så ni får va nöjda med detta =) . Inte för att det va så intressant kanske men jag hade inget annat för mig så då skriver jag blogg och då kan det handla om allt mellan himmel och jord . Tvingar inte er och läsa haha !

Nu får jag tvinga mig själv till att somna annars kommer jag aldrig upp i tid imorgon ! NattiNatti =)


/Malmquist


Leggins



Det finns nog inget skönare än att gå i leggins nu när det är så varmt ute ! Leggins och en snygg tunika, det är pricken över i:et i denna sommarvärme :) Det bästa av allt är att de finns i olika modeller och olika färger, kan det bli bättre liksom ?
Olika ställen som ni kan köpa dem på är Gina Tricot, H&M, Lindex m.m. Sen på nätet så kan ni köpa dem på www.ellos.se m.m.

/ Fryksäter

Godkväll

Var som sagt och städade hos min bror innan idag. Efter det så tog vi bussen till Drottninghög och gick till Adrian. Gänget stod där utanför och pratade och sparkade lite boll. Det var Kjelle, Johan, Ivan, Dennis, Neme, Adrian, David, Gasten, Åsa, Emma och Mimi :) Sen gick vi till pizzerian för Adrian var hungrig, sällan han är det va ? :P Efter ett tag gick jag, Niklas och Casper hem för Casper började bli jätte trött och vi alla började bli rätt hungriga. Träffade Tess, Kevin och Kellie på vägen :) Hade följe med dom hem. Stod och pratade och rökte lite här utanför innan dom gick hem. Blev hamburgare och makaroner till mat. När jag satt och rökte på ballkongen så kom Rille här utanför så vi pratade lite.

Snart är det dax för duschen sen sängen. Är sjukt seg efter en varm dag som denna.

Imorgon så blir det badet med Malmquist och Casper :) Tess och barnen kanske åxå ska med :) Nice :) Mycket bättre att sitta där nere än att sitta på lekplatsen, barnen får leka och bada och vi tanter kan bygga på brännan :P

Godnatt och sovgott/ Fryksäter

Snyggt eller fult?

Tights under shorts.. Snyggt eller fult?
Vissa säger att det är snyggt men det är ändå fler som tycker det är skit fult haha..
Men jag kommer i vilket fall som helt fortsätta gå i det, som sagt så bryr jag inte mig om vad andra tycker..
Utan det JAG tycker är snyggt/skönt och ha på sig, det har jag på mig ;)






/Malmquist

En kväll på stranden!

Kom ner till stranden vid 19.30. Så satte vi oss ner och fixa grillarna och sen grillade vi korv =) . Sen gick jag och bada halva mig, va rätt varmt men kunde inte bada helt för hade ingen bikini med mig. Sen fick jag och min syrras kille ett ryck och skulle fånga krabbor haha. Jag fick 3 stycken medans han inte fick en enda haha! Fast sen kom det vågor så hela mina byxor blev blöta :(. Sen mata vi fiskmåsar också haha. Det va inte lite fiskmåsar som kom iheller haha! Typ 50 stycken om inte mer.. Sen när vi väl skulle gå ifrån stranden så såg jag något som flög bredvid min syrras kille. Och det va en ollonborre. Och dom är så sjukt äckliga för dom sätter sig i håret och fastnar och lägger sedan ägg. När min syster såg den så skrek hon som en stucken gris och sprang runt i cirklar med en ollonborre efter sig HAHA! Fyfan vad jag skrattade.. MEN skrattar bäst som skrattar sist. För när vi väl skulle gå till bilen så kom en hel svärm med ollonborrar och jagade både mig och min syster. Så där sprang vi runt som två idioter och skrek med hundra ollonborrar efter oss.. undrar vad folk tänkte haha? ;) HAHA! Länge sens jag sprang så snabbt kan jag säga haha. Men fan va roliga vi måste ha sett ut. En gravid och en med dyngblöta byxor som springer åt vars ett håll och slänger iväg en solstol och vars en väska skrikandes med ollonborrar efter sig. Men men, min familj har aldrig vatt normal ;) haha! Nej nu ska jag nog ta en dusch och sen gå och nanna kudden =) .



/Malmquist

Goddag

Just nu så sitter jag hos min bror på Adolfsberg. Meningen att jag ska städa, men det går verkligen inte i denna värmen :S Casper springer här och leker med precis allt han inte får, ovanligt ? Eh nej inte direkt :P Niklas är och träffar en kompis här på Ad. Ska ner i tvättstugan om en halv timme, sen blir det fan i mig bussen hem kan jag tala om. Ska antagligen träffa David och company och bada :) Ska bli nice :)

Nej nu får jag fortsätta !

Puss&Kram/ Fryksäter

tjingeling ;)

Ny blogg då ja ;) . Här kommer vi skriva allt frn mode, musik och allt annat som snurrar runt i våra huvuden !

Puss&Kram / Malmquist

RSS 2.0